2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu arada ben yılbaiı hediyesini de buldum,,, masa takvimi yaptırıcam,, oğlumla eşimin beraber olan bir yıl önceki resimlerini seçicem,, misal ocak 2016 da ocak 2015 de çekilmiş resimleri gibi,,,,
bir seçenek aklınızda bulunsun,,,

Ben de şimdi video hazırlıyorum onu unutmuşum :) hangi Şarkıyı kullandın babalara pek şarkı yok da :))

Kizlar o kupalari nereye yaptirdiniz guzel fikir bende yapmak istedim :)
buldumbuldum diye bi site nette yazınca çıkıyor benimki oradan..

ozaman sata gore mi bekliyim bende :/ anladim cnm sago
Canım bunlar hep tahmini doğum tarihleri Bebeğini 42 haftasına kadar bekle ve sara göre bekle ultrasonda Değişiyor önde oluyor yakalıyor vs onlar değişen sonuclar. Satı dikkate alıyorlar benimki satan bir hafta önce Doğdu:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş

Ben de çok özeniyorum masa takvimine ama biz senenin hangi Ay'ı neredeyiz belli değil yaptırsam bir yerde kalacak diye yaptırmamıştık daha önce. Şimdiyse takvim tutuyor yanına ve arkasına notlar alıyorum bugün yürüdün ilk kez etek giydin döndün denize girdin bana gülümsedin vs gibi gerçekten büyüdüğünde vermek istiyorum kızıma :)

canim surekli 3 hafta onde keske yakalasa yada yanlis ciksa..
neyse dedigin gibi ne zaman isterse ozaman gelecek tesekkurler yorum icin

canim surekli 3 hafta onde keske yakalasa yada yanlis ciksa..
neyse dedigin gibi ne zaman isterse ozaman gelecek tesekkurler yorum icin
Benim de iki hafta öndeydi bir de kgli bebek diyorlardı kedi gibi küçücük ve son haftalarda Doğdu. Insan hamileyken her şeye inanıyor etkileniyor demek istediğim satını düşün zaten bebek zamanında gelecek ama tam diyemedim:) hayırlarla gelsin inş

amim canim allah razi olsun insallah ozaman biz sati baz alarak bekliyelim tesekkurler

Bana bir masal anlat baba :) klasik ama oğluma ninni olarak da söylüyorum bayılıyo güzel oldu duygusal oldu :)

şimdiden kolay doğumlar bizim gelişim iki hafta öndeydi hep sattan bi hafta önce dogdu zaten beklesydı zor doğururdum ona rağmen 3600 doğdu sağlıkla gelsin bebısın

Eltımlerdeydık oglusumun önüne su sısesını koyuyorlar yazık binbir zorlukla gidip alıyor sonra çekiyorlar tekrar nasıl yoruldu kuzum çok güldüler haline hayat ne zor diyorlar hakikaten bebısler ne zorlanıyor bişey basarmak için

ayyy masalllahhhhh benım serce ne zaman ayaklanacak acaba :)

ne kadar geç o kadar iyi sonra arkasında koşturmak zorundasın ben her gun supurge aciyorum ağzına bişey almasin diye kizimin oyuncaklarını çoğunu topladım kanepe altına koyduk zor ya
sımdı bıle elde avucta durmaz oldu valla oturtuyorum yoook basıyor cıglıgı kaldırıyorm sıkıldım oynatıyorum begenmedım amaaann nasılda nazlı baabasına cekmıs :) bıde surunmeye baslarsa atarlanıp durur gayrı

Selam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
canım alacaktım ama oğluşum rahatsız olduğu için çıkamadım 28haziran evlilik yıldönümümüz ikisini bir arada çıkarayım diyorum

rıca ederım ne demek :)

yok canım ıkı aylıkken bı olmustu cok sukur daha olmadı sızınkıde hemen gecer ınsallah
aslicım çok sağol canm dediğin gb emzirdim 1saat sonra verdim kusmadı şükür

şimdiden kolay doğumlar bizim gelişim iki hafta öndeydi hep sattan bi hafta önce dogdu zaten beklesydı zor doğururdum ona rağmen 3600 doğdu sağlıkla gelsin bebısın

sagol birtanem allah razi olsun yazidigin icin aklimi kurcaliyordu hep :)
insallah saglikla kavusurum kizima

B
Selam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
Ben almadım. Alacak bisey bulamadım evin çevresindeki yerlerde. Uzağa da gidemedim.sevdiği tatlıyı yaptım

B

Ben almadım. Alacak bisey bulamadım evin çevresindeki yerlerde. Uzağa da gidemedim.sevdiği tatlıyı yaptım
Oda iui canım erkeklerin kalbine giden yol midesinden gelir
Bende hediye alamadım acaba kavurmamı yapsaydım valla hediyeden çok sevinirdi

Öyle yap canım valla benim eşim bir hediye alsa sevgililer günü,evlilik yıdönümü, anneler günü hepsini içine katar toplu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…