2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
6400 canım 23ünde 4 aylık olacak persentilde %48. Bide kıyaslamak yanlış biliyorum ama hep gördüğüm bebekler daha toplu acaba bi derdi mi var da böyle oluyo diyorum
Benim bebegim 4 ay 1 haftalik olmasina ragmen 6.400. Doktor buna ragmen cok mu emziriyorsun, emzirme araliklarini azalt, anne sutu zararli degil tabii ki ama midesini bosu bosuna buyutursun dedi. Demek istedigim bebegim diger bebeklere gore daha az kilolu ama dogum kilosuna gore kiyaslayinca kilosu gayet iyiymis. Baska bebeklere bakma sakin. Bebegin saglikli mi onemli olan o. Kilolu olmasi cok iyi bir sey degil zaten. Tabii bu benim fikrim

Bende sabahtan beri hastanedeyım rapor almaya çalışıyorum bi tane dr yüzünden öğleden sonraya kaldım ... Ahmetımde halasında sabah uyumus uyanınça bıberonda birşeyler yedırewcektı ayarlayıp biraktim ne zor bebıslerden uzak kalmak çok özledim yavrularımı ;(

hem belinden hemde sırtından geldi offff canım cok sıkıldı doktoruda acmıyo telefonu.canı yanmadı eminim ağlamadı şimdide uyuyor inşallah kötü bisey değildir
Canım uyuyorsa bir sorun yoktur sen yinede Doktora danış ama birşey ılsaydı öyle sakin kalmazdı

Allah kavuştursun seni kuzuna:))

bencede önemli değil ne yalan soyleyim severim tombık bebekleri hatta kizimin zayifligi yüzünden oglumu tombık yapmaya çalıştığımı farkettim ama şükür çok hareketli bi çocuk ben bi yerlerımı de yırtsam tombık olmayacak zaten benim bebeklerımın öyle bi şansı yok sürekli gezen anne baba olunca sadece hasta olmasınlar zihinsel fiziksel gelıssınler yeter etraf obez çocuk dolu önceleri uzuluyorum şimdi kızım çıtır diye seviniyorum oğlum iyi gitti kilo açısından ama normale döndü sadece zorla yemek yemesınler yeter benim için

haha bızde saglık ocagına gıtmıstık bırıncı ay kontrol ıcın tartıya koydu 8 kılo cıktı masallah masallah dıyor bende nasıl olur 3.5 kıloydu dogdugunda dedım sonar tabı anladı yanlıs oldugunu

benim birde kısa victoria beacham dedikleri gibi kestırdım birde bağlıyorm yanlardan minik minik önden yeni saclar çıkıyor çok çirkin gözüküyor beyazlara ne yapsam bilemedim
aaa senın ıs zor kısa sacı baglamaktan sınır olurum benımkı uzun ıkıye katlıyom amma yınede omuzlarımda oluyor uc bes.... benım oyle bı sorunum olmadıgı ıcın bılemıcem allah yardımcın olsn dha cook gencsn

Ben bol bol yıkıyorum yıkamadığımdada ıslak mendili duruLayıp siliyorum Hem öyle rahatlıyorda düşün sen elini yüzünü yıkayınca ne kadar rahatlıyorsan oda öyle
hergün yıkıyorum ama hep sampuanla değil, onun dışında da gündüzleri boynunu poposunu ve ayaklarını yıkıyorum,,, bebek losyonu sürüyorum ama isilik oluyor,, gerçi aynı gün içinde geçirtiyorum ama ertesi gün aynı,,,
daha yaz başlamadı bile,,, şaşırdım kaldım,,,,

Haklısın canım içten içe ben de kendime bunu söylüyorum hep sonra da bişi dürtüyo beni sanırım bezini boş görünce çıldırıyorum bundan sonra takmamaya çalışıcam ben taktıkça oğlum hissediyo sanki daha da kötüye gidiyo

Canım söyleyemedim öok geçmiş olsun Allah acılarını yaşatmasın hep güzel Günlerini Görelim inş benim ablamın kalbi üfürüyor Çocukken takibi vardı sonra bitti bir de hamilelik zamanı takip edildi o kadar inş bir şey olmaz kaybolur dualarımız seninle..

Kızlar sızdede sac dokulmesı var mı.? benım saclarım o kadar cok dokuluyor kı kel kalacam dıye korkuyorum valla....
Canım çok normal dökülmesin Telaş yapma..

Leble hergün yıkıyouk hergün geçiyor sonra yine oluşuyor doktor önüne geçemezsin ne yapsan dedi bol bol havalandır su ile yıka va diyeceğim ama sen zaten onları yapıyorsun bu cilt tipi ile alakalı imiş malesef.. Külot giydirip bekletiyorum senin gibi ama yine oluyor yine... Yaz gelsn hepten açacağım sahilde totosunu :)

bende bekleyemiyorum yaz gelsin de gidelim buralardan,,, oğluşumla,,,,, deniz suyu iyi geliyormuş,,,, gerçi beni şimdiden nasıl mayo alsam diye bir araştırma başladı,,,, tabii bu arada kendimede almam gerekiyor çünkü eski bikinilerin içine giremem ki geçen sene hamileyken giyebilmişdim,,,,

Benim Dr bebeğe mayo giydirmeden sok denize dedi.. ama Güneş ışınlarından koruyucu tshirt Şort Tarzı mayolar var tchibo ya da gelmişti onları da seneye vs alırım ama ilk yaz cıbıldak tutacağım denizde sonra Süslü bodysini giydiririm hop şemsiye altına.. Süslü dırfırlı peplum mayo aldım ama giydirmeyeceğim.. Bir de erkek bebekler Büyüyünce mayo kumaşından Şort giyerse dizleri poposu çizilmiyor koruyucu oluyor Şort ya da külot şeklinde değil de mayo kumaşından şort kayaklarda vs çizilmiyorlar..

Kendim ilk defa kocasız tatile gideceğim ama öok memnunum su aygırı givi oldum çünkü :)) ve inadına heryerde harika bikini mayolar var püsküllü tüllü vs ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…