Köfteyi nasıl hazırladın nasıl yedirdin?ben bugün köfte yedirdım
canım ıhmal etme düşünüyorsan daha küçüğÜz
canım güzel oldu herkes böyle koyuyormuş zaten bı ben kızartmak ıcın boşa yorulmusum
Patlicanlar yamula patlicaniciddimisin ben Melikgazi belsinde oturuyorum . TalasI iyi bilirim çok güzel yer yüksek ve villalariyla meşhur . Hele patlicanlar tanıdık geldi
Canim kres insallah hayatinizi biraz duzene sokarSelam güzel anneler, ben çok yoğun ve yorgunum, küçüğün uyku düzeni daha berbat oldu o kadar çaresizim ki gece gündüz uyumaz oldudiştir diyorum hiç kabarıklık yok, aç diyorum az da olsa ite kaka yediriyorum artık tabi bir saat uğraşmaktan boyun sırt bel ağrılarım arttı, birde yanımda yatırarak emzirir oldum geceleri o yüzden boynum pert durumda, diyete başlayamadım bir türlü,eşim zaten yorgun uykusuzsun iyice hırçınlaşacaksın diyor ama ben kararlıyım, kreş işi bugün başlıyormuş:) yeni haberim oldu, ne yapıcam bilmem,tuvalette temizliğini yapma işi beni düşündürüyor çiş kolayda kakaya güvenemiyorum kafamda deli sorular yoğun düşünceler
bir taraftan haberlere bakıp çıldırıyorum nereye gidiyoruz ne olacak halimiz, çocuklarımız nasıl bir ülkede yaşayacak....
rahatlayınca gelmek umuduyla
ayni canım özlüyorlar
Dr sulu köfteyi ezip yedirebilirsin demişti kıymalı bulgurlu buda iyi fikir.çok ilgi istiyor ya işede başladım hiçbişeyin başına geçemiuorum.babamızdanda hayır yok.bugün yemek istemediği şeyleri 1 yasında yermi sizce ya da birkaç ay sonra.
canım kiyma ve sogan sarimsak (bunları robotta ) azcik tuz ile minik minik yaptım az suda haslayip yağda soteledim kalanları dondurucuya attımKöfteyi nasıl hazırladın nasıl yedirdin?
Benimki de bana yapistiSelam kızlar nasılsınız bu yaramazliklar yoruyo beni bir paket peceteyi rulo kopartip atmış odasına gitmişti ben ablasini giydlrene kadarçok yorgunum bugün çok öptüm sizi
Canım benimkide öyle dönemsel mi acaba, uyku işi daha berbat olduBenimki de bana yapisti
Hep yaninda istiyir hicbir isimi yapamiyorum
Buda beni sinir ediyor
Hadi hayirli olsun okulunuz eminim cok duygusal olmustur inşallah cabuk uyum saglar gor bak sende nasil rahatlarsin canim kardesine bile yardimci olur oyunlar oynatmaya calisir biraz daha zaman gecsinSelamlar oğlumu bıraktım bir saat ayrılamadim:) oğlum hemen uyum sağladı ama ben aglamamak için zor durdum, gözlerim doldu boğazım düğümlendi ama tuttum kendimi, aglasaydim korkabilirdi kuzum, çok zormuş böyle ayrılmak, kreş de olsa okullu oldu büyüdü kuzuminşallah uyum sağlar mutlu olur benim veremediklerimi alır, sınıfında kızlar çoğunlukta ...
Duygu yoğunluğum var... duzenimizi kurunca bende artık kendime zaman ayiricam
Eşim üniversite okumama artık razı yarım bırakmıştım ama başka bölüm istiyorum, yeni sınav sistemi hakkında hiç bilgim yok kızlar ben en son öss de kalmıştım:) nasıl oluyor bilen var mı?
Canım o görmeden annenin kucaginda iken annen gezdirirken çık ..malesef az bi depresyon oluyor onlardada gececk üzülmeKizlar benim oglanda cok bana yapisti yanindan kalksam bagirmaya basliyor ama bizimki ise baslayinca oldu bu 2.haftamiz yokluguma alisir diye bekledikce daha da kotu bana yapisiyor hergun giderken arkamdan aglaya aglaya sesi gidiyor kuzumun cok uzuluyorum bu durumauyumak istemiyor yemek yemek istemiyor napacami şaşırdım
Hayirli olsun cnm kurtuldun norm fazlasi olmaktan darisi bana ne guzel kizinla gider gelirsin:)Canım o görmeden annenin kucaginda iken annen gezdirirken çık ..malesef az bi depresyon oluyor onlardada gececk üzülme
Nego hayırlı olsun canım kreş olayı hic duygusala baglama bende bugün okulumda kaldigimi ogrendim yan sınıfa kizimi yazdirdim daha neler alıcaz çok heyecanlı ya etiketlicez bu arada wcye giderken ıslak mendil istesin bisey olmaz halleder o gelince camasirini degisrsin oss de kaldım bende hic bilmiyorum canım inş istediğin alanda okursun bölümün neydi lisede ona gore seçersin
aynısını benim kızda yaptı üstelik babası yanındaydı görmemişSelam kızlar nasılsınız bu yaramazliklar yoruyo beni bir paket peceteyi rulo kopartip atmış odasına gitmişti ben ablasini giydlrene kadarçok yorgunum bugün çok öptüm sizi
hayırlı olsun kuzumSelamlar oğlumu bıraktım bir saat ayrılamadim:) oğlum hemen uyum sağladı ama ben aglamamak için zor durdum, gözlerim doldu boğazım düğümlendi ama tuttum kendimi, aglasaydim korkabilirdi kuzum, çok zormuş böyle ayrılmak, kreş de olsa okullu oldu büyüdü kuzuminşallah uyum sağlar mutlu olur benim veremediklerimi alır, sınıfında kızlar çoğunlukta ...
Eşim üniversite okumama artık razı yarım bırakmıştım ama başka bölüm istiyorum, yeni sınav sistemi hakkında hiç bilgim yok kızlar ben en son öss de kalmıştım:) nasıl oluyor bilen var mı?
Saol canım ya aslında umutlu değildim ama 10 ogrencilik yapacakmis sınıfları saolsunHayirli olsun cnm kurtuldun norm fazlasi olmaktan darisi bana ne guzel kizinla gider gelirsin:)
parmağından kan alıyor minicik ama ağlamadı bile Bi cihaza bırakıyor kanı anında sonuç alınınyorNasıl bakıyorlar kanına.
bu yıl inşallah canmben bugün köfte yedirdım
canım ıhmal etme düşünüyorsan daha küçüğÜz
canım güzel oldu herkes böyle koyuyormuş zaten bı ben kızartmak ıcın boşa yorulmusum
laaaan gitme :)Kızlar netim bugün bıtıyor üç gün olmayabılırım beni ozleyın anacım
inşallah canmBende 6 aylık olunca bikaç kere verdim sonra bi yerde okudum doktoru onun yerine 1 çay kaşığı pekmez ver demiş o günden beri pekmez veriyorum. Sizin çok çıkmış canım sonuçbakalım pekmez yüzümü kara çıkarmaz inşallah
amin gamzem içimiz yanıyor bizim için ordalardıAhhh Rabbim vatanımıza huzur kardeslık versın kımsenın yuregı yanmasın kardeşı kardese kırdıranlar ılı cıhandada çeksin bunun acısını ALlahım şehit yakınlarına sanır ver
hayırlı olsun emirimizin kreşiSelamlar oğlumu bıraktım bir saat ayrılamadim:) oğlum hemen uyum sağladı ama ben aglamamak için zor durdum, gözlerim doldu boğazım düğümlendi ama tuttum kendimi, aglasaydim korkabilirdi kuzum, çok zormuş böyle ayrılmak, kreş de olsa okullu oldu büyüdü kuzuminşallah uyum sağlar mutlu olur benim veremediklerimi alır, sınıfında kızlar çoğunlukta ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?