Evet canim benim sinirim ve onun alinganligipraline canım eşinle sorununuz senin sinirin kaynaklıysa sadece bir uzmandan yardım al bence, sinir biriktikce daha çıkılmaz bir hal alabiliyor, ben artık sinirimi kontrol edemiyorum mesela
Ellerine saglik canimSelam kızlar cook yoruldum bugün 10 arkadaş geliyor okuldan ahmeti gormeye gelenemislerdi neyse alayim dedim ama bittim size çok.kolay prenses tatlısı diyorlarmus onu gonderiyorum isteyene tarif verilir coook kolay ahmet te sevdiEki Görüntüle 1626860 Eki Görüntüle 1626860 buda yalancı kumpirEki Görüntüle 1626861 Eki Görüntüle 1626862 tembel böreği yani ben Eki Görüntüle 1626863 havuç tatlısı birde hanim eli tatlısı poaca ve arkadasta pirinç salatası yapacak hepini davetlisiniz
bi ara bana bi paket yapıp yollarsan sevinirimSelam kızlar cook yoruldum bugün 10 arkadaş geliyor okuldan ahmeti gormeye gelenemislerdi neyse alayim dedim ama bittim size çok.kolay prenses tatlısı diyorlarmus onu gonderiyorum isteyene tarif verilir coook kolay ahmet te sevdiEki Görüntüle 1626860 Eki Görüntüle 1626860 buda yalancı kumpirEki Görüntüle 1626861 Eki Görüntüle 1626862 tembel böreği yani ben Eki Görüntüle 1626863 havuç tatlısı birde hanim eli tatlısı poaca ve arkadasta pirinç salatası yapacak hepini davetlisiniz
Teşekkür ederim canım:)Safransari saol canım iki cocukla insan otomatiğe bağlıyor
mhulyak ıs te yeterki canım
aysimason ıyı tatiller şekerim
minione tatil nasıl
Duha22 çok kolay canım 1lt süte 1 su bardagı ırmık 1 şu bardagı seker bı kasık tereyağ vanılya ..hepsını koyulaşmaya baslayıncaya kadar pişir sonra yağlanmış kek kalını na dok buzluk ta veya dolanım altında beklet servus yaparken harıbo çakıl taşı kullanabılırsın
amin canımAynen öyle canım, kimsenin tadi tuzu yok. Allahim yardım etsin askerlerimize. Baska analarin yüreği yanmasın. Insan anne olunca daha farklı hissediyormus.
Bu arada şimdi saglik ocagiyla konuştum. 9 ayi doldurduktan sonra bir aşı daha yapacaklarmis. Kizamik asisi. Normalde takvimde gormemistim ama suriyelilerden dolayi yapiliyomus, bir kac bebekte kizamik görülmüşte. Haberiniz olsun kizlar, konusun saglik ocaklariyla.
ellerine sağlık canım ya maşallah sana Rabbim nazarlardan korusun bir insan hem güzel hem çıtır hem iki çocuk büyütüp hem çalışıp hem evini tertemiz tutup hem pozitif olup hem de buraya nasıl yetişir diyorum sana baktıkça:) maşallah maşallah bin kere:)Selam kızlar cook yoruldum bugün 10 arkadaş geliyor okuldan ahmeti gormeye gelenemislerdi neyse alayim dedim ama bittim size çok.kolay prenses tatlısı diyorlarmus onu gonderiyorum isteyene tarif verilir coook kolay ahmet te sevdiEki Görüntüle 1626860 Eki Görüntüle 1626860 buda yalancı kumpirEki Görüntüle 1626861 Eki Görüntüle 1626862 tembel böreği yani ben Eki Görüntüle 1626863 havuç tatlısı birde hanim eli tatlısı poaca ve arkadasta pirinç salatası yapacak hepini davetlisiniz
canım öyle düşünme hayat devam ediyor maalesef bir tarafta acı bir tarafta sevinç, bu olaylar da maalesef ama maalesef bir ay sonra sıcaklığını kaybedecek herkes yine unutacakOff gg izlemiyorum neler paylaşıyorum kusura bakmayın kızlar Allah beni affetsin
canım anlıyorum seni, bugüne kadar tek başına başka bir ülkede benden daha aktif oldun gezdin bebeğin için geri durmadın hayattan çokta güzel yaptın, onun yorgunluğu birikmiştir ki çok normal, gurbette bebek yetiştirmeyide yaşadım zorluğunu iyi biliyorum, kendine yüklenme lütfen, düşüp kalkmalarda azalacak bir bakmışsın bıdır bıdır konuşuyor tek başına kaydıraklardan kayıyor olacak inan çok ama çok çabuk geçecek zaman, bir iki ay daha başından ayrılamazsın sonra kendini kurtamaya başlar, yüksek yerden düşmediği sürece sıkıntı yok ki benim büyük oğlumu babası yatağımızdan düşürmüştü uzak odadan küt sesini duymuştum o an ki korkunu çok iyi anlıyorum, önce Rabbime sonra bize emanetler sen başı boş bırakmıyorsun ki tedbirini alıyorsun gerisi Allah ın takdiri, bu aralar evde bolca kitap oku kızın başından ayrılamıyorum hapsoldum düşüncesiyle değilde oh ne güzel bol bol kitap okumaya vaktim oldu diye düşün, gezme işleri seni yorduysa mola ver ya da öyle daha mutluysan devam et, bir şeylere geç kalıyorum hayat akıp gidiyor diye düşünme o zaman yetememe duygun alır başını gider, psikolojik destek almaktan çekinme, istediğin zaman yaz buraya aman bu da dert mi deme bazılarına az gelen dert yaşayan kişi için dağlar kadar yük demek olabiliyor, her zaman yanındayız seninEvet canim benim sinirim ve onun alinganligilohusaliga simdi girdim, ilk zamanlar gayet gucluydum.. Bebisim beni yoruyor cunku, bayagi hareketlendi, dun kafasi adagida ayaklari yukarida bizim yataktan asagi dusuyordu ve cok yuksek bizim yatak, son anda bacagindan tuttum hafif deydi yere yoksa ne olurdu dusunemiyorum oturdum agladim kizimla beraber... Emekleme siralama yapiyor.. Basindan ayrilamiyorum koltuga tutunurken birden elleini birakiyor cunku geriye dogru kut yere dusmelerinden biktim artik ya kendimi cok kotu hissediyorum
İyi geceler şekerler çok yoğunum giremiyorum..
Cumartesi günü oğlumun diş buğdayını yaptık. Güzel geçti oğlum biraz huysuzdu ama idare ettik..
Eşim tatile gidemedik diye içinde kalmıştı yarın tatile gidelim diyor onun hazırlığını yapıyorum çok yorgunum.
Bugün kışlık menemrn yaptım biraz halılarımı yıkamaya gönderdim en azından ben tatilden dönene kadar onlarda gelir.. Evim şuan harabe gibi ağda yapmam lazım çok yorgunum:-(
Teşekkür ederim canım:))amin canım
bugün götürücem canım sağlık ocağına eşim aradı dün bahsetmişler dediğin aşıdan sağol
ellerine sağlık canım ya maşallah sana Rabbim nazarlardan korusun bir insan hem güzel hem çıtır hem iki çocuk büyütüp hem çalışıp hem evini tertemiz tutup hem pozitif olup hem de buraya nasıl yetişir diyorum sana baktıkça:) maşallah maşallah bin kere:)
bu arada adalet okuyacakmışsın Allah kolaylık versin, süper olmuş:) eşimin kazanıpta babasının göndermediği bölüm başka şehirde diye, çok istiyor hukuk okumayı bende oku geç değil diyorum ama maddi olarak zorlanırız diyor bakalım nasip:) imam hatipli olduğu için hukuk fakültesine puanı kesiliyordu o dönem o yüzden güzel puan almasına rağmen yazamamış
canım öyle düşünme hayat devam ediyor maalesef bir tarafta acı bir tarafta sevinç, bu olaylar da maalesef ama maalesef bir ay sonra sıcaklığını kaybedecek herkes yine unutacak
canım anlıyorum seni, bugüne kadar tek başına başka bir ülkede benden daha aktif oldun gezdin bebeğin için geri durmadın hayattan çokta güzel yaptın, onun yorgunluğu birikmiştir ki çok normal, gurbette bebek yetiştirmeyide yaşadım zorluğunu iyi biliyorum, kendine yüklenme lütfen, düşüp kalkmalarda azalacak bir bakmışsın bıdır bıdır konuşuyor tek başına kaydıraklardan kayıyor olacak inan çok ama çok çabuk geçecek zaman, bir iki ay daha başından ayrılamazsın sonra kendini kurtamaya başlar, yüksek yerden düşmediği sürece sıkıntı yok ki benim büyük oğlumu babası yatağımızdan düşürmüştü uzak odadan küt sesini duymuştum o an ki korkunu çok iyi anlıyorum, önce Rabbime sonra bize emanetler sen başı boş bırakmıyorsun ki tedbirini alıyorsun gerisi Allah ın takdiri, bu aralar evde bolca kitap oku kızın başından ayrılamıyorum hapsoldum düşüncesiyle değilde oh ne güzel bol bol kitap okumaya vaktim oldu diye düşün, gezme işleri seni yorduysa mola ver ya da öyle daha mutluysan devam et, bir şeylere geç kalıyorum hayat akıp gidiyor diye düşünme o zaman yetememe duygun alır başını gider, psikolojik destek almaktan çekinme, istediğin zaman yaz buraya aman bu da dert mi deme bazılarına az gelen dert yaşayan kişi için dağlar kadar yük demek olabiliyor, her zaman yanındayız senin
oyy hayırlı olsun buğdayınız canım, tatilinizde iyi geçer inşallah, Abdullah nasıl oldu hastalığı geçti mi
:)Teşekkür ederim canım:))
Abdullah şuan iyi şükür bunuda atlattık elhamdulillah..
Nego saol canım ya coook teşekkürler bende yetemiyorum ama en azından yettıgımı zannediyorum bide cook polyannayım sanırım ama boyle mutlu olduğumu anladım devam et tüm gercı yeri geldıgınde çatır çatır kavgamı ederım ama bence esın ıcındr geç de yıl acık ogretım okuyamıyor bu sene bı sınava gırse aslında borç bıtınce unıversıte sınavına görüşmesek üniversiteden sürek hukuk oku dedı esım ama ben cocugumun rızkını kesmektensr boyle okuyum tabı becerebılırsrm bugun on kayıt var okula öğlen gıdıyprum 13.30-19.30 kadar seminer esim gelecekmıs bugün o bakacak ona akıllı durur ahmet sende sınava çalışmaya başka öğrenci olmak dunyanın en güzel meslegı
:)
biliyorum canım yetemediğin zamanlar olduğunu:) ama dediğin gibi polyannasın ya işte o yetiyor her şeye:) nazar değmesin diye çok maşallah dedim haaaa
oku tabi canım ne güzel bende işte dedim ya ygs falan inan artık anlamıyorum sistemden benim dönem öss di az girmedim ona dagörümceme soruyum bir hangi dersler var nasıldır nedir nerden başlıycam :) aynen öğrencilik süper eşim asla diyordu kafaya ne düştüyse kendi dedi:)
ayyy daha mı kolay iyiymiş:) zaten iki yıllık açıköğretim okuycam hem de ilahiyat nasıl yapacaksamonların kafasına arada biletler düşüyor oyu oluypr canım benum değmez nazar kalcanı kası derler ya bu sıstemde kazanmak daha kolay katakulliye eliyor herşey bende öss ye gıren son ogrencıyım kardeşten bıklyorum zor ama yaparsın
Okursun ne güzel bi arkadaş 4 yıllık kamu yonetımını sadece sınavlara gurerek bıtırdıayyy daha mı kolay iyiymiş:) zaten iki yıllık açıköğretim okuycam hem de ilahiyat nasıl yapacaksam
Bilgiliyim burdan canim. Kpss ile ilgili takip ediyorumBu arada hanımlar böyle bir platform var ilgilenen olursa, imza kampanyaları düzenleniyor
https://www.change.org/
Canim bende 4 e tamamlamak icin okuyacagim bu sene insallah aciktanayyy daha mı kolay iyiymiş:) zaten iki yıllık açıköğretim okuycam hem de ilahiyat nasıl yapacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?