Canim bende söyle yapıyorum gece saat beste emmeye kalkıyor sabah sekizde uyanıyor erken olduğu için kahvaltı yaptirmiyorum kaşık mamasini biberonla yada sütü ilitip içine cici Bebe katarak biberonla iciriyorum ve hemen uyuyo zaten. Saat Ön onbir gibi kahvaltı yaptiriyorum sonra öğlen muz pure ikindi şeftali pure vs aksama sebze çorbası iciriyorum kalırsa bigün sonra ısıtip yine iciriyorum . Et daha vermeye başlamadım bu ay eklicem . Onun dışında peynir pekmez muz şeftali süt cici Bebe kaşık maması kabak patates pirinç bulgur mercimek devamli yediği şeyler. Cevizide düşünüyorum vermeyi zeka gelişimi için çok çok faydalı.Kızlar bebislere et yediriyor musunuz ? yediriyorsaniz nasıl?
Ben :
meyve puresi
tahıllı mama
labne peynir
sebze puresi
çorba
yoğurt
Yediriyorum ilk üçünü güzel yiyor ama diğerlerini iki üç kaşık (mama kasigi)yiyor
sadece. Başka tavsiyeleriniz var mı ? bir arkadaşım bal kabağı onerdi bir de ceviz de ekle mamasına dedi.
Oğlum büyük adam gibi sadece 3 öğün yiyor aralarda hicbirsey yemek istemiyor az mı yemiş oluyor anne sütü veriyorum ama ?? Bu aylarda mutlaka yemesinde fayda var dediginiz bir şey var mı? Bir de pirinç kullanmadigimi fark ettim pirinçli mama yada pirinç unu ile muhallebi mi yapsam sebzeleri haslarken bulgur eklicem pirinç de eklesem olur mu? Simdilik pirinçli hazır mama lardan kullansam yeterli olur mu ?
Hangi sebzeleri kullanıyor sunuz?
Ben bu sitede bebeği camdan düşen annenin yazısını okudum helak oldum sabahta karaya vuran yavrunun resmini gördüm şu an durumumu anlatamam.resmen bittim.tadım tuzum kaçtı.anne olmak ne zormuş.açısını direk hissediyorum Rabbim esirgesin.Ben de gördüğümden beri çok kötüyüm ne zaman o fotoğrafı görsem kendi yavrum geliyor aklıma içim daha da kötü oluyor anlatacak kelime de bulamıyorum.. Gücümüz yetse keşke birşeylere
Çok tatlı yaa.maşallahKizlar oturma odamin halisina cift kisilik yorgan koymustum tum oyuncaklarids orda oynasi diye,mutfaga gidiyorum 2 dk ligina bir geliyorum boyle buluyorum :)Eki Görüntüle 1623884 Eki Görüntüle 1623884 Eki Görüntüle 1623886 Eki Görüntüle 1623888
Hayırlı olsun canım fiyati iyiymiş markasına göre bizimkiler çok pahalıya almislardi alman malimiymis neymiş. Oğluna geçmiş olsun bayadir öksürüğü vardi degilmi çık oncedende yazmistin bi Dr gosterdinmi. Bide yeşil fasulyeleri buzluga nasıl atiyorsun kavuruyomusun yoksa kırıpkırıpmi atiyosun direk?Eki Görüntüle 1625031 saat 7 den beri fasulye ile uğraşıyorum dondurucuya atacağım ..bu arada @pınar45 sandık tipi profilo 150 lt dondurucu aldık esim de ona karar verince çekmece almadim yaninda nide kiyma makinesi aldik ama rendesi dilimlemesi herşeyi varmış çok mutluyum jülyen salatalar için iyi oldubugün oğlum pek huysuz bu ara gündüz 3 kere falan kaka yapiyor aslında çok emmiyir ve ek gıdada çok almıyor anlamadi neden burun akıntısı balgam devam dış salgısından oluyormus kuzenim öyle dedi götürmedim dr inş akıllanır
Canım o fıyat degıl kapasıte yanlış anladın fıyatı 1100 tlHayırlı olsun canım fiyati iyiymiş markasına göre bizimkiler çok pahalıya almislardi alman malimiymis neymiş. Oğluna geçmiş olsun bayadir öksürüğü vardi degilmi çık oncedende yazmistin bi Dr gosterdinmi. Bide yeşil fasulyeleri buzluga nasıl atiyorsun kavuruyomusun yoksa kırıpkırıpmi atiyosun direk?
I ıh ben tek bir sınava bile girmem...Bu arada kızlar 2.üniversite okumaya karar verdim 2 yıllık adalet okuup dıkey geçişle hukuk yaparım belkı bu baslayım da hafta ıcı acık öğretim bürosuna gdıp kayıt yaptıracam ons kayıtolaabılrm ogrencılıgı ozledım 6 yıldır
İyi gunlerde Güle güle kullanınK
Canım o fıyat degıl kapasıte yanlış anladın fıyatı 1100 tldilip az tuzla kavurup süzgeçte süzülünce üstüne her posetın bır domates doğrayıp koyuyorum
ha lt yazmisin dikkat etmemisimK
Canım o fıyat degıl kapasıte yanlış anladın fıyatı 1100 tldilip az tuzla kavurup süzgeçte süzülünce üstüne her posetın bır domates doğrayıp koyuyorum
Off oglum hic bisey yemiyo cok üzülüyorum. Bebe bisküvisi deniycem belki yer.Canim bende söyle yapıyorum gte emmeye sabah sekizde uyanıyor erken olduğu için kahvaltı yaptirmiyorum kaşık mamasini biberonla yada sütü ilitip içine cici Bebe katarak biberonla iciriyorum ve hemen uyuyo zaten. Saat Ön onbir gibi kahvaltı yaptiriyorum sonra öğlen muz pure ikindi şeftali pure vs aksama sebze çorbası iciriyorum kalırsa bigün sonra ısıtip yine iciriyorum . Et daha vermeye başlamadım bu ay eklicem . Onun dışında peynir pekmez muz şeftali süt cici Bebe kaşık maması kabak patates pirinç bulgur mercimek devamli yediği şeyler. Cevizide düşünüyorum vermeyi zeka gelişimi için çok çok faydalı.
Canim kendi adima cok yogunum kis haxirligi yapiyruz öldüm bittim.Bugün kimsecikler yok buralar ıssız kalmış
kolay gelsin canim ben cok oluyo fasukyeyi halledeli.Eki Görüntüle 1625031 saat 7 den beri fasulye ile uğraşıyorum dondurucuya atacağım ..bu arada @pınar45 sandık tipi profilo 150 lt dondurucu aldık esim de ona karar verince çekmece almadim yaninda nide kiyma makinesi aldik ama rendesi dilimlemesi herşeyi varmış çok mutluyum jülyen salatalar için iyi oldubugün oğlum pek huysuz bu ara gündüz 3 kere falan kaka yapiyor aslında çok emmiyir ve ek gıdada çok almıyor anlamadi neden burun akıntısı balgam devam dış salgısından oluyormus kuzenim öyle dedi götürmedim dr inş akıllanır
Allah zihin acikligi versin masallah.Bu arada kızlar 2.üniversite okumaya karar verdim 2 yıllık adalet okuup dıkey geçişle hukuk yaparım belkı bu baslayım da hafta ıcı acık öğretim bürosuna gdıp kayıt yaptıracam ons kayıtolaabılrm ogrencılıgı ozledım 6 yıldır
saol canım bende sadece sınavlara çalışmayı falan özledim belkide o yılları olduğum uçun hem cocuklarımla hemde öğrencıloge gero dönmek ıstedım bakalım kısmetI ıh ben tek bir sınava bile girmem...
Allah kolaylık versin...
saol canım daha güzelleri sızın olsunİyi gunlerde Güle güle kullanın
Saglik ocagibdan verileni kullan i yrum gerci iki uc kez ancak vermisimdirOff oglum hic bisey yemiyo cok üzülüyorum. Bebe bisküvisi deniycem belki yer.
Canim kendi adima cok yogunum kis haxirligi yapiyruz öldüm bittim.
kolay gelsin canim ben cok oluyo fasukyeyi halledeli.
bizde annem geldiginden Bu yana kis hazirligi yapuyryz cok yoruldum aslinda annem yapiyo ben ayajta dolanmajtan yoruldum.biraz meNemen yaptik bana.patlican kizartip konserve yaptik kurutma bi de tursu tabi.misafirde vardi ayni anda cok yorucu oldu.abdullah da Gece pek uyumuyor.ucuk cikti dudagimda yorgunluktan
[/ QUOTEQ"nelfn, post: 42488005, member: 668145"]İyi geceler.şu kan damlasını hangi marka kullanıyorsunuz hangisi iyi aceba.bilginiz var mı. Hiçte kullanmak istemiyorum o da ayrı konu tabi
ay ne zor olmuştur yaAynen tuvaletini öğrenmiş olsun 5 aylık hamile iken gece kucakta tuvalete götürürdum
bencede öyle ama bakalım şimdilik bişi düşünmüyorum bu konuyla alakalıCanım inşallah alışır kuzun
görünmüyor canım
sizin uykularda fenaymış canım ne olacak böyle bilmem:) 4 senenin üstüne şimdi kuzumda aynı abisi:)
doğru yapıyorsun:)
maşaalah canım kızına, uyku işi de bebeğin karakteride annenin hamilelikte ki ruh haline çok bağlı bunu defalarca gördü gözüm:)
canım hepside çok güzel beğendim güle güle giyin
aynen:)
yer annesi yer hiç bir şekilde yemezse hoşafını yap suyunu içir:)
inşallah canım inşallah artık selameti görürüz:)
süpersin süper maşallah:)
sana da maşallah derim tebrik ederim:)
yok canım ya değildir
hastalıktan etkilemiştir sakın pes etme panik olma emmiyor diye sakin sakin ısrarla dene
amin canım amin
ya süper senin bu oğluş:)
tam da onu soracaktım ben kağıt bantla bantlıyordum açabileceği her yeri:) senin yöntemde iyi:)
canım gündüz emzirmen azaldığı için gece iki kere emzirmeye devam et bence
ah kıyamam kuzuya
katılıyorum canım
kesinlikle canım 4 daha iyi eğer tuvalet işi bunaltır dersen ki ben iki sene uğraştık iki yaşından dört yaşına kadar am ayok önemli değil dersen iki yaş ideal
canım herkesin yetiştirme tarzı sevgi anlayışı farklı
Kan damlası benimde kafamı karıştırıyo vermiyorum ben. Onun yerine her sabah aç karna bi çay kaşīgı pekmez veriyorum yarım saat sonrada kahvaltīsını veriyorum. Bakalım 9 ekimde kan tahlili yaptīrın kan değerine göre artıralım kan damlasını delisi sağlık ocağı. Eğer düşük çıkarsa baskı can vermeyeİyi geceler.şu kan damlasını hangi marka kullanıyorsunuz hangisi iyi aceba.bilginiz var mı. Hiçte kullanmak istemiyorum o da ayrı konu tabi
I imspecial çılgınmısınsaol canım bende sadece sınavlara çalışmayı falan özledim belkide o yılları olduğum uçun hem cocuklarımla hemde öğrencıloge gero dönmek ıstedım bakalım kısmet
saol canım daha güzelleri sızın olsun
canım bence yapma çünkü öyle yaparsan ılımcı bebegındede vermedıgın göğsünde sut az olur bende öyle olmuştu zorla sağ tarafı çok verdım ye nı dengeledıKizlar sizr birsey danismak istiyorum
Bebegim emmeyi birakacak gibi oldu bundan 3 hafta once sonra tekrar alistirdim
Ama simdi de tek gogsumu emiyor digerinden bir rahatsizlik hissetmiyorum.
Tek gogusle devam etsem olmaz mi
bende vermedım bızı de 9 aylık olunca var tahlil ona gore verırım 23 eylül deKan damlası benimde kafamı karıştırıyo vermiyorum ben. Onun yerine her sabah aç karna bi çay kaşīgı pekmez veriyorum yarım saat sonrada kahvaltīsını veriyorum. Bakalım 9 ekimde kan tahlili yaptīrın kan değerine göre artıralım kan damlasını delisi sağlık ocağı. Eğer düşük çıkarsa baskı can vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?