2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende 6 aylık olunca bikaç kere verdim sonra bi yerde okudum doktoru onun yerine 1 çay kaşığı pekmez ver demiş o günden beri pekmez veriyorum. Sizin çok çıkmış canım sonuç bakalım pekmez yüzümü kara çıkarmaz inşallah

Ahhh Rabbim vatanımıza huzur kardeslık versın kımsenın yuregı yanmasın kardeşı kardese kırdıranlar ılı cıhandada çeksin bunun acısını ALlahım şehit yakınlarına sanır ver

Selam kızlar girlboy bende öyle yaptım patlicanlari gerçekten kizartmadan daha iyi oluyo taze yapmisin gibi . BiziM patlicanlarda sarfansarininki gibi mor koy patlicani daha guzel oluyo. Kurutmaliklarida bu patlicanlardan yaptım .
Kan damlasini bende kullanmiyorum pekmez veriyorum arada.

Iyi gclr kizlar benim bidik daha yeni uyudu..
Kosturmaca geçiyor günler pek giremez oldum, herkes dondurucuya bi şeyler koyuyo ne guzel masallah..Ben bu yil hicbi sey koyamiyorum cadimla zor cunku. .Ben 2 sene once almistim cekmeceli dondurucu cok memnunum hala tam tuketemedim gecen yil yaptiklarimi..
Patlıcanlarim hep duruyor karniyariklik, bi de halka halka kesip kizartip koymustum gecen yil pisirmedim, kaldı..Sizin yaptığınız yontem de pratikmis ve de hafif..Afiyetle yiyin insallah..
Kan ilacini ben de vermiyorum ama kizimin kani dusuk cikmisti o yuzden daha duzenli vericem..

İyi geceler canım . Biz kışın güzel tuketiyoruz çok yaptık bu sene derin dondurucuya taze fasulye barbunya patlıcan türlü karnıyarik menemenlik ayrıyeten domates biber şeftali mısır kurutmalik olarakta dolmalık biber patlıcan kabak bamya nane . Sahi ne çok yapmisiz. Kışın hormonlu gıdaları tuketmektense bunlar daha iyi organik ve pratik . Şimdide kırmızı biber ve kizartmalik yapıcam Allah ağız tadIyla yedrmeyi nasip etsin ..
Biz kanını olcturmedik ama verseydim iyi olurdu sanki sarılık olduğu zamanlarda iki ayda sekiz kez kan cektilerdi cocugumdan

Ahhh vaktim olsa
Benim kiz bana yapisti 2 haftadir odadan cikarmiyor
Canim farkinda olmadan gogsunun birini daha çok emzirmisindir ve öteki gogsundeki süt azalmistir bu yüzden emmiyor olabilir . Israrla o göğsünü emzirmeyi dene yada sag ki dengelensin duzelecektir bizdede olmuştu büyük oglumda hatta bu yüzden mastit olmuştum süt birikmesinden ve sÜtüm o gogsumde azalmisti..

Dr sulu köfteyi ezip yedirebilirsin demişti kıymalı bulgurlu buda iyi fikir.çok ilgi istiyor ya işede başladım hiçbişeyin başına geçemiuorum.babamızdanda hayır yok.bugün yemek istemediği şeyleri 1 yasında yermi sizce ya da birkaç ay sonra.

Selam güzel anneler, ben çok yoğun ve yorgunum, küçüğün uyku düzeni daha berbat oldu o kadar çaresizim ki gece gündüz uyumaz oldu diştir diyorum hiç kabarıklık yok, aç diyorum az da olsa ite kaka yediriyorum artık tabi bir saat uğraşmaktan boyun sırt bel ağrılarım arttı, birde yanımda yatırarak emzirir oldum geceleri o yüzden boynum pert durumda, diyete başlayamadım bir türlü,eşim zaten yorgun uykusuzsun iyice hırçınlaşacaksın diyor ama ben kararlıyım, kreş işi bugün başlıyormuş:) yeni haberim oldu, ne yapıcam bilmem,tuvalette temizliğini yapma işi beni düşündürüyor çiş kolayda kakaya güvenemiyorum kafamda deli sorular yoğun düşünceler

bir taraftan haberlere bakıp çıldırıyorum nereye gidiyoruz ne olacak halimiz, çocuklarımız nasıl bir ülkede yaşayacak....

rahatlayınca gelmek umuduyla

Teşekkür ederim bizim ki en çok armut seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…