benim yarım bıraktığım bölüm kamu yönetimiydi:)Okursun ne güzel bi arkadaş 4 yıllık kamu yonetımını sadece sınavlara gurerek bıtırdı
hadi canım inşallah hep beraber okullu olalım:)Canim bende 4 e tamamlamak icin okuyacagim bu sene insallah aciktan
canım niye zor olsun denemek lazım:) ama nette satılıyor alabilirsinSlm kizlar bebek tarhanasi yapan var mi aranizda?cok zor oluyor yapmasi dedi de yengem yapan varsa tarif verebilir mi
hayırlı olsun dişinizmerhaba kızlar
benim minik prensesimin ilk incisini gördük :) 2 ocak doğumluyuz 8 ay 1 haftalıkken çıktı dişimiz :)
çıkmayanların başına inşallah insan görümce çok mutlu oluyor :)))
canım ya okul işi beni yoruyor götür geri al miniğin hep uyku saatine denk geliyor huysuz oluyor, ek gıda yedirmeye uğraşıyorum, evde her yer her yerde işlere yetişemiyorum,bu aralar pek yetemiyorum kendime işe güce:)Yaa uff herkes nerdee
Iyi gclr kizlar yatmadan bi mrb diyim dedim gecmisi pek okuyamiyorum..
Dun kontrole götürdüm cadimi dr. Degisikligi yaptim..Bu doktorumuzu sevdim gibi epey tavsiye de bulundu..Kizamik asisi yaptirmiycam cok gerekli degil dedi ztn 3 ay koruyormus sonra tekrar yaptirman gerekir dedi.Bundan sonra kilo ile isimiz yok dengeli beslensin hedefimiz bu dedi, kendi corbalarimizdan verdigimi soyledim sorun degil dedi, ama daha cok pure ver catalla ezip dedi..gunde 3 ogun yesin aralarda meyve vs. Verebilirsin dedi snrm aksam da artik yediricem kizima oglene ek olarak..kiymali ıspanak, köfte iyi olur beslenmesi icin dedi...Sutumun azligindan bahsettim inek sutu verebilir miyim diye, verme onun yerine ek gida yer ac kalmaz dedi..Ben de günlük almasi gereken sut miktarını soyledim takılma boyle seylere, yogurt yer vs. Telafi eder dedi..yemiyorsa 1 kasik dahi teklif etme, alternatif sunma acikinca mecbur yiyecek kurallarini koy dedi..Tv karsisinda, sebeklik yaparak sakin yedirme sandalyesinde yiyecek daha sonra sikinti oluyor bu cocuklarda dedi..aklima gelenler bunlar, sevdim yeni doktorumuzu..
Sizler de iyisinizdir umarım. .
Makarnalutfen den alisveris yapmıştım, ruseymli irmik almayi planliyorum tedarik edildi ise..
Bizde 7.5 ayligiz ama taneli yiyemiyoruz hala pure halinde yiyoruz emekleyemiyoruz tutup kalkamiyoruz sadece oturabiliyor o kadar:)yatmadan once muhallebi yedirirsem 4 saat falan uyanmiyor yoksa mama icerse dedigin gibi cok kalkiyorSelamlar herkese, bizde 7 buçuk aylık olduk çok şükür artık taneli hatta bayagi bi taneli yiyoruz 1.5 ayin sonunda başardık :) kusmala bitti ki evde kusmadi gi yer kalmamıştı pureli hicbirsey yemiyor uz.. her şeyi ısırıp yiyor meyve bisküvi ekmek :)kek.. evde ne piserse ondan yiyor 2 dişimiz var akabinde yine geliyorlar, erken emekle Digi için tutunup kalkıyor heryerden.. geceleri doymuyor 3 saat arayla uyanıyor ne yapacağımı bilmiyorum 4 kere mama yapıyorum... Bu nasıl son bulur acaba.
Benim oğlana ne yaptıysam hep kustu, allahım hep öğürüyor du çocuk tamam dedim bundan sonra sadece eline verdim kendi kendine ısırmayi Çiğnemeyi tutmayı öğrendi çok şükür Allaha ne varsa yediriyorum şimdi ağzını boş koymuyorum.. Keşke bizim sipa da geç ogrenseydi emeklemeyi :)Bizde 7.5 ayligiz ama taneli yiyemiyoruz hala pure halinde yiyoruz emekleyemiyoruz tutup kalkamiyoruz sadece oturabiliyor o kadar:)yatmadan once muhallebi yedirirsem 4 saat falan uyanmiyor yoksa mama icerse dedigin gibi cok kalkiyor
Biz yarın 8 ayı tamamlayacağız emeklemiyoruz, kalkamıyoruz. Oturabiliyoruz yine de yalnız bırakmıyoruz otururken, canı istemezse hiç sağa sola bakmadan bırakıyor kendini. Muhallebi gibi şeyleri de sevmiyoruz...Bizde 7.5 ayligiz ama taneli yiyemiyoruz hala pure halinde yiyoruz emekleyemiyoruz tutup kalkamiyoruz sadece oturabiliyor o kadar:)yatmadan once muhallebi yedirirsem 4 saat falan uyanmiyor yoksa mama icerse dedigin gibi cok kalkiyor
Benim oğlana ne yaptıysam hep kustu, allahım hep öğürüyor du çocuk tamam dedim bundan sonra sadece eline verdim kendi kendine ısırmayi Çiğnemeyi tutmayı öğrendi çok şükür Allaha ne varsa yediriyorum şimdi ağzını boş koymuyorum.. Keşke bizim sipa da geç ogrenseydi emeklemeyi :)
Canim turkiyede misiniz ?Bende eline veriyorum hep ama malesef yediğinden fazlasını kusuyor artık midem de kaldırmıyor..
Evet emeklesin diye dört gözle bekledim ama malesef belim her yerim kopuyor bir de bizim ev çok tehlikeli bebek içingüvenlik takmamız Lazım ama daha uğraşmadık
Cok sinirlendim canim ya nasil bi kadinsin nasil bir annesin boyle rahat genis annelerden nefret ediyorum
bunu okuyunca aklıma daha yni yaşadığımız bi olay geldi benim yiğenimde çok ısırmaya meyilli bazı çocuklar nedense böyle oluyor bi kaç hafta önce istanbula gelmiştik ordan başka yerlere devam etcektik abimlerde bizle boluya gelcekler yengem mahmutpaşa ya inmiş yola çıkmadan mağzanın birinde şal bakarken kız ortadan bi anda kaybolmuş arkadadan bi kadın bağırması gitmiş bizim kız kadının poposunu ısırmış kadında aynı senin gibi çileden çıkmış bi kendimiz yaşamadığımız için komik gibi oluyor ama haklısın yani sen gel tanımadığın çocuğu ısır ne zararı var sana dimiben olsamda hemen peşine düşerdimBugun oglumla avm ye gittik arabasinda duruyordu 3 yaşlarında bi kiz cocugu yanima yaklasti tam bi şeye bakacaktim ki oglanin ayagini kapip isirmaz mi bi ciglik koptu bebegimdennapiyosun diye bi bagirdim annesine kostu anneside elinden tuttu hic bisey olmamis gibi hemen kacti magazadan oglani sakinlestirip gittim peslerinden ama bulamadim bi kac lafim vardi sayamadim içimde kaldi mikrop kadin... ya kizlar kusura bakmayin oglanin ayagindaki dis izlerini gordukce o kizi parcalayasim geliyor annelik boyle birsey heralde o an kacmasa tokadi indirmistim..belki elestirebilirsiniz bu fikrimi ama icimden oyle gecti... hepimiz anneyiz annelik cocugunu etrafa birakmak mi ne yapiyo hic bakmamak mi...sen kiyafet derdine düş cocugun kucucuk bebegi dislesin köpek gibi sende bi gelip Özür bile dileme ne oldu diye gelip bakma bile..hay ben senin anneligine
Kusma acaba elindekini ağzında çok ileri itmekten olur mu ki?Bende eline veriyorum hep ama malesef yediğinden fazlasını kusuyor artık midem de kaldırmıyor..
Evet emeklesin diye dört gözle bekledim ama malesef belim her yerim kopuyor bir de bizim ev çok tehlikeli bebek içingüvenlik takmamız Lazım ama daha uğraşmadık
Aaa bak sen şu cadiya pirana gibi yetistiriyolar çocuklarınıBugun oglumla avm ye gittik arabasinda duruyordu 3 yaşlarında bi kiz cocugu yanima yaklasti tam bi şeye bakacaktim ki oglanin ayagini kapip isirmaz mi bi ciglik koptu bebegimdennapiyosun diye bi bagirdim annesine kostu anneside elinden tuttu hic bisey olmamis gibi hemen kacti magazadan oglani sakinlestirip gittim peslerinden ama bulamadim bi kac lafim vardi sayamadim içimde kaldi mikrop kadin... ya kizlar kusura bakmayin oglanin ayagindaki dis izlerini gordukce o kizi parcalayasim geliyor annelik boyle birsey heralde o an kacmasa tokadi indirmistim..belki elestirebilirsiniz bu fikrimi ama icimden oyle gecti... hepimiz anneyiz annelik cocugunu etrafa birakmak mi ne yapiyo hic bakmamak mi...sen kiyafet derdine düş cocugun kucucuk bebegi dislesin köpek gibi sende bi gelip Özür bile dileme ne oldu diye gelip bakma bile..hay ben senin anneligine
Demek ki kader arkadaşız :) o kadar üzülüyordum ki halimize fiskirtarak kusuyordu bide her gün sinir stres dedim acaba çok mu erken ek gıdaya geçtik, yok baktım olmuyor 2 gün çabalıyor 3 gün vermiyordum büyük oglumda böyle sorun hiç yaşamadım 3.5 aylıkken başladım bu aylarda tabak tabak yerdi yemek.. eline bisküvi ekmek vere vere alıştı kendi başına yemeyi.. hiç öyle bebek maması yapmıyorum biz ne yerse onu yiyor tabi tuzu yağı önemli baharat falan yok.. kusmasi da bitti şükür allaha keyfi yerine geldi... Bu konuda okumadığım makale kalmadı.Bende eline veriyorum hep ama malesef yediğinden fazlasını kusuyor artık midem de kaldırmıyor..
cnm yogurt yemiyosa yogurt corbasi filan yer belki arkadaşım o şekilde yediriyordu..Bencede nerdelerkızlar yuvanıza dönün
hoşgeldin canım bende sevdim bu dr süt vermeyim ben o zaman benimki yoğurt yemiyorda indan veriuordum
Biz de sizdeniz cnm yavastan aliyor benim cadim..Biz yarın 8 ayı tamamlayacağız emeklemiyoruz, kalkamıyoruz. Oturabiliyoruz yine de yalnız bırakmıyoruz otururken, canı istemezse hiç sağa sola bakmadan bırakıyor kendini. Muhallebi gibi şeyleri de sevmiyoruz...
Ama miniklerin her hali birbirinden tatlı... Acele etmiyoruz biz...
Ay cnm sinirlenmekte yerden goge kadar haklisin annesinin tavri dersen hepten sinir bozucu..Ben de kayitsiz kalamazdim heralde..Bugun oglumla avm ye gittik arabasinda duruyordu 3 yaşlarında bi kiz cocugu yanima yaklasti tam bi şeye bakacaktim ki oglanin ayagini kapip isirmaz mi bi ciglik koptu bebegimdennapiyosun diye bi bagirdim annesine kostu anneside elinden tuttu hic bisey olmamis gibi hemen kacti magazadan oglani sakinlestirip gittim peslerinden ama bulamadim bi kac lafim vardi sayamadim içimde kaldi mikrop kadin... ya kizlar kusura bakmayin oglanin ayagindaki dis izlerini gordukce o kizi parcalayasim geliyor annelik boyle birsey heralde o an kacmasa tokadi indirmistim..belki elestirebilirsiniz bu fikrimi ama icimden oyle gecti... hepimiz anneyiz annelik cocugunu etrafa birakmak mi ne yapiyo hic bakmamak mi...sen kiyafet derdine düş cocugun kucucuk bebegi dislesin köpek gibi sende bi gelip Özür bile dileme ne oldu diye gelip bakma bile..hay ben senin anneligine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?