2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar sizr birsey danismak istiyorum
Bebegim emmeyi birakacak gibi oldu bundan 3 hafta once sonra tekrar alistirdim
Ama simdi de tek gogsumu emiyor digerinden bir rahatsizlik hissetmiyorum.
Tek gogusle devam etsem olmaz mi
Benim oğlumda sol gögsümü çok güzel emiyo ama sağ gögsümü pek istemiyo birkaç dk emip bırakıyo hemen sağ gögsümün ucu diğerinden daha küçük bide sağarken sağdan hep daha az süt çıkıyo ondan mı anlamadım ama ben emmezse sağıyorum sağ tarafı sütü az zaten iyice bitmesin diye.bence sende sağ canım

Ay canım azim falan degılde dedıgın gıbı çılgınlık ıste ya ne bılım ılerde yaşlanınca ogrencılere verımlı olamazsam sıddet gören kadınları boşatırım

Aynen canım bizimki de 9 aylık oluyo 9 ekimde.Bakalım ya güveniyorum ben pekmeze bide ara sıra kuzu etinde veriyorum ben

Daha yeni avent makine aldim ama tatilde kullanmaya firsatim olmadi.
İnsallah evde en az gunde 2 kez sagiyayim i zaman.

Aynen canım bizimki de 9 aylık oluyo 9 ekimde.Bakalım ya güveniyorum ben pekmeze bide ara sıra kuzu etinde veriyorum ben
Zaten pekmez et yiyorsa çok iyi.eti nasıl yedirdin sevdi mi.bizimkini ben iştahlı sanırdım tatlıları yiyor diğerlerinin bir tadına bakıyor sadece.acele etmiyorum bakalım alışır elbet.

I imspecial şu alkış yapan smile gönderiyorum sana:)
adalet bende yazmıştım ama kayıt yaptırmadım niye bilmem
bu yıl tekrar düşünüyorum inş

kızlar ben kullanmadım hiç kan damlası 2kere anca vermişimdir pekmeze de yeni başladım
cuma kontrolde bakıldı kanına 15.9çıktı gerek yok dedi
6.aydada baktırmıştım iyi olunca kullanmadım
hemen 1dk lık işlem acısız bence baktırın boşuna ilaç almasın kuzular

Bugün ben patlıcanı kırmızı biberi fırında közledim karıştırıp doğradım be poşetledim.karnıyarık fikrin iyiymiş.drnr nasıl olduysa yaz buraya bizde yapalım.

Nasıl bakıyorlar kanına.

Zaten pekmez et yiyorsa çok iyi.eti nasıl yedirdin sevdi mi.bizimkini ben iştahlı sanırdım tatlıları yiyor diğerlerinin bir tadına bakıyor sadece.acele etmiyorum bakalım alışır elbet.
ben bugün köfte yedirdım

canım ıhmal etme düşünüyorsan daha küçüğÜz

Bugün ben patlıcanı kırmızı biberi fırında közledim karıştırıp doğradım be poşetledim.karnıyarık fikrin iyiymiş.drnr nasıl olduysa yaz buraya bizde yapalım.
canım güzel oldu herkes böyle koyuyormuş zaten bı ben kızartmak ıcın boşa yorulmusum

Eti pişirip mini mini doğru yorum ben.bazen çorbasına bazende kendi yaptīgım bisküvi ve biraz sıcak suyla püre haline getirip yediriyorum canım.bazende bunu tasvip etmesemde az cık koparıp ön dişlerimle birazcık ezip ona veriyorum keratanında en bayıla bayıla yediği zaman o zaman oluyo

Kırmızı biberi bende fırında közledim birazda çiğden mini mini doğrayıp koydum buzluğa bulgur pilavına yada et soteye falan eklerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…