2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Anam eski annelerde yok simdi eski çocuklarda annelerden yani bizden mükemmel olmamız isteniyor bizde cocuklarimizi mukemmel yapma ya çalışıyoruz ama olmuyor bir yerde yanlışlık var ama ben çözemedim
Bol bol stres oluyoruz.doktor bi ayrı söyler eş dost akraba bi ayrı söyler yok şunu yedir yok bunu yedirme.kimi dinleyeceğiz.bizde korkuyoruz onu yedirmezsem-kullanmazsam ilerde şu mu olur bunu olur.çokta kasmasak mı aceba.

Ben neler götürmüşyüm cam rende süzgeç cezve ama fırsat olmuyor.dışarda oluyorsunuz bebek açıkmış oluyor.tedbirli olmakta fayda var

Günaydın arkadaşlar sabah bebeği düşen annenin haberini okudum hatta buradaki profiline mesajlarına baktım çok etkilendim.içim sıkılıyor şu an.bende işe başlayacağım hiç bakıcıya bırakmak istemiyorum sıkıntının sebebi bu.yarım gün çalışıyorum.sabahçıyım.bakıcıyı tanımıyorum tavsiye üzerine.. bebeğim 8. aya yeni girdi.evimde bakacak.benim gibi durumda olan var mı.kadın hakkında pek bilgim yok bir oğlu var büyük başka olmamış.tedavi görüyor galiba.beni tanıyanlar var sor falan diyor ama esas benim tanımam lazım.görünüşde bir problem yok ama benim içim sıkılıyor.

Bakıcı bulmak öok zor ama konuşamayın bebeği emanet etmek akıl işi değil gibi. Evine mutlaka kamera taktır... Ben de işe başlamayı erteleyip dürüyorum...
Bir kere yabancı birini denedim bebeğime zarar verdi göbeğini sıkmış kamera kaydı da gar fotoğrafı da var. Bir kere de ablam işe başlayacak yeni denedi iki Yaşında oğlu var gün boyu Şerbet şekerli su içirmiş çocuğa(( annesi hep özel mamalar yemekler yapardı yapıp da koymuş evde ama benim Çocuğum da şekerli çayla Büyüdü ne var nerde bu bolluk falan Demiş..: resmen çocuğun yiyeceği şeylere haset etmiş...
Evet iyi Olanları da var ama hepsi bedavadan para kazanma derdinde ben bunu gördüm..
Benim evime gelen hep oh ne güzel yer diyor tadını çıkarmaya BAKIYOR temizlikçiler bile...

Burada bir konuda okumuştum çocuklar wcde kreşte soyunup sarılıyorlarmış öğretmenler yakalayınca bir şey demiyormuş anneleri okuldan alır diye.. Halbuki aileyi adam akıllı uyarsalar onlar da çocuğuna eğitim verir açıklar kollar vs ama her şey para((

Dayımın oğlunun bakıcısı da mutfağı bosaltiyordu. Meyve, abur cubur, kuruyemiş... Çocuğun yiyeceği bir haftalık meyve 1-2 güne bitiyordu vs.vs.
Allah herkese yardım etsin. Ben emanet etmeye korkuyorum.
Kiralık eve taşınmadan önce şirketten temizlikçi çağırmıştık. Tanıdığım birinin referansıyla. Kadın evdeki deterjanları, cekpası götürmüş. İçerde eşya olsa neleri götürdü acaba bilmiyorum.
O günden beri kendi işimi kendim yapıyorum. Olduğu kadar...

Ay şu bakıcı konusundan neler duyuyoruz kutuyemiş meyve götürenlermi dersin çocuğu sıkanlarmı dersin midem bulandı resmen başkasının eşyasına yiyeceğine nasıl el uzatırlar allah bilir bunları çocuklarınada yediriyorlardır allah islah etsin böyle insanları

Bizim pencerelerde de çocuk kiliti var .

canım salı günü bende başlıyorum inan kızımı hic tanimadigim insanlara baktirdim ama rabbim gercekten guzelninsanlarla karsilastiriyor üzme kendini gönlünü ferah tut

Son 6 gun tatlim :)) hihami
Bavulunu hazirlamaya basladinmi ?
Sanirim esimin is minubusuyle gidecegiz yola,yurutecide koycakmis arabaya esim
Yahuu diyorum daha neler bol
Bol carsaf isteriz yere sereriz emekler
Park yatak vardir icine atariz oyun oynae
Zaten ne kdr otel odasinda kalinirki
Evde bile zarar vermesin diye gun icinde ymk bulasik yikarken toplam yarim saati gecirmiyorum bile
Yokk dio evde gibi hissetsin herseyini goturelim mutlu olsun dio :)

Canim kullanin tarihi aralik ayina kadar 5-6 aylik oluyorlar yani, bunlar bildigin konserve. birde ben turkiyede guvenmem cunku imsanlar rusvetle vs bir suru is yurutebiliyor ama almanlarin disiplini meshur zaten, hatta hipp kavanozlarinda klaus hipp imzasini atmis garantisini veriyorum kendi imzamla katkisiz diye.. Aldim yanima mecbur kalirsam vericem, bende hic hazir vermedim suana kadar.. Ama 3 gunluk tatilinde burnumdan gelmesini istemem, bebegime zehir vermedigime gore en iyisi kendi hazirladigim bir tik dusugude budur benim gozumde..

Canim aldim yanima, muz filan veririm anne sutude aliyor zaten yeter insallah, yetmezse vericem mama.. Burda baska markalarda var ama bana en guvenilir hippgeliyor, ya bazen diyorum ben mi girsem su kavanoz mama isine :) anneleein bu kolayliga ihtiyaci var... Canim sonunda amazondan buldum kavanoz alcam insallah bu seferlik boyle oldu..

Canim bende aynısını yazacaktım yazdiklarinimda vazgeçmiştim. Zehir değil ya bir kez vermekten bişey olmaz bebellerimize verdigimiz herşeyin garantisi varmı bende tercih etmiyorum kavanoz mamalarini ama bir defaliktan bir şey olmaz . Bu mamalarda bi nevi konserve zaten o yüzden sureleri uzun. Ama ben yinede evde yapilani tercih ederim ki sende zaten bi nevi mecburi vereceksin..

canım salı günü bende başlıyorum inan kızımı hic tanimadigim insanlara baktirdim ama rabbim gercekten guzelninsanlarla karsilastiriyor üzme kendini gönlünü ferah tut
Kaç aylıktı ilk verdiğinde.içimi ferahlattın tek ben değilmişim yani.düşündükçe içim daralıyor aylarca hiç yanından ayrılmadım kızımın.

Sende içimi kararttın yani.sağol ben yine kara kara düşüneyim.kamera nasıl takılıyor nasıl oluyor bi anlatın hele.

Süt iznine gidip gidip bakarım bende bakalım neler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…