2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım özlettin kendini o cakiye söyle arda girmene müsade etsin bazen iş yaparken sen aklıma geliyorsun kendi kendime gülüyorum yazdıklların çok şeker oluyuor
Yaa aslinda ben kizarken kizlara girmiyolar derken kendim ayni seyi yapiyorum resmen demekki asiri yogunluktan cilgin cakilerden dolayi meger haklilarmis,inanki huyu degisti,zavslli diye seviyorduk ailecek bazen eve huysuz bebekli arkadaslar geliyordu esim yalandan kucahinda gezdiriyordi bu hep boyle diye cimcik atip aglatmaya calisiyordum saf saf gulup onuda oyun saniyordu napim nazar olcak diye aklim cikiyordu aaaaa o bebek gitti tam cakiii olduu inanki,saclarim
Zaten korkinc dokuluyo yokk boyle birsey o kdr hamileligimde yok disin cikar yok kicin siser yok sacin dokulur demislerdi ck sukur hicbiri olmadi gel gelelim su iki hafyadir tomarla dokuluyo,dokuldugu yetmio bnm caki elleriyle saclarimi kopariyo avuclari sac icinde kalio o yizden sacini kestirdigime hic pisman degilim valla kestirmeseydik kwndi kafasinda sac kalmiyacakti,birde malum uykularimiz degisti ,gece 11 de yatar 5-6 ya kdr uyurdu emzirirdim 8 de uyanirdi simdi gece 2 de ayri 4 de ayri 6 da ayri 7 de kalkio tmm boluk porcuk bir gece yasiyorum,oda beni cok yipratiyo uykumu hic alamiyorum,birde iki hafyadir hergun yapilan kaka 5/6 gundw 1 olmaya basladi ve yaninda buyuk adamlar gibi korkunc bir gazz kokusu artik caki degil recep ivedik taktik esimle ,kokulu osuruklar yapilmayan kakalar oglum
Hepten huysuz osuruklu edepsiz bircocuk oldu ama yinede minnosumu cok seviyorummmm uykusuzluga pis gaz kokularina ragmen onun dötünü yerim ben iyiki dogurmusummm
Girerim yine insallahh yaa belki su tatil iyi gelir bol bol uyur bende yazarim

minione hosgeldin canım o minik çakiyi yerim ben artık buyuyorlar huyları çok degisecek dediğin slmltten bizdede var hiç aklıma gelmemişti denemek küçük havuzda var sıcak su ile doldurup bi yuzduruyum ben abla izin verirse

aysimason güzelce oyna tadıni çıkar bi bakmısız büyümüşler zaten 3yaslarına gelince büyük insan gibi oluyorlar

Ben kizimda ilk 3 ay prima premium care kullandim. Pisik kremi surmeme ragmen pisik oluyordu. Bezini degistirdim molfixe gectim. Pisikler tamamen gecti. Ustelik krem loston kullanmiyorum.

Ben kizimda ilk 3 ay prima premium care kullandim. Pisik kremi surmeme ragmen pisik oluyordu. Bezini degistirdim molfixe gectim. Pisikler tamamen gecti. Ustelik krem loston kullanmiyorum.
Bizde molfix kullanıyoruz canım ben doğumda molfix göbek oyuntulu almıştım sonra bir baktım eşim prima almış neyse kullanayım dedim ama oğlum pişik oldu bende tekrar molfix slfım ve çok memnunum

Haklıdın canım uyumayan bebek çok yıpratıyor insanı ama olsun hep böyle olacak değiller ya elbet birgün akşam yatıp sabaha kadar uyanmayacaklar bizdd o zaman uykunun tadını çıkarırız o cakinin güzel yanaklarından öp inşallah tez zamanda güzel huylu bir bebek olur. Hepimizin benekleri de güzel huylu olur inşallah

Çıkarıyorum canım akşama kadar oyun başka işimiz yok yoksa beuimiz kabul etmiyor

6400 canım 23ünde 4 aylık olacak persentilde %48. Bide kıyaslamak yanlış biliyorum ama hep gördüğüm bebekler daha toplu acaba bi derdi mi var da böyle oluyo diyorum
Canım kilosu normal gerçekten sıkma canını üzüldükçe sütün etkilenir
ohh çok iyi yapmışsınız süpersiniz:)
Kızlar sızdede sac dokulmesı var mı.? benım saclarım o kadar cok dokuluyor kı kel kalacam dıye korkuyorum valla....
evet canım normal 3. aydan sonra dökülmeye başlar
canım kilosu çok değil ki saçmalamış dr emzir gitsin bolca
Bamya corbasi veya yemeğini ya canim cok iyi geliyormus bizim bi akrabanin oluyor ordan biliyorum
ay sağol canım etki edermi ki benim yediğim moralim çok bozuk altıncı gün bugün
kizlar oglen kizima kan ilaci vermistim. simdi kustu. kusmukta kan vardi. acaba ilactan mi
kan ilacının rengi kan gibi korkma
Kızlar siz bebeklerinizi yastıkla yatiriyormusunuz
hayır ilk bir yıl yastık kullanmak zararlı

Canım seni var ya tenhada kıstıracaktım bir iyiyim yazsaydın ya öldüm meraktan ne oldu bu hatuna girerdi mutlaka diye

Senin oğlunu yerim maşallah kilosu iyi canım, uykusu benim oğlumunkine dönmüş:) benimki hep öyleydi hala öyle, tatil planınız süper bende istiyorum o tatilden:) inşallah keyifli geçer

Kaka konusunda imdadıma yetiştin ilk defa 6 gündür kaka yapmıyor moralim çok bozuk sen doktora sordun mu canım neden olurmuş, bugün önce sağlık ocağına götürüp tarttırıcam sonra gerekirse doktora götürücem, aç diyorum ondan yapmıyor heralde kaka doktora sorduysan bana da cevap yaz lütfen.

Hanımlar bana çare akıl verin moralim çok bozuk, miniğim 6 gündür kaka yapmıyor gaz var kaka yok, erik kaynattım verdim azcık nafile, karnı hep şiş olurdu bomboş yumuşak kesinlikle sütüm yetmiyor azaldı doymuyor başka bir şey gelmiyor aklıma korkuyorum ya sütüm yetmiyorsa susuz kaldıysa çişli bezleri var ama çok endişeliyim, doktora niye götürmüyorsun diyeceksiniz, gerçekleri duymaktan korkuyorum kilo almamış sütün yetmiyor derse, biliyorum saçma ama
zeytinyağı sürdüm poposuna iki gün yok yapmadı, bugün zeytinyağı veriyim diyorum ama önce sağlık ocağına götürüp tarttırıcam, kilo almadığı çok belli.

Sürekli emmek istiyor bırakın saat başını yarım saatte emer oldu hep huzursuz

Nazarı düşünmüyüm dedim ama yok deli olucam, pazar günü bahçede oturduk kaynım aldı kucağına tosunda tosun babası gibi tosun benim oğlum niye değil demeye başladı, kv dem oğlum bir maşallah de dedi en son, o günden sonra kaka yapmıyor sütüm daha az, deli olucam kem gözler yüzünden, benim masum kuzum o ya insan bir maşallah der

Kabızlık konusunda ne yapıyım kızlar?

Bu arada telefonum bozuldu giremiyorum, pc de sık açamıyorum.

Gunaydin herkese... Kizlar miniklere demir ilaci ne zaman baslaniyor? Bir doktora goturdum bebegimi sacma sapan cikti, meyveyle ek.gidaya basla diyor tamam bebegim alerjik sut urunu yok ama sebzeye ne oldu, 4 bucuk aylikken demire basla dedi guvenmedim size sorayim dedim.

Benim de aklima zeytinyagi geldi canim, bence doktora git, korkma mamaysa mama ver, onemli olan bebeginin gelisimi geriden gitmesin. Bak mesela benim sutum azalirsa raporlu mamalardan kullanmak zorundayim alerjimiz oldugu icin her zaman daha beteri var diye dusunmeli.

Merhaba herkese,

Nego kizmissin bizlere haklisin..Kaptirdik kendimizi bebeklere unuttuk herseyi..Forumu arada okuyorum ama cevap hic yazamadim..Biz oglumla iyiyiz sukurler olsun , en uzucu tarafi ise pazartesi ise baslayacak olmam Kisitli zamanimi ogluma ayirmak istedim..

Bizimde kaka sorunumuz hep oldu baslangica gore iyiyiz.. Doktorumun tavsiyesi ile, eger 2 gunu gecmis ise kulak cubuguna bepanthol kremi bolca surup hafifce makati uyariyorum..Aninda veya 2 saat icinde kakasini yapiyor..Zeytinyag degil bepantholu onerdi.
Neden dr a goturmeye cekiniyorsun, sut sikintisi cekenlere sen moral verdin burda bende dahil olmak uzere..Simdi kendini telkin et ve dr na danis..Gerekiyorsa mama ver ac kalip huzursuz olmasindan daha saglikli..

bende başından beri molfix kullanıyorum canm çok memnunum

Nego canım kiloyu takmayalım diyoruz ama elde değil biliyorum
dun banyodan sonra çıplak tarttık oğlumu 6600 çıktı 4aykontroluyle aynı sağlık ocağı kıyafatle tartıyor hadi 6400 olsun yani sadece 200gr almış sanki 4ays kadar hep 1kg alıyordu bende buna takıldım seni anlıyorum canım

minione geçen gün benim oğluşum fa öksürürken pırt kaçırdı bizde koptuk eşimle gülmekten

Nego ya sutun vokal olsada bazı çocukların enerjisine yetmiyor valla herkesin görüşüne saygim var altı aya kadar vermeyen anneleri tebrik ederim ben beceremedım başladım memnunum kilo alıyor mu dersen almıyor ama mutlu huzurlu kaka sayısıda en az bir en fazla iki hatta sağlık ocağına goturdugum zamanda yazmıştmm kaka yapmadigi günler benimki açmış seninki artık çok gün yapamayınca katılaşmış olabilir ondanda yapmaz altını aç ayaklarını ısrarla it karnına doğru korkma canım ek gıda eğlenceli bile

canim benim niye öyle düşünüyorsun götür dr a artık buyuduler normal yetmemesi.benimki de öyle artik gece cok sık uyaniyo illallah ettim yat kalk göğsümun uclari ilk günkü gibi acıyor az ve sık emiyor pazartesi aşımız var sabırsızlıkla bekliyorum kilosunu mecburen mama ya da gıdalardan başlarım öyle bişey varsa.
nazar hak canım Allah layikini versin o kem gözlerin.
Allahim korusun eymenimizi ve tum yavrularımızi

tel e gelince benim tel de bozuk sarj olmuyor doğru düzgün yazamıyorum zaten buraya. esim Allah in rahmeti işte cok zaman harcıyorsun diyor kk da.bozuluyor tel in diyo.e 24 saat başımda duran bi kocam olursa böyle olur herseye dır dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…