Ayy gicik oluyrum bu tiplere.bizde iki tarafta kiyamaz hele kv kp opmezler bile tarafi da öyle. Ama lüzumsuz insanların boyle muamele yapmalari zoruma gidiyor.ah bir diyebilsem icime koyuyo hep.Hayırlı cumalar, bende yazıyım şu öpme sıkma vurma yalatma durumlarınıgeçen gün kp in bacıları geldi iftara yani kp in taraf geldi biz malum bahçede yapıyoruz iftarı, bende tatlı salata yaptım, kp hazır bir yemek yaptı bahçede kv de yapmıştı zaten, neyse inşallah eymen durur dedim erkenden indim arabada uyuturken geldi misafirler, yemek yerken uyandı neyse çok huysuzluk yapmadı, masayı toplamaya yardım ederken eşimin halasına verdim o çok iyidir örselemez bebekleri saygı gösterir yetiştirme tarzına herkesin, hepsi çok sevdi ne güzel maviş maviş yanakları tombiş diye,severken maşallah dediler hep sağolsunlar, büyük oğlumu vermezdim kimseye o da yabancılar ağlardı zaten, bu oğluş hiç yabancılamıyor aguluyor gülücük saçıyor, eşimin amcasının gelini yanağını sıkmış güzel güzel duran oğlum beni görünce acı acı ağladı, uyku saati dedim ondan coştu, sonra bu hadsiz napıyım oğlum yenge sıkarak seviyor yanakların tam sıkmalık demez mi öyle sinir oldum ki, yenge yanağını mı sıktı oğlum dedim sadece, dilim tutuldu, demedim ki biz öpmeye kıyamıyoruz ki lafımı çekmem, ben gidiyim uyutuyum dedim yüzüne bile bakmadım bu gelin düşüncesiz, kızı var emirden büyük o kadar şımarık ki, halanın torunu da vardı kız daha küçük 2 yaşında bile değil o kız elinde oyuncak olmuş ağzını açıpta kızına bir şey demedi,ben dedim sürekli emir x küçük oğlum dikkat edin düşürürsünüz diye, bu rahat hanım tınmadı, o küçüğün annesi bir iki kere uyardı ama çocuk öyle şımarık ki sallamadı, eymeni sevmeye kalktı elini sürme ablası topla oynadınız eliniz pis dedim daha öpmeye çalıştı bende çektim yanından ben kendi abisine dokundurtmuyoum eli pisken karışık oldu azcık
gelelim annemle ablama, yanaklarını yalatıyorlar, bugüne kadar sustum ama arık diyicem yüzünüzün yıkadınız mı diye
ablamın biride sıkar ıstırır offff, şimdiden pazarlık yapıyor, şaka gibi, abla öpebilirsin ama sıkıp ıstırmak yok sakın dedim, hani bunda daha rahat olacaktın diyore öpmenize izin veriyorum ya gayet rahatım dedim sıkmak ıstırmak ne ya ben kıyamıyorum yavruma siz nasıl sıkıyorsunuz şaka gibi
alınırlar küserler amaaan banane yapmasınlar bende söyleyip küstürmüyüm
o oğlumun yanağını sıkan gelin hanımı bir daha görünce sevmek isteyince yengesi sıkmadan sev diyicem içimde kaldıbirde bu hamile düşük riski var bir kaç düşüğü oldu hala yatmıyor dr kaç kere yatman lazım hastaneye demiş umursamıyor ne ilginç insanlar var değil mi
Cook geçmiş olsun cok üzüldüm . Ramazan ayında Allah bebişine şifa versin. inşallah herşey yolunda gider sen içi i ferah tut.Selam arkadaşlarm
biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti
3tane dr a götürdüm hepsi baş çevresi büyüdükçe sıkıntı olmayacağını söyledi
ablamın kızında da aynı sıkıntı vardı ve az çok bilgim vardı bu konuda
Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi
yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi
ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
tontikim bişeyden habersiz yerlerde yuvarlanıp gülücük atmakla meşgul
Sağol canım ıhlamur benim de aklımdaydı araştırdım çiçeği verilebilir yazıyordu demleyip suyla seyreltip verdimIhlamur verenler oluyor canim, iyice ogren yada doktora danisip ver, burnunu sik sik temizle, evi havalandir, gecmis olsun, rotayla pek ilgisi olcagini sanmam.
Ayy neden dedi ki az önce verdim ben yaaBen ıhlamur vermiştim dr sakin verme dedi biraktim bende
Üzüldüm canım. Rabbim şifa versin inşallah.
:))doktor kac yasinda diye soruyo hemen babam. Gencse kucumseyecek yani. Esime de tembih ettim sakin bizimkilerin yaninda bos bulunup da doktor hakkinda negatif bir sey soyleme diye. bildiklerini okurlar iyice artik.Dr ne biliyormus demiyorlar mi
Bir de boyle demiyorlar mi hey Allahim kv nin genel lafi
bundan gayrı hop dıye soyleyecemÇok kolay canım o suyu içirirken elinden alıp bir bahane üretirim örneğin ben bugün verdim veya sonra veriyorum veya su içince tıkanıyor oldu bitti hem karşındakini kırmıyorsun hemde bebeğini koruyorsun..
hiiii canım benımmm allah yardımcın olsun bu konuda hıc bı fıkrım yok allah sıfa versın ınsallah....cok uzuldum..Selam arkadaşlarm
biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti
3tane dr a götürdüm hepsi baş çevresi büyüdükçe sıkıntı olmayacağını söyledi
ablamın kızında da aynı sıkıntı vardı ve az çok bilgim vardı bu konuda
Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi
yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi
ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
tontikim bişeyden habersiz yerlerde yuvarlanıp gülücük atmakla meşgul
yoook olmazzzz bızım aıle cevremdekıler hepsı prof hepsı dr.... dıcem artık valla sıvrı dıllı ben olucagım ama benı bebegım ben ıstedıgım gıbı yapacam ınsallahCanim doktora at topu. Benim annemler de surekli bir seyler yedirme hevesindeler. Ben de bir sey diyemiyorum cok alinganlar cunku. Doktora ozellikle sordum sakin vermeyin dedi falan diyorum. Ne deseler doktor soyle dedi boyle dedi falan diye uyduruyorum napayim:) ise yariyor mu? Ehh..
ıykkk kv kp da bebısımın elını yalayarak opuyor off ouc oruc mıdem kalktıofff offf benimde ablamla annem yüzünü çenesini yalatıyor şaka gibi
amcası da bı kere ısırdı mınıgımı bı ugundu amcası nası agladı bı daha ısırma dedım ama ıcım yanıyor onuda dıyemezdım de enıstem ya bıde dedım ona kv falan kızdılar her kucagına aldıgında soyluyorum ısırma haa dıye :) bence bızım sıvaslılar da bısey varHayırlı cumalar, bende yazıyım şu öpme sıkma vurma yalatma durumlarınıgeçen gün kp in bacıları geldi iftara yani kp in taraf geldi biz malum bahçede yapıyoruz iftarı, bende tatlı salata yaptım, kp hazır bir yemek yaptı bahçede kv de yapmıştı zaten, neyse inşallah eymen durur dedim erkenden indim arabada uyuturken geldi misafirler, yemek yerken uyandı neyse çok huysuzluk yapmadı, masayı toplamaya yardım ederken eşimin halasına verdim o çok iyidir örselemez bebekleri saygı gösterir yetiştirme tarzına herkesin, hepsi çok sevdi ne güzel maviş maviş yanakları tombiş diye,severken maşallah dediler hep sağolsunlar, büyük oğlumu vermezdim kimseye o da yabancılar ağlardı zaten, bu oğluş hiç yabancılamıyor aguluyor gülücük saçıyor, eşimin amcasının gelini yanağını sıkmış güzel güzel duran oğlum beni görünce acı acı ağladı, uyku saati dedim ondan coştu, sonra bu hadsiz napıyım oğlum yenge sıkarak seviyor yanakların tam sıkmalık demez mi öyle sinir oldum ki, yenge yanağını mı sıktı oğlum dedim sadece, dilim tutuldu, demedim ki biz öpmeye kıyamıyoruz ki lafımı çekmem, ben gidiyim uyutuyum dedim yüzüne bile bakmadım bu gelin düşüncesiz, kızı var emirden büyük o kadar şımarık ki, halanın torunu da vardı kız daha küçük 2 yaşında bile değil o kız elinde oyuncak olmuş ağzını açıpta kızına bir şey demedi,ben dedim sürekli emir x küçük oğlum dikkat edin düşürürsünüz diye, bu rahat hanım tınmadı, o küçüğün annesi bir iki kere uyardı ama çocuk öyle şımarık ki sallamadı, eymeni sevmeye kalktı elini sürme ablası topla oynadınız eliniz pis dedim daha öpmeye çalıştı bende çektim yanından ben kendi abisine dokundurtmuyoum eli pisken karışık oldu azcık
gelelim annemle ablama, yanaklarını yalatıyorlar, bugüne kadar sustum ama arık diyicem yüzünüzün yıkadınız mı diye
ablamın biride sıkar ıstırır offff, şimdiden pazarlık yapıyor, şaka gibi, abla öpebilirsin ama sıkıp ıstırmak yok sakın dedim, hani bunda daha rahat olacaktın diyore öpmenize izin veriyorum ya gayet rahatım dedim sıkmak ıstırmak ne ya ben kıyamıyorum yavruma siz nasıl sıkıyorsunuz şaka gibi
alınırlar küserler amaaan banane yapmasınlar bende söyleyip küstürmüyüm
o oğlumun yanağını sıkan gelin hanımı bir daha görünce sevmek isteyince yengesi sıkmadan sev diyicem içimde kaldıbirde bu hamile düşük riski var bir kaç düşüğü oldu hala yatmıyor dr kaç kere yatman lazım hastaneye demiş umursamıyor ne ilginç insanlar var değil mi
aynen amaaan bızım zamanımızda var mıydı doctor bılmez falan fılanDr ne biliyormus demiyorlar mi
Bir de boyle demiyorlar mi hey Allahim kv nin genel lafi
anlasılan hepımızde aynı dert :) herkesın bebegı degerlı ben 9 aylık evlıyken hamıle kaldım bebegım en degerlı ... herkes ıcınde bu gecerlıdır emınım luzumsuz kv! ıster ılk gunden hamıle kalıyım ıster 20 yııl sonar ıkısıde aynı degerde canından bı parca@asliayet canim ben de oyle nazımin gectigine diyebilirim ama.genelde diyemem hele biri kocaman tirnagiyla dudagina vurarak sevdi icim gitti hem mikrop hem bisey olucak amann. Esim der. Ona da sonradan görme diyordu kv filan cok sinir oldum.kucucuk eltinin kizi gelmis amcam abdullahi cok seviyo kucağından indirmiyo sonradan oldu ya dedi ki cocuk ne bilir.sonra lv itiraf etti ben diyordum ya lafimi söylüyor diye güldüler eltiler filan cok sinir oldum cidfi bi sekilde tavrimi koydum gulmedim.ne alakasi var esim cok merhametli ilk gunden olsaydi yine ayni davranirdi dedim. Ki esim yolda yaralı kus bulsa eve getirir.ayy uzattim ama ben de doluyum bu konuda.
Canim cok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bize de sağlık ocaginda erken kapanacak gibi demişlerdi. Geçen hafta doktoruna götürdük, kapansada kafası büyüdükçe sorun yok dedi ama içime sinmiyor, Salı günü başka bir çocuk doktoruna daha götürücem bakalım o ne diyecek, ama sanırım çocuk nörologuna götürmeden içim rahat etmeyecek.Sağılun kızlar hepinizden Allah razı olsun
Ankara ya gitmeyi düşündük ama o,dr yok gerek yok dese içimiz yine rahat değil adam adam yarım saat anlattı tomografiyi tamamen kapalı
Bi de ablamın kızında da aynı sıkıntı olmuştu ama tomografide boşluklar açıktı aynı dr 2yıl takip etti
Adamın bebekler konusunda yurt dışı eğitimi falan var ameliyat yaptığı birçok bebek fotosu gösterdi bize ablamlar bitlisten geldiler 2yıl boyunca bu dr için o yüzden güveniyorum ama çok da kararsızım
Cok gecmis olsun cnm, Rabbim sifa versin oglusuna. .
Cnm benim taktigi kullaniyosun aynen dr. Demese bile dedi diyorum..Canim doktora at topu. Benim annemler de surekli bir seyler yedirme hevesindeler. Ben de bir sey diyemiyorum cok alinganlar cunku. Doktora ozellikle sordum sakin vermeyin dedi falan diyorum. Ne deseler doktor soyle dedi boyle dedi falan diye uyduruyorum napayim:) ise yariyor mu? Ehh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?