2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Evet bi arkadasin esi de oyleydi. Karnini bi gun sevmemis dogana kadar. Konusmamis bebisle. Ama dogunca da kimselerle paylasmiyordu :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

En guzelini yapiyosun arkadasim. Rahtlik gercekten cok onemli.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

walla böyle hamile kadınlarla uğraştılar mı cinlerim tepeme toplanıyor,,,,
iki yolun var,,,
birinci blöf yap, eşine al karşına gerçekten ayrılmak mı sitiyorsun bu bebeği istemiyor musun ? diye sor,, ve deki sen ver aldırıp aldırmama kararını de,, ama annesi ile konuşmasın bu dönemde,,,,
yani bütün sorumluluğu eşinin üstüne at, öyle söylemesi kolay, sen karar ver deyince biraz sönüyorlar,,,,
eğer aldır derse de,,,, bundan sonrası da senin bileceğin iş,,,,
ya aldırmazsın çocuğunu kocana da aldırmıyorum ama aldırdım saydım dersin,,,,
veyahut,,,,,
birde şimdi KV dediklerini okudum, bence normal değil Kv,,, bazen anneler oğullarına fazla düşkün oluyor, oğullarının evlenip bir aileye sahip olduğunu kabulleniyorlar birde üstüne bebek olursa çünkü gerçekten bir aile olucaksınız,,,,,

eşlerin ailesi her zaman problem ne yazıkki,,, en iyisi onların yanında kör sağır ve dilsiz olmak, dediklerini duymayacksın ve yaptıklarını görmeyeceksin,,,
saygı ve mesafeli olarakta konuşucaksın,,,zaten bu erkeklerin evlenince evine adapte olamama sorunu var,, ama her şey zamanla oluyor,,,, madem eşini seviyorsun,,,biraz sabır,,, unutma ki akıl ve erdemlilik yaşta değil başta oluyor,,,, ailede anlatma çünkü olaylar daha da büyür,,,, eşine de annesi ile ilgili çok şey konuşma, kimse annesine laf söyletmez,,,,
Baktın çok üstüne geliyor, kanamam var diye yalan söyle veyahut düş fenalaşma taklidi yap,,,, ( iyi akıllar değil bunlar ama bebeklerimiz için)

Kızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?

Kızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?

Çok normal bir davranış canım:) iyi yapmışsın eşin maske taksa yeridir yani

ahh bu kayınvalideler kendierini oğullarının sahibi olarak görüyorlar gelinlerin hiç değeri yok bebekle ilgili her türlü kararı eşin ve sen bilirsin canım kayınvalidene söz hakkı düşmez siz anne ve baba olacaksınız eşinle konuş bencede tamam annesi de değerlidir tabi ki ama sizde bir ailesiniz benimde düşük tehlikem var kayınvalidem gelmeyi teklif etti ona sıkıntımın olmadığını söyledim çünkü bize gelince bizde anlaşamıyoruz eşim arada kalıyor seninde düzelir inş ..

Ahh ne de pratik olurdu sanki bizim aklimiza geleni her bir seyi steteskopla dinleyen doktorlar dusunemiyor :)) demek ki baya baya icerilerde bir yerlerde bu bebisler :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Evet bi arkadasin esi de oyleydi. Karnini bi gun sevmemis dogana kadar. Konusmamis bebisle. Ama dogunca da kimselerle paylasmiyordu :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

oylee valla ilkinde acemiydim ağlardım hep sen bu çocuğu istemiyorsun diyee şimdi takmıyorum biliyorum doğunca benden çok üzerine titriycek diye.

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

günaydn tatlım

Kizlar telefon amq yazmış kusura bakmayın ama olacaktı o
Düzelttim. Tekrar Özür dilerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önemli değil cnm

cnm dikkatli olman güzel ama yine de rahat ol sakınan göze çöp batar derler. ilk aylarda bebeğe gripten bişey olmaz ama grip olursan ilaç kullanamayacağın için sana sıkıntı olur

iyi yapmışın tabiki :) hasta olsan ilaç içemeyeceksin . mümkünse gripi geçene kadar eşine sarılp öpme

Canım ses duyuyorsun ama su sesi:) dinlemek istiyorsan sağlık ocaklarında kullandıkları aletten alabilirsin küçük bir cihaz telsiz gibi foto bulursam eklerim, bu arada senin için ultrason fotosu ekliycem sormuşsun dün

6+3 bebişim:) kalp atışı görülmüştü

cihaz böyle sağlık ocaklarında 20. haftadan sonra falan bununla dinliyorlar

Sağol canım. Doktor anlattı işte düşmesini bekliyorum napayım. Soracak da birşey yok. Sağol.

12-01-2015 ♥

Canım maşallah nazar değmesin.. İnşallah bende gittiğimde görürüm eklerim fotosunu
sağol canım amin inşaalleh eklersin Rabbim herkese nasip etsin
Sağol canım. Doktor anlattı işte düşmesini bekliyorum napayım. Soracak da birşey yok. Sağol.

12-01-2015 ♥

Tamam canım benim Rabbim bolca sabır versin yine hamile kalacaksın Allah'ın izniyle, doğsaydı sakat olurdu diye düşün canım vücut atıyor sağlıksız olunca

Kızlar bütün gece bebeğime bez aradım rüyamda .. Bir türlü istediğim bezi bulamadım :) .. Emzirdiğimi gördüm.. Allah hayır etsin .. Rüyası bile güzeldi ..

Günaydın annisler trt de gebelik konusu var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah senin ultrasonda gördüm bak bebeği :) benimkinde 6+0 da kalbini duyduk ultrasonda doktor işaretledi boyunu ama ben göremiyorum :)

:) canım bende şaşırdım bu kadar net olmasına devlete gittim çünkü cihazdan pek umudum yoktu:) bende kalp atışını duymadım dr atıyor görüyorum dedi yetti bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…