tatlım morelini bozmak istemem, ama kızının huzursuzluğu senin yorgun olmandan kaynaklanabilir,,,Cnm oyun halısında filan kendi kendine oyalanmiyor tek zapteden sey kucakta evi gezmek..
emzik almadi bi türlü cok denedim cnm ama tavsiyen icin sagol denemeye çalışıcam, sonu yok cunku bunun...
öncelikle eğer yapabiliyorsan kızını , eşine veya güvendiğin birine bırak biraz gez dolaş,,, kendini şımart biraz,,,,, bahsettiğim 1-2 saat,,,
çok bunaldığında kızını eşine bırak, ve sen evin içinde biraz sakinleş,,,, çünkü bebek ağlayınca geriliyoruz, biz gerilince onlar geriliyor böyle bir kısır döngü oluyor,,, ben doğduğundan beri gerilince eşime bırakıyorum,,, tek başımasa isem eğer,, derin derin nefes alıyorum,,, kafamı dağıtmaya çalışıyorum,,,
oyunları beraber oynatmayı denedin mi ,,, misal önce kucağındayken bir oyuncağı verirsin,,sonra yanında oturtursun,, sonra yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başlar,,,
burada ikinci çocuğu olan bir arkadaş da ilk doğan kızında çok zorlandığını çünkü huzursuz bir bebek olduğunu ama şimdi kendi gerginliklerinin kızına geçtiğini anladığını, söylemişdi,,, (yada buna benzer bir şey )
dün gece eşim morelimi bozdu yay gibi oldum,, sustur susturabilrsen küçük beyi,,, ve ben gerilince oğlumuzun da huzursuz olduğunu biliyor,,, ki benim eşim çok yardımcı her konuda ama onun bile odunlukları oluyor,,, erkek ve kadının kafası farklı çalışıyor,,,