2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok dedım soyle ona ablam oyle seylerden hıc hoslanmaz de dedım demıs buyuk eltım neyse ben 2. gun gıyerım demıs kendı koyune gıdecek ya guya ılk evlendıgımde esım bıle anlamıstı yengem boyle gıymıyordu senın aldıklarını almaya baslamıs dıye sımdıde kardesım basladı gıdıyor evıne aynısını yada benzerını alıyor nısanlısıyla bızım gıttıgımız yerlere gıdıyor pöfff bacıda olsa eltı gemısı yurumez arkadas
canım merkeze gelmiyormusunuz hiç
ben susehrının bı koyundeyım susehrı sıvas 2 saat cekıyor aslında hamılelıgımde tıp merkezıne gelıyordum sarkıslalıyım bu arada sarkıslaya gıderken ya gec donuyoruz yada ıznımız bıtmıs oluyor bı gıdemedık ozele nasıp olmadı bıde galıba bebegımın rahatsızlıgı falan olmadı sukur ıhtıyacta hıssetmedık ben acıkcası bu kılo ekgıda gıbı konularda fazla pinpirikli degılım oyle olmaya calısıyorum yanı

Bizim abdullah da kulagiyka oynuyo dr sorduk normal bisi olmaz defi kadin bize guluyo zayen ee niye geldiniz diyo.tecrubemi soyleyeyim size boyle gelen hastslarin bebeklerinin kulagi gayet sağlıklı oluyor.dedi
Cevabın için teşekkürederim canım..

Yok canım morarmadı ama acıyo :))
Yatırarak beslemiyorum canım yüksek bir yastığa başını koyup besliyorum..
Ek gıdayıda oturarak veriyorum..

Canım şimdi bana bi tabak Kereviz mi yoksa tatlı mı yersn deseler tatlı yerim birinden bi tabak yerim tatlıdan koca borcam yerim sence çok yemem doğru öu ya da tatlandıralkm sever olur mu..
Bence güzel Kızın için ağırlığını koy. Alerjik olursa çok üzülürsün bir de bazı gıdaları Patlıcan bakla bal yumurta ceviz ve berry türünü bebekler kaldırmaz
Onların canı bize emanet biz dikkat edeceğiz millet tembellikten ve cahillikten öyle yapıyor. Başka açıklaması yok bunlar daha melek..
Kendin kararını verip ağırlığını koyman Lazım ama önce kendin ikna olmalısın araştırma yap.
Bir de bi iki ay sonra zaten bunlrı yiyecekler azıcık zaman tanı bebişine..

Normal canım bu dönem kulak keşfi karşısındakinin Çenesi ve burnunu keşfi geliyor hemen ardından..

Oldu canım o zaman her şeyin doğalı vardı ve güçlü olan bebekler hayata geliyordu alerjiler vs böyle değildi. Doktor olmadığı için doktormuş büyüttüler..

Blw israf diye Düşünme bence bir eğitim Şekli onun parçalayacağı Brokoli bir dal etrafındaki ailelerin bebeklerini taklit et bir de yurtdışındyken daha kolay kazandırırsın eğitimi.. Bazı doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor.. Ben paylaşıcam benim doktorun dediklerini belki yardımcı olur..

biraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)

teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallah

Canım yeni evinde sağlıkla huzurla otur inş.

Ahmet paşa için de bir şey yzamamıştım ne desem yalan olur diye ama ibş bir şey yoktur kolaycacık atlarırsınız bu dönemi.. Olursa da bebeğe değil anneye zor bu dönem bebek hatırlamayacak bile ilerde ergenlikte çocuklukta olması daha zor böyle teselli olmaz ama başka teselli de bulamadım canım Hakk'ını helal et Allah yardımcınız oldun inş mutlu haberlerle gelirsiniz ..

Bende devam etmek istiyorum temizligi filan sorun degilde iste sebzeler cope gidiyor, ezip buzdugu icin yenmeyecek hale geliyor yoksa yerdim ben atmazdim cope. Neyse bira daha devam edeyim belki yemeye baslar. Sagol canim bende duzgun bi doktor bulabilirim umarim, bazen diyorum muslumaniz turkuz diye mi biyle yapiyor bu doktor.

Kızlar bebisimin cinsiyeti hakkında yorum yapacak varmı tecrübeli anneler bakkin bakalım nup teorisi bilen varsa yorum bekliyom

@Girlboymom kolay gelsin cnm .
C Cucu yeni evin hayirli olsun cnm..
hihami tahlillerde bi sey cikmaz cnm insallah dönemsel olabilir mi istahsizlik kizimda da oluyor zaman zaman.
Benimki uzun zamandır iştahsız Canım ama son günlerde daha bi fena oldu

Benim de takıntım yok canım özel olacak diye senin dr u bikaç kişiden daha duydum ama eşime anlatamadım kendi bilir sehirdisi yapmak zorunda kaldı Benim de işime geldi oğluma alacaklarim vardı alışveriş de yapmış oldum :))

Kalça ultrasonu yapılırken ben batın da istemiştim Canım sol bobrek pelvisinde genişleme çıkmıştı ilerlemesi Problem yaratıyomuş her ay kontrol ettiriyoduk çok şükür duzelmis ,birazdan dr la görüşeceğiz paylaşırım canım senin şurubu da soracağım

severim seni eflalim :)
bacı elti olunca değişmez inşallah

C Cucu gelirim canım konyaya )
bekliyorum

bu mantıkta uygun bana ama kendim özel yapmak istiyorum herşeyini
aslında bebeğe de bağlı biraz

helal olsun canım bende kendimi öyle teselli ediyorum ya fark etmeseydim daha büyük sıkıntı olsaydı diyorum
Dertten büyük Allah var çok şükür

bacı elti olunca değişmez inşallah
ayy ınsallah en korktugum aramızın bozulması kesınlıkle kıskanmıyorum bana yapılmayanlar ona kat kat fazlasıyla yapılıyor kaynanam kayınbabam benden cok onu sevıyorlar yuzume bıle soyledı kaynanam x benım ıcın ayrı dıye kardesım farkında bunun alma benım aldıgımı deyınce hemen ne oldu kıskandın mı dıyor la havle dıyorum bende napiyım

Canim sen hangi sehirdeydin? Istanbuldaysan 3 dr gezdik biz de en son doktorum herman isciye sordum sizin kdr iyi guvenilir ve cvp veren bi dr soyleyin bana dedim. Istsnbul florance nightingale hastanesinde dr basak celikkan'a git dedi, ki orda dogum yaptim zaten acayip memnunum. Konuskan ilgili bilgili. Watsaptan vs yazinca cvp verio

Hangi semtte canım tam bana göre bir doktor

Canım benim bebek de geçen hafta hiç emmedi nerdeyse daha doğrusu evvelki hafta Sıcaklar diş pişik vs bir dönem böyle oluyor.. Takmamak en Güzeli yoksa takıntılı annelerin çocuklarında hep beslenme sorunu oluşuyor ben dudaklarımı ısırıyorum ama bir şey dememeye çalışıyorum kendime.. Yaz aylarındayız iştah azalabilir normal zaten midesi Avcu kadar diye teselli ediyorum..

Kizlar walt Disney izlettirmeyin cocuklariniza. Illuminati tarikati bunlar. Beyin yikiyorlar. Youtube da illuminati walt disney diye aratin ve izleyin. Ben bi tanesini paylasiorum

https://www.facebook.com/
Off Off nasıl dikkat edeceğim hele burada heryer disney kaynıyor ama çoocuğuma Ahşap oyuncaklar vs almak istiyorum bu figürlerdense logolar puzzle lar falan ama daha var (

Eflalim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuna kan Değeri 10.3-14 olması gerekiyor bence pekmeze dadan ya da kendin kan hapı al işe yarar inş. Bir dahaki Dr tahlilinden önce.. Bir de yeşil kala ek gıdaya geçince normal ama sen daha iyi bilirsin tabi..
Doktor işi zor em işinde iyi olsun en tahlil ilaç istemesin hem bebeğime ilgili olsun istiyorum:))
Paraben Zararlı değil mi her oldu canım kremleri bile parabensiz almaya niye kasıyoruz o zaman allal...
Almanya da vs Eş dostu çalışan varsa Floradix getirebilirsiniz belki ya da hiç vermemek daha tehlikeli en azından faydasını Görsün demek Lazım
Ben de bilmiyorum aslında ama ben bulmaya çalışırdım bulamasam da verirdim sanırım..

Canım sadece bir küçük dal Brokoli koy yemek için küçük parmağımız ladar bu ona yeter prensip o zaten.. Ben her şeyi küçük parmak kadar hazırlayacağım birer adet o kadar da bebeğime feda olsun diyorum :)

Başak Hanım'ın randevuları öok sarkıyor sinir basıyor bizi denedik ama elemiştik ama yine de ilgili bir doktor ben de tr deyken kadın doğuma oraya giderdim..

Sor canım bakalım ne diyecek.. Gözün aydın çok şükür geçmiş..

Inş kolaycacık geçer gider dualarımız seninle

Herkese merhaba anneler

Bugün doktorunuza gecikmeli olarak 6. Ay kontrolüne gittik.

Kan ve idrar tahlili olduk. Demire vs bakıldı.

Ek gıda için bilgi aldık. Anne sütüne devam edeceğim ama tattırmaya başlayacağım. Destekli blw deneyeceğim.

Su 30-100 cc arası deniyor ama ne kadar içerse ver içmezse sıkıntı yok kaynamış soğumuş su olacak dedi öğün sonrası verilecek. Kimi bebek sever kimi sevmez dedi.

Öğle ve akşam tattır dedi zamanla çoğalt sevse de sevmese de öok yedirme Israr etme az az gün içinde

Alerji olursa gıdayı bırak kan olabilir kakada hatta bebekte rgzema bile olabilir üç dört ay o gıdayı vermekl yok..

Bakla Patlıcan yok. Çilek Ahududu Berry ceviz bal etler vsMevsim sebzeleri meyveleri ev Yapımı yoğurt kefir serbest. Tek tek tadacak alerji takibi yapılacak.

Yoğurt kefir vs anne sütü fazla ise onunla olabilir ya da açık sütten olacak mayası da üç dört kuşak önce olacak.. En doğrusu bu..

Zeytinyağı tereyağı sarımsak SOĞAN serbest çorbalara katılabilir

Yeşil SOĞAN ile diş kaşısın.

Doyurmuyorsun tattırıyorsunuz.

Bir iki hafta sonunda çorbalara kuru bakliyat irmik mercimek pirinç bulgur yulaf kepeği vs eklenebilir.

Şeker tuz diğer yağlar yasak meyve suyuna hayır posasız ce ağır olduğu için...

Masada oturarak yiyecek.

Şimdilik yapabildiklerim bunlar benim Bebiş durmuyor :)

İftara kaldı 15 dakika benim bıdık durmuyor bezdim artık..
allahım şu mübarek günün hürmetine sen şu ocak bebeklerine iyi huy, sağlık, sıhat, uyku, daha sayamadığım güzel ne varsa ver yarabbim Hatta bütün bebeklere..

Kızlar sonuçlarımız aldik çok şükür değerlerimiz iyi çıktı çok iyi bakmışsın dedi kan değerimiz iyi kan damlası kullanmasam dedim onun amacı kan değerini yükseltmek için değil ileriki aylarda düşmesin diye dedi . Ben bundan sonra inat etmeyeceğim sanırım tamam takıntılıyım paraben konusunda ama kaç dr da bişi olmaz dedi onlar anlamaz dedim eczacilara sordum kimya bilgileri filan var diye kendi çocuklarında kullandıklarını söylediler yine en dogallarina ulaşmaya çalışacağım ama o arada da elimdekileri kullanırım ama hergün de vermem Hiç kullanmıyorum çünkü ben vitamin olarak omnivitin acd3 ve balık yağlı olanını verdi 1 yaştan önce balık yağı kullanılır mı ki ben akillanmicam sanırım ama araştırmadan vermem yine oyy oyy bizden böyle kısaca değerlerimiz iyi çıktı mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…