- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
Bende 6 aylık olunca bikaç kere verdim sonra bi yerde okudum doktoru onun yerine 1 çay kaşığı pekmez ver demiş o günden beri pekmez veriyorum. Sizin çok çıkmış canım sonuçI imspecial şu alkış yapan smile gönderiyorum sana:)
adalet bende yazmıştım ama kayıt yaptırmadım niye bilmem
bu yıl tekrar düşünüyorum inş
kızlar ben kullanmadım hiç kan damlası 2kere anca vermişimdir pekmeze de yeni başladım
cuma kontrolde bakıldı kanına 15.9çıktı gerek yok dedi
6.aydada baktırmıştım iyi olunca kullanmadım
hemen 1dk lık işlem acısız bence baktırın boşuna ilaç almasın kuzular
Gitmeyeydin iyiydiKızlar netim bugün bıtıyor üç gün olmayabılırım beni ozleyın anacım
Ahhh vaktim olsa4-5saatte bir sağ derim
Kuzum bende kayseriliyim.Sulalecek gittik
ciddimisin ben Melikgazi belsinde oturuyorum . TalasI iyi bilirim çok güzel yer yüksek ve villalariyla meşhur . Hele patlicanlar tanıdık geldiKuzum bende kayseriliyim.
Nerdensin ? Ben talas
İyi geceler canım . Biz kışın güzel tuketiyoruz çok yaptık bu sene derin dondurucuya taze fasulye barbunya patlıcan türlü karnıyarik menemenlik ayrıyeten domates biber şeftali mısır kurutmalik olarakta dolmalık biber patlıcan kabak bamya nane . Sahi ne çok yapmisiz. Kışın hormonlu gıdaları tuketmektense bunlar daha iyi organikIyi gclr kizlar benim bidik daha yeni uyudu..
Kosturmaca geçiyor günler pek giremez oldum, herkes dondurucuya bi şeyler koyuyo ne guzel masallah..Ben bu yil hicbi sey koyamiyorum cadimla zor cunku. .Ben 2 sene once almistim cekmeceli dondurucu cok memnunum hala tam tuketemedim gecen yil yaptiklarimi..
Patlıcanlarim hep duruyor karniyariklik, bi de halka halka kesip kizartip koymustum gecen yil pisirmedim, kaldı..Sizin yaptığınız yontem de pratikmis ve de hafif..Afiyetle yiyin insallah..
Kan ilacini ben de vermiyorum ama kizimin kani dusuk cikmisti o yuzden daha duzenli vericem..
Canim farkinda olmadan gogsunun birini daha çok emzirmisindir ve öteki gogsundeki süt azalmistir bu yüzden emmiyor olabilir . Israrla o göğsünü emzirmeyi dene yada sag ki dengelensin duzelecektir bizdede olmuştu büyük oglumda hatta bu yüzden mastit olmuştum süt birikmesinden ve sÜtüm o gogsumde azalmisti..Ahhh vaktim olsa
Benim kiz bana yapisti 2 haftadir odadan cikarmiyor
Annemde kayserideyken belsinde otur uyordu.organizeye yakindi.gecen yil taşındıciddimisin ben Melikgazi belsinde oturuyorum . TalasI iyi bilirim çok güzel yer yüksek ve villalariyla meşhur . Hele patlicanlar tanıdık geldi
Teşekkür ederimCanim ek gıda en erken dördüncü ayda veriliyor. O yuzdende dört aylık bebege verilebilecek en hafif ve doyurucu besin pirinç. Bulgur mercimek sebze vs bunlar daha sonra verilmeye başlanıyor.sebebi bu.
Teşekkür ederim bizim ki en çok armut seviyorCanim bende söyle yapıyorum gece saat beste emmeye kalkıyor sabah sekizde uyanıyor erken olduğu için kahvaltı yaptirmiyorum kaşık mamasini biberonla yada sütü ilitip içine cici Bebe katarak biberonla iciriyorum ve hemen uyuyo zaten. Saat Ön onbir gibi kahvaltı yaptiriyorum sonra öğlen muz pure ikindi şeftali pure vs aksama sebze çorbası iciriyorum kalırsa bigün sonra ısıtip yine iciriyorum . Et daha vermeye başlamadım bu ay eklicem . Onun dışında peynir pekmez muz şeftali süt cici Bebe kaşık maması kabak patates pirinç bulgur mercimek devamli yediği şeyler. Cevizide düşünüyorum vermeyi zeka gelişimi için çok çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?