- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
İyi tatiller canım ..babanne cok istiyorduYarın tatile giriyoruz seminerler guzel gecti, mudur 30 saat ders verecektiustelik diger zumrelerime 24 saat yazmis..Hemen durumu söyledim umarim ona gore ayarlar artik, yoksa sıkıntı olur..cadim babaannesine alisti epey ama onu cok yoruyor..Kadincagiz tuvalete bile gidemiyorum diyor yazık. .yiyecegini hazirlayacagi zaman komsusunu cagiriyor yoksa ağlıyor cadim..
Bizden haberler boyle, iyi gclr..
Herkese merhaba anneler..
Bebeğimin dişini Yanlışlıkla kıran, eşimin yeğeni bizde kalıyor Allah Razı olsun ilk gün yardımcıydı ama akşama doğru sapıttı( kaldıracak idare edecek gücüm yok sağlıklı bi ruh halinde değil.. Beni de şimdi bit şey olacak diye panikatak yaptı iki günde.. Inş yarın son.. Çok sıkıldım Çığlık ayıp evimden kaçasım var..
Az önce odaya girdi telefonunu ver bir şey sipariş edicem diyor kendi telinden müzik dinliyor.. Aslında hiç sakıncası yok ama bebeğim uyuyor aynı odada yapıyor Hunları.. Ben de eşime çaktırmadan yeğenimi al balkona götür diye mesaj atmıştım onu Görmüş bir de. Ben pkudum diyenini mesaj atmış eşime de karın reZil oldu diyor.. Off çok bunaldım
Kapıcının yanında apartmana ÇÖP atıyor işi ne temizlicek it gibi diyorbir şey desem kavga çıkaracak öyle böyle işte..
Canim turkiyede misiniz ?
Canım çok geçmiş olsjun.. Kıza değil de annesine kızdım ben.. Bir Dr küçük çocuklar sevmek için geliyor ama sonra bir şekilde zarar veriyor ben çok yaşadım. Artık çocuk yaklaştı mı dikkatli oluyorum ben. Kızım vurma tahtası gibi oldu pısırık bir anası olduğu içinBugun oglumla avm ye gittik arabasinda duruyordu 3 yaşlarında bi kiz cocugu yanima yaklasti tam bi şeye bakacaktim ki oglanin ayagini kapip isirmaz mi bi ciglik koptu bebegimdennapiyosun diye bi bagirdim annesine kostu anneside elinden tuttu hic bisey olmamis gibi hemen kacti magazadan oglani sakinlestirip gittim peslerinden ama bulamadim bi kac lafim vardi sayamadim içimde kaldi mikrop kadin... ya kizlar kusura bakmayin oglanin ayagindaki dis izlerini gordukce o kizi parcalayasim geliyor annelik boyle birsey heralde o an kacmasa tokadi indirmistim..belki elestirebilirsiniz bu fikrimi ama icimden oyle gecti... hepimiz anneyiz annelik cocugunu etrafa birakmak mi ne yapiyo hic bakmamak mi...sen kiyafet derdine düş cocugun kucucuk bebegi dislesin köpek gibi sende bi gelip Özür bile dileme ne oldu diye gelip bakma bile..hay ben senin anneligine
O da oluyor ondan da oluyor ama tek sebep değil tabi. Diş kaşıyıcısını fazla iyice de kusardı..Kusma acaba elindekini ağzında çok ileri itmekten olur mu ki?
yok canım ne makaleler ne doktorlar yardım ediyor 2 yaşına kadar kusacak diyorlar bize.. Ini bir an önce zor zamanlar geride kalır sağlıklı olurlar:)Demek ki kader arkadaşız :) o kadar üzülüyordum ki halimize fiskirtarak kusuyordu bide her gün sinir stres dedim acaba çok mu erken ek gıdaya geçtik, yok baktım olmuyor 2 gün çabalıyor 3 gün vermiyordum büyük oglumda böyle sorun hiç yaşamadım 3.5 aylıkken başladım bu aylarda tabak tabak yerdi yemek.. eline bisküvi ekmek vere vere alıştı kendi başına yemeyi.. hiç öyle bebek maması yapmıyorum biz ne yerse onu yiyor tabi tuzu yağı önemli baharat falan yok.. kusmasi da bitti şükür allaha keyfi yerine geldi... Bu konuda okumadığım makale kalmadı.
Zaten dengesiz canım takıntılı biri aslında çok zeki ve çok iyiy biri ama kayışı kaydı mı fenaAy ne dengesiz yaşı kaç canım ya esin bisey demiyor mu
Allah sabir versin canım bi gece sabret yapacak bisey yok baksana herkes biliyor durumu kızını koru yeterZaten dengesiz canım takıntılı biri aslında çok zeki ve çok iyiy biri ama kayışı kaydı mı fena( ilaç kullanıyor aksatmaması lazım ama aksatmış sanırım. Okul kaydı için geldi yarın son.
Eşim sürekli oyalayıp idare ediyor. Laf diyince ben Ermeni evladı mıyım dan Başlıyor deliriyor evi terk ediyor diye genelde süladedrpışpışlanoyır doktoru da üç Yaşında kabul edin Demiş öyle yapıyorlar..
Allah herkesn evladına Dağlık güç kuvvet hayırlı ömürler versn inş .. Çok zor.. Gece bitmiyor bana.
Herkese merhaba anneler..
Bebeğimin dişini Yanlışlıkla kıran, eşimin yeğeni bizde kalıyor Allah Razı olsun ilk gün yardımcıydı ama akşama doğru sapıttı( kaldıracak idare edecek gücüm yok sağlıklı bi ruh halinde değil.. Beni de şimdi bit şey olacak diye panikatak yaptı iki günde.. Inş yarın son.. Çok sıkıldım Çığlık ayıp evimden kaçasım var..
Az önce odaya girdi telefonunu ver bir şey sipariş edicem diyor kendi telinden müzik dinliyor.. Aslında hiç sakıncası yok ama bebeğim uyuyor aynı odada yapıyor Hunları.. Ben de eşime çaktırmadan yeğenimi al balkona götür diye mesaj atmıştım onu Görmüş bir de. Ben pkudum diyenini mesaj atmış eşime de karın reZil oldu diyor.. Off çok bunaldım
Kapıcının yanında apartmana ÇÖP atıyor işi ne temizlicek it gibi diyorbir şey desem kavga çıkaracak öyle böyle işte..
Gunaydin canimGünaydın ahmet beyle kaka seansımz başladı uyumak istiyorum
Arkadaşım bakma sen onlara ben doktora götürmeye hazırlanıyordum eltim benimkiler Dr aynısı oldu dediği haftalarda düzene girdi. 7 aydır hep kustu çocuk...Şu an trdeyiz canım ama Eylül sonu dönüyoruz malesef
Canım çok geçmiş olsjun.. Kıza değil de annesine kızdım ben.. Bir Dr küçük çocuklar sevmek için geliyor ama sonra bir şekilde zarar veriyor ben çok yaşadım. Artık çocuk yaklaştı mı dikkatli oluyorum ben. Kızım vurma tahtası gibi oldu pısırık bir anası olduğu için((( en son bi avm önümde koca bi kdın geldi oy ne tatlı dedi ve bebeğimin öpmeye kıyamadığım mis kokulu kollarını bürdü ben şok oldum. Ve gıkımı bile çıkartmadım. Ve kadın canın yandı di mi küçük şeytan dedi bebek ağlayınca sonra da Arabasına binip gitti bizde babamızı bekliyorduk şok oldum (
Hiçbir şey yapamadım. Abla sevdi kızım gibi salakça bir şeyle teselli etmeye çalıştım bir de kadının yanında.. Brrr..
O da oluyor ondan da oluyor ama tek sebep değil tabi. Diş kaşıyıcısını fazla iyice de kusardı..
yok canım ne makaleler ne doktorlar yardım ediyor 2 yaşına kadar kusacak diyorlar bize.. Ini bir an önce zor zamanlar geride kalır sağlıklı olurlar:)
geçmiş olsun canim hasta mıGunaydin canim
Benim kizda dun gunduz uyuyamadi oksurukten, yatinca bir sure sonra oksuruk basladi uyandi hep
Aksam 9 da pes edip daldi uykuya
Sabahta erken uyandi haliyle
Ama cok sukurngece oksuruk krizleriyle uyanmadi yine
İnsallah gecmistir
Tatilde ek gıda için kasmayın kendinizi kızlar. Çok kolay olur inş.
Cam rende, Kaşık ve saklama kabı, cam kavanoz ALIN yanınıza.
Meyveler hep var. diyet bölümü ya da bebek bölümü de varsa ne hala... Yoksa da haşlanmış pirinç sebzeleri vs Çorba kâsesine koyun rondodan geçirilsin verin garsona. Akşamları böyle..
Kavanoza yanınıza ALIN fazlasını.
Emzirin.
Sıkıntı yapılacak durum değil. Eline Salatalık karpuz üstünü batıracağı şeyleri deniz kenarında verin sonra hop denize :))) karpuzluyordu üstünü denize sokuyorduk...
Zaten yemiyorlar..:)
Tek yoğurt sıkıntısı çektim ben. Yoğurt konserve yapıp götürebilirsiniz ya da arada hazır tava yoğurdu yedirilebilir isteyen olursa.. Yayla Çorbası içiren de gördüm.
Meyve akşam sabah hep var. 8. Ayda yumurta katısı da verilecek.
Sebzeler haşlanmış sebzeler pirinç pilavı bulgur makarnayı diyet Bölümü'nde alabilirsiniz.
Kısacası kolay oluyor ikinci gün adapte olursunuz.
Yolda eline verdim siz de kuzu meyveleri vs cam rende işe yapıp yedirirsiniz molalarda meyve vs şeklinde gidersinlz
günaydın canım ama ben ısten bile geldim bizm içn gün yarı oldugünaydın kızlar
bizde erken kalkıyoruz tekrar uyuyoruz ondangünaydın canım ama ben ısten bile geldim bizm içn gün yarı oldu
Duha22 afiyet olsun gercekten çok pratik kolay bi tatlı sevındım beğenmene
geçmiş olsun canim hasta mı
Somdi iyi biraz daha sagolun kizlarPinking Tree o nasıl yegen oyle Allah kolaylik versin sana.oglumda cokk kusuyirdu şimdi yok denecek kadar azaldı cok zor kusan bebek iyi bilirim ins sare hanimin ki de azalir bi an once
Safransari geçmiş olsun kuzuya üşüttü filan mi?
Ayy keske benim popomu isirsaydi :)bunu okuyunca aklıma daha yni yaşadığımız bi olay geldi benim yiğenimde çok ısırmaya meyilli bazı çocuklar nedense böyle oluyor bi kaç hafta önce istanbula gelmiştik ordan başka yerlere devam etcektik abimlerde bizle boluya gelcekler yengem mahmutpaşa ya inmiş yola çıkmadan mağzanın birinde şal bakarken kız ortadan bi anda kaybolmuş arkadadan bi kadın bağırması gitmiş bizim kız kadının poposunu ısırmış kadında aynı senin gibi çileden çıkmış bi kendimiz yaşamadığımız için komik gibi oluyor ama haklısın yani sen gel tanımadığın çocuğu ısır ne zararı var sana dimiben olsamda hemen peşine düşerdim
Aynen oyle canim isirsin saldirsin umrunda degil annelerinindeAaa bak sen şu cadiya pirana gibi yetistiriyolar çocuklarını
Dimi kayitsiz kalinmiyor iste bende cok sinirlendimcnm yogurt yemiyosa yogurt corbasi filan yer belki arkadaşım o şekilde yediriyordu..
Biz de sizdeniz cnm yavastan aliyor benim cadim..
Ay cnm sinirlenmekte yerden goge kadar haklisin annesinin tavri dersen hepten sinir bozucu..Ben de kayitsiz kalamazdim heralde..
Canim bende aldim dersimi artik kim yaklassa dikkat edicem cunku bi anlik yapiveriyorlar yapacaklariniŞu an trdeyiz canım ama Eylül sonu dönüyoruz malesef
Canım çok geçmiş olsjun.. Kıza değil de annesine kızdım ben.. Bir Dr küçük çocuklar sevmek için geliyor ama sonra bir şekilde zarar veriyor ben çok yaşadım. Artık çocuk yaklaştı mı dikkatli oluyorum ben. Kızım vurma tahtası gibi oldu pısırık bir anası olduğu için((( en son bi avm önümde koca bi kdın geldi oy ne tatlı dedi ve bebeğimin öpmeye kıyamadığım mis kokulu kollarını bürdü ben şok oldum. Ve gıkımı bile çıkartmadım. Ve kadın canın yandı di mi küçük şeytan dedi bebek ağlayınca sonra da Arabasına binip gitti bizde babamızı bekliyorduk şok oldum (
Hiçbir şey yapamadım. Abla sevdi kızım gibi salakça bir şeyle teselli etmeye çalıştım bir de kadının yanında.. Brrr..
O da oluyor ondan da oluyor ama tek sebep değil tabi. Diş kaşıyıcısını fazla iyice de kusardı..
yok canım ne makaleler ne doktorlar yardım ediyor 2 yaşına kadar kusacak diyorlar bize.. Ini bir an önce zor zamanlar geride kalır sağlıklı olurlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?