2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar detaylı ultrasona girdiniz mi
Girdim :) aşağı yukarı 1 yıl oldu :)

Olsa da olur olmasa da bence...
O saatten sonra yavrunda bir sorun olsa vazgeçecek değilsin çünkü...

Ama ben olur da bi problem varsa erken müdahale edilebilmesi için yaptırdım.
Allaha şükür birşey çıkmadı...

Ortalama 20-25 dk sürdü. 2li test 3lu test sonuçlarını istediler. Fakülte hastanesine gitmiştim. Normalde oraya genelde test sonuçları sıkıntılı olanlar gidiyormuş...

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Istege bagliymis canim bana da dediler saglik ocagindan ben yaptirmicam ama

I imspecial canımcım sana sorum var:) biz tatile eve gideceğiz otele gitmiyoruz yanıma ne slmam gerekiyor abdullah için..
elektrikli ocak varmıdır bilmiyorum sende onu alavilirsin makarna götür tereyağ ile yaparsin kettle götür yumurta kaynatirsin bebek buskivisi al canim yanina ..can rende al meyve püresi için sen elektrikli aletleri al malzemeleri marketten alırsın kolay olur

Var canım ocak var teşekkür ederim..

merhaba kızlar

benim minik prensesimin ilk incisini gördük :) 2 ocak doğumluyuz 8 ay 1 haftalıkken çıktı dişimiz :)

çıkmayanların başına inşallah insan görümce çok mutlu oluyor :)))
Hayırlı olsun canım

Iyi gclr kizlar yatmadan bi mrb diyim dedim gecmisi pek okuyamiyorum..
Dun kontrole götürdüm cadimi dr. Degisikligi yaptim..Bu doktorumuzu sevdim gibi epey tavsiye de bulundu..Kizamik asisi yaptirmiycam cok gerekli degil dedi ztn 3 ay koruyormus sonra tekrar yaptirman gerekir dedi.Bundan sonra kilo ile isimiz yok dengeli beslensin hedefimiz bu dedi, kendi corbalarimizdan verdigimi soyledim sorun degil dedi, ama daha cok pure ver catalla ezip dedi..gunde 3 ogun yesin aralarda meyve vs. Verebilirsin dedi snrm aksam da artik yediricem kizima oglene ek olarak..kiymali ıspanak, köfte iyi olur beslenmesi icin dedi...Sutumun azligindan bahsettim inek sutu verebilir miyim diye, verme onun yerine ek gida yer ac kalmaz dedi..Ben de günlük almasi gereken sut miktarını soyledim takılma boyle seylere, yogurt yer vs. Telafi eder dedi..yemiyorsa 1 kasik dahi teklif etme, alternatif sunma acikinca mecbur yiyecek kurallarini koy dedi..Tv karsisinda, sebeklik yaparak sakin yedirme sandalyesinde yiyecek daha sonra sikinti oluyor bu cocuklarda dedi..aklima gelenler bunlar, sevdim yeni doktorumuzu..
Sizler de iyisinizdir umarım. .
Makarnalutfen den alisveris yapmıştım, ruseymli irmik almayi planliyorum tedarik edildi ise..

Hoşbulduk :)

Yaa uff herkes nerdee
Bencede nerdeler kızlar yuvanıza dönün
hoşgeldin canım bende sevdim bu dr süt vermeyim ben o zaman benimki yoğurt yemiyorda indan veriuordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…