Ay büyükler oyleler.oglus yemiyor sebze bizimkilerden yemek istiyor sipa.ins alisir.iyi gclr kizlar .
benim minik uyudu yatmadan bi de size bakiim dedim, bugun iftara gezmeye gittik iyi gecti sukur acik havada olunca gezdirdim benim prensesi. .
Yarin da kayinvalideme gidicem ogleden sonra puresini yedirip gidiyim de simdi tatsiz şeyler yediriyosun der
bu arada bu hafta kontrole gidicez, benim cadinin poposu kizardi ek gidaya geceli, gunde 2 kez azar azar kaka yapıyor ama zorlaniyor..
Maşallah bebekle bu kadar kişi zor olmustur. Ben cagiramazdim galiba.hem de yemeğe15 kisilik misafirimi yolculadim, bu guzel ramazan gecesinin tatlı yorgunlugu kaldı üzerimde. Elhamdulillah..
Hayırlı sahurlar hanımlar..
Aynen canim oruc tutabilmen buyuk bisey.ben de eltiyle kv yi cagiricam gecen hafta cagirdim oglu su cicegi cikariyormus bulasir diye gelemediler.yarin birgun alicam ins.oruclu degildim iyi olurdu ama nasip yarin oruclu olucam ins.canım bende çok gecikmeden biraktirmak istiyorum ama ilk bir yıl verilebilir diyor bütün doktorlar birde dişleri çıkmaya baslamadi daha ben 8 aylıkken bakıcıya bırakıcam o yüzden eylülün ortası gibi bakıcıya bensizlige alisinca bıktırırım cocuklar 3 günde bırakıyor herşeyi merak etme
canım ya bizdede olmuştu suyu çok ver domates yada asit ihtiva eden malzeme verme birde haner an krem ihmal etme
canım maşallah sana ya benimde almam lazım misafir ama 2 çocukla oruç tutuyorum birde kendimi iftardan sonra hiç iyi hissetmiyorum kendimi zorlasam mi bilemiyorum bu ramazanda oruç tuttuğuna şükret yorma kendini diyorum
Güzel haberlerle gel ins canimSelamlar yazıp kaçıyorum dr kontrolü sonrası aşı var, girmeye çalışıcam minik huysuzlanmazsa yazacak çok şeyim var vaktim yok öptüm
Teşekkürler canım.Allah kabul etsin canım eline koluna sağlık bu mübarek günlerde iftara misafir davet etmek çok sevap..
Gerçekten çok zor canım, annem ve kiz kardeslerim yardimci olmasalardi bende oruc halde asla alamazdim. Hemde senin iki cocugun var, yardimsiz misafir agirlamak bizler için imkansız, hem dedigin gibi farz olan oruc tutmak, tutabiliyosun ya önemli olan bu, hic üzme kendinicanım bende çok gecikmeden biraktirmak istiyorum ama ilk bir yıl verilebilir diyor bütün doktorlar birde dişleri çıkmaya baslamadi daha ben 8 aylıkken bakıcıya bırakıcam o yüzden eylülün ortası gibi bakıcıya bensizlige alisinca bıktırırım cocuklar 3 günde bırakıyor herşeyi merak etme
canım ya bizdede olmuştu suyu çok ver domates yada asit ihtiva eden malzeme verme birde haner an krem ihmal etme
canım maşallah sana ya benimde almam lazım misafir ama 2 çocukla oruç tutuyorum birde kendimi iftardan sonra hiç iyi hissetmiyorum kendimi zorlasam mi bilemiyorum bu ramazanda oruç tuttuğuna şükret yorma kendini diyorum
Evet canim hic kolay degil, kizkardeslerim ve annem sağolsunlar, yoksa bende cesaret edemezdim.Ay büyükler oyleler.oglus yemiyor sebze bizimkilerden yemek istiyor sipa.ins alisir.
Iyi gezmeler canim.
Maşallah bebekle bu kadar kişi zor olmustur. Ben cagiramazdim galiba.hem de yemeğe
Aynen canim oruc tutabilmen buyuk bisey.ben de eltiyle kv yi cagiricam gecen hafta cagirdim oglu su cicegi cikariyormus bulasir diye gelemediler.yarin birgun alicam ins.oruclu degildim iyi olurdu ama nasip yarin oruclu olucam ins.
2 çocukla çok zor ama gorumcelerin yardım ederler canım değil mi? Allah yardimcin olsunnQueen_21 ay sevindim yardım edenin varmış ama duramadim bi seferde ektim ve görümcemleri çağırıyorum 15 kişi tek se fe rde tamamdır bugunden hazirliklara baslarim ancak yetisiir
2 çocukla çok zor ama gorumcelerin yardım ederler canım değil mi? Allah yardimcin olsunnQueen_21 ay sevindim yardım edenin varmış ama duramadim bi seferde ektim ve görümcemleri çağırıyorum 15 kişi tek se fe rde tamamdır bugunden hazirliklara baslarim ancak yetisiir
Yok canım ya ben kendim yaparim herseyi kızları toplamaya yardım eder belki ipeği onlara postalarim o gün ama enerjim bitmeden sahur sonrası hazırlık yaparım diye düşünüyorum bugünde de dip köşe temizlersem herşey olur2 çocukla çok zor ama gorumcelerin yardım ederler canım değil mi? Allah yardimcin olsunn
Oğlumun agzi kendi kendine konuşurken nefesi geliyor kokuyor ama kotu kokmuyir mis gibi kokluyrum ben.cok hoşuma gidiyor hatta....demir ilaci veriyir musun belki o koku yapıyordur canim.Slm herkes iyidir umarim kizlar 2 gündür sabah kalkinca ogluşumun agzı kokuyor sinir oldum ya niye boyle oldu ki sizin bebislerde var mi böyle bi durum?
Hangi marka acaba hipp filan mıJoker magzalarinda organik kayisi suyu var. ben ondan kattim icine biraz oyle yedi. Yoksa yemiodu Kayisiyi dr soyledi bu arada ama ben suyunu gorunce onu aldim
Rabbim kolaylaştırsın canım o zaman, herşey kolayca sen çok yorulmadan halloluversin inşallah.Yok canım ya ben kendim yaparim herseyi kızları toplamaya yardım eder belki ipeği onlara postalarim o gün ama enerjim bitmeden sahur sonrası hazırlık yaparım diye düşünüyorum bugünde de dip köşe temizlersem herşey olur
Canim takip edemedim sen turkiyede misin ?Günaydın hanımlar haftasonu benim de 30 Kişilik misafirim vardı gelip gittiler ben de en son evi o halde bırakıp anneme kaçtım :)))
Girip yazamıyorum hiç..
Oruç tutanları ayakta alkışlıyorum ben susussluğ dayanamıyorum emzirdiğim için..
Iki üç gün Sürüm hiç gelmedi esmen kesildi bebeğim geceleri oturdu Açlıktan uyuyamadı emzirmeye devam ettim boş boş uzun uzun emdi( hala Vicdanım sızlıyor... Sabah da eşim 3 e kadar işe gitmedi uyudum yedim vs derken şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.. Az da olsa geliyor ama Allahtan ek gıdaya başlıyorum yarın Doktpr kontrolümüz sonrası..
annem yoğurt mayalanmış doktordan gelin hemen cvericem diyor herkes dört göçle bekliyor :)
Yok canim farketmedim hic.Slm herkes iyidir umarim kizlar 2 gündür sabah kalkinca ogluşumun agzı kokuyor sinir oldum ya niye boyle oldu ki sizin bebislerde var mi böyle bi durum?
Yok canim demir ilaci vermiyorum bizimkindede sadece sabah uyaninca oluyor sonra geciyor bogazında kızarıklık falan da yok aslındaOğlumun agzi kendi kendine konuşurken nefesi geliyor kokuyor ama kotu kokmuyir mis gibi kokluyrum ben.cok hoşuma gidiyor hatta....demir ilaci veriyir musun belki o koku yapıyordur canim.
Hangi marka acaba hipp filan mı
Canım balgam harici ne kokar henüz akıntısı pis kokar ..birde ek gıda olarak ne veriyorsun belki midesi goturmemistirSlm herkes iyidir umarim kizlar 2 gündür sabah kalkinca ogluşumun agzı kokuyor sinir oldum ya niye boyle oldu ki sizin bebislerde var mi böyle bi durum?
amin cnm çok saolRabbim kolaylaştırsın canım o zaman, herşey kolayca sen çok yorulmadan halloluversin inşallah.
Slm herkes iyidir umarim kizlar 2 gündür sabah kalkinca ogluşumun agzı kokuyor sinir oldum ya niye boyle oldu ki sizin bebislerde var mi böyle bi durum?
Evet canım epey oluyor Bebiş iki aylık olunca falan gelmiştik Ağustos sonu tekrar gideceğiz kısmetse..Canim takip edemedim sen turkiyede misin ?
Yok canim farketmedim hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?