Çok üzüldüm allah sabır versin o aileye çok zor bi dUrumSorma valla yazdım ki bi daha unutmayım ayni hataya dusmeyim diye
şimdi bi arkadaşın bebeği düşmüş balkondan onu okudum yüreğim yandı kızlar aman balkonlara camlara dikkat Allah onları bize bagislasin http://www.cihan.com.tr/tr/ikinci-k...an-zeynep-bebek-hayatini-kaybetti-1846456.htm
Bol bol stres oluyoruz.doktor bi ayrı söyler eş dost akraba bi ayrı söyler yok şunu yedir yok bunu yedirme.kimi dinleyeceğiz.bizde korkuyoruz onu yedirmezsem-kullanmazsam ilerde şu mu olur bunu olur.çokta kasmasak mı aceba.Anam eski annelerde yok simdi eski çocuklarda annelerden yani bizden mükemmel olmamız isteniyor bizde cocuklarimizi mukemmel yapma ya çalışıyoruz ama olmuyor bir yerde yanlışlık var ama ben çözemedim
Ben neler götürmüşyüm cam rende süzgeç cezve ama fırsat olmuyor.dışarda oluyorsunuz bebek açıkmış oluyor.tedbirli olmakta fayda varBrnde tatile giderkrn alip yedirmeyi dusunuyorum. Cam rendemi goturucem ama firsat olur olmaz yanimda bulunsun
Ne zmn markete gitsem yuzlerce anne hep kavonoz mamalardsn aliyor
Pratik kolayina geliyorlar,ama sonucta sen mecburiyetten istisna bikac gun vereceksin cnm oyle dusun
Günaydın arkadaşlar sabah bebeği düşen annenin haberini okudum hatta buradaki profiline mesajlarına baktım çok etkilendim.içim sıkılıyor şu an.bende işe başlayacağım hiç bakıcıya bırakmak istemiyorum sıkıntının sebebi bu.yarım gün çalışıyorum.sabahçıyım.bakıcıyı tanımıyorum tavsiye üzerine.. bebeğim 8. aya yeni girdi.evimde bakacak.benim gibi durumda olan var mı.kadın hakkında pek bilgim yok bir oğlu var büyük başka olmamış.tedavi görüyor galiba.beni tanıyanlar var sor falan diyor ama esas benim tanımam lazım.görünüşde bir problem yok ama benim içim sıkılıyor.
Dayımın oğlunun bakıcısı da mutfağı bosaltiyordu. Meyve, abur cubur, kuruyemiş... Çocuğun yiyeceği bir haftalık meyve 1-2 güne bitiyordu vs.vs.Bakıcı bulmak öok zor ama konuşamayın bebeği emanet etmek akıl işi değil gibi. Evine mutlaka kamera taktır... Ben de işe başlamayı erteleyip dürüyorum...
Bir kere yabancı birini denedim bebeğime zarar verdi göbeğini sıkmış kamera kaydı da gar fotoğrafı da var. Bir kere de ablam işe başlayacak yeni denedi iki Yaşında oğlu var gün boyu Şerbet şekerli su içirmiş çocuğa(( annesi hep özel mamalar yemekler yapardı yapıp da koymuş evde ama benim Çocuğum da şekerli çayla Büyüdü ne var nerde bu bolluk falan Demiş..: resmen çocuğun yiyeceği şeylere haset etmiş...
Evet iyi Olanları da var ama hepsi bedavadan para kazanma derdinde ben bunu gördüm..
Benim evime gelen hep oh ne güzel yer diyor tadını çıkarmaya BAKIYOR temizlikçiler bile...
Burada bir konuda okumuştum çocuklar wcde kreşte soyunup sarılıyorlarmış öğretmenler yakalayınca bir şey demiyormuş anneleri okuldan alır diye.. Halbuki aileyi adam akıllı uyarsalar onlar da çocuğuna eğitim verir açıklar kollar vs ama her şey para((
Bizim pencerelerde de çocuk kiliti var .Yok canım arkadasim değil arkadasin dedim burdan bi arkadasin yani üzmek değil maksadim kimseyi ama önlem alma açısından yazdım ben kızım doğunca camları şöyle yaptırdım Eki Görüntüle 1619231 çok ucuza bi önlem alttan çekince açılmıyor aradan ev hava aliyor çocuk açamıyor camı aklınızda olsun
canım salı günü bende başlıyorum inan kızımı hic tanimadigim insanlara baktirdim ama rabbim gercekten guzelninsanlarla karsilastiriyor üzme kendini gönlünü ferah tutGünaydın arkadaşlar sabah bebeği düşen annenin haberini okudum hatta buradaki profiline mesajlarına baktım çok etkilendim.içim sıkılıyor şu an.bende işe başlayacağım hiç bakıcıya bırakmak istemiyorum sıkıntının sebebi bu.yarım gün çalışıyorum.sabahçıyım.bakıcıyı tanımıyorum tavsiye üzerine.. bebeğim 8. aya yeni girdi.evimde bakacak.benim gibi durumda olan var mı.kadın hakkında pek bilgim yok bir oğlu var büyük başka olmamış.tedavi görüyor galiba.beni tanıyanlar var sor falan diyor ama esas benim tanımam lazım.görünüşde bir problem yok ama benim içim sıkılıyor.
Hazır eli degmiskenPikniğe gidiyoruz bende kozlemelik buber patlıcan aldım kocama kozletip buzluğa aticam
Canim kullanin tarihi aralik ayina kadar 5-6 aylik oluyorlar yani, bunlar bildigin konserve. birde ben turkiyede guvenmem cunku imsanlar rusvetle vs bir suru is yurutebiliyor ama almanlarin disiplini meshur zaten, hatta hipp kavanozlarinda klaus hipp imzasini atmis garantisini veriyorum kendi imzamla katkisiz diye.. Aldim yanima mecbur kalirsam vericem, bende hic hazir vermedim suana kadar.. Ama 3 gunluk tatilinde burnumdan gelmesini istemem, bebegime zehir vermedigime gore en iyisi kendi hazirladigim bir tik dusugude budur benim gozumde..bugdaytanesi82, post: 42387324, member: 325963"]Öyle zaten canım :)
Hazır meyveyle, kavanozun içine sıkıştırılmış meyve ve tüketim tarihi 1-2yıl hemde bir mi sence
Hazır meyvenin 1-2yıl dayanması mantıklımı
Derin dondurucuya attıgımız gıdaların bile kullanım süresi az ordan hesap et
Tercih meselesi
Sütüm azdı benim hep mama takvıyeli beslendi oğlum en iyi markada olsa hazır mama sonuçta
İçim zaten ona yanarken ki ben mecbur kaldım birde kavanoz maması veremem
Bu benim tercihim
Sana mantıklı geliyor içine siniyorsa yedirirsin
Herkesin yediriyor olması organık anlamına gelmiyor...
Canim aldim yanima, muz filan veririm anne sutude aliyor zaten yeter insallah, yetmezse vericem mama.. Burda baska markalarda var ama bana en guvenilir hippgeliyor, ya bazen diyorum ben mi girsem su kavanoz mama isine :) anneleein bu kolayliga ihtiyaci var... Canim sonunda amazondan buldum kavanoz alcam insallah bu seferlik boyle oldu..Canım ne yedirirsen yedir mutlaka önce kendin tat ve endişen şüphen varsa yedirme. Yazmıştım buraya bir arkadaşın bebeği Zehirlendiği için yoğun bakımda kaldı. Bebekler için tehlikeli oluyormuş zehirlenme..
Bende kızıma erik üzüm pürwsi ve yayla Çorbası yapıp Yanıma Alıp çıktım yolculuk için, buzdolabına koymuştuk akşamdan. 2 saat içinde bozuldu malesef, çöpe attım.. Ama yine dönerken aynı usul deneyeceğim belki bozulmaz diyr. Mercimek bulgur çabuk bozulan gıdalar yoğurt da öyle çabuk eksisi çorbam o Yüzden... Dikkatli ol. Hayırlı yolculuklar...
Canım yurtdışında insanları kandırmak daha zor Türkiye'de herkes organik sertifikasını alabiliyor ama hipp e hiçbir yerde güvenmiyorum.. Vicdanın sızlamasın şu saatten sonra yapacak bir şey yok.. Türk marketlerinde ya da büyük yerlerde kavanoz bul gerekirse Netten sipariş et.. Kendim konserve yap için rahat olur.. Ben 100 Şişeye yakın Yaptım acil çıkmam gerekse bile bi sebze bi meyve çantama atıyorum rahat ediyorum çok şükür.. Hee bebek yemiyor ama işte annelik vicdan meselesi oluyor birazda... Bebeğini mama ile büyüyenlerde var isteyerek bilerek çocuk ona bağlı kalmasın diyr ya da kolay olsun diye direkt kendi yemeklerinden veren de var. Doğru değil ama her türlü büyüyor çocuk. Önemli olan sağlıklı güçlü mutlu huzurlu güvenle büyüsün:) ayy ne uzattım :) ben olsam vermezdim ama senim vaktin yok vermiş olacakson yapacak bir şey yok bu saatten sonra içini rahat tut bir şeydiler olmuyor öyle de büyüyor bebekler:)) iyi yolculuklar :)
Günaydın anneler... Biz babasız tatile devam ediyoruz. Önceden Bebek olmadan eşimden ayrı 3 saatim geçmezdi hamileliğin sonlarında ayrı kalmıştık ne zor gelmişti ama şimdi bu yazı ayrı geçirdi nerdeyse((
Canim bende aynısını yazacaktım yazdiklarinimda vazgeçmiştim. Zehir değil ya bir kez vermekten bişey olmaz bebellerimize verdigimiz herşeyin garantisi varmı bende tercih etmiyorum kavanoz mamalarini ama bir defaliktan bir şey olmaz . Bu mamalarda bi nevi konserve zaten o yüzden sureleri uzun. Ama ben yinede evde yapilani tercih ederim ki sende zaten bi nevi mecburi vereceksin..Canim kullanin tarihi aralik ayina kadar 5-6 aylik oluyorlar yani, bunlar bildigin konserve. birde ben turkiyede guvenmem cunku imsanlar rusvetle vs bir suru is yurutebiliyor ama almanlarin disiplini meshur zaten, hatta hipp kavanozlarinda klaus hipp imzasini atmis garantisini veriyorum kendi imzamla katkisiz diye.. Aldim yanima mecbur kalirsam vericem, bende hic hazir vermedim suana kadar.. Ama 3 gunluk tatilinde burnumdan gelmesini istemem, bebegime zehir vermedigime gore en iyisi kendi hazirladigim bir tik dusugude budur benim gozumde..
Kaç aylıktı ilk verdiğinde.içimi ferahlattın tek ben değilmişim yani.düşündükçe içim daralıyor aylarca hiç yanından ayrılmadım kızımın.canım salı günü bende başlıyorum inan kızımı hic tanimadigim insanlara baktirdim ama rabbim gercekten guzelninsanlarla karsilastiriyor üzme kendini gönlünü ferah tut
Sende içimi kararttın yani.sağol ben yine kara kara düşüneyim.kamera nasıl takılıyor nasıl oluyor bi anlatın hele.Bakıcı bulmak öok zor ama konuşamayın bebeği emanet etmek akıl işi değil gibi. Evine mutlaka kamera taktır... Ben de işe başlamayı erteleyip dürüyorum...
Bir kere yabancı birini denedim bebeğime zarar verdi göbeğini sıkmış kamera kaydı da gar fotoğrafı da var. Bir kere de ablam işe başlayacak yeni denedi iki Yaşında oğlu var gün boyu Şerbet şekerli su içirmiş çocuğa(( annesi hep özel mamalar yemekler yapardı yapıp da koymuş evde ama benim Çocuğum da şekerli çayla Büyüdü ne var nerde bu bolluk falan Demiş..: resmen çocuğun yiyeceği şeylere haset etmiş...
Evet iyi Olanları da var ama hepsi bedavadan para kazanma derdinde ben bunu gördüm..
Benim evime gelen hep oh ne güzel yer diyor tadını çıkarmaya BAKIYOR temizlikçiler bile...
Burada bir konuda okumuştum çocuklar wcde kreşte soyunup sarılıyorlarmış öğretmenler yakalayınca bir şey demiyormuş anneleri okuldan alır diye.. Halbuki aileyi adam akıllı uyarsalar onlar da çocuğuna eğitim verir açıklar kollar vs ama her şey para((
Süt iznine gidip gidip bakarım bende bakalım neler oluyor.Ay şu bakıcı konusundan neler duyuyoruzkutuyemiş meyve götürenlermi dersin çocuğu sıkanlarmı dersin midem bulandı resmen başkasının eşyasına yiyeceğine nasıl el uzatırlar allah bilir bunları çocuklarınada yediriyorlardır allah islah etsin böyle insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?