Ayy kıyamam üzülme artık canım bi daha yaparlarsa söylersinaynen odum kopuyor tutmaları bıle gozume batıyor.. bebegım herseyı emıyor elını tutmus bıde aaa bak bak nasıl yalıyor nerden bılıyı elın temız mı cocugun agzına nıye verıyon amacın ne yanı off gece gece sınırım zıpladı yıne...
peki neler yaptın ? ben suyla elini ayaklarını yıkayınca sakinleşiyor bir,,, üzerimden tır geçmiş gibiyim,,,şimdi kucağımda oğluşum,, iyiyiz ama daha uyanmadı,,,,Ben o huzursuz modu 1.5 Ay kadar çektim berbattı yaa her gün aynı, oturup ben de ağlıyordum İnşallah kroniklesmez Canım
Çok üzüldüm allah korusun inşallah gerek kalmaz.Selam arkadaşlarm
biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti
3tane dr a götürdüm hepsi baş çevresi büyüdükçe sıkıntı olmayacağını söyledi
ablamın kızında da aynı sıkıntı vardı ve az çok bilgim vardı bu konuda
Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi
yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi
ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
tontikim bişeyden habersiz yerlerde yuvarlanıp gülücük atmakla meşgul
Canim ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum İnşallah gerek kalmaz ameliyata ne denir bilmiyorum ama içini sakin tutmaya calis bebeğin icin dualarım seninle ve bebeğinleSelam arkadaşlarm
biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti
Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi
yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi
ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
Canim cok gecmis olsun, insallah ameliyata gerek kalmadan atlatir minigin, onlar bizim dusundugumuzden daha gucluler, sen de esinle guclu dur, dualarim seninle...Selam arkadaşlarm
Habire evi turluyoduk daha da fenaysa altını açınca sakinlesiyodu o da olmazsa terasa cikariyodum açık hava iyi geliyo hatta bigün kendim saçma sapan ne bulduysam üzerime geçirip oğlusun da üzerine battaniye sarıp sokakta turlamaya gittiigimiz de oldu dışarı çıkınca sakinleşiyodu ama üzerimi giyinmeme fırsat vermiyordupeki neler yaptın ? ben suyla elini ayaklarını yıkayınca sakinleşiyor bir,,, üzerimden tır geçmiş gibiyim,,,şimdi kucağımda oğluşum,, iyiyiz ama daha uyanmadı,,,,
Ihlamur verenler oluyor canim, iyice ogren yada doktora danisip ver, burnunu sik sik temizle, evi havalandir, gecmis olsun, rotayla pek ilgisi olcagini sanmam.Günaydın kızlar sahurdan beri bebeğim ara ara oksuruyor burnu tıkanmış sanırım hasta oluyo doğal yollardan nasıl geçirebilirim ilerlemedenDün de rota aşısı olmuştuk İnşallah ters etkilemez o da
Canim doktora at topu. Benim annemler de surekli bir seyler yedirme hevesindeler. Ben de bir sey diyemiyorum cok alinganlar cunku. Doktora ozellikle sordum sakin vermeyin dedi falan diyorum. Ne deseler doktor soyle dedi boyle dedi falan diye uyduruyorum napayim:) ise yariyor mu? Ehh..ne olur bana bı akıl verın ben neden kımseye hayır dıyemıyorum hanımlar neden nedennnn ? dun ıftara mısafır vardı arkadasın cocugu yok. yok boyle gıydırmelısın artık!!!! yok sunu yedır yok su ıcır sanane arkadas benım bebegım + senın bı gram tecruben yok bu akıll vermeler nedennn !!!! neyse mısafır dedım guler yuz gosterdım sonra bebegıme su ıcırdı hemde sogukkk!!! ve ben hıc bısey dıyemedım dun aksamdan berı kendıme saydırıyorum yemınle yaa...!!!!!
bana ogretın nasıl hayır o benım bebegım ben nasıl ıstersem oyle yedırırım oyle gıydırırım oyle ıcırırım dıyebılırım? sız nasıl dıyorsunuz
Icim acidi canim allah yardimciniz olsun ameliyata gerek kalmaz Inşallah rabbim sifa versin dua edicem oglusunaSelam arkadaşlarm
Cok uzuldum canim cok gecmis olsun. Dua edicem canim bebegin icin. Biliyorum zor ama moralinizi yuksek tutmaya calisin. Insallah ameliyata gerek kalmaz. Ama olur da operasyon ille de gerekli olursa soyle dusun. Ameliyat olacak ve bebegin duzelecek. Belki kucuk bir operasyondur hem. Allah dermansiz dert vermesin. Bunlarin hepsi gelir gecer canim sen sikma canini fazla.Selam arkadaşlarm
Ben ıhlamur vermiştim dr sakin verme dedi biraktim bendeIhlamur verenler oluyor canim, iyice ogren yada doktora danisip ver, burnunu sik sik temizle, evi havalandir, gecmis olsun, rotayla pek ilgisi olcagini sanmam.
Canım diyeceksin açıkça su içirmiyorum henüz diyeceksin alınan alınsın bebekler söz konusu olunca başkasını alınması hiç umrumda değil işin açığı, normalde kırmıyım diye çok dikkat ederim ama çocuklarım söz konusu olunca kimseyi takmam açık ve netne olur bana bı akıl verın ben neden kımseye hayır dıyemıyorum hanımlar neden nedennnn ? dun ıftara mısafır vardı arkadasın cocugu yok. yok boyle gıydırmelısın artık!!!! yok sunu yedır yok su ıcır sanane arkadas benım bebegım + senın bı gram tecruben yok bu akıll vermeler nedennn !!!! neyse mısafır dedım guler yuz gosterdım sonra bebegıme su ıcırdı hemde sogukkk!!! ve ben hıc bısey dıyemedım dun aksamdan berı kendıme saydırıyorum yemınle yaa...!!!!!
bana ogretın nasıl hayır o benım bebegım ben nasıl ıstersem oyle yedırırım oyle gıydırırım oyle ıcırırım dıyebılırım? sız nasıl dıyorsunuz
çok zor canım birde suçlu hissettirirler bilirim o duyguyu ama önemli olan bebeğin sonradan pişmanlığını sen yaşarsın bir şey olsa Allah korusunYok kız annemle degil anneannemle cebellesiyorum koca kadın ne uğraşıyorsun dersin (cok asiri yasli da degil gerci )ama bildiğin gibi değil yaa beni her gördüğünde delirtiyor mesela su verilecek diye takıyor kafaya hayır diyorum yazık çocuğa susuz kalmış filan sanki ben düşünmüyorum da o kiyamiyo havalarına giriyo dün çocuk büyümeyi senden ogrenecektim sanki dedi masadaki herhangi bi bardakta duran suyu istedi oğluma icirecekmis ben öyle su vermiyorum herşeyi geç kaynamış bile değil dedim diye dayanamadım artık ben sana çocuk büyütmeyi ogretmiyorum kendi çocuğumu Böyle büyütüyorum dedim küstü. Ama ablalar daha zordur yaa
ah canım biz böyle ince düşünüyoruz niye insanlar düşünmüyor gerçekten anlayamıyorum rahat insanları ben, vura vura sevme sıkma bunla ilgili bende yazıcam bir şeyler:)Az önce de yazdım son dediğin cümleyi ben anneanneme söyledim dün. İtici olmak istemiyorum canım ama birşey söylemeyince abartıyor insanlar bazen ben de çok abartmadiklari sürece sesimi cikarmiyodum annemin komşusu bigün poposuna vura vura sevdi ki oğlum hiç alışık değil öyle sarsılmalarA filan neyse bırakır Şimdi bişi demiyim derken oğlum bi ağladı o zaman bi daha sessiz kalmayacağım dedim içim acıdı .sonuçta o kendini koruyamıyor derdini anlatacak zamana gelene kadar en azından biz söyleyeceğiz ya da cok rahatsız oluyorsan mesafe koy bi arkadaşımın 1.5 yaşında bebeği var bigün hadi gezelim dedim aldım arabayla onları da gidiyoruz oğlum da uyuyo arkada kızı sürekli aaaaaa diye bağırıyor o bagirdikca oğlum uyanıyor sıçrayarak kadın bi sus demedi çocuğuna tamam anlayacak yaşta değil ama ben olsam susturmak için elimden geleni yapardım. Çok da samimi arkadaşım ama bi daha da bi yere gitmedim gitmem onunla. Ayyy ne cok yazdım bu konuda öyle dertli ve sinirliyim ki daha da yazarim yani kusura bakma
canım ne kıskanması sen annesisin doğal olanı yapıyorsun bebeğini korumak istiyorsunyok ne kusuru bende bunlardan sıkayetcıyım dun gıttıler anaaa ben bı delırdım off mılletle ugrasmk zorrr....anneme anlattım sen bebısını kıskanıyon dıyor tabı kıskanırım. kadın tutmus parmagını yalatıyor cocuga yaaa
çok zor canım ya gülen bebek bu yüzden iyi olmuyor bazen:) eymende güleç emir ağlardı 3 yaşına kadar sürdühihami ben de çok guleryuzluyum söylerm ama kirmadan bu ara çok dertlıyım okuldada herkes alıyor resmen okulun maskotu oldu her gelen öpüyor bizimki yabancılamıyor bide kıkır kıkır millete hele sigara koşan arkadaşlara vermek istemiyorum ama alıyorlar ..neyse bugün son gündü yarın havasına bırakacağım sabah asıdan sonra ...
amin canım sağolCanimm rabbim kolaylik versin umarim yer kuzucuk muhakkak sevdigi bisiler olur denemeye devam mecbur napcan
offf offf benimde ablamla annem yüzünü çenesini yalatıyor şaka gibiaynen odum kopuyor tutmaları bıle gozume batıyor.. bebegım herseyı emıyor elını tutmus bıde aaa bak bak nasıl yalıyor nerden bılıyı elın temız mı cocugun agzına nıye verıyon amacın ne yanı off gece gece sınırım zıpladı yıne...
inşallah canımGünaydın kızlar 9,30 asi var 10 da toplantım oglumu havaya bırakacagım ins ateslenmez genelde asi sonrası uyuyor biraz ateş düşürücü de birakirim bakalım ins erken gelebilirim
canım inşallah gerek kalmaz ameliyata Rabbim şifa verir dua edin bol bol çok iyi anlıyorum seni bizimkinede ameliyat gözüküyorSelam arkadaşlarm
canım eymende öyleydi burnunu temizledim,evde ilacı vardı ondan verdim geçti bir kere öksürük için antibiyotik kullandık o yüzden endişelendim dr un önceki verdiği soğuk algınlığı ilacını verdim, emirde aynen öyle şimdi ona da veriyorum dün aile hekimi gördü aynı ilacı dedi zaten, normalde ilaca karşıyım ama bu dönemde ilaçsız mücadele edecek gücüm gerçekten kalmadı benimGünaydın kızlar sahurdan beri bebeğim ara ara oksuruyor burnu tıkanmış sanırım hasta oluyo doğal yollardan nasıl geçirebilirim ilerlemedenDün de rota aşısı olmuştuk İnşallah ters etkilemez o da
Gunaydin canlar hayirli cumalar rabbim tum hastalara ozellikle bebeklere sifa versin kimseyi darda birakmasin
Canim cok zor anlayabiliyrum.ins gerek kalmaz ahmet arhanimiza.Allahim sifa sını verdin kuzucuga.yine de bi drla karar vermeyin bikac dr a daha danisin götürün derim canimSelam arkadaşlarm
Gecmis olsun canim burnunu temizle sik sık ve bol bol emzir canımGünaydın kızlar sahurdan beri bebeğim ara ara oksuruyor burnu tıkanmış sanırım hasta oluyo doğal yollardan nasıl geçirebilirim ilerlemedenDün de rota aşısı olmuştuk İnşallah ters etkilemez o da
Dr ne biliyormus demiyorlar miCanim doktora at topu. Benim annemler de surekli bir seyler yedirme hevesindeler. Ben de bir sey diyemiyorum cok alinganlar cunku. Doktora ozellikle sordum sakin vermeyin dedi falan diyorum. Ne deseler doktor soyle dedi boyle dedi falan diye uyduruyorum napayim:) ise yariyor mu? Ehh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?