2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Noktasina virgulune her kelimesine katiliyorum canim kendine guveni olan sosyal cocuk yetistirmeyi kural tanimaz saga sola saldiran saygisiz cocuk yetistirmeyle karistiriyorlar bahaneleri de pasif mi olsun ezilmesin demezler mi bide o kadar uzuluyorum cocuklarimiz bu insanlarin cocuklariyla buyuyecek...hepimiz deger veriyoruz hepimiz cok seviyoruz ama hatasi olunca gostermeliyiz yaptigi yanlisi gormesini saglamaliyiz duyarli bi insan yetistirmeye calismaliyiz ama bunu tum anneler yapabilmeli guzel saglikli bi toplum olmak icin ... senle benle onla bunla olmuyor anneyim diyen herkes boyle davranmali...

Kizlar kizimin sac sikligi bi sekilde
Kestirsem mi bilemedim, ileride seyrek kalirsa kucukken kestirmedigim icin vicdan yaparim.
Babasinin saci baya gur, anne de normal iste.
Siz ne yaptiniz hic kestirdiniz mi ?Eki Görüntüle 1629284
ben kestirmedim kestirmeyide düşünmüyorum üstelik benimkini görsen sadece anne saçı yanlarda kaldı gerisi yeni çıkanlar arkdaşım gargamel diye dalga geçiyor

Kestirsem mi bilemedim, ileride seyrek kalirsa kucukken kestirmedigim icin vicdan yaparim.

Kestirmeeee ben de kestirmiyorum yumuşacık mis kokulu saçlar onlar Kalsın ya :)) sonra seneye kıvır kıvır topladığında uçlarda onlarda kalacak..

Sağlıklı toplumu bırak kendi iyiliği için.. Çünkü anne bana pışpışlar ama Kocası dahil kimse Nazlı burnu havada birini Çekmez kendisi yalnız kalır hayatta...

Bizim saçımız daha da az. Kestirmedik kestirmeyi de düşünmüyoruz. Yapı meselesi bence. Bizimki aynı babamız. Hiç şekil almıyor.

İyi gidiyo canım sağol. Hava çok sıcak ona alışmak zorluyor biraz, ek gıda olayı hiç beklediğim gibi zorlamadi ama yıllarca rahat rahat gezmiş biri olarak değişik geldi bebekli tatil yine de oglusumla tatil keyifli geldi

Canim benim kizim sacli, uzadigi icin ve gozlerine geldigi icin iki kere kestik, hizli uzuyor.. Ama bebek iste kesince duzgun kesilmiyor kipir kipir ve yanuk oldu bicimsiz.. Bence bebisi rahatsiz edecek bir boyutta degil ve sikligi guzel, bu aylarda kel olan bir suru bebis var..

Dafiduck yok artik ya, minicik yavru seninki.. Tamam oda cocuk ama madem isirma huyu var sahip cik cocuguna, bari ozur dile.. En azindan cocuguna guzel ornek olmus ol..
Malesef ben boyle cocuklara gicik oluyorum.. Evet cocuk ama aileler o kadar simsrtiyorki, soz dinlemeyen saygisiz cocuklar her taraf.. 3 yas degilde 6 yastam sonra gercekten simarikliklari dayanilmaz oluyor, oyle cocuklari gorunce beninkilerde boyle mi olcak diye uzuluyorum ve korkuyorum

Pinking Tree ah ah canim senin esinin yegenine benzer biride benim kuzenim, hatta oyle iki kuzenim var, genlerimizde var bizim asabiyet artik 30 yasini gectiler ikiside, daha olgunlar ama ergenlik zamani, genclikleri evde teror esrirmekle gecti hep.. Onlarin sozu dinlencek illa.. Ailelerine huzur vermediler

Kaç gün gidiyorsunuz bilmiyorum ama kendini yorma. Ben daha önce hiç yedirmedigim halde gittim bi poşet kavanoz maması aldım yedirdim.
Çatalla denedim ben başarılı olamadim...rondo da çektirdim ama içime sinmedi...
En iyi kararı annesi verir...

Sağlıklı toplumu bırak kendi iyiliği için.. Çünkü anne bana pışpışlar ama Kocası dahil kimse Nazlı burnu havada birini Çekmez kendisi yalnız kalır hayatta...
Dogru soyluyorsun isin bide o boyutu var
Aynen canim anne baba olarak ornek olmaliyiz ki oda ogrensin dogruyu yanlisi insallah bizimkiler oyle olmaz

Safransari oglus un saci yeni yeni uzuyordu ipek saclim diye uyuturken seviyordum babasi ben evde yoktum makinayla kesmis biraz korkmus sesinden yavrum sonra saatlerce ugrasarak jilet le kesti sakladim ipek saclarini:) .tam d u zgun olnadi uzun kisa.bana kalsa kesmeyecektim.kesme canim gayet iyi saclari daha cokk kesilir ins.

bizde erken kalkıyoruz tekrar uyuyoruz ondan bizde birazdan gitcez işe
Sen nerde çalışıyordun cnm kendi işin mi
Böyle çocuklar sınıfta kendini beğenmiş herşeyi kendine gore yasayan tipler
Mesela ahmet kel
I imspecial canım dun yemekli misafirim vardı. Verdiğin prenses tatliyi yaptim harika oldu, herkes tarifini istedi. Teşekkürler canım.

Yatili misafir, yemekli misafir derken giremedim. Bi geçmişe bakıyim ben.
coook sevindim ise yaramasina
Sonra okulda ger çocuk lider on planda bizim cocuklar mütevazi olsun ya

Ben bayağı oldu takip edemedim işten güçten ama aynı şeyi yazcaktım sanki bi tek benim bebeğim emeklemiyomuş hala dik güvenli oturamıyomuş gibi geliyodu ki içim rahatladı seni okuyunca :) diş de çıkarmadı hala prensesim

Ben bayağı oldu takip edemedim işten güçten ama aynı şeyi yazcaktım sanki bi tek benim bebeğim emeklemiyomuş hala dik güvenli oturamıyomuş gibi geliyodu ki içim rahatladı seni okuyunca :) diş de çıkarmadı hala prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…