2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba anneler..

Bebeğimin dişini Yanlışlıkla kıran, eşimin yeğeni bizde kalıyor Allah Razı olsun ilk gün yardımcıydı ama akşama doğru sapıttı ( kaldıracak idare edecek gücüm yok sağlıklı bi ruh halinde değil.. Beni de şimdi bit şey olacak diye panikatak yaptı iki günde.. Inş yarın son.. Çok sıkıldım Çığlık ayıp evimden kaçasım var..

Az önce odaya girdi telefonunu ver bir şey sipariş edicem diyor kendi telinden müzik dinliyor.. Aslında hiç sakıncası yok ama bebeğim uyuyor aynı odada yapıyor Hunları.. Ben de eşime çaktırmadan yeğenimi al balkona götür diye mesaj atmıştım onu Görmüş bir de. Ben pkudum diyenini mesaj atmış eşime de karın reZil oldu diyor.. Off çok bunaldım

Kapıcının yanında apartmana ÇÖP atıyor işi ne temizlicek it gibi diyor bir şey desem kavga çıkaracak öyle böyle işte..

İyi tatiller canım ..babanne cok istiyordu alsin cimcimeyi yaa tuvalete bile gidemez... benimkide göğüste hep ateste var bizim dış geliyor 5. Sizinde dış olabilir canım yoğurt çorbası ayran meyveli yoğurt denedim inan ama benim hamile iken yemedigim gıdalar malesef yoğurt bundada yiyemedim ama peynir yedim onu yiyor kİimda onu da yemesin yemiyor kızım

Son düzenleme:
Ay ne dengesiz yaşı kaç canım ya esin bisey demiyor mu

Canim turkiyede misiniz ?

Şu an trdeyiz canım ama Eylül sonu dönüyoruz malesef

Canım çok geçmiş olsjun.. Kıza değil de annesine kızdım ben.. Bir Dr küçük çocuklar sevmek için geliyor ama sonra bir şekilde zarar veriyor ben çok yaşadım. Artık çocuk yaklaştı mı dikkatli oluyorum ben. Kızım vurma tahtası gibi oldu pısırık bir anası olduğu için((( en son bi avm önümde koca bi kdın geldi oy ne tatlı dedi ve bebeğimin öpmeye kıyamadığım mis kokulu kollarını bürdü ben şok oldum. Ve gıkımı bile çıkartmadım. Ve kadın canın yandı di mi küçük şeytan dedi bebek ağlayınca sonra da Arabasına binip gitti bizde babamızı bekliyorduk şok oldum(
Hiçbir şey yapamadım. Abla sevdi kızım gibi salakça bir şeyle teselli etmeye çalıştım bir de kadının yanında.. Brrr..

Kusma acaba elindekini ağzında çok ileri itmekten olur mu ki?
O da oluyor ondan da oluyor ama tek sebep değil tabi. Diş kaşıyıcısını fazla iyice de kusardı..

yok canım ne makaleler ne doktorlar yardım ediyor 2 yaşına kadar kusacak diyorlar bize.. Ini bir an önce zor zamanlar geride kalır sağlıklı olurlar:)

Ay ne dengesiz yaşı kaç canım ya esin bisey demiyor mu
Zaten dengesiz canım takıntılı biri aslında çok zeki ve çok iyiy biri ama kayışı kaydı mı fena( ilaç kullanıyor aksatmaması lazım ama aksatmış sanırım. Okul kaydı için geldi yarın son.

Eşim sürekli oyalayıp idare ediyor. Laf diyince ben Ermeni evladı mıyım dan Başlıyor deliriyor evi terk ediyor diye genelde süladedrpışpışlanoyır doktoru da üç Yaşında kabul edin Demiş öyle yapıyorlar..
Allah herkesn evladına Dağlık güç kuvvet hayırlı ömürler versn inş .. Çok zor.. Gece bitmiyor bana.

Allah sabir versin canım bi gece sabret yapacak bisey yok baksana herkes biliyor durumu kızını koru yeter

Dafiduck ben olsam ben de patlatirdim heralde bir anda. Geçmiş olsun canim kuzuna . Kızlar bu dönem annelerinin çoğu böyle hepimiz değer veriyoruz evladımıza ama zamane anneleri çok fena oldu yaa. Çocuğunu yaptığı bi hata karşında - üstelik ki birine zarar vermişken - uyarmamak üstüne bir de onunla oradan kaçarak suçuna ortak olmak nedir yaa resmen bunu bir daha yapabilirsine teşvik etmiş. Ben çocuklarımız adına gerçekten üzülür oldum onların yetiskinlik dönemini dusunemiyorum. Çoğu evde çocuklar sanki dünyada ondan başka önemli birşey yokmuscasina yetiştiriliyor. Anneler aman benim evladım kıymetli aman çocuktur yapar nereye gidecek bu böyle bilmiyorum bu koşullarda kendi çocuğumu nasıl yetistiririm onu bile sağlıklı dusunemiyorum. Çocuğumun ilerde bencil kendini beğenmiş boş tipler arasında kalmasından çok korkuyorum. Bu demek değil ben mükemmel yetistiecegimden %100 eminim aksine daha çok korkuyorum tüm anneler çocuğuna serbest davranirken benim sıkmam ne kadar doğru olur deyip yeterli terbiyeyi verememekten. Mrssuperfine canım seni de özellikle alintiladim bunları yazacaktım zaten senin yazdıklarını da görümce sanki şu yazdığım tarzda yetişmiş ergen modeli gibi Allah kolaylık versin senin evinde ne işi var ya. Telefonunu filan da niye sakinmayacaksin açmış mesajlarını okumuş işte ne kadar ayıp neyseki yarın gidiyormuş öyle teselli et artık kendini.

Günaydın ahmet beyle kaka seansımz başladı uyumak istiyorum
Gunaydin canim
Benim kizda dun gunduz uyuyamadi oksurukten, yatinca bir sure sonra oksuruk basladi uyandi hep
Aksam 9 da pes edip daldi uykuya
Sabahta erken uyandi haliyle
Ama cok sukurngece oksuruk krizleriyle uyanmadi yine
İnsallah gecmistir

Arkadaşım bakma sen onlara ben doktora götürmeye hazırlanıyordum eltim benimkiler Dr aynısı oldu dediği haftalarda düzene girdi. 7 aydır hep kustu çocuk...

Gunaydin canim
Benim kizda dun gunduz uyuyamadi oksurukten, yatinca bir sure sonra oksuruk basladi uyandi hep
Aksam 9 da pes edip daldi uykuya
Sabahta erken uyandi haliyle
Ama cok sukurngece oksuruk krizleriyle uyanmadi yine
İnsallah gecmistir
geçmiş olsun canim hasta mı

merhabaa, yazınızı görmeden ben de bir konu açmış bulundum :) neyse sadete geleyim, bayram sonunda tatile çıkacağız ve oğlum 6 ayını yola çıktığımız gün doldurmuş olacak. 3.5 aydan beri zarzor emziriyorum zaten uyku arasında emiyor ancak. Gündüz uykuları azaldı dolayısıyla gündüzleri çok zor emzirmem. 5 ay muayenesinde doktorumuz yavas yavas ek bişeyler ver demişti ama benimki meyve pürelerini de zar zor yiyor. yoğurdu da öyle. şimdi ben tatilde ne yapacağım? sebze pürelerini nasıl hazırlamalıyım? ola ki garson reddeddi yapamam dedi yani ne dyeyim bir de rondo olayı sıkıntılı evde yapmadığım bişeyi üstelik çatal bile kullanmıyorum ezerek orda da sebzeleri en aızndan çatal ile kendim ezsem çok mu pütürlü olur acaba? sebze olarak ne yedirmeliyim? vs vs vssss kafamda deli sorular hakkaten.... :)

Hayırlı cumalar
dun komşuları cagirdim aksama da eltimler geldi cok yoruldum.sukur sabaha dinlenmis kalkabildim.
I imspecial tatliyi yaptim guzel ve cok hafif bi tatli oldu icine bi avuc dövülmüş ceviz kattim piserken yakisti.tesekkurler canim
@eflalim emir bey kreş e başlamış hayirli olsun hakkinda ins.sen nasılsın ca n im? Eymen bey nasillar:)

minione aysimason hihami tatil nasil gidiyor canlarim

Dafiduck canim o model annelerden o kadar cok ki Allah sonumuzu hayretsin amin

Ayy keske benim popomu isirsaydi :)
Aaa bak sen şu cadiya pirana gibi yetistiriyolar çocuklarını
Aynen oyle canim isirsin saldirsin umrunda degil annelerininde
Dimi kayitsiz kalinmiyor iste bende cok sinirlendim
Canim bende aldim dersimi artik kim yaklassa dikkat edicem cunku bi anlik yapiveriyorlar yapacaklarini
Duha22 sagol canim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…