Yaa aslinda ben kizarken kizlara girmiyolar derken kendim ayni seyi yapiyorum resmen demekki asiri yogunluktan cilgin cakilerden dolayi meger haklilarmis,inanki huyu degisti,zavslli diye seviyorduk ailecek bazen eve huysuz bebekli arkadaslar geliyordu esim yalandan kucahinda gezdiriyordi bu hep boyle diye cimcik atip aglatmaya calisiyordum saf saf gulup onuda oyun saniyordu napim nazar olcak diye aklim cikiyordu aaaaa o bebek gitti tam cakiii olduu inanki,saclarimMerhaba canım özlettin kendini o cakiye söyle arda girmene müsade etsinbazen iş yaparken sen aklıma geliyorsun kendi kendime gülüyorum yazdıklların çok şeker oluyuor
Ben kizimda ilk 3 ay prima premium care kullandim. Pisik kremi surmeme ragmen pisik oluyordu. Bezini degistirdim molfixe gectim. Pisikler tamamen gecti. Ustelik krem loston kullanmiyorum.Canum ben sadece su ile yıkıyorum losyon falan sürmüyorum bebeklerin cildi hassas amnem hep kardeşlerimin altını soğuk su ile yıkardı pişiğe en iyi o geliyor bana hep ıskak mendil kullanma diyor ben herşwyimi anneme soryyom ve olumlu sonuç alıyom anneme ek gıda dedim 6ayDan Sonra ver dedi kaç çocuk büyüttü doktora götüemüşlüğü yok ama herşeyi biliyor maşallah
Bizde molfix kullanıyoruz canım ben doğumda molfix göbek oyuntulu almıştım sonra bir baktım eşim prima almış neyse kullanayım dedim ama oğlum pişik oldu bende tekrar molfix slfım ve çok memnunumBen kizimda ilk 3 ay prima premium care kullandim. Pisik kremi surmeme ragmen pisik oluyordu. Bezini degistirdim molfixe gectim. Pisikler tamamen gecti. Ustelik krem loston kullanmiyorum.
Haklıdın canım uyumayan bebek çok yıpratıyor insanı ama olsun hep böyle olacak değiller ya elbet birgün akşam yatıp sabaha kadar uyanmayacaklar bizdd o zaman uykunun tadını çıkarırız o cakinin güzel yanaklarından öp inşallah tez zamanda güzel huylu bir bebek olur. Hepimizin benekleri de güzel huylu olur inşallah
Yaa aslinda ben kizarken kizlara girmiyolar derken kendim ayni seyi yapiyorum resmen demekki asiri yogunluktan cilgin cakilerden dolayi meger haklilarmis,inanki huyu degisti,zavslli diye seviyorduk ailecek bazen eve huysuz bebekli arkadaslar geliyordu esim yalandan kucahinda gezdiriyordi bu hep boyle diye cimcik atip aglatmaya calisiyordum saf saf gulup onuda oyun saniyordu napim nazar olcak diye aklim cikiyordu aaaaa o bebek gitti tam cakiii olduu inanki,saclarim
Zaten korkinc dokuluyo yokk boyle birsey o kdr hamileligimde yok disin cikar yok kicin siser yok sacin dokulur demislerdi ck sukur hicbiri olmadi gel gelelim su iki hafyadir tomarla dokuluyo,dokuldugu yetmio bnm caki elleriyle saclarimi kopariyo avuclari sac icinde kalio o yizden sacini kestirdigime hic pisman degilim valla kestirmeseydik kwndi kafasinda sac kalmiyacakti,birde malum uykularimiz degisti ,gece 11 de yatar 5-6 ya kdr uyurdu emzirirdim 8 de uyanirdi simdi gece 2 de ayri 4 de ayri 6 da ayri 7 de kalkio tmm boluk porcuk bir gece yasiyorum,oda beni cok yipratiyo uykumu hic alamiyorum,birde iki hafyadir hergun yapilan kaka 5/6 gundw 1 olmaya basladi ve yaninda buyuk adamlar gibi korkunc bir gazz kokusu artik caki degil recep ivedik taktik esimle ,kokulu osuruklar yapilmayan kakalar oglum
Hepten huysuz osuruklu edepsiz bircocuk oldu ama yinede minnosumu cok seviyorummmm uykusuzluga pis gaz kokularina ragmen onun dötünü yerim ben iyiki dogurmusummm
Girerim yine insallahh yaa belki su tatil iyi gelir bol bol uyur bende yazarim
Çıkarıyorum canım akşama kadar oyun başka işimiz yokminione hosgeldin canım o minik çakiyi yerim ben artık buyuyorlar huyları çok degisecek dediğin slmltten bizdede var hiç aklıma gelmemişti denemek küçük havuzda var sıcak su ile doldurup bi yuzduruyum ben abla izin verirse
aysimason güzelce oyna tadıni çıkar bi bakmısız büyümüşler zaten 3yaslarına gelince büyük insan gibi oluyorlar
ohh annesinin sefasını sürüyor ... Sabah 6da uyandırıldım ve dalga geçer gibi kendileri uyuyor ben aç aç kizimin yanmasını bekliyorum bu ahmet benimle dalga geçiyor galibaÇıkarıyorum canım akşama kadar oyun başka işimiz yokyoksa beuimiz kabul etmiyor
Canım kilosu normal gerçekten sıkma canını üzüldükçe sütün etkilenir6400 canım 23ünde 4 aylık olacak persentilde %48. Bide kıyaslamak yanlış biliyorum ama hep gördüğüm bebekler daha toplu acaba bi derdi mi var da böyle oluyo diyorum
ohh çok iyi yapmışsınız süpersiniz:)Günaydın şekerler
Biz abdullahla dün alış verişe çıktık yaz geldi düğünler başladı ve yine kıyafet derdi başladı Ve dün kendime göre hiç birşey bulamadım hamileyken ne güzeldi giyeceğin şey belli
Alışveriştrn abimlere gittim yeni doğan yiğenime hediye çeyrek falan götürdüm ordayken eşim aradı iş gereği ankaraya gitmem gerekiyor isterseniz orda kalın dedi bizde kaldık ohh beşik vardı yatak vardı ama abdullah beyi memnun etmek ne mümkün beşiğini arıyordu sabahın yefidinde gözünü açtı birdaha yatmadı bende lalkıp eve geldim bebek arabamızda yanımızdaydı sabah yürüyüşü olfu bize parktan geçerken bu sefer annemi gördüm yürüyüş yapıyordu abdullahla onun yürüyüşünede katılıp eve geldik çok güzel vakit geçirdim ama şimdi gözüm açılmıyor
evet canım normal 3. aydan sonra dökülmeye başlarKızlar sızdede sac dokulmesı var mı.? benım saclarım o kadar cok dokuluyor kı kel kalacam dıye korkuyorum valla....
canım kilosu çok değil ki saçmalamış dr emzir gitsin bolcaBenim bebegim 4 ay 1 haftalik olmasina ragmen 6.400. Doktor buna ragmen cok mu emziriyorsun, emzirme araliklarini azalt, anne sutu zararli degil tabii ki ama midesini bosu bosuna buyutursun dedi. Demek istedigim bebegim diger bebeklere gore daha az kilolu ama dogum kilosuna gore kiyaslayinca kilosu gayet iyiymis. Baska bebeklere bakma sakin. Bebegin saglikli mi onemli olan o. Kilolu olmasi cok iyi bir sey degil zaten. Tabii bu benim fikrim
ay sağol canım etki edermi ki benim yediğim moralim çok bozuk altıncı gün bugünBamya corbasi veya yemeğini ya canim cok iyi geliyormus bizim bi akrabanin oluyor ordan biliyorum
kan ilacının rengi kan gibi korkmakizlar oglen kizima kan ilaci vermistim. simdi kustu. kusmukta kan vardi. acaba ilactan mi
hayır ilk bir yıl yastık kullanmak zararlıKızlar siz bebeklerinizi yastıkla yatiriyormusunuz
Slm fistik
Anneler uzun zamandan sonra merhaba malesef yine gecmisi okuyamadim artik bu aralar cok kipir kipiriz oglum zaten kucak muptelasi oldu is guc yapamiyorum zamn buldukca yazdiklarinizi okumaya calisiyorum tam birsey yazicam fik fik bnmkinin sesi geliyor haydiii yine yazamiyorum
Tatilden bahsedilmis daha erken rez bile yaptiramadik ama aklimda agustos sonu yine bodrum var hem arda biraz daha buyur hem havalar isinir ama kismetse bu pzt annmlerin peslwrine takilip once afyonda bir termal otele ardindanda iki gunlugune denoizli ve pamukkaleyw gitmeyi dusunuyoruz,otelde 34 derece isitilmis su varmis,mutlaka klor vardir ama dayanamadim havuzbezi aldim ogluma birde e bebekte sadexe satilan 3 ayluk bebeklerin yuzebildigi swimtrainer denen muhtesem bir simit aldik ilk olarak evde kuveti doldurdum ve yarim saat cok mutlu oynadi ve resmen o simit sayesinde oglym ilk deneyimine ragmwn resmwn yuzdu cok mutlu oldum,cok olmasada yinede belki sokarim diyw bavulumuza koyduk,yrn 4 aylik asimiz ve dr kontrolumuz var,gerci evde tarti var ben yine olcssemde dr un diyeceklerini merak ediyorum,kilolara gelince hicbir degisim diet de yok kilo kaybida yok 20 kg almistim 14 u gitti 6 si halen duruyo,42 beden elbise almistim fermuari bile kapanmadi ama yinede aldim temmuza kdr belki zayiflarim diye ama nerdeeeee
Ben sutum yettigi derece ek gidaya gecmicem surda kaldi iki ay 6. Ci aya kdr anne sutune devam etmk istiyorum kg suda masallah her ay 1 kg aliyo bu ayda 1kg aldi,3640 dogmustu yrn tam 4 aylik oluyiruz ve 7300 gr oldu,bizden havadisler simdilik boylw hepinizi opuyorum kizlarrrr
Yaa aslinda ben kizarken kizlara girmiyolar derken kendim ayni seyi yapiyorum resmen demekki asiri yogunluktan cilgin cakilerden dolayi meger haklilarmis,inanki huyu degisti,zavslli diye seviyorduk ailecek bazen eve huysuz bebekli arkadaslar geliyordu esim yalandan kucahinda gezdiriyordi bu hep boyle diye cimcik atip aglatmaya calisiyordum saf saf gulup onuda oyun saniyordu napim nazar olcak diye aklim cikiyordu aaaaa o bebek gitti tam cakiii olduu inanki,saclarim
Zaten korkinc dokuluyo yokk boyle birsey o kdr hamileligimde yok disin cikar yok kicin siser yok sacin dokulur demislerdi ck sukur hicbiri olmadi gel gelelim su iki hafyadir tomarla dokuluyo,dokuldugu yetmio bnm caki elleriyle saclarimi kopariyo avuclari sac icinde kalio o yizden sacini kestirdigime hic pisman degilim valla kestirmeseydik kwndi kafasinda sac kalmiyacakti,birde malum uykularimiz degisti ,gece 11 de yatar 5-6 ya kdr uyurdu emzirirdim 8 de uyanirdi simdi gece 2 de ayri 4 de ayri 6 da ayri 7 de kalkio tmm boluk porcuk bir gece yasiyorum,oda beni cok yipratiyo uykumu hic alamiyorum,birde iki hafyadir hergun yapilan kaka 5/6 gundw 1 olmaya basladi ve yaninda buyuk adamlar gibi korkunc bir gazz kokusu artik caki degil recep ivedik taktik esimle ,kokulu osuruklar yapilmayan kakalar oglum
Hepten huysuz osuruklu edepsiz bircocuk oldu ama yinede minnosumu cok seviyorummmm uykusuzluga pis gaz kokularina ragmen onun dötünü yerim ben iyiki dogurmusummm
Girerim yine insallahh yaa belki su tatil iyi gelir bol bol uyur bende yazarim
Günaydın canım:) telim bozuldu giremiyorum pc açtım
Benim de aklima zeytinyagi geldi canim, bence doktora git, korkma mamaysa mama ver, onemli olan bebeginin gelisimi geriden gitmesin. Bak mesela benim sutum azalirsa raporlu mamalardan kullanmak zorundayim alerjimiz oldugu icin her zaman daha beteri var diye dusunmeli.Hanımlar bana çare akıl verin moralim çok bozuk, miniğim 6 gündür kaka yapmıyor gaz var kaka yok, erik kaynattım verdim azcık nafile, karnı hep şiş olurdu bomboş yumuşakkesinlikle sütüm yetmiyor azaldı doymuyor başka bir şey gelmiyor aklıma korkuyorum ya sütüm yetmiyorsa susuz kaldıysa çişli bezleri var ama çok endişeliyim, doktora niye götürmüyorsun diyeceksiniz, gerçekleri duymaktan korkuyorum kilo almamış sütün yetmiyor derse, biliyorum saçma ama
zeytinyağı sürdüm poposuna iki gün yok yapmadı, bugün zeytinyağı veriyim diyorum ama önce sağlık ocağına götürüp tarttırıcam, kilo almadığı çok belli.
Sürekli emmek istiyor bırakın saat başını yarım saatte emer oldu hep huzursuz
Nazarı düşünmüyüm dedim ama yok deli olucam, pazar günü bahçede oturduk kaynım aldı kucağına tosunda tosun babası gibi tosun benim oğlum niye değil demeye başladı, kv dem oğlum bir maşallah de dedi en son, o günden sonra kaka yapmıyor sütüm daha az, deli olucam kem gözler yüzünden, benim masum kuzum o ya insan bir maşallah der
Kabızlık konusunda ne yapıyım kızlar?
Bu arada telefonum bozuldu giremiyorum, pc de sık açamıyorum.
Hanımlar bana çare akıl verin moralim çok bozuk, miniğim 6 gündür kaka yapmıyor gaz var kaka yok, erik kaynattım verdim azcık nafile, karnı hep şiş olurdu bomboş yumuşakkesinlikle sütüm yetmiyor azaldı doymuyor başka bir şey gelmiyor aklıma korkuyorum ya sütüm yetmiyorsa susuz kaldıysa çişli bezleri var ama çok endişeliyim, doktora niye götürmüyorsun diyeceksiniz, gerçekleri duymaktan korkuyorum kilo almamış sütün yetmiyor derse, biliyorum saçma ama
zeytinyağı sürdüm poposuna iki gün yok yapmadı, bugün zeytinyağı veriyim diyorum ama önce sağlık ocağına götürüp tarttırıcam, kilo almadığı çok belli.
Nazarı düşünmüyüm dedim ama yok deli olucam, pazar günü bahçede oturduk kaynım aldı kucağına tosunda tosun babası gibi tosun benim oğlum niye değil demeye başladı, kv dem oğlum bir maşallah de dedi en son, o günden sonra kaka yapmıyor sütüm daha az, deli olucam kem gözler yüzünden, benim masum kuzum o ya insan bir maşallah der
bende başından beri molfix kullanıyorum canm çok memnunumBen kizimda ilk 3 ay prima premium care kullandim. Pisik kremi surmeme ragmen pisik oluyordu. Bezini degistirdim molfixe gectim. Pisikler tamamen gecti. Ustelik krem loston kullanmiyorum.
Aynen :)benim birde kısa victoria beacham dedikleri gibi kestırdım birde bağlıyorm yanlardan minik minik önden yeni saclar çıkıyor çok çirkin gözüküyor beyazlara ne yapsam bilemedim
Kusma problemi olduğu için 3.aydan beri alçak yastık kullanıyoruz. Ama geceleri yastıksız yatırıyorum.Kızlar siz bebeklerinizi yastıkla yatiriyormusunuz
canim benim niye öyle düşünüyorsun götür dr a artık buyuduler normal yetmemesi.benimki de öyle artik gece cok sık uyaniyo illallah ettim yat kalk göğsümun uclari ilk günkü gibi acıyor az ve sık emiyor pazartesi aşımız var sabırsızlıkla bekliyorum kilosunu mecburen mama ya da gıdalardan başlarım öyle bişey varsa.Hanımlar bana çare akıl verin moralim çok bozuk, miniğim 6 gündür kaka yapmıyor gaz var kaka yok, erik kaynattım verdim azcık nafile, karnı hep şiş olurdu bomboş yumuşakkesinlikle sütüm yetmiyor azaldı doymuyor başka bir şey gelmiyor aklıma korkuyorum ya sütüm yetmiyorsa susuz kaldıysa çişli bezleri var ama çok endişeliyim, doktora niye götürmüyorsun diyeceksiniz, gerçekleri duymaktan korkuyorum kilo almamış sütün yetmiyor derse, biliyorum saçma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?