çok bakındım bi iki resim var eşimle şakalaşırken çekmiştik ben beğenmedim ama koyayım hmn. tedavi ile uğraşırken resim çekmek aklımdan geçmemiş tühCokk isterimmm
Lutfen mutlaka atmalisinnn
amin canım. bugün cumartesi ya ondan olsa gerekMaşallah darısı bize bu gece kimse uyumuyor mu butun kızlar toplandik toplandik
Ahahaaa parcalarrr tabiiiiHahaabugün ahmete bi baktım eli yüzü çikolata hatır hutur yiyor sabahtan beri hiçbirşey yemiyor ablası ben mutfaktayken eline vermiş bizim akilli da bayıla bayıla yiyor almaya kalktım parçalaadı beni
Öyle zaten canım :)Niye inanmiyorsunki, o zaman hic bisey organik degildir sadece kendi bahcemizde yetistirilene guvenebiliriz..
HahHahaaa :))))G un aydıngece uyumazsan pişmanlıktan deli olursun
Sorma valla yazdım ki bi daha unutmayım ayni hataya dusmeyim diyeHahHahaaa :))))
He yas kim dedi bize o saate kdr oturun diyeki
Sanki 10 da kalkan bebeklerimkz varmis gibi :))
Ayyy Allah muhafazasSorma valla yazdım ki bi daha unutmayım ayni hataya dusmeyim diye
şimdi bi arkadaşın bebeği düşmüş balkondan onu okudum yüreğim yandı kızlar aman balkonlara camlara dikkat Allah onları bize bagislasin http://www.cihan.com.tr/tr/ikinci-k...an-zeynep-bebek-hayatini-kaybetti-1846456.htm
Kızlarr cevap lütfen
Yarın sabah saat 8de cıkıyoruz evden akşam 7 gibi falan dönücez eve
Bugun akşam üstü patates kabak irmik püre
Mercimek bulgur pirinç lapa yaptım buzdolabına attım
Yarın gidecegim yere onları görürsem yiyecegin birini saat 11gibi diğerini 3 gibi oğluma versem olurmu
Hani buzdolabından sabah 8 de cıkarıcam ya bu mamaları saat 2 ye kadar bozulurmu yedirinceye kadar yani???
Kizlar nasipse yarin sabahtan yola cikiyoruz 3 gunluk kisa bir gezi olcak insallah, 2 aile, 3 cocuk olarak gidiyoruz.. Hipp kavanoz mamalardan aldim, vicdan azabida cekiyorumbir yandan, uzerinde organik yuzde yuz yaziyor.. Ya almanlar organik konusunda gercekten iyi, burda organik marketler filan vvar, sirf veggie beslenen insanlar vs.. Organige ulasmak cok zor degil yani.. O yuzden guveniyorum a tam guvenemiyorum iste, bit yanda bi meyve puresini komserve yapmak zor drgil gercek meyvedir diyorum, bir yandanda ya bisey varsa diye icim icimi kemiriyor.. Burda herkes yediriyor, cocuguna hic yemek pisirmemis arkadas bile var full kavanoz yedirmis..
Evet burdan bi üye profil mesajlarında gördüm haksever nicki Allah sabir versin ya kuzularimiza çok dikkat edelim tedbir bizden takdir Allahtan
Yok merak etme cnmminione canım yanlış anlama ama öyle kötü haberler falan izleme. Hem Yürek dayanmıyor hem aklımızdan çıkmıyor. Duyarsızlık gibi Olmasın ama şu dönem zaten hassasız bence kendini okuyup de ğzme.. Yazamadım bebekten :)
Çok acı Allah'ım sabır versin.. Dayanma gücü unutma gücü kuvvet versin.. Düşüncesi vile çok kötü ;(((Evet burdan bi üye profil mesajlarında gördüm haksever nicki Allah sabir versin ya kuzularimiza çok dikkat edelim tedbir bizden takdir Allahtan
Evet canım o Çalışıyor biz de evi beklemeyelim dedik zaten ev berbat durumda uğraşmadık ben de kaçtım kızımlaPinking Tree isinden dolayı sanırım boyle oldu değil mi olsun canım keşke olabilseydi ama sizde kız kıza tatil yaptınız seneye acısını çıkart evin düzeldi mi su basmıştı
Yok canım arkadasim değil arkadasin dedim burdan bi arkadasin yani üzmek değil maksadim kimseyi ama önlem alma açısından yazdım ben kızım doğunca camları şöyle yaptırdımYok merak etme cnm
Bunyem kaldirmiyor zaten haberlerde bile kanal degistiriyorum
Girlyboymom arkadasim deyince merak edip baktim,yoksa haberlerde hemn zapliyorum.
Amin canım inş seneye büyümüş akıllı brbislerimizle ask tazelerizEvet canım o Çalışıyor biz de evi beklemeyelim dedik zaten ev berbat durumda uğraşmadık ben de kaçtım kızımla
Inş hep birlikte seneye güzel güzel tatl yaparız ailece uslu akıllı bebişlerle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?