Bizim dün 4 ay kontrolümüz vardı. Oğlum hep ağladı inletti ortalığı. Uykusu vardı ondan olabilir ya da korktu mu bilmiyorum. Artık anlıyorlar sanırım doktora geldiklerini. Ek gıdaya 6. Ayda geçicez dedi doktorumuz. Onun dışında güneş kremi yazdı. Açık alanda sinek ısırmalarını engellemek için de bir şey yazdı. Demir ilacına başlayın demedi henüz.
Arkadaslar park yatak alip kullanip memnun kalmis olan var mi aranizda ? Onerebileceginiz bir marka model varsa soyler misiniz?
Canım 5 36 ay mamalarıda var biz daha 5. Ayınıza girmediğimiz için denemedim siz 5 buçuksanız ınu dene derinKeşke bizde öyle almış olsaydık canım, yarin degisirim belki
Ben bebelacınkini görmüştüm onunki varsa diğer markalarınkide vardır herhaldeek gıda bende başlamadım canım hiç bilmiyorum o yüzden
4 36 ile değiştir istersen
5 36 görmedim hiç dikkat edeyim bende
ayy çok komiksn ya gece gece hoşuma gtti bu yazı guldum valla demek sabaha kadar salladımı sanmış eşin hey Allahım şu erkekler :)))Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor
Cok tesekkur ederim canim cevap icinBen kullaniyorum ve cok memnun kaldim sunnybaby markasi alt acma yeri kumas olanlardan alma derim bizimkinin alt acma yeri cumur degil ve destekli sungerli ve sert cok isimi gordu
Tesekkur ederim cevap icin .Bende kraftın son modeli var gerçekten çok kullanışlı ve güzel tavsiye ederim.
Al benden de o kadar, buyume atagi diyorlar da 4bucuk aydir hic mi bitmez bu atak, benim bebek huysuz baska aciklamasi yok bunun.Günaydın bugun zombiler haltemis yanimda
GunaydinGünaydın bugun zombiler haltemis yanimda
Bizim de alerjimiz var, laktoz intoleransinim belirtileri ne acaba?bizede 4. ayda sağlık ocağı demir ilacı verdi ancak kendi doktorumuz başlamayın dedi. bende 2 gün verdim kestim.
bizim alerjimiz laktoz intolerans sizinki nedir? Yoksa benim de mi başlamam lazım.
Geçmiş olsun allah şifa versin ikinize deSağol canım benden geçti zaten ben tıkanıklığı boyaya bağladım bu gece çok tıkandı şimdi doltordan geldik birşeyi yokmuş şükür etaşi 2, 3 gün olabilirmiş bırın tıkanıklığı var dedi.. Pnun için hastaneye gittim bana ilaç yazdılar ben ondan daha hastaymışım
Ne bileyim canım bir sen buraya gittim diyorsun bir ben hergün mutlaka biryere gidiyorum son 1 haftadır dışarı çıkmadığım gün yok
Basliycam atagina yaa benimki bide gece uyuyca yerde güzelce gulup oynuyor aglasam mi gulsem mi bilemedim ya gozlerimin ici alev topu gibiAl benden de o kadar, buyume atagi diyorlar da 4bucuk aydir hic mi bitmez bu atak, benim bebek huysuz baska aciklamasi yok bunun.
ayhh uykum vaar uyudugu an uyuycam tatlim teşekkür ederimGunaydin
Hemen koyu bir kahve gonderiyorum
Günaydın sevgili annelerSevgili anneler
Bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu şurupla geçmemiş. Kusmamız son hız devam ediyor. Doktor novoter diye bi iğne verdi. Dün ilk dozu yapıldı. Yalnız iğneden sonra nerdeyse 6-7 saat uyudu. Sanırım ağır geldi. Sanki gözünü açamıyor gibiydi.
Size sorum şu:
Dünden beri iğne yapılan bacağına var gücüyle vuruyor. Muhtemelen ağrıyor. Calpol vermek istemiyorum.
Ne yapabilirim??
dr un başlama dediyse başlama bence,,,bizede 4. ayda sağlık ocağı demir ilacı verdi ancak kendi doktorumuz başlamayın dedi. bende 2 gün verdim kestim.
bizim alerjimiz laktoz intolerans sizinki nedir? Yoksa benim de mi başlamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?