2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba canim
Eksikligin cok hissediliyor ugra arada
Benim kizda patatesli pure felan seviyor ama corba konusunda cektiriyor
Bugun buyuk emekli tavuklu sehriye corbasi yaptim 3 yasik icti sadece

Canım benim kızım da seninki gibi Zayıf Doğdu 40. Haftamda doğmasına rağmen... Kilosu gayet güzel maşallah barakallah hiç takılma takıldıkça anne stres oluyor. Gerek yok.
Bu tablodan bakabilirsin.. Senin Bebeğin gayet iyi maşallah.
Kiloya takılma sağlıklı güçlü bir bebek olması daha önemli diye düşünmek rahatlatıyor öyle düşünmeye çalış:) ben öyle yapıyorum benim kızım kilolu değil diye:) ama seninki gayet güzel maşallah kuzuya...

Eklentiler

• image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 72
Saol cnm evet tabloyu okudum tabloya göre iyi gözüküyo bilirsin işte bizler kafaya takmasakta etraftakiler taktırıyo çok şükür dediğin gibi sağlık olmaları önemli allah senin kızınıda bağışlasın

Ayyy kilo mu Canim takıntılı olanlardan biri de bendim burada kızların başını az sisirmedim ama kendime etmişim aylarca. bizim de 4. Ayda kilomuz aynı sizin gibiydi 3300 doğmasına rağmen kafayı yeme noktasına gelmiştim şu an takmiyorum. Takmmadikca bebeğim de ben de daha mutluyuz. Sana tavsiyem de eğer istahsizsa nedenini arastirman,anne sütü alıyorsa sutunun kalitesini artıracak şeyleri araştırıp uygulaman. Ama bence doğum kilosuna göre çok iyi kilosu

Kizlar bir sorum vat, domates aldim direk dograyip buz dolabi posetlerine doldurup buzluga atsam, sonradan kullanilir mi? İlla pure mi yapmam lazim?

Evet onu biliyorum.acıttığını düşünmüştüm.topuktan alırken ne ağlamıştı.şükür bitti kanıudı aşısıydı

Yok cnm iştahı iyi çok şükür sende doğdu kilosuna göre iyi diyosun yani ben boşyere takıntı ediyorum galiba haklısın

Hadi hayirli olsun okulunuz eminim cok duygusal olmustur inşallah cabuk uyum saglar gor bak sende nasil rahatlarsin canim kardesine bile yardimci olur oyunlar oynatmaya calisir biraz daha zaman gecsin
sağol canım inşallah rahatlarız hep beraber:)
canım ya inşallah alışır kuzun ben koca danamı bırakınca kötü oldum sizin halinizi anlıyorum
amin canım amin
canım sağolasın:) sevindim okulunda kalmana ipek kuzuda okullu olacak demek ne güzel:) dün ilk eserini getirdi oğlum:) çok güzel bir duyguymuş, kreş kreş dedim dün düşündüm ahh dokuz ay boyunca soğuk sıcak demeden yollara düşücez diye gözümde büyüdü:) neyse ki yakın okul hatta tam karşısında bir ve var keşke almak nasip olsa:)
aynısını benim kızda yaptı üstelik babası yanındaydı görmemiş

hayırlı olsun kuzum
sağol canım amin
amin canım amin:)
canım ek gıda konusunda en çok zorlanan benim sayfada, nasıl ki mememi reddetti şimdi de ek gıdayı reddediyor nerdeyse 2,5 aydır uğraşıyorum ve yeni sonuç almaya başladım sonuç dediğimde kendi isteyerek yediği bir iki tatlı kaşığı:) buna da hamdolsun:) günde iki çay bardağını geçmeyecek ek gıda ben böyle biliyorum malum kamu spotu reklamlarında da 500 ml süt iki çay bardağı ek gıda olarak gösteriliyor ama tabi ki bebeğinin ne istediği önemli daha az da olabilir daha çokta, hareketli bir bebek hem ek gıda alır hem süt ama yediği içtiği anca hareketine yeter misal benim oğlan:) bazılarıda obez olur o zaman ek gıda miktarı azaltılabilir gibi ya da kilo aldırıcı gıdalar kesilir pirinç, pirinç unu, patates gibi yani bir kaç kaşık demek ki senin kuzuna şimdilik yetiyor

bu arada teşekkür ederim, senin uzun yazılarını özledim:)
merhaba maşallah kilosu gayet iyi annesi hiç endişelenme sakın ama sakın etrafı takma çok zor ama inan senin bebeğin şimdi 9 kilo olsa bu seferde obez ettin derler dilin kemiği yok:9 hem doğum kilosuna göre maşallah çokta güzel kilosu iyi gelişmiş:) bu işi takıntıya dönüştürürsün hem sana zehir olur annelik hem bebeğin huzursuz olur rahat ol tadını çıkar öyle de böyle de büyüyorlar
Kizlar bir sorum vat, domates aldim direk dograyip buz dolabi posetlerine doldurup buzluga atsam, sonradan kullanilir mi? İlla pure mi yapmam lazim?
bu sene öyle yaptım canım sonuçta yemeklerin içine koyuluyor ya tadı kötü olmuyor
Sizce en iyi kaşık maması hangisi hipp hero baby aptamil vs

hipp

Selamlar, yaz günü nezle oldum

8. ayda aşı yokmuydu ya hu ben var sanıyorum hatta aşı kartına tarihi yanlış yazdılar heralde dedim boşuna panik oldum

kimsenin tadı yok ah vatanım ah...

Selamlar, yaz günü nezle oldum

8. ayda aşı yokmuydu ya hu ben var sanıyorum hatta aşı kartına tarihi yanlış yazdılar heralde dedim boşuna panik oldum

kimsenin tadı yok ah vatanım ah...
Aynen öyle canım, kimsenin tadi tuzu yok. Allahim yardım etsin askerlerimize. Baska analarin yüreği yanmasın. Insan anne olunca daha farklı hissediyormus.

Bu arada şimdi saglik ocagiyla konuştum. 9 ayi doldurduktan sonra bir aşı daha yapacaklarmis. Kizamik asisi. Normalde takvimde gormemistim ama suriyelilerden dolayi yapiliyomus, bir kac bebekte kizamik görülmüşte. Haberiniz olsun kizlar, konusun saglik ocaklariyla.

Selam kızlar cook yoruldum bugün 10 arkadaş geliyor okuldan ahmeti gormeye gelenemislerdi neyse alayim dedim ama bittim size çok.kolay prenses tatlısı diyorlarmus onu gonderiyorum isteyene tarif verilir coook kolay ahmet te sevdi buda yalancı kumpir tembel böreği yani ben havuç tatlısı birde hanim eli tatlısı poaca ve arkadasta pirinç salatası yapacak hepini davetlisiniz

Merhaba arkadaşlar bende Nisan annelerindenim herkesin bebesini Allah bağışlasın oğlusum 3.dişini çıkarıyor biraz erken çıkardı diş buğdayı yapıcam bu ay oğlusum için kurabiyeler hazırladım isterseniz uygun fiyata benzer ya da istediniz şekilde paketli olarak hazırlayabilirim

Eklentiler

• image.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 55
Cevap yazan kizlar hepiniz sagolun bende dograyip atayim pure yapmakla ugrasmak istemiyorum.. Moral bozuk bendede esimlede cok tartisir olduk eski sen degilsin diyor, cok sinirliyim bu aralar .
Dun bi arkadas dogum yapti ucuncu cocugu, dogum cok rahat olmus sancidan 2 saat sonra dogmus bebis, bir ozendimki, cokta duygulandim bebisi gorunce.. Minicik, ayy kizimda boyleydi dedim inanamadim, o bebisin yaninda benimki kocaman kaliyordu

praline canım eşinle sorununuz senin sinirin kaynaklıysa sadece bir uzmandan yardım al bence, sinir biriktikce daha çıkılmaz bir hal alabiliyor, ben artık sinirimi kontrol edemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…