Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli ugurlu olsun:)ne guzel.bende sut anne oldumselam kızlar ben sütanne oldummm![]()
gercekten allah yardimcin olsun 2 cocuk is ev.ben 1 cocukla dusunemyrm calismayi ya.buna anlayisli bi koca lazmKızlar selam öğlene kadar okuldaydım çocuklarla kahvaltılarını yaptırıp gittim ahmet yormadan bebek arabasında arkadaslarda falan derken kızımda bahcede oynadı ama ben yoruldum öğleden sonra bi arkadasa sozum vardı ona gittik eşim aldı bi yağmur zor oluyor iş hayatı artık eskisi kadar ugrayamasam da firsatlarda burdayım öptüm s
Ne güzeel nasıl bir duygu :))selam kızlar ben sütanne oldummm![]()
Ben anladım canım oluyor öyleNego canım ben hep düşük yaptığım için görümcem yaptırmıştı daha derine dalmayım ban yerim :)
nazar duası var başka şeylerde var ama onları tam bilmiom
ahh ahhh bende de var o eltiden ama bizim sorunlarımız bambaşka
büyük aile toplantıları ve bayramlar dışında görüşmeyiz,rahatız
bende şimdi geldim ikisini yanımda götürüyorum çok zor oluyor ben ek gidaya geçtiğim için daha rahat olur bırakacak biri olsa ama ışte neyse.. Sen nuk damaklı uc dene biberonda canım onu kolay alıyorlar damaklıBenim minigi babasina birakip okula gittim, sagdigim sutu icmemis, gelene kadar ac beklemis, biberona nasil aliscak bu cocuk ya...
Allah kolaylik versin canim. Seni cok iyi anliyorum inan, biliyorsun ki kizinin ruh ikizi bizim evde yasiyor. Cok zor uyutuyorum, bin takla atiyorum uyusun diye. Carsafta sallamaya kadar vardirdim isi ama yok nafile.. 2 gun once sinirlerim bozuldu sallarken ciglik atmalarindan. Sallamayi kestim emzirerek uyutmaya calisiyorum. Sabah 9da basladim calismalara 12de ancak uyudu. Bir de uykusu o kadar hafif ki anlatamam. Evin icinde kimildayamiyorum o uyurken. Dun uyanmasin diye yemek yemedim. Bu sefer de karnim guruldadi ona uyandi cadi:))sagolun kizlar, inanin her yolu denedim saatlerce konuşabilirim, oynarim ki yapiyorum da ama kizim sıkılıyor. .Yattigi yyerde oyun oynatiyorum, sarki açıp hareket yaptırıyorum, gidikliyorum ..Bunlar ancak bikac dk ise yariyor ve sonra basiyor yaygarayı. .disaridan birisi duysa bi sey yapiyorum sanicak cocuga .artik sinirlerime hakim olamaz duruma geldim..
işin kötü yani beni fena kullaniyor, butun bu bagiris cagiris kucagima aldığım an bitiyor..
kendime vakit ayiramamak en buyuk sıkıntı, 1 saat bile evde oyalayamiyor kimse degil ki birakip disari cikmak..bikac kez denedim ortaligi birbirine katmis..
aksam yemek hazirlarken bile zor zaptediyor esim, yemek bile yiyemiyoruz hala dönüşümlü yiyoruz..birakacak kimse yok mlsf bi tek esim var tek gidebildigim yer alt kattaki market 10 dk o da..
benim negatif enerjimin de gectiGine eminim, Allah dayanma gucu versin...
canım Allah yardımcınız olsun kızım boyleydi okulda kizimin kucuklugunu biliyorlar ins bu öyle değildir diyorlar masallah ahmet daha iyi M miss_curious sende sakin ol canım geçecek okula başlayınca çok uzuleceksın yani istiyordum ama şimdi kafam allak bullak ne iş yapacagım sasırıyorum alın cocuklarınızı sadece sarılın geçecek deyin dans edin yerim o cadılarıAllah kolaylik versin canim. Seni cok iyi anliyorum inan, biliyorsun ki kizinin ruh ikizi bizim evde yasiyor. Cok zor uyutuyorum, bin takla atiyorum uyusun diye. Carsafta sallamaya kadar vardirdim isi ama yok nafile.. 2 gun once sinirlerim bozuldu sallarken ciglik atmalarindan. Sallamayi kestim emzirerek uyutmaya calisiyorum. Sabah 9da basladim calismalara 12de ancak uyudu. Bir de uykusu o kadar hafif ki anlatamam. Evin icinde kimildayamiyorum o uyurken. Dun uyanmasin diye yemek yemedim. Bu sefer de karnim guruldadi ona uyandi cadi:))
Uyanikken de ayni sey, oyun halisinda max 5dk duruyor artik. Yere koyuyorum donmeye falan calissin diye durmuyor. Ev isini falan gectim de aksama kadar yemek yiyebilirsem kar valla. Zor cok zor gercekten isimiz.
Bir de benim burda kimsem yok. Esim aksam geldikten yarim saat sonra da bebegi uyutma calismalarim basladigi icin hic yardimci olamiyor. Delirmek uzereyim diyebilirim.
canım benim unutur muyum sizi uğrarım cumartesi pazar bol bol ins gün ıcındede sizi çok sevıyorımyaa uğra ama unutma bizi![]()
Oyyyyy masallah cpk sevimliSelam kızlar oğlumun çok karizma resimlerini ekledim kaçırmayın![]()
Ise mi başladın Allah yardimcin olsun canim nimetin kadrini kaybetneden bilemiyruzbende şimdi geldim ikisini yanımda götürüyorum çok zor oluyor ben ek gidaya geçtiğim için daha rahat olur bırakacak biri olsa ama ışte neyse.. Sen nuk damaklı uc dene biberonda canım onu kolay alıyorlar damaklı
canım inşallah alışır kuzucuğunBenim minigi babasina birakip okula gittim, sagdigim sutu icmemis, gelene kadar ac beklemis, biberona nasil aliscak bu cocuk ya...
bende şimdi geldim ikisini yanımda götürüyorum çok zor oluyor ben ek gidaya geçtiğim için daha rahat olur bırakacak biri olsa ama ışte neyse.. Sen nuk damaklı uc dene biberonda canım onu kolay alıyorlar damaklı
canım görümcen bakmıycakmıydı, zor işin Allah kolaylık versinSelam kızlar geçmişi okuyayım cocuklarımla evde olmanın keyfini nasıl cıkarmadım diye iki gündür kızıyorum kendime oralarda perisan oluyorlar ışte aman ya yaz ins ikisi içinde büyümek için iyi zaman geçmesi için fırsat olsun
canım benim Allah yardımcın olsun ne desem bilemedim bazı bebekler çok zor ama büyüdüğü zaman çok sakin söz dinleyen bir çocuk olur bunu düşün kendini rahatlatAllah kolaylik versin canim. Seni cok iyi anliyorum inan, biliyorsun ki kizinin ruh ikizi bizim evde yasiyor. Cok zor uyutuyorum, bin takla atiyorum uyusun diye. Carsafta sallamaya kadar vardirdim isi ama yok nafile.. 2 gun once sinirlerim bozuldu sallarken ciglik atmalarindan. Sallamayi kestim emzirerek uyutmaya calisiyorum. Sabah 9da basladim calismalara 12de ancak uyudu. Bir de uykusu o kadar hafif ki anlatamam. Evin icinde kimildayamiyorum o uyurken. Dun uyanmasin diye yemek yemedim. Bu sefer de karnim guruldadi ona uyandi cadi:))
Uyanikken de ayni sey, oyun halisinda max 5dk duruyor artik. Yere koyuyorum donmeye falan calissin diye durmuyor. Ev isini falan gectim de aksama kadar yemek yiyebilirsem kar valla. Zor cok zor gercekten isimiz.
Bir de benim burda kimsem yok. Esim aksam geldikten yarim saat sonra da bebegi uyutma calismalarim basladigi icin hic yardimci olamiyor. Delirmek uzereyim diyebilirim.
niye utanıyorsun canım hep evdeydin iyi olmuş, eymende öyle kaç gündürHayirli cumalar
Oglus kucagimda yazarken cevaplaya dokundu mesaj yarim kaldi yaramazim benim.
Iki gun en yakin okul arkadasimin düğünü vardi dün de ev görmeye gittim bugun de sohbete gidicem kac gündür disardayim esimden utandım valla hep bir yerlere birakti dun sesi cikti ama sustu geri.oglum cok huysuz gecemiz gündüzumuz yok uyumuyor yarim saatte bir saatte bir uyaniyo geceleri erkenden de kalkiyo.nedendir sıkıntısı mi var anlamıyorum huy mu degistiriyo.hic sevmedim bu duzeni oglusun hemen degismesi lazim:))
Kizlar bende ise basladim iki gundur oglumla okula gidiyoruz orda cok yabanciliyor kimsenin kucagina gitmiyo gidince beni goremesin basliyo aglamaya bu cocugu insanlara kalabaliga nasil alistiricam alissin diye hic evde durmadim gezdim kalabalik ortamada girdim daha ne yapabilirim