Günaydın kıslarrr
Bugün dr randevum var ama emin değilim bir hafta bekleyip öyle mi gitsem kalp atışlarını duyamam sanırım
Günaydın kıslarrr
Bugün dr randevum var ama emin değilim bir hafta bekleyip öyle mi gitsem kalp atışlarını duyamam sanırım
peki canım düşük önleyici haplara rağmen düşecek olsa da düşüyor mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında böyle bi karar yoktu dün kayinvalidemle tartıştık sürekli yatiomusm ama düşük tehlikemm var ve progestan uyutuo oda buraya benim dusuk tehlikem için geldi biz çok iyiydik sonra bana eşimden için asla bizi birakmaz seni birakir dedi bende o bilir dedim eşim eve geldi kayinvalidem doldurdu tabiki zaten beni hiç istemedi severek evlendik başkasını düşünüyormuş kendi dedi bana eşim direk kizdi bana ayrilalim demeye getirdi olayı bende tamam dedim sonra düşünelim dedi tamam dedim yine ama kayinvalidem hala bizde ve oldukça bu evlilik yürümez ve dün bana inşallah o bebek düşer dedi şimdi ben o kadını sevemem de ailesiyle iyi olamam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ailesi gelince böyle olduk canım yoksa bebek kararını birlikte verdik eşimle iyim aslında ailesiyle anlasamiyorum
Benimki diyetten çok gebelikte beslenme bebişin sağlıklı olması için bide gereksiz kilo alımını önlemek için
bence yanlış degl cnm amerikada arkadasım var tum hamillik boyunca dr sdece 2 yada 3 kere ultrasonda baktırmış . gerçi ılk hamılelığımde anem bunu hep söylemesıne ragmen bebiğimi görmek içinn can atar koşa koşa giderdim ıkıncı daha rahat ouyo:)canım aslında zararı yok o yanlış bir inanış bu konu hakkında buraya bağımlı kalmayın interneti araştırabilirsiniz.sadece sesini dinlemek istediğimizde bebeğe ısı veriyorlar ısı görüntüyü ses dalgalarına çeviriyor zaten bebek belli büyüklükten sonra kalp atışı dinlenmiyor göZlemleniyor..ultrason ses dalgaları ile çalışır sadece erken dönemde kalp atışı için ısı veriyorlar.bı biraz zararlı.en iyisini doktor bilir kızlar.netten de araştırma yapın boşuna bebeğe zarar mı verdim acaba diye düşünüp kendinizi suçlamayın :)
Kizlar bu arada bisey anlatayim :) aksam kocam oldurdu beni gulmekten. Tansiyon olcumumu yapiyor her gun. Neyse aksam aldi eline manuel aleti olctu. Bi baktim banti cikarmis steteskop kalmis. Kasiklarima dayadi dinliyor. Aha bosuna beklediik atiyor bu kalp ben duydum dedi. Yukariya tutuyor. Eveet bak burda bagirsak sesin var ama burda kalp atisi var. :)) benimki cok kaptirdi :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
canım arkadaşımın da başına gelmişti düşük tehlikesi vardı ilaç kullanıyodu yatıyodu hep ama bu defada bebeğin kalbi durdu bi şekilde kendini infilak ettiriyo
canım benim kalp atışlarını geç duyuluyor eğer vajinal baktırırsan 6, haftaya görürsün ama karından baktırırsan 7 haftalıkken görülür.
gidip keseni gör istersen kesede karından hcg 5000lerde olunca karından gözüküyor . beta-hcg değerlerin düzgün artıyorsa hiç hastanelerde yorma kendini ben tam 6 haftalıkken gittim ve kontrole de dün gittim yani 7+2 günlükken çok şükür kalp atışını duyduk.
doktor ne gn gel dedii ise o gün gidin hastaneye,,,,,
eğer doktoruna güvenmiyor extradsan para almak için yapıyor diyorsanızda,,,,
o zaman güveneceğiniz bir doktora gidin bayanlar,,,,
Aynen canim. Bi hapsirinca kasik sancim oluyor. Ilk zaman korkuyodum yine mi dusecek diye ama artik attim kafadan. Tamam sampiyon gecti. hadi ise guce devam diyorum bitiyo :) cogu sey kaygi ve stresten gelir. Rahat olup burda birbirimize umut verecegiz
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
cnm evliliğin yeni mi ilk zamanlarda çok oluyor böyle aile nedenli çatışmalar . eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız ailelere takılmayın eşinle birbirinize tutunun . eşinle de konuş bundan sonra aileleri katmayın kendi aranınzda halledin. hiç kimse ailesini atmaz . ben ilk evlendiğimde bu hataya çok düşerdim k.validemlerle bi sorun yaşasam hemen eşime anlatır haklı olarak ondan destek beklerdim eşimde genelde ya tarafsız olur kendin hallet derdi ya da ailesine toz kondurmazdı ama düşündüm bizim ailelerimiz de öyle kendi ailem ne kadar sıkıntılı olsa da asla olumsuz özelliklerini eşime yansıtmam çok şükür biz onları atlattık ama zor oluyor biliyorum. allah yarımcın olsn.
Ay evet bende hamilelikte çok kilo alırım ilkinde 18 kilo almıştım sonrasında spor ve dıyetle cok zor verdim şimdi bol yürüyüs ve hafif beslenmeye calışıyorum en azından ılk 4 ay kilo almayayım diyorum.
bence yanlış degl cnm amerikada arkadasım var tum hamillik boyunca dr sdece 2 yada 3 kere ultrasonda baktırmış . gerçi ılk hamılelığımde anem bunu hep söylemesıne ragmen bebiğimi görmek içinn can atar koşa koşa giderdim ıkıncı daha rahat ouyo:)
o koca bende yok ya hamilelikte odun gibi oluyo oğlumu hiç sevmeyeceğini düşünürdümm uğruna oluyo şimdi . bunda da oyle yapım böyle diyo
kızlar herkese selam
benım gıbı mıgren hastası olan mı aramız da
atak geldıgı zaman napıyorsunuz???????????
bıde cumartesı 7 hafta oluyo tam bebısım
kalp atıslarını duyabılırız dımı???????????????????
midem bulanmıyor derken artık bulanmaya başladı, hatta bu sabah midemde olmayan şeyleri çıkarmaya çalıştımzor bir durummuş gerçekten, tek tesellim doktorun bulantının olması iyi bir şey demesi...
aynen canım valla bazen ölcek gibi oluyorum bide benim alerjim var tıkanıyorum burnuma sprey kullanamıyorum alerji hapımı kullanamıyorum ama şuna şükrediyorum allahtan ilk aylarımız yaz ya bebeği yazın doğursaydık yazık yavrum isilik olurdu bu sıcaklardaa kendimizde olurduk
ben varım malesef canımhamileliğim boyunca benim 3 kere tuttu ilkinde direndim ilaç içmeyeyim diye daha doktora gitmemiştim ne içeceğimi bilmiyodum ama dayanılmaz hale gelince ve ben ağlamaya başlayınca eşim internetten araştırdı parol ve minoset içilebilirmiş. evde minoset vardı onu içtim. daha doktoruma sordum minoset kullanabileceğimi söyledi ama minoset plus olmaz dedi tek minoset yazanı kullanacakmışım. parol da olabilir dedi ben tutunca malesef içiyorum yoksa dayanılmaz oluyo. kalbini de büyük ihtimalle duyarsın :)
Bende 4 haftalıkken gördüm keseyi kalp atışı için 7. Haftayı bekliyorum kontrolden sonra yaz buraya haberlerini
hoş geldin hayırlı olsunmerhaba sevgili anne adayları. hepinize kolay rahat bir hamilelik diliyorum. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. ben de ocak annesi olacağım Allah'ın izniyle. bebğim kaç haftalık tam bilmiyorum sanırım geç döllenme oldu ama sat 15 nisandı. yarın doktora gidip netleştiricem . beni de listeye ekler misiniz? sevgilerle...
canım belirtilere lütfen takılmayın herkeste aynı olmaz bunun bir standartı yok:)Kızlar 5+1 benim ve bu zamana kdr sadece kasık ağrım oldu göğüslerde büyüme var ama ağrı sızı yok bulantımda 1 kere oldu onda da çok az kanamam olmuştu Dr gittim olumsuz bişey söylemedi erken mi belirtiler için yoksa erkek mi :) :) :)
Canım Rabbim sabır versin, başından beri diyecektim ama üzmek istemedim senin ki boş gebelik canım benimde başıma geldiSılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
migren için geçmiş olsun doktoruna sorman en doğrusu, inşallah duyarsın 6. haftadan sonra duyulmaya başlıyorkızlar herkese selam
benım gıbı mıgren hastası olan mı aramız da
atak geldıgı zaman napıyorsunuz???????????
bıde cumartesı 7 hafta oluyo tam bebısım
kalp atıslarını duyabılırız dımı???????????????????
yok canım kaynatmaKızlar bişi sorucam bu pastorize sütleri kaynatmadan soğuk içsem bi sorun olur mu bilen var mı.?? Herşeyi çok pişirin diyolar ya o yüzden soruyorum bilen varsa yazarsa sevinirim :)
maşallah bebeğinebugün doktor kontrolüm vardı,,,, iki haftadır o kadar sıkmışım ki kendimi, doktorun odasına girince neredeyse ağlayacağım, neyse ultrodsan makinasına aldı beni,,, kocaman ekranda görüyorum ama kalbini atışını göremiyorum yani orada bir şeyler var atıyor gibi ama,,,, doktor sonra ,haporleri açtı nasıl geliyor pıt pıtları eşşek sıpasının,,,, dakikada 155,,,, tabi haliyle ben başladım ağlamaya ama mutlu son, için tabiki de,,,,,
doktor günde yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
bu arada triod im düşmüş,,,, yehuuuu
vitaminleri almaya devam,,,
tokluk şekerşm iyi çıkmış, ondan korkuyordum açıkçası,,,,
karın ağrıları normal, dedi,, e bebek büyütüyoruz sonuçta,,,,
iki hafta sonra bir kontrolğm daha var sonra 12 haftalıkken gel birde dedi,,,
tatile gidebilirmişim, ki eylül ayında 3-5 günlüğüne tatile gitmek istiyorum,,,,
hepimşzşn böylr doktor randevuları olur umarım,,,,
canım ben bir defa içtim ne olur ne olmaz diye etkilemiyim seni saraçoğluna mail attım cevap gelmedi henüz daha içmedim o yüzdenBende reZeneyi bi deneyim faydası olur inş sürekli karnımın altını elimle kontrol ediyorum atış var mı diye çok zayıf hissetmeye başladım ama ptesi gitçem doktora
maşallah oğlun yeni bebeğin hayırlı olsunben 2. ye hamiş kaldım.. cok mutluyum.. 17 aylık bi oğlum var.. cok şükür Rabbime
:)) keşke duyulsa son aylarda bile duyamadım steteskoplaKizlar bu arada bisey anlatayim :) aksam kocam oldurdu beni gulmekten. Tansiyon olcumumu yapiyor her gun. Neyse aksam aldi eline manuel aleti olctu. Bi baktim banti cikarmis steteskop kalmis. Kasiklarima dayadi dinliyor. Aha bosuna beklediik atiyor bu kalp ben duydum dedi. Yukariya tutuyor. Eveet bak burda bagirsak sesin var ama burda kalp atisi var. :)) benimki cok kaptirdi :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
doğru canım kabızlık yapar öyle ağrıGünaydın. . Ağrının sebebini buldum paylaşayım sizlerle
kabızlık ağrı yapıyormuş tuvalete çıkamamıştım bir kaç gündür
çıkınca hemen rahatladım ağrı filan geçti
Canım kv tam bir dengesizmiş eşinle asla onun için kötü olma ve bir an önce evden gönder o kadını ne demek aldırmak!!!aslında böyle bi karar yoktu dün kayinvalidemle tartıştık sürekli yatiomusm ama düşük tehlikemm var ve progestan uyutuo oda buraya benim dusuk tehlikem için geldi biz çok iyiydik sonra bana eşimden için asla bizi birakmaz seni birakir dedi bende o bilir dedim eşim eve geldi kayinvalidem doldurdu tabiki zaten beni hiç istemedi severek evlendik başkasını düşünüyormuş kendi dedi bana eşim direk kizdi bana ayrilalim demeye getirdi olayı bende tamam dedim sonra düşünelim dedi tamam dedim yine ama kayinvalidem hala bizde ve oldukça bu evlilik yürümez ve dün bana inşallah o bebek düşer dedi şimdi ben o kadını sevemem de ailesiyle iyi olamam
canım henüz göremezsin kalp atışınıGünaydın kıslarrr
Günaydın kızlar. Bugün ilk kontrole gideceğim. Sat 7+3 kalp atışını duyarım diye umut ediyorum.
Ikinci gebeliğim ama bundada ilkmis gibi heyecanlıyım :) saat 1 olsada gitsem:)
Bu arada aramiza yeni katılanlara toptan bir hoşgeldiniz. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin.
Bu arada izmirde olan var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?