- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Canım hiç ağlamıyor diye üzülme, büyük oğlum inan bir kere bile ağlamadı doğduğunda bile ağlamadı üstünü giydirirlerken ağlamış sadece, ııı ııı derdi zaten gak deyince süt guk deyince süt emziriyordum hatta onun gak demesine fırsat vermeden saat kurup emziriyordum bir kere aç kaldı diye ödüm kopmuştu, büyüdü şimdi günde 10 kere ağlıyorCanim cok gecmis olsun, dertlerini anlatamiyor kuzucuklar kiyamam, nasil durdu peki aglamasi?
Bebekler aglasa dert agallamasa dert, benim kizim sakin bir bebek, pek oyle aglamaz mizirdanir filan ama yaygara kopardigi nadirdir, banyo sonrasi filan agliyordu bi ara.. Neyse bende bu duruma uzuluyorumherkes aglamayi bilmiyor filan diyor, size sacma gelebilir ama ben kizimin arada huysuzluk yapmasini istiyorum, uysal karakterli oocak belli insallah kendini uzup, dertlerini icine atan biri olmaz
aynen canım çok haklısın tecrübe bir yere kadar insan içinde olunca sorunun çözümünü bulamıyor bazen:)canım şöyle düşün kilo almıyor ama bağışıklığı güçleniyor tamam kilo alımı önemli ama bağuşıklık gelişimide çok önemli ben sırf oğlumun bağışıklığı güçlü olsun diye az olan sütümle oğlumu hep emzirmeye çalıştım kaç kere sütten kopma aşamasına geldim kendimi eve tıktım tekrar takrar onu süte bağladım bi nevi süt içmesine mecbur bıraktım onu Birde biraz görümceme inat gittim her beni gördüğünde kesiLir sütten mama içiyor derdi bende direndim inşallah böyle devam eder hakkınızda hayırlısı olsun canım..
sağol canım inşallah dış etkenler susarsaSevindim cnm kendi kendine terapi yapmissin iyi olmuş boyle moralini yuksek tut
sağol canım inşaallahohhh be okudum rahatladım :) keyfine bak eflalim dediğin gb hazır olunca zaten alacaktır
sağol canım benim çok haklısın@Mrssuperfine canım geçmiş olsun kuzucuk bi da yasatmasın böyle ins bizimki o kadar sürmesede 3 güne bi ağlar gaz malum bu ara hortladi yine ...
Nego rahatlmana sevindim yemeyen çocuk anneye biraz daha bağlı oluyor o yüzden emerek yakinlik kırmak istiyor sen emzırmeye bak elbet yiyecek ipek buyudu ise hepsi buyur 3 çubuk krakerle geçerdi günü ...
praline öyle düşünme canım bence kızın mutlu bi çocuk olacak herşeyi kendine dert etmeyecek ondan aılamıyor masallah kizina
bizde eve geldik bitti bugün yorgunuktan kizimi parkta oynattım ahmet toplara bayılıyor yerde topa eliyle vuruyor gidiyor top arkasından ekliyor uzaniyor tekrar kaçıyor top kendine oyun yaptı
rica ederim canım, canım irmikle patates aynı anda çok katı olur belki ondandır, birde irmiği hemen vermeyin diyor gurme bebek sitesinde, 7. aydan sonra diyordu sanırım@Mrssuperfine canım arkadaşlarda yazmış uykusuzluk gaz Bi problemimi vardı acaba miniğin
bida yaşamazsınız inşallah
Nego bilgiler için çok teşekkür ederim
ama bişeyi anlamadım patatesi haşlayıp suyu süz o suya irmik ekle diyor orayı bilemedim
aaa niye erkeklere sakıncalı hoş ömrü hayatımda hiç yemedimBen de bakla erkekler için sakıncalı diye okumuştum Canım bi yerde
Canim üzülme filan yazacaktım sonraki mesajını okudum rahatlamissin sevindim
Çok geçmiş olsun canım çok kötü oluyo gerçekten insan çaresiz kalıyo 5 saat sürmesi korkunç olmuştur İnşallah bi daha yaşamazsınız tatli kızına da dua edeceğim
Daha çok değişir canım yaa eşim dediğin karakterde ben de oğlum öyle olmasın diyorum şimdilik huyu bana benziyor cazgir azcık
Benim de kv öyle dedi hep ilk 10 Gün emmesi oğlun her emzirmeye çalıştığımda biterdi başında yok bu alıştı biberona almayacak memeyi diyordu şimdide biberon almıyor ben de onu söylüyorum hep kv ye
sağol canım rahatladım gerçekten
sağol canım evet ona zorla verdiğimde çok mutsuzdu ağladı bileNego cok dogru düşünmüşsun canim.sen de mutlu ol eymende olsun.eymenin ilaci sensin:)
Aslında öyle değildir normalde de mama süt konusunda epeyce yordu beni ilk dönem şu an ananemle cebellesiyorum ne zaman bir araya gelsek kavga çıkıyor
canım annenle niye cebelleşiyorsun, benimde ablalarım çok karışır ben hemen hayır derim aman zaten dinlesen şaşarız derler