2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Okursun ne güzel bi arkadaş 4 yıllık kamu yonetımını sadece sınavlara gurerek bıtırdı
benim yarım bıraktığım bölüm kamu yönetimiydi:)
Canim bende 4 e tamamlamak icin okuyacagim bu sene insallah aciktan
hadi canım inşallah hep beraber okullu olalım:)
Slm kizlar bebek tarhanasi yapan var mi aranizda?cok zor oluyor yapmasi dedi de yengem yapan varsa tarif verebilir mi
canım niye zor olsun denemek lazım:) ama nette satılıyor alabilirsin
merhaba kızlar

benim minik prensesimin ilk incisini gördük :) 2 ocak doğumluyuz 8 ay 1 haftalıkken çıktı dişimiz :)

çıkmayanların başına inşallah insan görümce çok mutlu oluyor :)))
hayırlı olsun dişiniz
Yaa uff herkes nerdee
canım ya okul işi beni yoruyor götür geri al miniğin hep uyku saatine denk geliyor huysuz oluyor, ek gıda yedirmeye uğraşıyorum, evde her yer her yerde işlere yetişemiyorum,bu aralar pek yetemiyorum kendime işe güce:)

istediğin gibi bir dr bulmana sevindim canım

Arkadaşlar kuzum nezle olmuş sanırım.bu sabah hapşuruk ve burun akıntısıyla uyandı.ne yapmam gerek biraz dışarı çıkardım keyfi yerinde ilerlerse diye korkuyorum.burnu çok akıyor.

Selamlar herkese, bizde 7 buçuk aylık olduk çok şükür artık taneli hatta bayagi bi taneli yiyoruz 1.5 ayin sonunda başardık :) kusmala bitti ki evde kusmadi gi yer kalmamıştı pureli hicbirsey yemiyor uz.. her şeyi ısırıp yiyor meyve bisküvi ekmek :)kek.. evde ne piserse ondan yiyor 2 dişimiz var akabinde yine geliyorlar, erken emekle Digi için tutunup kalkıyor heryerden.. geceleri doymuyor 3 saat arayla uyanıyor ne yapacağımı bilmiyorum 4 kere mama yapıyorum... Bu nasıl son bulur acaba.

Bizde 7.5 ayligiz ama taneli yiyemiyoruz hala pure halinde yiyoruz emekleyemiyoruz tutup kalkamiyoruz sadece oturabiliyor o kadar:)yatmadan once muhallebi yedirirsem 4 saat falan uyanmiyor yoksa mama icerse dedigin gibi cok kalkiyor

Bizde 7.5 ayligiz ama taneli yiyemiyoruz hala pure halinde yiyoruz emekleyemiyoruz tutup kalkamiyoruz sadece oturabiliyor o kadar:)yatmadan once muhallebi yedirirsem 4 saat falan uyanmiyor yoksa mama icerse dedigin gibi cok kalkiyor
Benim oğlana ne yaptıysam hep kustu, allahım hep öğürüyor du çocuk tamam dedim bundan sonra sadece eline verdim kendi kendine ısırmayi Çiğnemeyi tutmayı öğrendi çok şükür Allaha ne varsa yediriyorum şimdi ağzını boş koymuyorum.. Keşke bizim sipa da geç ogrenseydi emeklemeyi :)

Biz yarın 8 ayı tamamlayacağız emeklemiyoruz, kalkamıyoruz. Oturabiliyoruz yine de yalnız bırakmıyoruz otururken, canı istemezse hiç sağa sola bakmadan bırakıyor kendini. Muhallebi gibi şeyleri de sevmiyoruz...
Ama miniklerin her hali birbirinden tatlı... Acele etmiyoruz biz...

Bende eline veriyorum hep ama malesef yediğinden fazlasını kusuyor artık midem de kaldırmıyor..
Evet emeklesin diye dört gözle bekledim ama malesef belim her yerim kopuyor bir de bizim ev çok tehlikeli bebek için güvenlik takmamız Lazım ama daha uğraşmadık

Bugun oglumla avm ye gittik arabasinda duruyordu 3 yaşlarında bi kiz cocugu yanima yaklasti tam bi şeye bakacaktim ki oglanin ayagini kapip isirmaz mi bi ciglik koptu bebegimdennapiyosun diye bi bagirdim annesine kostu anneside elinden tuttu hic bisey olmamis gibi hemen kacti magazadan oglani sakinlestirip gittim peslerinden ama bulamadim bi kac lafim vardi sayamadim içimde kaldi mikrop kadin... ya kizlar kusura bakmayin oglanin ayagindaki dis izlerini gordukce o kizi parcalayasim geliyor annelik boyle birsey heralde o an kacmasa tokadi indirmistim..belki elestirebilirsiniz bu fikrimi ama icimden oyle gecti... hepimiz anneyiz annelik cocugunu etrafa birakmak mi ne yapiyo hic bakmamak mi...sen kiyafet derdine düş cocugun kucucuk bebegi dislesin köpek gibi sende bi gelip Özür bile dileme ne oldu diye gelip bakma bile..hay ben senin anneligine

bunu okuyunca aklıma daha yni yaşadığımız bi olay geldi benim yiğenimde çok ısırmaya meyilli bazı çocuklar nedense böyle oluyor bi kaç hafta önce istanbula gelmiştik ordan başka yerlere devam etcektik abimlerde bizle boluya gelcekler yengem mahmutpaşa ya inmiş yola çıkmadan mağzanın birinde şal bakarken kız ortadan bi anda kaybolmuş arkadadan bi kadın bağırması gitmiş bizim kız kadının poposunu ısırmış kadında aynı senin gibi çileden çıkmış bi kendimiz yaşamadığımız için komik gibi oluyor ama haklısın yani sen gel tanımadığın çocuğu ısır ne zararı var sana dimiben olsamda hemen peşine düşerdim

Kusma acaba elindekini ağzında çok ileri itmekten olur mu ki?

Aaa bak sen şu cadiya pirana gibi yetistiriyolar çocuklarını

Demek ki kader arkadaşız :) o kadar üzülüyordum ki halimize fiskirtarak kusuyordu bide her gün sinir stres dedim acaba çok mu erken ek gıdaya geçtik, yok baktım olmuyor 2 gün çabalıyor 3 gün vermiyordum büyük oglumda böyle sorun hiç yaşamadım 3.5 aylıkken başladım bu aylarda tabak tabak yerdi yemek.. eline bisküvi ekmek vere vere alıştı kendi başına yemeyi.. hiç öyle bebek maması yapmıyorum biz ne yerse onu yiyor tabi tuzu yağı önemli baharat falan yok.. kusmasi da bitti şükür allaha keyfi yerine geldi... Bu konuda okumadığım makale kalmadı.

Bencede nerdeler kızlar yuvanıza dönün
hoşgeldin canım bende sevdim bu dr süt vermeyim ben o zaman benimki yoğurt yemiyorda indan veriuordum
cnm yogurt yemiyosa yogurt corbasi filan yer belki arkadaşım o şekilde yediriyordu..
Biz de sizdeniz cnm yavastan aliyor benim cadim..
Ay cnm sinirlenmekte yerden goge kadar haklisin annesinin tavri dersen hepten sinir bozucu..Ben de kayitsiz kalamazdim heralde..

Kizlar benim prenses 2 gundur geceleri surekli kalkıyor gogsumde geciriyor geceyi bi de asiri huysuz.. geceleri 1 kez kalkıyodu son zamanlarda oysa ki..
Muhallebi gibi tatli seyleri sevmiyo hic..
Bugun esim minik uzum verdi yedi onlari hep butun butun..Salataligi filan kopariyor artik damagi epey güçlendi galiba..Aslında versem yiyecek gibi katilari..

Yarın tatile giriyoruz seminerler guzel gecti, mudur 30 saat ders verecekti ustelik diger zumrelerime 24 saat yazmis..Hemen durumu söyledim umarim ona gore ayarlar artik, yoksa sıkıntı olur..cadim babaannesine alisti epey ama onu cok yoruyor..Kadincagiz tuvalete bile gidemiyorum diyor yazık. .yiyecegini hazirlayacagi zaman komsusunu cagiriyor yoksa ağlıyor cadim..
Bizden haberler boyle, iyi gclr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…