2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağılun kızlar hepinizden Allah razı olsun

Ankara ya gitmeyi düşündük ama o,dr yok gerek yok dese içimiz yine rahat değil adam adam yarım saat anlattı tomografiyi tamamen kapalı

Bi de ablamın kızında da aynı sıkıntı olmuştu ama tomografide boşluklar açıktı aynı dr 2yıl takip etti

Adamın bebekler konusunda yurt dışı eğitimi falan var ameliyat yaptığı birçok bebek fotosu gösterdi bize ablamlar bitlisten geldiler 2yıl boyunca bu dr için o yüzden güveniyorum ama çok da kararsızım

@asliayet canim ben de oyle nazımin gectigine diyebilirim ama.genelde diyemem hele biri kocaman tirnagiyla dudagina vurarak sevdi icim gitti hem mikrop hem bisey olucak amann. Esim der. Ona da sonradan görme diyordu kv filan cok sinir oldum.kucucuk eltinin kizi gelmis amcam abdullahi cok seviyo kucağından indirmiyo sonradan oldu ya dedi ki cocuk ne bilir.sonra lv itiraf etti ben diyordum ya lafimi söylüyor diye güldüler eltiler filan cok sinir oldum cidfi bi sekilde tavrimi koydum gulmedim.ne alakasi var esim cok merhametli ilk gunden olsaydi yine ayni davranirdi dedim. Ki esim yolda yaralı kus bulsa eve getirir.ayy uzattim ama ben de doluyum bu konuda.

Ayy gicik oluyrum bu tiplere.bizde iki tarafta kiyamaz hele kv kp opmezler bile tarafi da öyle. Ama lüzumsuz insanların boyle muamele yapmalari zoruma gidiyor.ah bir diyebilsem icime koyuyo hep.

Cook geçmiş olsun cok üzüldüm . Ramazan ayında Allah bebişine şifa versin. inşallah herşey yolunda gider sen içi i ferah tut.

C Cucu canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan arlatır kuzumuz ama eğer ameliyata kadar gitsede üzülme allah beterinden korusun..
Benim eşimin yiğenininde oğluna öule demişlerdi ama ameliyata gerek kalmadı inşallah sizinkide öyle olur canım..
Allah yardımcınız olsun..

Ihlamur verenler oluyor canim, iyice ogren yada doktora danisip ver, burnunu sik sik temizle, evi havalandir, gecmis olsun, rotayla pek ilgisi olcagini sanmam.
Sağol canım ıhlamur benim de aklımdaydı araştırdım çiçeği verilebilir yazıyordu demleyip suyla seyreltip verdim

Ben ıhlamur vermiştim dr sakin verme dedi biraktim bende
Ayy neden dedi ki az önce verdim ben yaa

Dr ne biliyormus demiyorlar mi
Bir de boyle demiyorlar mi hey Allahim kv nin genel lafi
:))doktor kac yasinda diye soruyo hemen babam. Gencse kucumseyecek yani. Esime de tembih ettim sakin bizimkilerin yaninda bos bulunup da doktor hakkinda negatif bir sey soyleme diye. bildiklerini okurlar iyice artik.

hiiii canım benımmm allah yardımcın olsun bu konuda hıc bı fıkrım yok allah sıfa versın ınsallah....cok uzuldum..

yoook olmazzzz bızım aıle cevremdekıler hepsı prof hepsı dr.... dıcem artık valla sıvrı dıllı ben olucagım ama benı bebegım ben ıstedıgım gıbı yapacam ınsallah

amcası da bı kere ısırdı mınıgımı bı ugundu amcası nası agladı bı daha ısırma dedım ama ıcım yanıyor onuda dıyemezdım de enıstem ya bıde dedım ona kv falan kızdılar her kucagına aldıgında soyluyorum ısırma haa dıye :) bence bızım sıvaslılar da bısey var sınır yenge nasıl kıyıyorlar yaa mınnacık bebege of ben sevmeye kıyamıyorum sadece kendı bebegıme degıl butun bebeklere oyle

anlasılan hepımızde aynı dert :) herkesın bebegı degerlı ben 9 aylık evlıyken hamıle kaldım bebegım en degerlı ... herkes ıcınde bu gecerlıdır emınım luzumsuz kv! ıster ılk gunden hamıle kalıyım ıster 20 yııl sonar ıkısıde aynı degerde canından bı parca

Canim cok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bize de sağlık ocaginda erken kapanacak gibi demişlerdi. Geçen hafta doktoruna götürdük, kapansada kafası büyüdükçe sorun yok dedi ama içime sinmiyor, Salı günü başka bir çocuk doktoruna daha götürücem bakalım o ne diyecek, ama sanırım çocuk nörologuna götürmeden içim rahat etmeyecek.

Internetten bayagi araştırdım, cok şükür dermansiz bir dert değilmiş, bu benim içimi çok rahatlattı, sende bol bol dua ederek içini ferah tut canım, bu bizim imtihanımız, sabırla, duayla ve tedaviyle iyi olacaklar inşallah..

Cnm benim taktigi kullaniyosun aynen dr. Demese bile dedi diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…