2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim cok sikkin arkadaslar
Bugun atama sonuzlari aciklandi ve ben yine atanamadim. 6. Kezdir yerlestitilemediniz yazisi goruyorum ekranda
Ne olur bana dua edin
allah yardımcın olsun ınsallah hayırlısı olur atanırsın bıde soyle dusun bebısını sen bakacaksın bıraz daha :)
masallahhhh o enerjıden banada uçur mınnacıkkk
bende 100 lıraya aldım valla bulamıyorum yok yanı @Duha22 bende 48 beden gıyıyorum malesef lc nın kalıpları genıs oluyor ondada 44 gıyerım 1 ay falan once gıttım arabayı yola koyduk kosa kosa gıttık esım hadı hadı araba yolda dıye dıye benı bı gor sankı yarısmadayım eteklere baktım spordu bı tane aldım efil efil gıyıyorum

evet kayserıye gıderız bızde aha bıraz daha konusursak akraba cıkabılırız hangı koy kıııız
ayyy senın bebıs tabı kı en ıyı doktara muayene olmak zorunda allah kolaylık versın bebıslerımıze saglık :)

gerçekten elti olmuş senin kardeş:) boş ver canım ya illa oluyor ki ayrım, anne babalar bile yapmıyor mu evlat ayrımı
ooooff o konuda o kadar mutsuzum kı resmen onu daha cok sevıyoruz dedıler ya oysa ben onları ne kadar cok severım kaynana bana kızımı zor der kardesıme canım bıtanem dıye konusur nası sınır olmayım deyın bana

Aynen.1.72 boyum kilom da 75 48 giyoyrum kıza da diyorum ki off tam bi kocakari etegi cuval gibi.bir de siyah kumas iyice kadin oldum

valla kardes ben bıle tek cocukla delırme noktasına gelebılıyorum sana serbest ..... o yuzden bırazcık sınırını atmak rahatlamak ıcın bagıra bagra sarkı soyle ben rahatlıyorum dısardan bakan delı zannedebılır ama :) kocanda dayagı hakedıyor haaaaa allah sabırlar versın kolaylık versın gececek bu gunler cocuklarımızın bebeklıklerı gelmeyecek daha sorunsuz buyuturuz ınsallah

Aynen.1.72 boyum kilom da 75 48 giyoyrum kıza da diyorum ki off tam bi kocakari etegi cuval gibi.bir de siyah kumas iyice kadin oldum
sen uzunsun kardes ben 166 yım kılomda 78 ühüüüüü off bende valla yaaa cok moralım bozuk hep zayıf olanlara ımrenıyorum bıze gore etekte yapmıyorlar be bız ınsan degılmıyız

bu arada bugün oğluşuma bundan aldım şeftali koydum içine çok sevdi oğluşum elinden aldığımda ağlıyo bide :) burdaki eczanede bi bundan vardı alim dedim bendeEki Görüntüle 1576961
ben bunu markette gordum ama fılelı daha mı ıyı olur dıye almamıstım nasıl guzel mı bende alsam mı

En iyimser haliyle:
Kardeşin kendini seven insanlara gelin olmuş. Şöyle düşün yüzüne bakmasalardı, sen kardeşini koruyup kollamak zorunda olsaydın, ailen huzursuz olsaydı daha mi iyi olurdu, üzülmez miydin?

OlmAz canım çişini toplayınca hemen götürmek gerek bakteri üretir

bu arada bugün oğluşuma bundan aldım şeftali koydum içine çok sevdi oğluşum elinden aldığımda ağlıyo bide :) burdaki eczanede bi bundan vardı alim dedim bendeEki Görüntüle 1576961
Eşim file yerine bundan almış. Kızımda bende çok sevdik. Muz kayısı şeftali hepsinde de güzel oldu. Güle güle kullanın.

ben bunu markette gordum ama fılelı daha mı ıyı olur dıye almamıstım nasıl guzel mı bende alsam mı
filelisini bilmiyorum ki canım biz bunu sevdik ama

OlmAz canım çişini toplayınca hemen götürmek gerek bakteri üretir
ayy tamam canım çok sağol

Eşim file yerine bundan almış. Kızımda bende çok sevdik. Muz kayısı şeftali hepsinde de güzel oldu. Güle güle kullanın.
aynen canım bizde çok sevdik fileli yoktu o daha mı iyi acaba

Pipiye takilan posetlerden yedek alsaydin keske canima takar giderdin, hem tasima derdin olmazdi orada cikarirdin, eczanede de satiliyor, bulabilirsen al derim.

Günaydın herkese. kizlar bebeklerinizin gözleri ne renk? ben 8 ocakta dogum yaptim.kizimin gozleri mavi yesil arasi bişey degisir mi acaba,? degismesini hic istemiyorum
Canim benim kizin goz rengise cok ilginc bijac renk var, bal rengi yesil mavi en sonunda ne olcak meraktayiz :)

aman hepsi hers ye bo kılıf buluyorlar kadın olarak ne giysekte kiskanirlar hep daha fazlasını isterler erkek milleti

ayy amma gerikafalı ha kocan niye kötü anne olasın anne eşek demek değil anne fedakar anne cefakar ama kusura bakmasın da annelere iyi bakamayan kocalardaessek kafalı insan iki cocuguma güzel bakıyor diye başına taç yapar odun

Gitmeden o pipi poşeti mantıklı aslında ben cisi alıp sabah götürdüm ama o kadar azdiki numune yetersiz demişler istersen plastik bardağa gitmeden hemen önce al dr sor şansını de ne
Ya biz file almıştık bu daha kullanmalıymış onu yıkamasi falan kötü çok kiskandim somrugunuzu somruk muş eski zamanda bunun adi
I imspecial kocaman masallah sana.supersin benim misafirler yine kaldi kp hastalanmis simdi de. gicik oldum iyice temizle haxirkan iyiki yemek yapmadım. Iki seferdir böyle nasip.
Kolay gelsin canim.
sınır bozucu canım ya neyse artık

sen uzunsun kardes ben 166 yım kılomda 78 ühüüüüü off bende valla yaaa cok moralım bozuk hep zayıf olanlara ımrenıyorum bıze gore etekte yapmıyorlar be bız ınsan degılmıyız
onlar Sana göre uretmiyorsa sen onların ürettiği gibi olmayı dene cano

bence fileden iyidir file kullanan biri olarak bunu görseydim keske

hep boyle dusunuyorum zaten cok sukur benden memnun kaldılar kı kardesımıde ıstedıler dıyorum ama ınsanoglu ıste cıg sut emmıs ya bazen zoruma gıdıyor bana bı ceyrek bıle takmadılar ama ona gelınce en ıyısını yapacagız deyıp duruyorlar ben daha mı degersızım bana gelınce mı fakırlerdı

sımdı o dedıgın aıle yapısı gorus yasantı falana gore degısır sen tek basına gezersın ben gezemem mesela eflalımde oyle ama kocanın da sorumlulukları var esıne kesınlıkle yardım etmelı yoksa olmaz mutlu anne mutlu cocuk yerıne herkez mutsuzlasır @eflalim kocan boyle gormus babasından oda uyguluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…