2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Başak Hanım'ın randevuları öok sarkıyor sinir basıyor bizi denedik ama elemiştik ama yine de ilgili bir doktor ben de tr deyken kadın doğuma oraya giderdim..

Bize hic denk gelmedi oyle sarkmalar. Orada yanilmiyorsam Basak hnm haricinde 3 dr daha var hepsi bos bi Basak hanim dolu. Ben sahsen memnunum bu dr isi herkese ayni gelmio zaten :)

Sagol canim teşekkür ederim sordugun icin bırakin bu isleri dedi demek cevaba bak:)))

Aminnn...zor canim heoimize geliyo yani en azından bana da geliyor bezginlik.insaniz neticede.
Cok şükür canım sevindim.senin kuzu kibar kuzu olucak az yiyen.

Canim cok sikkin arkadaslar
Bugun atama sonuzlari aciklandi ve ben yine atanamadim. 6. Kezdir yerlestitilemediniz yazisi goruyorum ekranda
Ne olur bana dua edin.
Kuzum benim ya ne desem bilemedim vardır bi hayır deyip sukredeceksin isyan etmek haykırmak geliyor içinden ama kendini yipratmaktan başka ne ise yarar Allah kısmetini artirsin gönlünü genisletsin ..seni böyle uzenleride ıslah etsin herşeyi görüyor Allah bu kadar çabaladın kucağında kuzunla teselli ol sağlıklı bi bebegin var is eninde sonunda olacaktır üzülme desem de uuzlecelsin bari kendini yipratma inanıyorum gerçekten bi hayır vardır

Gunaydin kizlar, benim minik 4 gundur kaka yapmiyor, ilk kez boyle bir durum yasiyoruz her gun yapardi, bir iki kez kabak patates tattirdim sadece onun disinda sadece anne sutu aliyor, nette 10 gune kadar normal yaziyor ama cok geldi bana. Fitil aldim her ihtimale karsi ama kullanmali miyim ya da kacinci gun kullnayim? Bu arada keyfi yerinde.

Günaydın com Madem kabak tattirdin bence kayısı yedir bi tane bugünü de atlat da öyle verirsin cnm

Olabilir bazen de doktorların tavrı ben anlataıyorum ama sen bildiğini okuyacaksın oluyor başından savıyorlar yabancıları kendi ülkende insana SAYGI yok başka ülkelerde Müslüman Türk'leri sevmiyorlar biz nereye gitsek hep var bunlar..

Bize hic denk gelmedi oyle sarkmalar. Orada yanilmiyorsam Basak hnm haricinde 3 dr daha var hepsi bos bi Basak hanim dolu. Ben sahsen memnunum bu dr isi herkese ayni gelmio zaten :)
evet canım biz bu konularda genelde kısmetsiz oluyoruz zaman bizim için kısıtlı ve değerli oldukça hep bize denk geliypr :))

Sagol canim teşekkür ederim sordugun icin bırakin bu isleri dedi demek cevaba bak:)))
bizim doktoru sevitorum ama bazen absürd olabiliyor annemin yorumu daha iyi valla..

Günaydın canım
Kendin bir güzel yemek ye karnını doyur
Bol su iç
Kuru Kayısı gün kurusu armut kayısı ye
Sonra Bebeğini sık sık emzir

Karnı çok sert değilse sıkıntısı yok demektir diyorlar
Müdahalede bulunma kendisi Bağırsak düzenini oluştursun aynı sıkıntı bİde de oldu şimdi iki üç günde bir şekilde düzeni var buna şükür

Sonra ek gıdaya başladıysanız bebeğe Kayısı armut piresi yedirebilirsin.
Bisiklet çevir
Emzirdikten sonra dik ayakta tut bu bende işe yarıyordu Başlarda

Öok geçmiş olsun..

Benim oğlumda sürekli kulağını cekistiriyor uyku da da yapıyor doktor kulağında sorun yok diş çıkarma döneminde olduğundan öyle olur dedi

Günaydın herkese sahura çok geç uyandim atıştırma yaptım ama kalkincada bi daha uyuyamadım biraz gg izledim baktım olmuyor banyoyu yıkadım balkonu yıkadım heryeri güzelce toparladim kuru fasulye pişiyor corbayi karistirdim ohhh bi etraf supurulup bi silinecek bi pilav bu kavurma tatlım kaldi yani şu saat itibari ile süper tempom aksama doğru isimi bitirirsem hatta arkadssimla yürüyüşe bile cikmayi planliyorum ramazanda oructa tutunca insan evde daha çok bunalıyor çocuklardan uzak bi saatlik kendime zaman ayırmak dogrusu kendim için birşey yapıyormuşum gibi hissettirmek beni çok mutlu ediyor ...sİzleri seviyorum ahmet sayesinde zorunlu mola veriyorum çok iyi oluyor tatlı saatler bu tosbikle yaaa

Oh oh maşallah Tebrikler saygilar

dün yazmamışım, canım lcw da indirimli oluyor o zaman bakıyorum açıkçası:) hem kalıpları geniş oluyor hem iade vs. sıkıntı olmuyor:) gelecek olanların fotosunu ekliyim biri bayram için diğerleri böyle işte eşimle gideceğimiz ev oturması olursa diye:) günlük şeyler yani, ben 90 lira vermem kıyafete:) elbise olursa veririm:) burda da alacak olursan var daha yüksek fiyatlarada, bekarken çok gezer uygun alırdım şimdi eşimle bazen pahalı aldığım oluyor gezmek istemeyince:) 48 beden mi ciddimisin canım ama sen çok zayıf duruyorsun gerçekten 48 beden sana büyük olur ben bu halimle 42-46 arası giyiyorum:)
canım ben hem püre yapıyım diyorum hem o arada önüne koyuyum diyorum bakalım nasıl olacak
ayy çok hoş kv den, kv de neşeli espirili bir tip mi öyle canlandı gözümde, canım bak bebek senin bebeğin kv nin heyecanınıda anlıyorum ama içine sinmeyen hiç bir şey için izin verme tatlı dille söyle emin ol o da alışır, ben bu kadar kalabalık kv kp kayınların içinde sözüme dinletiyorsam sen bir kişiye başarırsın çekinme hiç:)
merak ettim doktorunuzu:) benim denemediğim bir tane kaldı aslında bir kere acile büyük oğluma bakmıştı istanbuldan geliyordu haftanın belli günleri şimdi daimi burda, işte özel hastane ve tahliller vs. fiyatları çok arttı el değiştirdi hastane çünkü, hadi fiyat feda olsun yavrumuza ama endişem para için gereksiz tahlil istemeleri
amaaaan kardeşde olsa elti yine elti

e siz kayseriye daha yakınsınız:) bizde şarkışlalıyız yani babam köyünden:) bizim köylüler de hep kayseriye giderler, yerleşmek için yani:)

canım aslında ben de rahatım bu bebeğimde daha rahatım ama işte sıkıntıları var biliyorsunuz benim kuzunun ameliyat olacak böbrek işi var
Yok canım morarmadı ama acıyo :))
Yatırarak beslemiyorum canım yüksek bir yastığa başını koyup besliyorum..
Ek gıdayıda oturarak veriyorum..
yatırarak besleyince kulak enfeksiyonu olabiliyor ondan sordum canım, ağlamıyorsa oynarken keşfetmiştir kulağını:)
iyi olmuş ohh güle güle kullanın:) eskişehire gittiniz heralde:)
gerçekten elti olmuş senin kardeş:) boş ver canım ya illa oluyor ki ayrım, anne babalar bile yapmıyor mu evlat ayrımı
canım sivastayım istanbulda olsam, gideceğim dr kadir tuğcu olurdu:) gerçi sadece tatile geliyor amerikada yaşıyor adam:) sağol ilgin için
canım ben ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim ki toplamda 3-4 sefer bir iki kaşık anca yedi yemiyor ki kuzucum, o yüzden kak şaibeli

yurt dışında yokta tanıdığımız senin dediğin ilaçları araştırıcam belki vardır bi yolu getirtmenin, ben çay içiyorum canım onla ayık kalabiliyorum:) kan ilacı vs. hiç bakmıyorum bu anlamda kendime ama kuzum için bakıcam artık sağol

bugünden itibaren devitide kan ilacınıda vericem sanırım:)
canım çok güzel bilgiler bunlar sevdim doktorunu:) peki sen aşı yaptırıyormusun istemiyordun bildiğim kadarıyla
aminnnnnnn aminnnnn
gözünüzaydın canım maşallah kuzuya üzme artık kendini
Sağol canım . Hiç babasıyla bana çekmemiş

Canim cok sikkin arkadaslar
Bugun atama sonuzlari aciklandi ve ben yine atanamadim. 6. Kezdir yerlestitilemediniz yazisi goruyorum ekranda
Ne olur bana dua edin.
canım ne desem ki Allah ferahlık versin hayırlı kapılar açsın

canım hiç telaş yapma sanırım bu geçiş dönemi, bizde geçen ay oldu aynen, ilkinde 6. gün yaptı sonra 5. gün 5. gün 4. gün derken şimdi bazen her gün yapıyor bazen iki günde bir, tek sıkıntımız yeşil kokulu olması, kaka sert olmadığı sürece endişelenme, kuru erik haşlayıp verebilirsin ya da gün kurusu

Maşaallah sana süper kadın

Günaydın herkese. kizlar bebeklerinizin gözleri ne renk? ben 8 ocakta dogum yaptim.kizimin gozleri mavi yesil arasi bişey degisir mi acaba,? degismesini hic istemiyorum

Doktorun ne güzel bilgi vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…