Sağol canım devletteki doktorumuza diyicem kaka tahlilini kadın çok yumuşa ters değil kabul eder, yeşil kokulu olması bir aydır hem de normal değil bence, kadir Tuğcuya sordum çok beslemekten düzelir diyor ama benim oğlum zaten hep çok emerdi, eşimde bana öyle derdi baktı ki ben hep bu konuda haklı çıkıyorum şimdi kime desem götürüyor:) az oku biraz bu kadar çok şey bilmek insanı yorar istersen sen git doktor ol diyor:) bencede kanı normal bakalım kadir tuğcu ne diyecek:) 9.8 çıktı bizimki, b12 yi merak ediyorum kaç çıktı acaba sonucu verirler umarım.Adam gibi bir cocuk doktoru bana da henuz denk gelmedi canim, esim benim memnuniyetsiz oldugumu dusunuyor ama dogru duzgun ilgilenen anlatan bir doktor karsimiza ciktida mi ben begenmedim diyorum. Kaka tahlili mutlaka yaptir canim, kan degeri de normal cunku bu aylarda referans araligi 9dan basliyor diye okumustum, ben de tahlil yaptirdim kansizlik su.an yok diye erteledim kan ilaci kullanmayi.
Eflalim bu mesaj sanaydi alinti yapamadimAdam gibi bir cocuk doktoru bana da henuz denk gelmedi canim, esim benim memnuniyetsiz oldugumu dusunuyor ama dogru duzgun ilgilenen anlatan bir doktor karsimiza ciktida mi ben begenmedim diyorum. Kaka tahlili mutlaka yaptir canim, kan degeri de normal cunku bu aylarda referans araligi 9dan basliyor diye okumustum, ben de tahlil yaptirdim kansizlik su.an yok diye erteledim kan ilaci kullanmayi.
Ayyy yazık ya güvenini sarsmış dr:)Kuzum ya bu anda gülerken batırdı aşıyı ha hain doktoryavrum benim.. ay güya kullanmayacaktim örümceği inan pes ettim bu arada muz denedin mi eymene hem enerji verir hem potasyum kaynağı hemde kilo aldırır bizimkine bu ara vermiyorum alicam bende üstünede yada içine kayısı karıştır kabız olmaz ... Evet misafir gelecek ama gorumcem bugün ben aliyorum sizi dedi hain köfte benden önce alıp benim menüyü kapacak off bugünkü menüye göre yarın için tekrar menü düşün işin yoksa 15 kişi olacak
bu arada muzu denedim canım çok az yediKuzum ya bu anda gülerken batırdı aşıyı ha hain doktoryavrum benim.. ay güya kullanmayacaktim örümceği inan pes ettim bu arada muz denedin mi eymene hem enerji verir hem potasyum kaynağı hemde kilo aldırır bizimkine bu ara vermiyorum alicam bende üstünede yada içine kayısı karıştır kabız olmaz ... Evet misafir gelecek ama gorumcem bugün ben aliyorum sizi dedi hain köfte benden önce alıp benim menüyü kapacak off bugünkü menüye göre yarın için tekrar menü düşün işin yoksa 15 kişi olacak
biraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)Oğluşunun iyi olduğuna sevindim canım hadi bakalım yeni doktorla hayırlı haberlerinixi duyarız inşallah..
Ohh hayırlı olsun mis evin tadını çıkarın yakın olsaydım gelirdim ama istsnbul nereee ankara nereee
teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallahcanım ya inan paraben var diye tereddüt ediyorum sonra da diyorum kızıma inat ettim vermedim kansIZlık yaptı belki içindeki paraben tolere edilebilir düzeydeydi ama kansızlığı bi türlü toplayamadikahme te bu verip bi vermiyorum ama icimde rahat degil sanki vermeliymişim gibi geliyor
Canım ben sansliyim kaynanamin sütünü getiriyoruz onu kaynatıpmayaliyorum..ama olmasaydı herkesin aldığı sütçünün sütünü yapardım..hiç bulamazsam aoç sütleri var ankarada günlük onunla yapıyorum zaten sabah kahvaltısı için bebe buskivisini de ben sütle pisiriyorum peynir yumurta sarisi ve kusburnu marmelati karistiriyorum azicik azicik..bu aras ilk bir yıl inek sütü verilmez tezine de karşıyım benim yeğenime verdiler çok sağlıklı iştahlı bi çocuk ben inatla vermemiştim oğluma 10 aylikken hadiften vermeyi düşünüyorum
güle güle otur canım ohh missarhanda çok kolay atlatacak ameliyatsiz eminim
aslında bende almazdım ama yemekli hiç gelmiyorlar çalışıyorum diye yılda bi kez gelsinler seneyede ramazan da tayinimiz çıkıyor ondan alıyım dedim cnmAyyy yazık ya güvenini sarsmış dr:)
canım sürekli koymadığın sürece bir şey olmaz ben yemek yaparken birde ev süpürürken koyuyordum, bütün gün koyanlar var o zararlı
bak sen görümceye fena olmuş:) ben ne alıyorum ne gidiyorum bu sene kendime hayrım yok:)
çok sevindim canım birde tavsiyem geçenbu arada muzu denedim canım çok az yedi
canım gataya yakin sayılırım bayramdan sonra tatile çıkıyorum memlekete gidiyorum bayrama da eğer burda olursam gataya ahmetleri tanıştırmaya gelebilirim belkibiraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)
teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallah
süper olur valla geldiğimde mutlaka yazarımaslında bende almazdım ama yemekli hiç gelmiyorlar çalışıyorum diye yılda bi kez gelsinler seneyede ramazan da tayinimiz çıkıyor ondan alıyım dedim cnmbirde belki bugün görüştük ahmet küçük gelmeyelim derler benden günah gitsin
çok sevindim canım birde tavsiyem geçenPmetre
De söylemişti ağzına habire biseyler tıkmıştır sanki yemek yiyormuş gibi değilde o anda rast gelmiş gibi işte elmayı ısır kendin onada değdir falan salatalık ver parmaginla sur falan ama sakın ek gıdaya ara verme unutturma kızımda yaptım meme düşkünü oldu çocuk
canım gataya yakin sayılırım bayramdan sonra tatile çıkıyorum memlekete gidiyorum bayrama da eğer burda olursam gataya ahmetleri tanıştırmaya gelebilirim belki
sağol canımNego geçmiş olsun canım eymene dr bulmak çok zor cidden
taşınma telaşı yazamadım bir türlü ne de geçmişi okuyabildm
Bi kez alıntıladım seni ama yazamadan kapatmak zorunda kaldım
bende okuyamadım canım:)4-5 günlük aradan sonra tekrar burdayım kızlar
geçmişi okuyamadım önemli bir şey olduysa söyleyin :)
cumartesi akşam taşındık şu an çok az Bi işim kaldı ama oruçla zor olmadı desem yalan olur
oğluşumun altıncı ay kontrolü aşılarını yaptırdım bu taşınma arasında ateş olmadı şükür ama iki aşı yapılan bacağında küçük Bi sertlik oluştu hamileyken her gün iğne olduğumdan bende de olurdu ve çok acırdı ama huzursuzluğu yok acımıyo heralde
bu ay formül desteği kaşık maması ve ek gıdalarla 700 gr almış kuzum 7500ü gördük şükür
aslında bende almazdım ama yemekli hiç gelmiyorlar çalışıyorum diye yılda bi kez gelsinler seneyede ramazan da tayinimiz çıkıyor ondan alıyım dedim cnmbirde belki bugün görüştük ahmet küçük gelmeyelim derler benden günah gitsin
çok sevindim canım birde tavsiyem geçenPmetre
De söylemişti ağzına habire biseyler tıkmıştır sanki yemek yiyormuş gibi değilde o anda rast gelmiş gibi işte elmayı ısır kendin onada değdir falan salatalık ver parmaginla sur falan ama sakın ek gıdaya ara verme unutturma kızımda yaptım meme düşkünü oldu çocuk
canım gataya yakin sayılırım bayramdan sonra tatile çıkıyorum memlekete gidiyorum bayrama da eğer burda olursam gataya ahmetleri tanıştırmaya gelebilirim belki
biraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)
Aaa konya mi geldim konyaya hayran kaldim buraya yakin olsa kesin orda yasardim diyebilirim :)
teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallah
Deneyemedim canım esim devlete goturmek istemiyo ,eskisi gibi zannediyo sanırımcanım enfeksiyondan olabilir doktora götür derim
sağol canım hastalığı atlattım ama bedenen ruhen çok yorgunum yetişemiyorum hiç bir şeye
canım dün bende bir dr denedim hoşlanmadım ama kan aldırdı yazıcam ayrıntısını, b12 eksikliği iştahsızlık yapıyormuş kansızlıkta
sana dediğim doktoru denedin mi?
sağol canım ben izletmiyorum çok dikkat ediyorum bu konuya
Canim az önce sordum doktora onların içindeki paraben yüzdelik olarak o kadar az ki zarar verici düzeyde değil ,bir kez nefes alınca bile daha çok zararlı madde giriyo vücuda dedicanım ya inan paraben var diye tereddüt ediyorum sonra da diyorum kızıma inat ettim vermedim kansIZlık yaptı belki içindeki paraben tolere edilebilir düzeydeydi ama kansızlığı bi türlü toplayamadikahme te bu verip bi vermiyorum ama icimde rahat degil sanki vermeliymişim gibi geliyor
Canım ben sansliyim kaynanamin sütünü getiriyoruz onu kaynatıpmayaliyorum..ama olmasaydı herkesin aldığı sütçünün sütünü yapardım..hiç bulamazsam aoç sütleri var ankarada günlük onunla yapıyorum zaten sabah kahvaltısı için bebe buskivisini de ben sütle pisiriyorum peynir yumurta sarisi ve kusburnu marmelati karistiriyorum azicik azicik..bu aras ilk bir yıl inek sütü verilmez tezine de karşıyım benim yeğenime verdiler çok sağlıklı iştahlı bi çocuk ben inatla vermemiştim oğluma 10 aylikken hadiften vermeyi düşünüyorum
güle güle otur canım ohh missarhanda çok kolay atlatacak ameliyatsiz eminim
Bana da cik hizli geldi canim, ozellikle yumurta ve et konusunda bence acele etme, ayrıca sadece gece emerse sutun cok azalir.Slm kizlar..
6.ay asimizi dün olduk, ateş olmadi sukur. .
kontrol iyi gecti ama kafamda bi suru soru isareti oluştu ek gidaya baslamistik ztn artik kahvalti verelim dedi.Kahvaltida yumurta sarisi, lor peyniri ya da labne, pekmez verebilirmisim..
Bugun bikac kasik yumurta sarisi verdim yavastan baslayayim diye, sutumle seyrelttim. .Bikac gun sonra da olmadı peynire baslarim ne kadar peynir isterse verebilirmisim..
Az emiyor dedim, normal dedi ustune sadece gece emse bile yeter demez mi. .Gunduz emmese cok sorun yapma dedi benim bildigim 6-8 ay % 70 anne sütü agirlikli beslenmesi lzm..
cevizi rondoda cekip verebilir misim, avakado da ayni isi gorur dedi..
Tarhana-mercimek corbasina baslayabilirmisim..Bugun tarhana denedim iki kaşık aldi midesi bulandi..Tadi berbatti cocuk nasi yesin. .Aksam mercimek corbasi veriyim sebzeli bakalim onu sevicek mi..
siz nasi yapiyosunuz tarhanayi nette epey arastirdim, yaptim ama sevmedi hic belki de bebe tarhanasi olmadığı icindir..
Corbalara kiyma koyabilirsin dedi, ne biliim ya hızlı geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?