2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bende söyle yapıyorum gece saat beste emmeye kalkıyor sabah sekizde uyanıyor erken olduğu için kahvaltı yaptirmiyorum kaşık mamasini biberonla yada sütü ilitip içine cici Bebe katarak biberonla iciriyorum ve hemen uyuyo zaten. Saat Ön onbir gibi kahvaltı yaptiriyorum sonra öğlen muz pure ikindi şeftali pure vs aksama sebze çorbası iciriyorum kalırsa bigün sonra ısıtip yine iciriyorum . Et daha vermeye başlamadım bu ay eklicem . Onun dışında peynir pekmez muz şeftali süt cici Bebe kaşık maması kabak patates pirinç bulgur mercimek devamli yediği şeyler. Cevizide düşünüyorum vermeyi zeka gelişimi için çok çok faydalı.

saat 7 den beri fasulye ile uğraşıyorum dondurucuya atacağım ..bu arada @pınar45 sandık tipi profilo 150 lt dondurucu aldık esim de ona karar verince çekmece almadim yaninda nide kiyma makinesi aldik ama rendesi dilimlemesi herşeyi varmış çok mutluyum jülyen salatalar için iyi oldu bugün oğlum pek huysuz bu ara gündüz 3 kere falan kaka yapiyor aslında çok emmiyir ve ek gıdada çok almıyor anlamadi neden burun akıntısı balgam devam dış salgısından oluyormus kuzenim öyle dedi götürmedim dr inş akıllanır

Ben de gördüğümden beri çok kötüyüm ne zaman o fotoğrafı görsem kendi yavrum geliyor aklıma içim daha da kötü oluyor anlatacak kelime de bulamıyorum.. Gücümüz yetse keşke birşeylere
Ben bu sitede bebeği camdan düşen annenin yazısını okudum helak oldum sabahta karaya vuran yavrunun resmini gördüm şu an durumumu anlatamam.resmen bittim.tadım tuzum kaçtı.anne olmak ne zormuş.açısını direk hissediyorum Rabbim esirgesin.

Hayırlı olsun canım fiyati iyiymiş markasına göre bizimkiler çok pahalıya almislardi alman malimiymis neymiş. Oğluna geçmiş olsun bayadir öksürüğü vardi degilmi çık oncedende yazmistin bi Dr gosterdinmi. Bide yeşil fasulyeleri buzluga nasıl atiyorsun kavuruyomusun yoksa kırıpkırıpmi atiyosun direk?

K
Canım o fıyat degıl kapasıte yanlış anladın fıyatı 1100 tl dilip az tuzla kavurup süzgeçte süzülünce üstüne her posetın bır domates doğrayıp koyuyorum

Bu arada kızlar 2.üniversite okumaya karar verdim 2 yıllık adalet okuup dıkey geçişle hukuk yaparım belkı bu baslayım da hafta ıcı acık öğretim bürosuna gdıp kayıt yaptıracam ons kayıtolaabılrm ogrencılıgı ozledım 6 yıldır

I ıh ben tek bir sınava bile girmem...
Allah kolaylık versin...

Off oglum hic bisey yemiyo cok üzülüyorum. Bebe bisküvisi deniycem belki yer.
Bugün kimsecikler yok buralar ıssız kalmış
Canim kendi adima cok yogunum kis haxirligi yapiyruz öldüm bittim. kolay gelsin canim ben cok oluyo fasukyeyi halledeli.
bizde annem geldiginden Bu yana kis hazirligi yapuyryz cok yoruldum aslinda annem yapiyo ben ayajta dolanmajtan yoruldum.biraz meNemen yaptik bana.patlican kizartip konserve yaptik kurutma bi de tursu tabi.misafirde vardi ayni anda cok yorucu oldu.abdullah da Gece pek uyumuyor.ucuk cikti dudagimda yorgunluktan
[/ QUOTEQ"nelfn, post: 42488005, member: 668145"]İyi geceler.şu kan damlasını hangi marka kullanıyorsunuz hangisi iyi aceba.bilginiz var mı. Hiçte kullanmak istemiyorum o da ayrı konu tabi[/QUOTE]
Saglik ocagibdan verileni kullan i yrum gerci iki uc kez ancak vermisimdir
Allah zihin acikligi versin masallah.
ben de okuycam dikey gec i s yapicam oglus biraz daha buyusun ilahiyat cok zor disardan ancak oglus buyuyunce ins

I ıh ben tek bir sınava bile girmem...
Allah kolaylık versin...
saol canım bende sadece sınavlara çalışmayı falan özledim belkide o yılları olduğum uçun hem cocuklarımla hemde öğrencıloge gero dönmek ıstedım bakalım kısmet

İyi gunlerde Güle güle kullanın
saol canım daha güzelleri sızın olsun

Saglik ocagibdan verileni kullan i yrum gerci iki uc kez ancak vermisimdir

Allah zihin acikligi versin masallah.
ben de okuycam dikey gec i s yapicam oglus biraz daha buyusun ilahiyat cok zor disardan ancak oglus buyuyunce ins[/QUOTE]
Sanada kolay gelsın canım ben bshcedekı malzemelerin büyümesini bekledim kaynanam dün göndermiş ne güzel annen yardım edıyor ben hep tek sma saolsun annemde menemen ve kuruyu yapmış haftaya getirecek zor bu işler onan ahmet te çok huysuz uyumak ıstıyorum sabah sabah kendi uyandığı günü ablasını da uyandırıyor bagrıyo ona saçını cekıyor bırde çatal kasık takımına kafayı taktı salonda cekıp atıyor yere hızlı hızlı bi yaramazlık yapıyor ben yakalayacağım dıye kızsam kızamıyom gülsem ayrı dert alıp sıka sıka öpüyorum abdullahıda yerıme op

Aynen tuvaletini öğrenmiş olsun 5 aylık hamile iken gece kucakta tuvalete götürürdum
ay ne zor olmuştur ya
bencede öyle ama bakalım şimdilik bişi düşünmüyorum bu konuyla alakalı

Kizlar sizr birsey danismak istiyorum
Bebegim emmeyi birakacak gibi oldu bundan 3 hafta once sonra tekrar alistirdim
Ama simdi de tek gogsumu emiyor digerinden bir rahatsizlik hissetmiyorum.
Tek gogusle devam etsem olmaz mi

İyi geceler.şu kan damlasını hangi marka kullanıyorsunuz hangisi iyi aceba.bilginiz var mı. Hiçte kullanmak istemiyorum o da ayrı konu tabi
Kan damlası benimde kafamı karıştırıyo vermiyorum ben. Onun yerine her sabah aç karna bi çay kaşīgı pekmez veriyorum yarım saat sonrada kahvaltīsını veriyorum. Bakalım 9 ekimde kan tahlili yaptīrın kan değerine göre artıralım kan damlasını delisi sağlık ocağı. Eğer düşük çıkarsa baskı can vermeye

I imspecial çılgınmısın işin ve bebeğin hakkından zor geliyorum kaldıki sınav falan düşünmek bile istemiyorum üstelik sende 2 tane bıdık var ne deyim azmine hayran kaldım az banada göndersene

Kizlar sizr birsey danismak istiyorum
Bebegim emmeyi birakacak gibi oldu bundan 3 hafta once sonra tekrar alistirdim
Ama simdi de tek gogsumu emiyor digerinden bir rahatsizlik hissetmiyorum.
Tek gogusle devam etsem olmaz mi
canım bence yapma çünkü öyle yaparsan ılımcı bebegındede vermedıgın göğsünde sut az olur bende öyle olmuştu zorla sağ tarafı çok verdım ye nı dengeledı

bende vermedım bızı de 9 aylık olunca var tahlil ona gore verırım 23 eylül de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…