Bugun kavanoz mamalari arastirirkrn bu yaziyi buldum paylasmsk istedimCanim aldim yanima, muz filan veririm anne sutude aliyor zaten yeter insallah, yetmezse vericem mama.. Burda baska markalarda var ama bana en guvenilir hippgeliyor, ya bazen diyorum ben mi girsem su kavanoz mama isine :) anneleein bu kolayliga ihtiyaci var... Canim sonunda amazondan buldum kavanoz alcam insallah bu seferlik boyle oldu..
canım 9 aylık ti ve acayip yabancılayn anne düşkünü meme düşkünü ek gıdayı reddeden bi çocuktu halası bakacakti başladı bakmaya 2 hafta boyunca hergun ağlar mi bi çocuk anne memme nenne diye sesi kısılıp ağlamaktan yorulup bitap düşüp artik çarşaf arasında sallarlarmış nen gelinceden tüm öğleden sonra dakika başı meme isterdi artik en sonunda hala iki haftasonunda ben buna bakamam çok ağlıyor dayanamıyorum gamze piskolojim bozuldu dediKaç aylıktı ilk verdiğinde.içimi ferahlattın tek ben değilmişim yani.düşündükçe içim daralıyor aylarca hiç yanından ayrılmadım kızımın.
Bugun kavanoz mamalari arastirirkrn bu yaziyi buldum paylasmsk istedim
Eki Görüntüle 1619416
Sen bir şey sordun bende kendi acımdan düşündüğüm şeyi söyledimCanim kullanin tarihi aralik ayina kadar 5-6 aylik oluyorlar yani, bunlar bildigin konserve. birde ben turkiyede guvenmem cunku imsanlar rusvetle vs bir suru is yurutebiliyor ama almanlarin disiplini meshur zaten, hatta hipp kavanozlarinda klaus hipp imzasini atmis garantisini veriyorum kendi imzamla katkisiz diye.. Aldim yanima mecbur kalirsam vericem, bende hic hazir vermedim suana kadar.. Ama 3 gunluk tatilinde burnumdan gelmesini istemem, bebegime zehir vermedigime gore en iyisi kendi hazirladigim bir tik dusugude budur benim gozumde..
Bugun kavanoz mamalari arastirirkrn bu yaziyi buldum paylasmsk istedim
Eki Görüntüle 1619416
Canim bugu tekrar baktim aldigim kavanozun skt tarihi ekimmis ben kasim aralik dye hatirliyorum,3-5 aylik bir raf omru oluyor gayet konserve suresi.. Kesinlikle kavanoz verin demiyorum, ama anneligide burnumuzdan getiremeyiz sonra sendromdan sendroma geciyoruzBugun kavanoz mamalari arastirirkrn bu yaziyi buldum paylasmsk istedim
Eki Görüntüle 1619416
Yok canım maksadını biliyoruz zaten burada üzülürsek de hep birlikte üzülüyoruz zaten kasti bir şey olmaz.. Ben minione paylaştı sandım dün de Acıklı bir Suriyeli haberi paylaşınca okuyup okuyup kendini üzmesin diye... Evet evi Güvenli hale getirmek gerek bemim evim dubleks çok tehlikeliYok canım arkadasim değil arkadasin dedim burdan bi arkadasin yani üzmek değil maksadim kimseyi ama önlem alma açısından yazdım ben kızım doğunca camları şöyle yaptırdım Eki Görüntüle 1619231 çok ucuza bi önlem alttan çekince açılmıyor aradan ev hava aliyor çocuk açamıyor camı aklınızda olsun
Ben hamileyken temizliğe gelen biri vardı evdeki arpa şehriyeleri bile alırdı ama mecburdum hastaydım diye göz yumarfım bir de senin şampuanına çok güzel dersi şampuanlarını alırdı.. Hepsi hak Görüyor bunları malesef..Dayımın oğlunun bakıcısı da mutfağı bosaltiyordu. Meyve, abur cubur, kuruyemiş... Çocuğun yiyeceği bir haftalık meyve 1-2 güne bitiyordu vs.vs.
Allah herkese yardım etsin. Ben emanet etmeye korkuyorum.
Kiralık eve taşınmadan önce şirketten temizlikçi çağırmıştık. Tanıdığım birinin referansıyla. Kadın evdeki deterjanları, cekpası götürmüş. İçerde eşya olsa neleri götürdü acaba bilmiyorum.
O günden beri kendi işimi kendim yapıyorum. Olduğu kadar...
Allah korkusu olmayan canım malesef yapıyor 1 tl ilk bebek tokadını çalmış beb dönmeden evimi temizleyen kadın.. 1 tl ya..Ay şu bakıcı konusundan neler duyuyoruzkutuyemiş meyve götürenlermi dersin çocuğu sıkanlarmı dersin midem bulandı resmen başkasının eşyasına yiyeceğine nasıl el uzatırlar allah bilir bunları çocuklarınada yediriyorlardır allah islah etsin böyle insanları
Oh düşünceli baba evinizin direği:))) canım mutlaka ALIN odada oyalamak kolay yere vs konuyor ama yemek yerken bebek mama sandalyesi puset vs kesmiyor o zaman da kurdele ile bağlayıp salın bebeği iskelede bile kullanılır bebişe iskele.. Ben getirmedim koymuyorum evde ablamınki var ama otel vermiş burda :) mecbur kaldım dün koydum ŞşI'm oldu mu oluyor gani...Son 6 gun tatlim :))hihami
Bavulunu hazirlamaya basladinmi ?
Sanirim esimin is minubusuyle gidecegiz yola,yurutecide koycakmis arabaya esim
Yahuu diyorum daha neler bol
Bol carsaf isteriz yere sereriz emekler
Park yatak vardir icine atariz oyun oynae
Zaten ne kdr otel odasinda kalinirki
Evde bile zarar vermesin diye gun icinde ymk bulasik yikarken toplam yarim saati gecirmiyorum bile
Yokk dio evde gibi hissetsin herseyini goturelim mutlu olsun dio :)
Pikniğe gidiyoruz bende kozlemelik buber patlıcan aldım kocama kozletip buzluğa aticam
Bana da herkes yap da sat diyor:))) ben kendi kızıma zor yapıyorum tabi o ayrı... Kendime yemek vile ısıtmazdım ah ah:) yolculuk da Bebeğin Sırtını da dinlenditirsin. Meyveler süt kavanoz derken aç kalmaz inş Bebeğin..Canim aldim yanima, muz filan veririm anne sutude aliyor zaten yeter insallah, yetmezse vericem mama.. Burda baska markalarda var ama bana en guvenilir hippgeliyor, ya bazen diyorum ben mi girsem su kavanoz mama isine :) anneleein bu kolayliga ihtiyaci var... Canim sonunda amazondan buldum kavanoz alcam insallah bu seferlik boyle oldu..
Zaten korsevelere ek olarak koruyucu katmaya gerek olmuyor hipp markaninda dedigin gibi süreleri evde yaptigimiz konserve kadar.
Sende içimi kararttın yani.sağol ben yine kara kara düşüneyim.kamera nasıl takılıyor nasıl oluyor bi anlatın hele.
Canim bugu tekrar baktim aldigim kavanozun skt tarihi ekimmis ben kasim aralik dye hatirliyorum,3-5 aylik bir raf omru oluyor gayet konserve suresi.. Kesinlikle kavanoz verin demiyorum, ama anneligide burnumuzdan getiremeyiz sonra sendromdan sendroma geciyoruzbu arada kizim kavanozdan bugun 3-4 kasik yedi sadece. Yanimda kuru kayisi vardi bir adeti kemire kemire bitirdi, 2 tane daha vermistim onlari yere atti. Sukur sutum yetti bugun, uslu durdu kizim..
Canim oncelikle ben soru sormamistim, kararimi zaten almistim, hatta kavanozlari bile almistim sadece vicdan azabi duydugum icin size icimi doktum.. Bi harekette yapmadim sahsina, zehir vermiyorum derken kendi vicdanimida rahatlatiyordum, sen ters algilamissin.. Burda hepimiz bebeklermiz icin en dogru olanini yapma konusunda yardimci oluyoruz birbirimize, ben senin beni yargiladigini dusunmedim, burdaki kimse beni yargilayack bir konumda degil zaten. Normal bi sekilde cevap yazdim sana sert soylemisim gibi gelmis olabilir.. Ki bende normal zamanda bebegime kavanoz yedirmem, ama 3 gunluk tatile gelmisim bebegim icin kendi hazirladigim pureden sonra ikinci olarak en ideal oldugunu dusundugum secenegi uyguladim.. Alternatifleri arttirmaliyizki annelik iskenceye donusmesin.. Ben hipp marka uzerinde yapilan testleri arastiriyorum almanca olarak.. İcinde seker var mi diye bebek mamalarini teste tabi tutuyorlar sonucu sizlerede bildiririm. Bu arada kizim mamayo sevmedi :))Sen bir şey sordun bende kendi acımdan düşündüğüm şeyi söyledim
Sana demedimki nıye veriyorsun kavanoz maması yada seni yargılamadım
Ama bana "zehir vermiyorum ya" cümlesini kullanarak dönüş yapmışsın.
(
Bu hareketinin sebebini anlamadım.
Madem vericekmişsin zaten aklındaki oymuş neden soruyorsun bu soruyu diye bir soru geciyor kafamdan ister istemez.
Canim kolayliklar dilerim, gercekten zor bir durum of ofAy ne rüzgarlı bi gündü ama olsun rahatladim bi hava almis oldum salı ise baslicam diye ister.istemez bi stres var üstümde çok ozlucez bebeklerimiziama olsun guzelnolacak herşey kalitataman gecirip bunları telafi ederiz ... yarin derinlemesine temizlik yapmam gerek malum gorumxem eve gelecek aslında baya tedirginim insallah aranız da sorun çıkmaz akraba olunca bu isler daha zor hayırlısı kuzum mutlu olsunda
Canim benim eşim 6 ile 9 ü karıştırmış 9 unda gidecekmisiz biz daha hazırlık yapmadım ama düşünüyorum ne nasıl olur diye. Kanguru mu alsam diyorum dediğin gibi otel odasında çok kalınmaz bi de biz arkadaş grubuyla gitcez hep dışarıda takılırız çocuk da hep bebek arabasında durmaz kemiklerine de yazık bilemedim. Yemek olayını da şöyle halletmeye karar verdim chicco nun mama termosunu aldım çok memmunum bu arada tavsiye ederim herkese onun bi kabına sevze puresi diğer kabına muhallebi yapıp koyarım zaten tek kabı bi gunde bitirmesi mümkün değil gider gitmez buzdolabına koyarım 2 gün öyle idare ederiz kahvaltılarda zaten bebe bisküvisi veriyorum içine meyve rendesi yle kalan günler de bebek büfesi diyet büfesi bakarım artık zaten öyle aman aman yemiyo. Yemek dışında da kolsuz badilerini artirdim swimtrainerimiz deniz bezimiz sapkamiz hazır ama dr denize sokmayın dedi moralim bozuldu ayaklarini sokun çok isterseniz ama sakın su yutturmayin dedi. Kıyafetlerinin çoğunu götüreyim diyorum ek gıdadan dolayı sürekli üst değişiyoruz bugün piknikteydik 4 kez kıyafet değiştirdik sen neler yapıyosun canımSon 6 gun tatlim :))hihami
Bavulunu hazirlamaya basladinmi ?
Sanirim esimin is minubusuyle gidecegiz yola,yurutecide koycakmis arabaya esim
Yahuu diyorum daha neler bol
Bol carsaf isteriz yere sereriz emekler
Park yatak vardir icine atariz oyun oynae
Zaten ne kdr otel odasinda kalinirki
Evde bile zarar vermesin diye gun icinde ymk bulasik yikarken toplam yarim saati gecirmiyorum bile
Yokk dio evde gibi hissetsin herseyini goturelim mutlu olsun dio :)
himm hadi bakalim 9 unada cok azdi kaldi zatenCanim benim eşim 6 ile 9 ü karıştırmış 9 unda gidecekmisiz biz daha hazırlık yapmadım ama düşünüyorum ne nasıl olur diye. Kanguru mu alsam diyorum dediğin gibi otel odasında çok kalınmaz bi de biz arkadaş grubuyla gitcez hep dışarıda takılırız çocuk da hep bebek arabasında durmaz kemiklerine de yazık bilemedim. Yemek olayını da şöyle halletmeye karar verdim chicco nun mama termosunu aldım çok memmunum bu arada tavsiye ederim herkese onun bi kabına sevze puresi diğer kabına muhallebi yapıp koyarım zaten tek kabı bi gunde bitirmesi mümkün değil gider gitmez buzdolabına koyarım 2 gün öyle idare ederiz kahvaltılarda zaten bebe bisküvisi veriyorum içine meyve rendesi yle kalan günler de bebek büfesi diyet büfesi bakarım artık zaten öyle aman aman yemiyo. Yemek dışında da kolsuz badilerini artirdim swimtrainerimiz deniz bezimiz sapkamiz hazır ama dr denize sokmayın dedi moralim bozuldu ayaklarini sokun çok isterseniz ama sakın su yutturmayin dedi. Kıyafetlerinin çoğunu götüreyim diyorum ek gıdadan dolayı sürekli üst değişiyoruz bugün piknikteydik 4 kez kıyafet değiştirdik sen neler yapıyosun canım
Ayy ne iyi olur canım gerçekten çok bunaldım bu tatile ihtiyacım var zor geçsin istemiyorum tavsiyelerinle evdeyken yapabileceklerimi yaparım. Denizde kolibasili mikrobu mu ne oluyomus tam anlamadım adını buydu sanırım eğer şu yutarsa 10 günlük tatilin 6 gününü hastanede geçirirsiniz dedi bi de bebeğe bişi yaptirirken ihtiyacı varmı diye dusunun denize kuma dinlenmek için sizin ihtiyacınız var ama bebegin böyle bir ihtiyacı yok dedi. Ama ben yine de sokarım biraz yaa dalgalı filan olmazsa bak senin dr un girebilir demiş. Evde de kuveti doldurup yuzduruyorum o kadar güzel yüzüyor ki denizde ne yapacak diye heves ediyordumhimm hadi bakalim 9 unada cok azdi kaldi zaten
ben sana gidesiye tavsiyelere baslarim o zmm :)
bugub bnde havuz bezi,alt bezi ne eksigim varsa aldim,bikac kavanoz mamasida aliverdim,yavs yavs h sonuna kdr bavulumu hazirlarim kismetse,cokkkk sasirdim neden dr denize sokmayin dediki cok faydali benim dr um bol bol sok dedi hatta,ki kismetse bu 2.ci denize girisi olcak
cok merak ettim sebebini
Ayy ne iyi olur canım gerçekten çok bunaldım bu tatile ihtiyacım var zor geçsin istemiyorum tavsiyelerinle evdeyken yapabileceklerimi yaparım. Denizde kolibasili mikrobu mu ne oluyomus tam anlamadım adını buydu sanırım eğer şu yutarsa 10 günlük tatilin 6 gününü hastanede geçirirsiniz dedi bi de bebeğe bişi yaptirirken ihtiyacı varmı diye dusunun denize kuma dinlenmek için sizin ihtiyacınız var ama bebegin böyle bir ihtiyacı yok dedi. Ama ben yine de sokarım biraz yaa dalgalı filan olmazsa bak senin dr un girebilir demiş. Evde de kuveti doldurup yuzduruyorum o kadar güzel yüzüyor ki denizde ne yapacak diye heves ediyordum
Bakıcı bulmak öok zor ama konuşamayın bebeği emanet etmek akıl işi değil gibi. Evine mutlaka kamera taktır... Ben de işe başlamayı erteleyip dürüyorum...
Bir kere yabancı birini denedim bebeğime zarar verdi göbeğini sıkmış kamera kaydı da gar fotoğrafı da var. Bir kere de ablam işe başlayacak yeni denedi iki Yaşında oğlu var gün boyu Şerbet şekerli su içirmiş çocuğa(( annesi hep özel mamalar yemekler yapardı yapıp da koymuş evde ama benim Çocuğum da şekerli çayla Büyüdü ne var nerde bu bolluk falan Demiş..: resmen çocuğun yiyeceği şeylere haset etmiş...
Evet iyi Olanları da var ama hepsi bedavadan para kazanma derdinde ben bunu gördüm..
Benim evime gelen hep oh ne güzel yer diyor tadını çıkarmaya BAKIYOR temizlikçiler bile...
Burada bir konuda okumuştum çocuklar wcde kreşte soyunup sarılıyorlarmış öğretmenler yakalayınca bir şey demiyormuş anneleri okuldan alır diye.. Halbuki aileyi adam akıllı uyarsalar onlar da çocuğuna eğitim verir açıklar kollar vs ama her şey para((
Dayımın oğlunun bakıcısı da mutfağı bosaltiyordu. Meyve, abur cubur, kuruyemiş... Çocuğun yiyeceği bir haftalık meyve 1-2 güne bitiyordu vs.vs.
Allah herkese yardım etsin. Ben emanet etmeye korkuyorum.
Kiralık eve taşınmadan önce şirketten temizlikçi çağırmıştık. Tanıdığım birinin referansıyla. Kadın evdeki deterjanları, cekpası götürmüş. İçerde eşya olsa neleri götürdü acaba bilmiyorum.
O günden beri kendi işimi kendim yapıyorum. Olduğu kadar...
Temizlikciden adını açılmış tam da sinirimin ustune . İnsanoğlu hakkaten çok vefasızlık bugün birkez daha anlamış bulunuyorum. 4 yıldır sürekli olarak temizliğe aldığım bi abla vardi . Bugün aradı ve ben artık gelmiyorum iş buldum dedi. Şok oldum resmen haftada 2 gün geliyordu ki bebek olduğundan beri çok rahatsizdim 2 gün gelmesinden çok dikkat sizdi bebekli ev olduğunu bi türlü kafası basmadı telefonunu antre de bırakıp gidiyordu örneğin ben kadın maddi olarak zor durumda kalmasın diye haftada 1 gün gel bile diyemezken yüzyüze konusmadan telefonla bıraktı yarın bana gelme günüydü ayy güvenip misafir filan alsam yandım yani ama bi daha kimseye de acimayacagim herkes çıkarına bakıyo vallaAy ne rüzgarlı bi gündü ama olsun rahatladim bi hava almis oldum salı ise baslicam diye ister.istemez bi stres var üstümde çok ozlucez bebeklerimiziama olsun guzelnolacak herşey kaliteli zaman gecirip bunları telafi ederiz ... yarin derinlemesine temizlik yapmam gerek malum gorumxem eve gelecek aslında baya tedirginim insallah aranız da sorun çıkmaz akraba olunca bu isler daha zor hayırlısı kuzum mutlu olsunda
senin gerçekten bir tatile ihtiyacın var....minione daha önceden çok konusu geçti cok konuştuk seninle bu konuyu
Ama şimdi araştırma imkanı buldun sanırım :)
Yoksa inanıyorum artniyetli olmadığına... :)
Anlamamki hiç teknolojiden biri hayrına yapsa.tekli kamera ne.nasıl izlicrö ceğten.eşime söyledim yanaşmadı.bende anlamam.Yok canım maksadını biliyoruz zaten burada üzülürsek de hep birlikte üzülüyoruz zaten kasti bir şey olmaz.. Ben minione paylaştı sandım dün de Acıklı bir Suriyeli haberi paylaşınca okuyup okuyup kendini üzmesin diye... Evet evi Güvenli hale getirmek gerek bemim evim dubleks çok tehlikelinasıl yapıcam bilmem.. Inş akıllı farkında çocuk olurlar...
Ben hamileyken temizliğe gelen biri vardı evdeki arpa şehriyeleri bile alırdı ama mecburdum hastaydım diye göz yumarfım bir de senin şampuanına çok güzel dersi şampuanlarını alırdı.. Hepsi hak Görüyor bunları malesef..
Allah korkusu olmayan canım malesef yapıyor 1 tl ilk bebek tokadını çalmış beb dönmeden evimi temizleyen kadın.. 1 tl ya..
Oh düşünceli baba evinizin direği:))) canım mutlaka ALIN odada oyalamak kolay yere vs konuyor ama yemek yerken bebek mama sandalyesi puset vs kesmiyor o zaman da kurdele ile bağlayıp salın bebeği iskelede bile kullanılır bebişe iskele.. Ben getirmedim koymuyorum evde ablamınki var ama otel vermiş burda :) mecbur kaldım dün koydum ŞşI'm oldu mu oluyor gani...
Ohh ellerinize Dağlık şimdiden.. Buzluktan çıkınca güzel oluyor mu? Benim kv konserve şeklinde yapıyor.:
Bana da herkes yap da sat diyor:))) ben kendi kızıma zor yapıyorum tabi o ayrı... Kendime yemek vile ısıtmazdım ah ah:) yolculuk da Bebeğin Sırtını da dinlenditirsin. Meyveler süt kavanoz derken aç kalmaz inş Bebeğin..
Pınarcım bilmediğimden soruyorum evdeki konservelerin süresi ne kadar ki? Onların da mı süresi var..( ben yüz tane Yaptım asla bitiremem Boşa o halde(
Için kararsın diye değil Gözünü Açman için söyledim. Ben yandım sen yanma diye.. Kameran olsun evde hiç olmadı tekli kameralar var Motorola vs yanda Turkcell im kamerası onları al cepten izle..
Ben geldim hanımlar.. Kocamı evimi özledimresmen çocuk gibiyim içim kan ağlıyor :)
yazışma esnasında karsındaki insanın mımıklerini falan göremiyorsun zehir gibi deyince sert cıkıştın gibime gelmiştiCanim oncelikle ben soru sormamistim, kararimi zaten almistim, hatta kavanozlari bile almistim sadece vicdan azabi duydugum icin size icimi doktum.. Bi harekette yapmadim sahsina, zehir vermiyorum derken kendi vicdanimida rahatlatiyordum, sen ters algilamissin.. Burda hepimiz bebeklermiz icin en dogru olanini yapma konusunda yardimci oluyoruz birbirimize, ben senin beni yargiladigini dusunmedim, burdaki kimse beni yargilayack bir konumda degil zaten. Normal bi sekilde cevap yazdim sana sert soylemisim gibi gelmis olabilir.. Ki bende normal zamanda bebegime kavanoz yedirmem, ama 3 gunluk tatile gelmisim bebegim icin kendi hazirladigim pureden sonra ikinci olarak en ideal oldugunu dusundugum secenegi uyguladim.. Alternatifleri arttirmaliyizki annelik iskenceye donusmesin.. Ben hipp marka uzerinde yapilan testleri arastiriyorum almanca olarak.. İcinde seker var mi diye bebek mamalarini teste tabi tutuyorlar sonucu sizlerede bildiririm. Bu arada kizim mamayo sevmedi :))
Temizlikciden adını açılmış tam da sinirimin ustune . İnsanoğlu hakkaten çok vefasızlık bugün birkez daha anlamış bulunuyorum. 4 yıldır sürekli olarak temizliğe aldığım bi abla vardi . Bugün aradı ve ben artık gelmiyorum iş buldum dedi. Şok oldum resmen haftada 2 gün geliyordu ki bebek olduğundan beri çok rahatsizdim 2 gün gelmesinden çok dikkat sizdi bebekli ev olduğunu bi türlü kafası basmadı telefonunu antre de bırakıp gidiyordu örneğin ben kadın maddi olarak zor durumda kalmasın diye haftada 1 gün gel bile diyemezken yüzyüze konusmadan telefonla bıraktı yarın bana gelme günüydü ayy güvenip misafir filan alsam yandım yani ama bi daha kimseye de acimayacagim herkes çıkarına bakıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?