- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Merhaba canimHanımlar hepinize selamlar.
En son girdiğimden beri yaklaşık 1 ay geçti.
3 haftadır eşim izindeydi, önce 1 hafta tatile gittik sonra oraya buraya birde oülumun Diş buğdayı partisi derken hiç giremedim.
Eşim bugun işe başladı. Öyle yardımcıydı ki bana şimdi çok zorlanıyorum.
Her yemek yedirme çabası savaşa dönüşüyor.
Az çok her şeyden tadıyor, ama bir kaç kaşık sonra yemek istemiyor.
Ben bu ek gıda konusunda en çok miktarına takıldım.
Ne kadar yemeli?
Bunuda çözeriz inşallah.
Ülkem yangın yeri, anaların yürekleri yangın yeri, İslam alemi yangın yeri... Hiç tadım tuzum yok.
İnşallah yine gelmeye çalışacağım. Hepinizi çok özledim, inşallah hepinizi iyidir, inşallah herşeyi yolundadır.
Nego bu sayfada gördüm geçmişe bakamadım hiç, sanırım kreşe başlıyor. Hadi bakalım inşaşllah, hayırla kolaylıklar getirsin inşallah sana.
Slm kizlar ben yeniyim burda size bi sorum olacak bir oğlum var yarın tam dört aylik olacak kilosu 6.450 sizce iyimi erken ve çok zayıf doğdu 2.250 doğdu tabiki zayıf doğduğu için bendede kilo takintisi oldu sizve şuanki kilosu iyi kötümü fikirlerinizi bekliyorum
Saol cnm evet tabloyu okudum tabloya göre iyi gözüküyo bilirsin işte bizler kafaya takmasakta etraftakiler taktırıyo çok şükür dediğin gibi sağlık olmaları önemli allah senin kızınıda bağışlasınCanım benim kızım da seninki gibi Zayıf Doğdu 40. Haftamda doğmasına rağmen... Kilosu gayet güzel maşallah barakallah hiç takılma takıldıkça anne stres oluyor. Gerek yok.
Bu tablodan bakabilirsin.. Senin Bebeğin gayet iyi maşallah.
Kiloya takılma sağlıklı güçlü bir bebek olması daha önemli diye düşünmek rahatlatıyor öyle düşünmeye çalış:) ben öyle yapıyorum benim kızım kilolu değil diye:) ama seninki gayet güzel maşallah kuzuya...
Ayyy kilo muSlm kizlar ben yeniyim burda size bi sorum olacak bir oğlum var yarın tam dört aylik olacak kilosu 6.450 sizce iyimi erken ve çok zayıf doğdu 2.250 doğdu tabiki zayıf doğduğu için bendede kilo takintisi oldu sizve şuanki kilosu iyi kötümü fikirlerinizi bekliyorum
Ben öyle yaptım canım biraz da kuruttumKizlar bir sorum vat, domates aldim direk dograyip buz dolabi posetlerine doldurup buzluga atsam, sonradan kullanilir mi? İlla pure mi yapmam lazim?
Evet onu biliyorum.acıttığını düşünmüştüm.topuktan alırken ne ağlamıştı.şükür bitti kanıudı aşısıydıparmağından kan alıyor minicik ama ağlamadı bile Bi cihaza bırakıyor kanı anında sonuç alınınyor
bu yıl inşallah canm
laaaan gitme :)
inşallah canm
sağlık ocağında ölçtürebilirsin
amin gamzem içimiz yanıyor bizim için ordalardı
hayırlı olsun emirimizin kreşi
Allah bize de göstersin inşallah o günleri
Ben geçen sene yaptımda sulu sulu oldu bu sene kaynayıp attım bakalım ne olacak.Ben öyle yaptım canım biraz da kuruttum
Yok cnm iştahı iyi çok şükür sende doğdu kilosuna göre iyi diyosun yani ben boşyere takıntı ediyorum galiba haklısınAyyy kilo muCanim takıntılı olanlardan biri de bendim burada kızların başını az sisirmedim ama kendime etmişim aylarca. bizim de 4. Ayda kilomuz aynı sizin gibiydi 3300 doğmasına rağmen kafayı yeme noktasına gelmiştim şu an takmiyorum. Takmmadikca bebeğim de ben de daha mutluyuz. Sana tavsiyem de eğer istahsizsa nedenini arastirman,anne sütü alıyorsa sutunun kalitesini artıracak şeyleri araştırıp uygulaman. Ama bence doğum kilosuna göre çok iyi kilosu
Bende öyle yaptımKizlar bir sorum vat, domates aldim direk dograyip buz dolabi posetlerine doldurup buzluga atsam, sonradan kullanilir mi? İlla pure mi yapmam lazim?
sağol canım inşallah rahatlarız hep beraber:)Hadi hayirli olsun okulunuz eminim cok duygusal olmustur inşallah cabuk uyum saglar gor bak sende nasil rahatlarsin canim kardesine bile yardimci olur oyunlar oynatmaya calisir biraz daha zaman gecsin
canım ya inşallah alışır kuzun ben koca danamı bırakınca kötü oldum sizin halinizi anlıyorumKizlar benim oglanda cok bana yapisti yanindan kalksam bagirmaya basliyor ama bizimki ise baslayinca oldu bu 2.haftamiz yokluguma alisir diye bekledikce daha da kotu bana yapisiyor hergun giderken arkamdan aglaya aglaya sesi gidiyor kuzumun cok uzuluyorum bu durumauyumak istemiyor yemek yemek istemiyor napacami şaşırdım
amin canım aminBu arada kizlar daglıcadaki şehit olan askerlerimize allah rahmet eylesin catısmalar devam ediyormus allah yardimcilari olsun o kadar uzuluyorum ki gencecik fidanlar sehit olup gidiyorlar biz bugun bebeklerimiz huysuzlansa hasta mi diye akla karayi seciyoruz bu kadar emek verip buyuteceksin hayatinin baharinda toprak olacak allah hic bir anaya bu aciyi yaşatmasın...
canım sağolasın:) sevindim okulunda kalmana ipek kuzuda okullu olacak demek ne güzel:) dün ilk eserini getirdi oğlum:) çok güzel bir duyguymuş, kreş kreş dedim dün düşündüm ahh dokuz ay boyunca soğuk sıcak demeden yollara düşücez diye gözümde büyüdü:) neyse ki yakın okul hatta tam karşısında bir ve var keşke almak nasip olsa:)Canım o görmeden annenin kucaginda iken annen gezdirirken çık ..malesef az bi depresyon oluyor onlardada gececk üzülme
Nego hayırlı olsun canım kreş olayı hic duygusala baglama bende bugün okulumda kaldigimi ogrendim yan sınıfa kizimi yazdirdim daha neler alıcaz çok heyecanlı ya etiketlicez bu arada wcye giderken ıslak mendil istesin bisey olmaz halleder o gelince camasirini degisrsin oss de kaldım bende hic bilmiyorum canım inş istediğin alanda okursun bölümün neydi lisede ona gore seçersin
sağol canım aminaynısını benim kızda yaptı üstelik babası yanındaydı görmemiş
hayırlı olsun kuzum
amin canım amin:)parmağından kan alıyor minicik ama ağlamadı bile Bi cihaza bırakıyor kanı anında sonuç alınınyor
bu yıl inşallah canm
laaaan gitme :)
inşallah canm
sağlık ocağında ölçtürebilirsin
amin gamzem içimiz yanıyor bizim için ordalardı
hayırlı olsun emirimizin kreşi
Allah bize de göstersin inşallah o günleri
canım ek gıda konusunda en çok zorlanan benim sayfada, nasıl ki mememi reddetti şimdi de ek gıdayı reddediyor nerdeyse 2,5 aydır uğraşıyorum ve yeni sonuç almaya başladım sonuç dediğimde kendi isteyerek yediği bir iki tatlı kaşığı:) buna da hamdolsun:) günde iki çay bardağını geçmeyecek ek gıda ben böyle biliyorum malum kamu spotu reklamlarında da 500 ml süt iki çay bardağı ek gıda olarak gösteriliyor ama tabi ki bebeğinin ne istediği önemli daha az da olabilir daha çokta, hareketli bir bebek hem ek gıda alır hem süt ama yediği içtiği anca hareketine yeter misal benim oğlan:) bazılarıda obez olur o zaman ek gıda miktarı azaltılabilir gibi ya da kilo aldırıcı gıdalar kesilir pirinç, pirinç unu, patates gibi yani bir kaç kaşık demek ki senin kuzuna şimdilik yetiyorHanımlar hepinize selamlar.
En son girdiğimden beri yaklaşık 1 ay geçti.
3 haftadır eşim izindeydi, önce 1 hafta tatile gittik sonra oraya buraya birde oülumun Diş buğdayı partisi derken hiç giremedim.
Eşim bugun işe başladı. Öyle yardımcıydı ki bana şimdi çok zorlanıyorum.
Her yemek yedirme çabası savaşa dönüşüyor.
Az çok her şeyden tadıyor, ama bir kaç kaşık sonra yemek istemiyor.
Ben bu ek gıda konusunda en çok miktarına takıldım.
Ne kadar yemeli?
Bunuda çözeriz inşallah.
Ülkem yangın yeri, anaların yürekleri yangın yeri, İslam alemi yangın yeri... Hiç tadım tuzum yok.
İnşallah yine gelmeye çalışacağım. Hepinizi çok özledim, inşallah hepinizi iyidir, inşallah herşeyi yolundadır.
Nego bu sayfada gördüm geçmişe bakamadım hiç, sanırım kreşe başlıyor. Hadi bakalım inşaşllah, hayırla kolaylıklar getirsin inşallah sana.
merhaba maşallah kilosu gayet iyi annesi hiç endişelenme sakın ama sakın etrafı takma çok zor ama inan senin bebeğin şimdi 9 kilo olsa bu seferde obez ettin derler dilin kemiği yok:9 hem doğum kilosuna göre maşallah çokta güzel kilosu iyi gelişmiş:) bu işi takıntıya dönüştürürsün hem sana zehir olur annelik hem bebeğin huzursuz olur rahat ol tadını çıkar öyle de böyle de büyüyorlarSlm kizlar ben yeniyim burda size bi sorum olacak bir oğlum var yarın tam dört aylik olacak kilosu 6.450 sizce iyimi erken ve çok zayıf doğdu 2.250 doğdu tabiki zayıf doğduğu için bendede kilo takintisi oldu sizve şuanki kilosu iyi kötümü fikirlerinizi bekliyorum
bu sene öyle yaptım canım sonuçta yemeklerin içine koyuluyor ya tadı kötü olmuyorKizlar bir sorum vat, domates aldim direk dograyip buz dolabi posetlerine doldurup buzluga atsam, sonradan kullanilir mi? İlla pure mi yapmam lazim?
Sizce en iyi kaşık maması hangisi hipp hero baby aptamil vs
Birazını da halka şeklinde doğrayıp koydum. Fırında kullanmak içinKizlar bir sorum vat, domates aldim direk dograyip buz dolabi posetlerine doldurup buzluga atsam, sonradan kullanilir mi? İlla pure mi yapmam lazim?
Aynen öyle canım, kimsenin tadi tuzu yok. Allahim yardım etsin askerlerimize. Baska analarin yüreği yanmasın. Insan anne olunca daha farklı hissediyormus.Selamlar, yaz günü nezle oldum
8. ayda aşı yokmuydu ya hu ben var sanıyorum hatta aşı kartına tarihi yanlış yazdılar heralde dedim boşuna panik oldum
kimsenin tadı yok ah vatanım ah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?