2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hahaa bugün ahmete bi baktım eli yüzü çikolata hatır hutur yiyor sabahtan beri hiçbirşey yemiyor ablası ben mutfaktayken eline vermiş bizim akilli da bayıla bayıla yiyor almaya kalktım parçalaadı beni
Ahahaaa parcalarrr tabiiii
Kurnazzz tilkiiii
İsirirda vallaa,yakalasa kopariyo bnmkini

Niye inanmiyorsunki, o zaman hic bisey organik degildir sadece kendi bahcemizde yetistirilene guvenebiliriz..
Öyle zaten canım :)
Hazır meyveyle, kavanozun içine sıkıştırılmış meyve ve tüketim tarihi 1-2yıl hemde bir mi sence
Hazır meyvenin 1-2yıl dayanması mantıklımı
Derin dondurucuya attıgımız gıdaların bile kullanım süresi az ordan hesap et
Tercih meselesi
Sütüm azdı benim hep mama takvıyeli beslendi oğlum en iyi markada olsa hazır mama sonuçta
İçim zaten ona yanarken ki ben mecbur kaldım birde kavanoz maması veremem
Bu benim tercihim
Sana mantıklı geliyor içine siniyorsa yedirirsin
Herkesin yediriyor olması organık anlamına gelmiyor...

Canım ne yedirirsen yedir mutlaka önce kendin tat ve endişen şüphen varsa yedirme. Yazmıştım buraya bir arkadaşın bebeği Zehirlendiği için yoğun bakımda kaldı. Bebekler için tehlikeli oluyormuş zehirlenme..

Bende kızıma erik üzüm pürwsi ve yayla Çorbası yapıp Yanıma Alıp çıktım yolculuk için, buzdolabına koymuştuk akşamdan. 2 saat içinde bozuldu malesef, çöpe attım.. Ama yine dönerken aynı usul deneyeceğim belki bozulmaz diyr. Mercimek bulgur çabuk bozulan gıdalar yoğurt da öyle çabuk eksisi çorbam o Yüzden... Dikkatli ol. Hayırlı yolculuklar...

Canım yurtdışında insanları kandırmak daha zor Türkiye'de herkes organik sertifikasını alabiliyor ama hipp e hiçbir yerde güvenmiyorum.. Vicdanın sızlamasın şu saatten sonra yapacak bir şey yok.. Türk marketlerinde ya da büyük yerlerde kavanoz bul gerekirse Netten sipariş et.. Kendim konserve yap için rahat olur.. Ben 100 Şişeye yakın Yaptım acil çıkmam gerekse bile bi sebze bi meyve çantama atıyorum rahat ediyorum çok şükür.. Hee bebek yemiyor ama işte annelik vicdan meselesi oluyor birazda... Bebeğini mama ile büyüyenlerde var isteyerek bilerek çocuk ona bağlı kalmasın diyr ya da kolay olsun diye direkt kendi yemeklerinden veren de var. Doğru değil ama her türlü büyüyor çocuk. Önemli olan sağlıklı güçlü mutlu huzurlu güvenle büyüsün:) ayy ne uzattım :) ben olsam vermezdim ama senim vaktin yok vermiş olacakson yapacak bir şey yok bu saatten sonra içini rahat tut bir şeydiler olmuyor öyle de büyüyor bebekler:)) iyi yolculuklar :)

Günaydın anneler... Biz babasız tatile devam ediyoruz. Önceden Bebek olmadan eşimden ayrı 3 saatim geçmezdi hamileliğin sonlarında ayrı kalmıştık ne zor gelmişti ama şimdi bu yazı ayrı geçirdi nerdeyse((

minione canım yanlış anlama ama öyle kötü haberler falan izleme. Hem Yürek dayanmıyor hem aklımızdan çıkmıyor. Duyarsızlık gibi Olmasın ama şu dönem zaten hassasız bence kendini okuyup de ğzme.. Yazamadım bebekten :)

Pinking Tree isinden dolayı sanırım boyle oldu değil mi olsun canım keşke olabilseydi ama sizde kız kıza tatil yaptınız seneye acısını çıkart evin düzeldi mi su basmıştı

Yok merak etme cnm
Bunyem kaldirmiyor zaten haberlerde bile kanal degistiriyorum
Girlyboymom arkadasim deyince merak edip baktim,yoksa haberlerde hemn zapliyorum.

Evet burdan bi üye profil mesajlarında gördüm haksever nicki Allah sabir versin ya kuzularimiza çok dikkat edelim tedbir bizden takdir Allahtan
Çok acı Allah'ım sabır versin.. Dayanma gücü unutma gücü kuvvet versin.. Düşüncesi vile çok kötü ;(((

Bit şey olmas dememek Lazım bir anlık boşlukta bile neler yapıyorlar neler

Pinking Tree isinden dolayı sanırım boyle oldu değil mi olsun canım keşke olabilseydi ama sizde kız kıza tatil yaptınız seneye acısını çıkart evin düzeldi mi su basmıştı
Evet canım o Çalışıyor biz de evi beklemeyelim dedik zaten ev berbat durumda uğraşmadık ben de kaçtım kızımla
Inş hep birlikte seneye güzel güzel tatl yaparız ailece uslu akıllı bebişlerle:)))

Yok merak etme cnm
Bunyem kaldirmiyor zaten haberlerde bile kanal degistiriyorum
Girlyboymom arkadasim deyince merak edip baktim,yoksa haberlerde hemn zapliyorum.
Yok canım arkadasim değil arkadasin dedim burdan bi arkadasin yani üzmek değil maksadim kimseyi ama önlem alma açısından yazdım ben kızım doğunca camları şöyle yaptırdım çok ucuza bi önlem alttan çekince açılmıyor aradan ev hava aliyor çocuk açamıyor camı aklınızda olsun

Evet canım o Çalışıyor biz de evi beklemeyelim dedik zaten ev berbat durumda uğraşmadık ben de kaçtım kızımla
Inş hep birlikte seneye güzel güzel tatl yaparız ailece uslu akıllı bebişlerle:)))
Amin canım inş seneye büyümüş akıllı brbislerimizle ask tazeleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…