2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ciddimisin ben Melikgazi belsinde oturuyorum . TalasI iyi bilirim çok güzel yer yüksek ve villalariyla meşhur . Hele patlicanlar tanıdık geldi
Patlicanlar yamula patlicani
Annemler ve kayinvalidemler kayserideler.
Biz esimin gorevinden dolayi kahramanmarasta yasiyoruz.
Bende kayserideydim cumartesi gunu donduk

Canim kres insallah hayatinizi biraz duzene sokar
Tuvalet meselesino takma, ogrrtmenleri yardimci olur.
Senin oglana biraz anason cayi mi icirsen acaba

ayni canım özlüyorlar

Köfteyi nasıl hazırladın nasıl yedirdin?
canım kiyma ve sogan sarimsak (bunları robotta ) azcik tuz ile minik minik yaptım az suda haslayip yağda soteledim kalanları dondurucuya attım

Selam kızlar nasılsınız bu yaramazliklar yoruyo beni bir paket peceteyi rulo kopartip atmış odasına gitmişti ben ablasini giydlrene kadar çok yorgunum bugün çok öptüm sizi

Safransari Sagol canim insallah, tuvalettte sorunumuz kalmadi canim yani kakada hamdolsun binlerce kere, kendi kendine temizligine guvenemiyorum cok titizleniyorum wc konusunda, arada oyuna dalinca cis kaciriyor her cocuk gibi:) bakalim nasil olacak ilk gunu:)

Selam kızlar nasılsınız bu yaramazliklar yoruyo beni bir paket peceteyi rulo kopartip atmış odasına gitmişti ben ablasini giydlrene kadar çok yorgunum bugün çok öptüm sizi
Benimki de bana yapisti
Hep yaninda istiyir hicbir isimi yapamiyorum
Buda beni sinir ediyor

Selamlar oğlumu bıraktım bir saat ayrılamadim:) oğlum hemen uyum sağladı ama ben aglamamak için zor durdum, gözlerim doldu boğazım düğümlendi ama tuttum kendimi, aglasaydim korkabilirdi kuzum, çok zormuş böyle ayrılmak, kreş de olsa okullu oldu büyüdü kuzum inşallah uyum sağlar mutlu olur benim veremediklerimi alır, sınıfında kızlar çoğunlukta ...
Duygu yoğunluğum var... duzenimizi kurunca bende artık kendime zaman ayiricam
Eşim üniversite okumama artık razı yarım bırakmıştım ama başka bölüm istiyorum, yeni sınav sistemi hakkında hiç bilgim yok kızlar ben en son öss de kalmıştım:) nasıl oluyor bilen var mı?

Hadi hayirli olsun okulunuz eminim cok duygusal olmustur inşallah cabuk uyum saglar gor bak sende nasil rahatlarsin canim kardesine bile yardimci olur oyunlar oynatmaya calisir biraz daha zaman gecsin

Kizlar benim oglanda cok bana yapisti yanindan kalksam bagirmaya basliyor ama bizimki ise baslayinca oldu bu 2.haftamiz yokluguma alisir diye bekledikce daha da kotu bana yapisiyor hergun giderken arkamdan aglaya aglaya sesi gidiyor kuzumun cok uzuluyorum bu duruma uyumak istemiyor yemek yemek istemiyor napacami şaşırdım

Bu arada kizlar daglıcadaki şehit olan askerlerimize allah rahmet eylesin catısmalar devam ediyormus allah yardimcilari olsun o kadar uzuluyorum ki gencecik fidanlar sehit olup gidiyorlar biz bugun bebeklerimiz huysuzlansa hasta mi diye akla karayi seciyoruz bu kadar emek verip buyuteceksin hayatinin baharinda toprak olacak allah hic bir anaya bu aciyi yaşatmasın...

Canım o görmeden annenin kucaginda iken annen gezdirirken çık ..malesef az bi depresyon oluyor onlardada gececk üzülme

Nego hayırlı olsun canım kreş olayı hic duygusala baglama bende bugün okulumda kaldigimi ogrendim yan sınıfa kizimi yazdirdim daha neler alıcaz çok heyecanlı ya etiketlicez bu arada wcye giderken ıslak mendil istesin bisey olmaz halleder o gelince camasirini degisrsin oss de kaldım bende hic bilmiyorum canım inş istediğin alanda okursun bölümün neydi lisede ona gore seçersin

Hayirli olsun cnm kurtuldun norm fazlasi olmaktan darisi bana ne guzel kizinla gider gelirsin:)

aynısını benim kızda yaptı üstelik babası yanındaydı görmemiş
hayırlı olsun kuzum

Nasıl bakıyorlar kanına.
parmağından kan alıyor minicik ama ağlamadı bile Bi cihaza bırakıyor kanı anında sonuç alınınyor

ben bugün köfte yedirdım

canım ıhmal etme düşünüyorsan daha küçüğÜz

canım güzel oldu herkes böyle koyuyormuş zaten bı ben kızartmak ıcın boşa yorulmusum
bu yıl inşallah canm

Kızlar netim bugün bıtıyor üç gün olmayabılırım beni ozleyın anacım
laaaan gitme :)
inşallah canm
sağlık ocağında ölçtürebilirsin

Ahhh Rabbim vatanımıza huzur kardeslık versın kımsenın yuregı yanmasın kardeşı kardese kırdıranlar ılı cıhandada çeksin bunun acısını ALlahım şehit yakınlarına sanır ver
amin gamzem içimiz yanıyor bizim için ordalardı

hayırlı olsun emirimizin kreşi
Allah bize de göstersin inşallah o günleri

Hanımlar hepinize selamlar.
En son girdiğimden beri yaklaşık 1 ay geçti.
3 haftadır eşim izindeydi, önce 1 hafta tatile gittik sonra oraya buraya birde oülumun Diş buğdayı partisi derken hiç giremedim.
Eşim bugun işe başladı. Öyle yardımcıydı ki bana şimdi çok zorlanıyorum.
Her yemek yedirme çabası savaşa dönüşüyor.
Az çok her şeyden tadıyor, ama bir kaç kaşık sonra yemek istemiyor.
Ben bu ek gıda konusunda en çok miktarına takıldım.
Ne kadar yemeli?
Bunuda çözeriz inşallah.

Ülkem yangın yeri, anaların yürekleri yangın yeri, İslam alemi yangın yeri... Hiç tadım tuzum yok.
İnşallah yine gelmeye çalışacağım. Hepinizi çok özledim, inşallah hepinizi iyidir, inşallah herşeyi yolundadır.
Nego bu sayfada gördüm geçmişe bakamadım hiç, sanırım kreşe başlıyor. Hadi bakalım inşaşllah, hayırla kolaylıklar getirsin inşallah sana.

Slm kizlar ben yeniyim burda size bi sorum olacak bir oğlum var yarın tam dört aylik olacak kilosu 6.450 sizce iyimi erken ve çok zayıf doğdu 2.250 doğdu tabiki zayıf doğduğu için bendede kilo takintisi oldu sizve şuanki kilosu iyi kötümü fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…