cnm evliliğin yeni mi ilk zamanlarda çok oluyor böyle aile nedenli çatışmalar . eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız ailelere takılmayın eşinle birbirinize tutunun . eşinle de konuş bundan sonra aileleri katmayın kendi aranınzda halledin. hiç kimse ailesini atmaz . ben ilk evlendiğimde bu hataya çok düşerdim k.validemlerle bi sorun yaşasam hemen eşime anlatır haklı olarak ondan destek beklerdim eşimde genelde ya tarafsız olur kendin hallet derdi ya da ailesine toz kondurmazdı ama düşündüm bizim ailelerimiz de öyle kendi ailem ne kadar sıkıntılı olsa da asla olumsuz özelliklerini eşime yansıtmam çok şükür biz onları atlattık ama zor oluyor biliyorum. allah yarımcın olsn.
Ay evet bende hamilelikte çok kilo alırım ilkinde 18 kilo almıştım sonrasında spor ve dıyetle cok zor verdim şimdi bol yürüyüs ve hafif beslenmeye calışıyorum en azından ılk 4 ay kilo almayayım diyorum.
bence yanlış degl cnm amerikada arkadasım var tum hamillik boyunca dr sdece 2 yada 3 kere ultrasonda baktırmış . gerçi ılk hamılelığımde anem bunu hep söylemesıne ragmen bebiğimi görmek içinn can atar koşa koşa giderdim ıkıncı daha rahat ouyo:)
o koca bende yok ya hamilelikte odun gibi oluyo oğlumu hiç sevmeyeceğini düşünürdümm uğruna oluyo şimdi . bunda da oyle yapım böyle diyo
canım benim şimdilik çok şükür tehlikem yok hapşurunca benim de bebeğin olduğu yere batmalar oluyo acıyo. sanırım hamileliğin doğasında var :) ben de çok rahatım kendimden beklemediğim kadar her hamile kadar dikkat ediyorum ağır kaldırmama vs. konularda onun dışında allaha bıraktım biliyorum nasipse olacak değilse olmayacak olumsuz durumlara hazırım ama kendimi de bebeğimi de üzmemek için hep olumlu düşünüyorum mutlu oluyorum hatta bazen hayal kurarken çok mutlu oluyorum o da hemen sinyal veriyo hafiften ağrı oluyo diyorum sen de mi çok mutlu olsun böyle böyle günlerimizi geçiriyoruz
şimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?
şimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma
hoş geldin hayırlı olsun
canım belirtilere lütfen takılmayın herkeste aynı olmaz bunun bir standartı yok:)
Canım Rabbim sabır versin, başından beri diyecektim ama üzmek istemedim senin ki boş gebelik canım benimde başıma geldikesen çok küçük olduğu için kürtaja gerek kalmıyor kendi kendine düşecek sormak istediğin bir şey varsa özelden sor elimden geldiğince yardım ederim
migren için geçmiş olsun doktoruna sorman en doğrusu, inşallah duyarsın 6. haftadan sonra duyulmaya başlıyor
yok canım kaynatma
maşallah bebeğine
canım ben bir defa içtim ne olur ne olmaz diye etkilemiyim seni saraçoğluna mail attım cevap gelmedi henüz daha içmedim o yüzden
maşallah oğlun yeni bebeğin hayırlı olsun
:)) keşke duyulsa son aylarda bile duyamadım steteskopla
doğru canım kabızlık yapar öyle ağrı
Canım kv tam bir dengesizmiş eşinle asla onun için kötü olma ve bir an önce evden gönder o kadını ne demek aldırmak!!!
canım henüz göremezsin kalp atışını
Canım duyarsın inşaallah
Evet bi arkadasin esi de oyleydi. Karnini bi gun sevmemis dogana kadar. Konusmamis bebisle. Ama dogunca da kimselerle paylasmiyordu :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Önemli değil cnmKizlar telefon amq yazmış kusura bakmayın ama olacaktı o
Düzelttim. Tekrar Özür dilerim
cnm dikkatli olman güzel ama yine de rahat ol sakınan göze çöp batar derler. ilk aylarda bebeğe gripten bişey olmaz ama grip olursan ilaç kullanamayacağın için sana sıkıntı olurKızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?
Kızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?
Ahh ne de pratik olurdu sanki bizim aklimiza geleni her bir seyi steteskopla dinleyen doktorlar dusunemiyor :)) demek ki baya baya icerilerde bir yerlerde bu bebisler :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Sağol canım. Doktor anlattı işte düşmesini bekliyorum napayım. Soracak da birşey yok. Sağol.Canım Rabbim sabır versin, başından beri diyecektim ama üzmek istemedim senin ki boş gebelik canım benimde başıma geldikesen çok küçük olduğu için kürtaja gerek kalmıyor kendi kendine düşecek sormak istediğin bir şey varsa özelden sor elimden geldiğince yardım ederim
sağol canım amin inşaalleh eklersin Rabbim herkese nasip etsinCanım maşallah nazar değmesin.. İnşallah bende gittiğimde görürüm eklerim fotosunu
Sağol canım. Doktor anlattı işte düşmesini bekliyorum napayım. Soracak da birşey yok. Sağol.
12-01-2015 ♥
maşallah senin ultrasonda gördüm bak bebeği :) benimkinde 6+0 da kalbini duyduk ultrasonda doktor işaretledi boyunu ama ben göremiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?