2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selamlar, sağlık ocağına kontrole götürdüm kilo için, kilo almamış:( ebe çok normal diyor ben olsam böyle bir bebeğe mamaya başlamam zaten kilosu hep üst sınırdaymış diyor, bazen durur kilo alma diyor, iki hafta daha dene bence dedi, kafam allak bullak, kv de istersen dene mama ama aç durmuyor kızım diyor baksana karnı şiş diyor, eşim hemen başlayalım der, napıyım kızlar denemeye devam edeyim mi, tomrisin emzirme notlarını okumaya başladım, sadece akşamları bir defa mama versem mi diyorum sonra yok diyorum niye bu kadar katıyım gerçekten kendim kendimi anlayamıyorum:(

selamlar, sağlık ocağına kontrole götürdüm kilo için, kilo almamış:KK43: ebe çok normal diyor ben olsam böyle bir bebeğe mamaya başlamam zaten kilosu hep üst sınırdaymış diyor, bazen durur kilo alma diyor, iki hafta daha dene bence dedi, kafam allak bullak, kv de istersen dene mama ama aç durmuyor kızım diyor baksana karnı şiş diyor, eşim hemen başlayalım der, napıyım kızlar denemeye devam edeyim mi, tomrisin emzirme notlarını okumaya başladım, sadece akşamları bir defa mama versem mi diyorum sonra yok diyorum niye bu kadar katıyım gerçekten kendim kendimi anlayamıyorum:KK43:
Canım oğlunda bir huysuzluk falan yoksa doyuyordur ama sütün yaramıyordur ona sen annesin bebeğin için en iyisini sen bilirdin kendini dinle bence..

Kizlar bende ise basladim iki gundur oglumla okula gidiyoruz orda cok yabanciliyor kimsenin kucagina gitmiyo gidince beni goremesin basliyo aglamaya bu cocugu insanlara kalabaliga nasil alistiricam alissin diye hic evde durmadim gezdim kalabalik ortamada girdim daha ne yapabilirim
yabancı insanlara bebişini vermeden önce bebek senin kucağındayken yabancı kişiyle biraz vakit geçirmen gerekiyor,,ki bebeğin yabancı kişiye güven duyması gerekiyor,, birde yabancılardan hoşlanmadıkları döneme giriyoruz artık yavaş yavaş,,,

selam bayanlar,,,
ben bu emzirme sudyenlerine kadar hep adamakıllı sudyenler kullanmışdım, balenli destekli v.s.
bu penye emzirme sudyenlerinden hiç rahat değildim ama opsiyonlardan haberim yokdu,,
dün matks &spencerden emzirme sudyeni aldım ve tek kelime ile harika,, ince bir sunger kaplı göğüs uçları belliolmuyor,,
harika destekli,, 2 li paket halinde biri beyaz biri siyah,, kesinlikle tavsiye ederim,,, biraz pahalı ama iyi bir yatırım,,,
Bende penye olanlarından kullanıyom gayet rahat tek sorunum benim göğüslerim küçük ben hep destekli sütyenletden kullanıyordum bunlar küçük gösteriyor..

selamlar, sağlık ocağına kontrole götürdüm kilo için, kilo almamış:KK43: ebe çok normal diyor ben olsam böyle bir bebeğe mamaya başlamam zaten kilosu hep üst sınırdaymış diyor, bazen durur kilo alma diyor, iki hafta daha dene bence dedi, kafam allak bullak, kv de istersen dene mama ama aç durmuyor kızım diyor baksana karnı şiş diyor, eşim hemen başlayalım der, napıyım kızlar denemeye devam edeyim mi, tomrisin emzirme notlarını okumaya başladım, sadece akşamları bir defa mama versem mi diyorum sonra yok diyorum niye bu kadar katıyım gerçekten kendim kendimi anlayamıyorum:KK43:
Annelik icgudulerine guven canim, doydugunu dusunuyorsan ki kilosu iyiymis, 6 ayin dolmasini bekleyebilirsin, gunde bir kez mamadan da birsey olmaz, kati dusunme.

Ise mi başladın Allah yardimcin olsun canim nimetin kadrini kaybetneden bilemiyruz
Allahim bize güç kuvvet versin ins.
evet canım başladım aynen şimdi haftasonu için eşimin koyune gidiyoruz ailemin tadını cıkarayım sende gez hiç düşünme esin alıssın
Kizlar bende ise basladim iki gundur oglumla okula gidiyoruz orda cok yabanciliyor kimsenin kucagina gitmiyo gidince beni goremesin basliyo aglamaya bu cocugu insanlara kalabaliga nasil alistiricam alissin diye hic evde durmadim gezdim kalabalik ortamada girdim daha ne yapabilirim
canım yapı meselesi pek bişey yapmana gerek yok 3aylıkken zırıl zırıl ağlardi kızım bu masallah yabancılamadı okulda herkese agzi açık guluyor

Nego Nego halası bakacak ta eylül de şimdi ramazan öncesi de bırak dedi ama araba eşimde ne zamandır kilo almamış anlamadim

selam kızlar ben sütanne oldummm:anneadayı:
aa nasıl oldu
güzel bir duygudur

Selam kızlar oğlumun çok karizma resimlerini ekledim kaçırmayın:-)
hemen bakıyorum Abdullah paşaya
bende eklicem akşam

Ben anladım canım oluyor öyle
;)
Benim minigi babasina birakip okula gittim, sagdigim sutu icmemis, gelene kadar ac beklemis, biberona nasil aliscak bu cocuk ya...
canım ben günde 2kez mama,veriyorum ilk zamanlar almıyordu emzik verip hafif sallıyordum uyumak üzereyken emziği çıkarıp hemen biberonu verdim o şekilde alıştı

canım benim unutur muyum sizi uğrarım cumartesi pazar bol bol ins gün ıcındede sizi çok sevıyorım
bizde seni seviyoruz canım

selamlar, sağlık ocağına kontrole götürdüm kilo için, kilo almamış:( ebe çok normal diyor ben olsam böyle bir bebeğe mamaya başlamam zaten kilosu hep üst sınırdaymış diyor, bazen durur kilo alma diyor, iki hafta daha dene bence dedi, kafam allak bullak, kv de istersen dene mama ama aç durmuyor kızım diyor baksana karnı şiş diyor, eşim hemen başlayalım der, napıyım kızlar denemeye devam edeyim mi, tomrisin emzirme notlarını okumaya başladım, sadece akşamları bir defa mama versem mi diyorum sonra yok diyorum niye bu kadar katıyım gerçekten kendim kendimi anlayamıyorum:(
cano muhtemelen aynı durumu yaşıyoruz miktar iyi fakat kilo aldırmıyor sütlerimiz
bilemedim canım iç sesine kulak ver :)
Ev yemizliği bitti sıra bende:))
Kuaföre gittim kaş bıtık saç birde ağda yapabilseydim ramazanda rahat olacaktım..
bende de var o,işler :)

Selam kizlar, tatile gittik epetdir takipedemedim, biz iyiyiz cok sukur, gueeimz guzel geciyor, kizim hicc kimseyi yababcilamiyor, aslinda bu durumda pek iyi bisey sayilmaz, herkese gulucukler attikca millet yabancilar opmeye filan basladi :( kucagina alip seviyorlar bisey diyemiyorum ama coook rahatsiz oluyorum, birazcik yabancilasaydi keske :(. Bizimki donebiliyor 3-4 kere yuzustu dondu ama hanimefendinin cani istemiyor galiba pek cabalamiyor :). Oturmayi cok seviyor uyurken bile kucagima alip yatagina filan koycaksam uykuda oturnaya cabaliyor :D.
Kizim bu ara hep alt dudagini emiyor, uyurken, uykuya dalmak iatediginde ve acikinca sizinkiler yapiyot mu? Emzik tutmamisti ama tekrar deneyecegin sanirim..

Selam annişler
sabah 10 da çıkmıştım evden daha şimdi geldim

gezmeninde paranında anasını ağlattık oğluşumla hayırlı olsun :)

Bi sure ev oturmasına gideriz artık napalım :)
Oh sefanız olsun canım üç günlük dünya ye iç eğlen:)) gerisini boşverr..
Bizde pazartesi gezmeye çıkacaz eşimi alışverişe sürükleyebilseydim iyi olacaktı:-)

Selam kizlar, tatile gittik epetdir takipedemedim, biz iyiyiz cok sukur, gueeimz guzel geciyor, kizim hicc kimseyi yababcilamiyor, aslinda bu durumda pek iyi bisey sayilmaz, herkese gulucukler attikca millet yabancilar opmeye filan basladi :KK43: kucagina alip seviyorlar bisey diyemiyorum ama coook rahatsiz oluyorum, birazcik yabancilasaydi keske :KK43:. Bizimki donebiliyor 3-4 kere yuzustu dondu ama hanimefendinin cani istemiyor galiba pek cabalamiyor :). Oturmayi cok seviyor uyurken bile kucagima alip yatagina filan koycaksam uykuda oturnaya cabaliyor :KK70:.
Kizim bu ara hep alt dudagini emiyor, uyurken, uykuya dalmak iatediginde ve acikinca sizinkiler yapiyot mu? Emzik tutmamisti ama tekrar deneyecegin sanirim..
Hoş geldin canım benim oğlumda sudağını emiyor özlliklw ağzının kenarına süt değince.

selam bayanlar,,,
ben bu emzirme sudyenlerine kadar hep adamakıllı sudyenler kullanmışdım, balenli destekli v.s.
bu penye emzirme sudyenlerinden hiç rahat değildim ama opsiyonlardan haberim yokdu,,
dün matks &spencerden emzirme sudyeni aldım ve tek kelime ile harika,, ince bir sunger kaplı göğüs uçları belliolmuyor,,
harika destekli,, 2 li paket halinde biri beyaz biri siyah,, kesinlikle tavsiye ederim,,, biraz pahalı ama iyi bir yatırım,,,
Tavsiye icin tesekkurler, penye olanlardan var bende ve uçları belli ediyor kullanmiyorum..
Allah kolaylik versin canim. Seni cok iyi anliyorum inan, biliyorsun ki kizinin ruh ikizi bizim evde yasiyor. Cok zor uyutuyorum, bin takla atiyorum uyusun diye. Carsafta sallamaya kadar vardirdim isi ama yok nafile.. 2 gun once sinirlerim bozuldu sallarken ciglik atmalarindan. Sallamayi kestim emzirerek uyutmaya calisiyorum. Sabah 9da basladim calismalara 12de ancak uyudu. Bir de uykusu o kadar hafif ki anlatamam. Evin icinde kimildayamiyorum o uyurken. Dun uyanmasin diye yemek yemedim. Bu sefer de karnim guruldadi ona uyandi cadi:))
Uyanikken de ayni sey, oyun halisinda max 5dk duruyor artik. Yere koyuyorum donmeye falan calissin diye durmuyor. Ev isini falan gectim de aksama kadar yemek yiyebilirsem kar valla. Zor cok zor gercekten isimiz.
Bir de benim burda kimsem yok. Esim aksam geldikten yarim saat sonra da bebegi uyutma calismalarim basladigi icin hic yardimci olamiyor. Delirmek uzereyim diyebilirim.
cnm isimiz zor, anneligin tadini çıkaramiyorum cebellesmekten..
aynen aksam esim geliyor ztn 8.30 gibi 9.30 da benimkinin uyuma krizleri başlıyor. .Biz carsafta filan salliyoruz sersemleyince gogsume aliyorum, sesten cok cabuk etkileniyor senin kizin gibi..Yatar yatmaz ustunu ortmuyoruz uyaniyor hemen ona bile..Tek tesellim bazen biraz uyuyor onda da 4-5 kez uyaniyor dalana kadar..
Dun gece 4 te uyandi uykusunu almis gibi artik yatağa koydum esim oyalasin diye 1 saate Yakin oyaladi sonra yine uyudu sukur, diyorum düzeleceğine daha bi huysuzlasti..Kv yurutec almis onda bikac dk duruyo..Napiim caresizlikten onu da kullanmaya razı oldum..

canım Allah yardımcınız olsun kızım boyleydi okulda kizimin kucuklugunu biliyorlar ins bu öyle değildir diyorlar masallah ahmet daha iyi M miss_curious sende sakin ol canım geçecek okula başlayınca çok uzuleceksın yani istiyordum ama şimdi kafam allak bullak ne iş yapacagım sasırıyorum alın cocuklarınızı sadece sarılın geçecek deyin dans edin yerim o cadıları
Cnm tek tesellim o ikinci cocuk nasip olursa eger daha sakin olur diye umit ediyorum. .
kizlar mi cadi oluyor ne..
goreve baslamissin, Allah kolaylik versin Ahmet akilli uslu masallah ona. .
Hayirli cumalar
Oglus kucagimda yazarken cevaplaya dokundu mesaj yarim kaldi yaramazim benim.
Iki gun en yakin okul arkadasimin düğünü vardi dün de ev görmeye gittim bugun de sohbete gidicem kac gündür disardayim esimden utandım valla hep bir yerlere birakti dun sesi cikti ama sustu geri.oglum cok huysuz gecemiz gündüzumuz yok uyumuyor yarim saatte bir saatte bir uyaniyo geceleri erkenden de kalkiyo.nedendir sıkıntısı mi var anlamıyorum huy mu degistiriyo.hic sevmedim bu duzeni oglusun hemen degismesi lazim:))
Biz de oyleyiz cnm su siralar..
Yakin bi arkadasimin oglu 5 ayliktan bu yana akşam 7 de yatıyor ve sabah 7 de kalkiyor araliksiz uyuyor..Bir ara emmek için uyanıyordu, vazgecirdi bi şekilde. .
ustelik gelisimi epey ilerde akranlarindan su an 1 yasina girdi..
Cnm olmadi yavas yavaş ek gidaya basla..
Sonradan doktorumun söylediği mantikli geldi bana, daha sonra sut yetersiz gelince bebis de ek gida yemiyor ve gelisimi yavasliyor demisti ..
sahsen sutunun miktar olarak yeterli olduğundan eminsen, ek Gida iyi bir secenek olabilir gibi geldi bana..
Ev yemizliği bitti sıra bende:))
Kuaföre gittim kaş bıtık saç birde ağda yapabilseydim ramazanda rahat olacaktım..
Oh super cnm, iyi gelmiştir sana..
oglusun çok karizmatik cikmis resimlerde masallah kocaman olmus. .
Selam kizlar, tatile gittik epetdir takipedemedim, biz iyiyiz cok sukur, gueeimz guzel geciyor, kizim hicc kimseyi yababcilamiyor, aslinda bu durumda pek iyi bisey sayilmaz, herkese gulucukler attikca millet yabancilar opmeye filan basladi :KK43: kucagina alip seviyorlar bisey diyemiyorum ama coook rahatsiz oluyorum, birazcik yabancilasaydi keske :KK43:. Bizimki donebiliyor 3-4 kere yuzustu dondu ama hanimefendinin cani istemiyor galiba pek cabalamiyor :). Oturmayi cok seviyor uyurken bile kucagima alip yatagina filan koycaksam uykuda oturnaya cabaliyor :KK70:.
cnm benim kizim da bi sure alt dudagini emdi su sira birakti..Gecici olabilir...

Oh sefanız olsun canım üç günlük dünya ye iç eğlen:)) gerisini boşverr..
Bizde pazartesi gezmeye çıkacaz eşimi alışverişe sürükleyebilseydim iyi olacaktı:-)
çıkmışken sürüklersin inşallah:)

butikbebe de sepetin yarısını öde diyor ama anlamadım tüm ürünlerde mi acaba

cnm belli bi aydan sonra gerçktn anne sutu ya doyurmuyr yada doysada kilo almıyr çunku sindirim sistemi artk gelişti buyudu anne sutunden daha çok tok tutack besnlere ihtiyacı var en azındn mamaya bnde verdm bugun çunku huzursz bikaç gundur

Dudak emme benimkinde ara ara oluyor sonra unutuyor, emzik emdigi halde bazen yapiyor.

uutu

hayirli ugurlu olsun:)ne guzel.bende sut anne oldum
çok güzlbi duygu dimi:KK68:
Selam kızlar oğlumun çok karizma resimlerini ekledim kaçırmayın:-)
ama ben göremiyorum:KK43:
Ne güzeel nasıl bir duygu :))
çok güzel yaa değişik dün karşılıklı çok mutlu olduk
aa nasıl oldu
güzel bir duygudur

hemen bakıyorum Abdullah paşaya
bende eklicem akşam

:KK66:

canım ben günde 2kez mama,veriyorum ilk zamanlar almıyordu emzik verip hafif sallıyordum uyumak üzereyken emziği çıkarıp hemen biberonu verdim o şekilde alıştı

bizde seni seviyoruz canım

cano muhtemelen aynı durumu yaşıyoruz miktar iyi fakat kilo aldırmıyor sütlerimiz
bilemedim canım iç sesine kulak ver :)

bende de var o,işler :)
arkadaşımızın bebeği hiç emmemiş sütü gelmemiş rica etti bende emzirdim yavrum bi emdi akşamları hi durmazmış ben emzirdim yarım sat sonra uyudu kaldı :KK46::nazar:

Back
X