Bamya corbasi veya yemeğini ya canim cok iyi geliyormus bizim bi akrabanin oluyor ordan biliyorumcanım çare bulsam sana da yazarım ilk defa kabız oldu bugün beşinci gün ne yapacağım bilmiyorum dün siyah erik kaynattım üç dört kaşık zor içti
Bizimde asimiz vardi bugun 4. Ay yaptirdik.
Pazartesi sorarsin canim
ilaçtandir cnm ilaç cıkmıstrkizlar oglen kizima kan ilaci vermistim. simdi kustu. kusmukta kan vardi. acaba ilactan mi
Canım belindenmi gelfi sırtındanmı belinden geldiyse doktora başvur derim ama sırtından gelfiyse biriey olmaz sanırım
canım bebeğin agladi mi peki çok canı yandı mi belli eder çocuk ona göre dr git
doktorumla görüştüm çok sükür bisey yok her çocukta olabilirmiş içim rahatladızaten huysuzdu hiçbisey olmamış gibi davrandı 5 dk geçmeden de uykuya daldı
bbizde iki aydır var ne yapsam geçmedi cok az kilo aldı gündüz ac olduğu için uyumuyor.3 saat arayla ağlaya ağlaya emziriyorumKaç gündür araştırıyorum canım artık acıktığını anlayana kadar vermicem hergün bu kararı alıyorum sonra kıyamıyorum ama daha kötü oluyo vermicem bakalım ne olacak
canım biz yastıklada yatıyoz yastıksızda oğlumu her şekil alıştırıyorum bir şeye bağımlı oldularmı artık öyle gidiyorlarKızlar siz bebeklerinizi yastıkla yatiriyormusunuz
Sevindim canım benim oğlumunda sırtından arada çıtırtı geliyor normal diye biliyordum ama beldekini bilmiyordum demekki ondada sorun olmuyormuşdoktorumla görüştüm çok sükür bisey yok her çocukta olabilirmiş içim rahatladı
canım baktım yok resimKizlR merabA tAbletten giriyorum resim yükledim denemek için oldumu billmyrm
sağolasın, bende bu sene mayo alırım diye düşünüyordum,,,,,,,,Benim Dr bebeğe mayo giydirmeden sok denize dedi.. ama Güneş ışınlarından koruyucu tshirt Şort Tarzı mayolar var tchibo ya da gelmişti onları da seneye vs alırım ama ilk yaz cıbıldak tutacağım denizde sonra Süslü bodysini giydiririm hop şemsiye altına.. Süslü dırfırlı peplum mayo aldım ama giydirmeyeceğim.. Bir de erkek bebekler Büyüyünce mayo kumaşından Şort giyerse dizleri poposu çizilmiyor koruyucu oluyor Şort ya da külot şeklinde değil de mayo kumaşından şort kayaklarda vs çizilmiyorlar..
Kendim ilk defa kocasız tatile gideceğim ama öok memnunum su aygırı givi oldum çünkü :)) ve inadına heryerde harika bikini mayolar var püsküllü tüllü vs((
cnm doktra goturdunmuzaten huysuzdu hiçbisey olmamış gibi davrandı 5 dk geçmeden de uykuya daldı
canım albüm oluştururken ordan ayar yapıyorsun bide bugün forumdan biriyle konuştum o lumiadan yüklüyormuş foto onunkinden oluyormuş telefonuna reset atıp deneyebilirsin dedi ama herşey silineceği için yapmadım benHah olmuş kızlar resmi sadece takip ettklerimin gormesi için albumemi yuklemem gerekiyor nası olck bn sadece izlediklermn gormesini istiyrm .
Merhaba canım özlettin kendini o cakiye söyle arda girmene müsade etsinSlm fistik
Anneler uzun zamandan sonra merhaba malesef yine gecmisi okuyamadim artik bu aralar cok kipir kipiriz oglum zaten kucak muptelasi oldu is guc yapamiyorum zamn buldukca yazdiklarinizi okumaya calisiyorum tam birsey yazicam fik fik bnmkinin sesi geliyor haydiii yine yazamiyorum
Tatilden bahsedilmis daha erken rez bile yaptiramadik ama aklimda agustos sonu yine bodrum var hem arda biraz daha buyur hem havalar isinir ama kismetse bu pzt annmlerin peslwrine takilip once afyonda bir termal otele ardindanda iki gunlugune denoizli ve pamukkaleyw gitmeyi dusunuyoruz,otelde 34 derece isitilmis su varmis,mutlaka klor vardir ama dayanamadim havuzbezi aldim ogluma birde e bebekte sadexe satilan 3 ayluk bebeklerin yuzebildigi swimtrainer denen muhtesem bir simit aldik ilk olarak evde kuveti doldurdum ve yarim saat cok mutlu oynadi ve resmen o simit sayesinde oglym ilk deneyimine ragmwn resmwn yuzdu cok mutlu oldum,cok olmasada yinede belki sokarim diyw bavulumuza koyduk,yrn 4 aylik asimiz ve dr kontrolumuz var,gerci evde tarti var ben yine olcssemde dr un diyeceklerini merak ediyorum,kilolara gelince hicbir degisim diet de yok kilo kaybida yok 20 kg almistim 14 u gitti 6 si halen duruyo,42 beden elbise almistim fermuari bile kapanmadi ama yinede aldim temmuza kdr belki zayiflarim diye ama nerdeeeee
Ben sutum yettigi derece ek gidaya gecmicem surda kaldi iki ay 6. Ci aya kdr anne sutune devam etmk istiyorum kg suda masallah her ay 1 kg aliyo bu ayda 1kg aldi,3640 dogmustu yrn tam 4 aylik oluyiruz ve 7300 gr oldu,bizden havadisler simdilik boylw hepinizi opuyorum kizlarrrr
Canum ben sadece su ile yıkıyorum losyon falan sürmüyorum bebeklerin cildi hassas amnem hep kardeşlerimin altını soğuk su ile yıkardı pişiğe en iyi o geliyor bana hep ıskak mendil kullanma diyor ben herşwyimi anneme soryyom ve olumlu sonuç alıyom anneme ek gıda dedim 6ayDan Sonra ver dedi kaç çocuk büyüttü doktora götüemüşlüğü yok ama herşeyi biliyor maşallahhergün yıkıyorum ama hep sampuanla değil, onun dışında da gündüzleri boynunu poposunu ve ayaklarını yıkıyorum,,, bebek losyonu sürüyorum ama isilik oluyor,, gerçi aynı gün içinde geçirtiyorum ama ertesi gün aynı,,,
daha yaz başlamadı bile,,, şaşırdım kaldım,,,,
Canım bende aynısını yapıyom şapur şuğur ben onu öpüyom oda beni yalamaya çalışıyor sonrada kahkahs krizine giriyozamin canım zaten bi kavusuyum sapur supur opecemçok seviyorum bebek opmeyı sırf bu sebeple 3. Cu doğurabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?