2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım çare bulsam sana da yazarım ilk defa kabız oldu bugün beşinci gün ne yapacağım bilmiyorum dün siyah erik kaynattım üç dört kaşık zor içti
Bamya corbasi veya yemeğini ya canim cok iyi geliyormus bizim bi akrabanin oluyor ordan biliyorum

Canım belindenmi gelfi sırtındanmı belinden geldiyse doktora başvur derim ama sırtından gelfiyse biriey olmaz sanırım

canım bebeğin agladi mi peki çok canı yandı mi belli eder çocuk ona göre dr git

zaten huysuzdu hiçbisey olmamış gibi davrandı 5 dk geçmeden de uykuya daldı
doktorumla görüştüm çok sükür bisey yok her çocukta olabilirmiş içim rahatladı

Kaç gündür araştırıyorum canım artık acıktığını anlayana kadar vermicem hergün bu kararı alıyorum sonra kıyamıyorum ama daha kötü oluyo vermicem bakalım ne olacak
bbizde iki aydır var ne yapsam geçmedi cok az kilo aldı gündüz ac olduğu için uyumuyor.3 saat arayla ağlaya ağlaya emziriyorum

doktorumla görüştüm çok sükür bisey yok her çocukta olabilirmiş içim rahatladı
Sevindim canım benim oğlumunda sırtından arada çıtırtı geliyor normal diye biliyordum ama beldekini bilmiyordum demekki ondada sorun olmuyormuş

KizlR merabA tAbletten giriyorum resim yükledim denemek için oldumu billmyrm

sağolasın, bende bu sene mayo alırım diye düşünüyordum,,,,,,,,
haziran olsa hemen de gitsek :)))))

Hah olmuş kızlar resmi sadece takip ettklerimin gormesi için albumemi yuklemem gerekiyor nası olck bn sadece izlediklermn gormesini istiyrm .

Hah olmuş kızlar resmi sadece takip ettklerimin gormesi için albumemi yuklemem gerekiyor nası olck bn sadece izlediklermn gormesini istiyrm .
canım albüm oluştururken ordan ayar yapıyorsun bide bugün forumdan biriyle konuştum o lumiadan yüklüyormuş foto onunkinden oluyormuş telefonuna reset atıp deneyebilirsin dedi ama herşey silineceği için yapmadım ben

Slm fistik
Anneler uzun zamandan sonra merhaba malesef yine gecmisi okuyamadim artik bu aralar cok kipir kipiriz oglum zaten kucak muptelasi oldu is guc yapamiyorum zamn buldukca yazdiklarinizi okumaya calisiyorum tam birsey yazicam fik fik bnmkinin sesi geliyor haydiii yine yazamiyorum
Tatilden bahsedilmis daha erken rez bile yaptiramadik ama aklimda agustos sonu yine bodrum var hem arda biraz daha buyur hem havalar isinir ama kismetse bu pzt annmlerin peslwrine takilip once afyonda bir termal otele ardindanda iki gunlugune denoizli ve pamukkaleyw gitmeyi dusunuyoruz,otelde 34 derece isitilmis su varmis,mutlaka klor vardir ama dayanamadim havuzbezi aldim ogluma birde e bebekte sadexe satilan 3 ayluk bebeklerin yuzebildigi swimtrainer denen muhtesem bir simit aldik ilk olarak evde kuveti doldurdum ve yarim saat cok mutlu oynadi ve resmen o simit sayesinde oglym ilk deneyimine ragmwn resmwn yuzdu cok mutlu oldum,cok olmasada yinede belki sokarim diyw bavulumuza koyduk,yrn 4 aylik asimiz ve dr kontrolumuz var,gerci evde tarti var ben yine olcssemde dr un diyeceklerini merak ediyorum,kilolara gelince hicbir degisim diet de yok kilo kaybida yok 20 kg almistim 14 u gitti 6 si halen duruyo,42 beden elbise almistim fermuari bile kapanmadi ama yinede aldim temmuza kdr belki zayiflarim diye ama nerdeeeee
Ben sutum yettigi derece ek gidaya gecmicem surda kaldi iki ay 6. Ci aya kdr anne sutune devam etmk istiyorum kg suda masallah her ay 1 kg aliyo bu ayda 1kg aldi,3640 dogmustu yrn tam 4 aylik oluyiruz ve 7300 gr oldu,bizden havadisler simdilik boylw hepinizi opuyorum kizlarrrr

Merhaba canım özlettin kendini o cakiye söyle arda girmene müsade etsin bazen iş yaparken sen aklıma geliyorsun kendi kendime gülüyorum yazdıklların çok şeker oluyuor

Canum ben sadece su ile yıkıyorum losyon falan sürmüyorum bebeklerin cildi hassas amnem hep kardeşlerimin altını soğuk su ile yıkardı pişiğe en iyi o geliyor bana hep ıskak mendil kullanma diyor ben herşwyimi anneme soryyom ve olumlu sonuç alıyom anneme ek gıda dedim 6ayDan Sonra ver dedi kaç çocuk büyüttü doktora götüemüşlüğü yok ama herşeyi biliyor maşallah

amin canım zaten bi kavusuyum sapur supur opecem çok seviyorum bebek opmeyı sırf bu sebeple 3. Cu doğurabılırım
Canım bende aynısını yapıyom şapur şuğur ben onu öpüyom oda beni yalamaya çalışıyor sonrada kahkahs krizine giriyoz annem hep yiğenlerinle saatlerce oynuyordun iimdi senininkide oldu doya foya oyna diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…