Noktasina virgulune her kelimesine katiliyorum canim kendine guveni olan sosyal cocuk yetistirmeyi kural tanimaz saga sola saldiran saygisiz cocuk yetistirmeyle karistiriyorlar bahaneleri de pasif mi olsun ezilmesin demezler mi bide o kadar uzuluyorum cocuklarimiz bu insanlarin cocuklariyla buyuyecek...hepimiz deger veriyoruz hepimiz cok seviyoruz ama hatasi olunca gostermeliyiz yaptigi yanlisi gormesini saglamaliyiz duyarli bi insan yetistirmeye calismaliyiz ama bunu tum anneler yapabilmeli guzel saglikli bi toplum olmak icin ... senle benle onla bunla olmuyor anneyim diyen herkes boyle davranmali...Dafiduck ben olsam ben de patlatirdim heralde bir anda. Geçmiş olsun canim kuzuna . Kızlar bu dönem annelerinin çoğu böyle hepimiz değer veriyoruz evladımıza ama zamane anneleri çok fena oldu yaa. Çocuğunu yaptığı bi hata karşında - üstelik ki birine zarar vermişken - uyarmamak üstüne bir de onunla oradan kaçarak suçuna ortak olmak nedir yaa resmen bunu bir daha yapabilirsine teşvik etmiş. Ben çocuklarımız adına gerçekten üzülür oldum onların yetiskinlik dönemini dusunemiyorum. Çoğu evde çocuklar sanki dünyada ondan başka önemli birşey yokmuscasina yetiştiriliyor. Anneler aman benim evladım kıymetli aman çocuktur yapar nereye gidecek bu böyle bilmiyorum bu koşullarda kendi çocuğumu nasıl yetistiririm onu bile sağlıklı dusunemiyorum. Çocuğumun ilerde bencil kendini beğenmiş boş tipler arasında kalmasından çok korkuyorum. Bu demek değil ben mükemmel yetistiecegimden %100 eminim aksine daha çok korkuyorum tüm anneler çocuğuna serbest davranirken benim sıkmam ne kadar doğru olur deyip yeterli terbiyeyi verememekten. Mrssuperfine canım seni de özellikle alintiladim bunları yazacaktım zaten senin yazdıklarını da görümce sanki şu yazdığım tarzda yetişmiş ergen modeli gibi Allah kolaylık versin senin evinde ne işi var ya. Telefonunu filan da niye sakinmayacaksin açmış mesajlarını okumuş işte ne kadar ayıp neyseki yarın gidiyormuş öyle teselli et artık kendini.
Canım diş acayip.öksürük yaptı ahmetteSomdi iyi biraz daha sagolun kizlar
Oksuruk var sdece, bu gecemiz daha rahat gecti
ben kestirmedim kestirmeyide düşünmüyorum üstelik benimkini görsen sadece anne saçı yanlarda kaldı gerisi yeni çıkanlar arkdaşım gargamel diye dalga geçiyorKizlar kizimin sac sikligi bi sekilde
Kestirsem mi bilemedim, ileride seyrek kalirsa kucukken kestirmedigim icin vicdan yaparim.
Babasinin saci baya gur, anne de normal iste.
Siz ne yaptiniz hic kestirdiniz mi ?Eki Görüntüle 1629284
Kizlar kizimin sac sikligi bi sekilde
Kestirsem mi bilemedim, ileride seyrek kalirsa kucukken kestirmedigim icin vicdan yaparim.
Noktasina virgulune her kelimesine katiliyorum canim kendine guveni olan sosyal cocuk yetistirmeyi kural tanimaz saga sola saldiran saygisiz cocuk yetistirmeyle karistiriyorlar bahaneleri de pasif mi olsun ezilmesin demezler mi bide o kadar uzuluyorum cocuklarimiz bu insanlarin cocuklariyla buyuyecek...hepimiz deger veriyoruz hepimiz cok seviyoruz ama hatasi olunca gostermeliyiz yaptigi yanlisi gormesini saglamaliyiz duyarli bi insan yetistirmeye calismaliyiz ama bunu tum anneler yapabilmeli guzel saglikli bi toplum olmak icin ... senle benle onla bunla olmuyor anneyim diyen herkes boyle davranmali...
Bizim saçımız daha da az. Kestirmedik kestirmeyi de düşünmüyoruz. Yapı meselesi bence. Bizimki aynı babamız. Hiç şekil almıyor.Kizlar kizimin sac sikligi bi sekilde
İyi gidiyo canım sağol. Hava çok sıcak ona alışmak zorluyor biraz, ek gıda olayı hiç beklediğim gibi zorlamadi ama yıllarca rahat rahat gezmiş biri olarak değişik geldi bebekli tatil yine de oglusumla tatil keyifli geldiHayırlı cumalar
dun komşuları cagirdim aksama da eltimler geldi cok yoruldum.sukur sabaha dinlenmis kalkabildim.
I imspecial tatliyi yaptim guzel ve cok hafif bi tatli oldu icine bi avuc dövülmüş ceviz kattim piserken yakisti.tesekkurler canim
@eflalim emir bey kreş e başlamış hayirli olsun hakkinda ins.sen nasılsın ca n im? Eymen bey nasillar:)
@minione @aysimasonhihami tatil nasil gidiyor canlarim
Dafiduck canim o model annelerden o kadar cok ki Allah sonumuzu hayretsin amin
Canim benim kizim sacli, uzadigi icin ve gozlerine geldigi icin iki kere kestik, hizli uzuyor.. Ama bebek iste kesince duzgun kesilmiyor kipir kipir ve yanuk oldu bicimsiz.. Bence bebisi rahatsiz edecek bir boyutta degil ve sikligi guzel, bu aylarda kel olan bir suru bebis var..Kizlar kizimin sac sikligi bi sekilde
Kaç gün gidiyorsunuz bilmiyorum ama kendini yorma. Ben daha önce hiç yedirmedigim halde gittim bi poşet kavanoz maması aldım yedirdim.merhabaa, yazınızı görmeden ben de bir konu açmış bulundum :) neyse sadete geleyim, bayram sonunda tatile çıkacağız ve oğlum 6 ayını yola çıktığımız gün doldurmuş olacak. 3.5 aydan beri zarzor emziriyorum zaten uyku arasında emiyor ancak. Gündüz uykuları azaldı dolayısıyla gündüzleri çok zor emzirmem. 5 ay muayenesinde doktorumuz yavas yavas ek bişeyler ver demişti ama benimki meyve pürelerini de zar zor yiyor. yoğurdu da öyle. şimdi ben tatilde ne yapacağım? sebze pürelerini nasıl hazırlamalıyım? ola ki garson reddeddi yapamam dedi yani ne dyeyim bir de rondo olayı sıkıntılı evde yapmadığım bişeyi üstelik çatal bile kullanmıyorum ezerek orda da sebzeleri en aızndan çatal ile kendim ezsem çok mu pütürlü olur acaba? sebze olarak ne yedirmeliyim? vs vs vssss kafamda deli sorular hakkaten....:)
Dogru soyluyorsun isin bide o boyutu varSağlıklı toplumu bırak kendi iyiliği için.. Çünkü anne bana pışpışlar ama Kocası dahil kimse Nazlı burnu havada birini Çekmez kendisi yalnız kalır hayatta...
Aynen canim anne baba olarak ornek olmaliyiz ki oda ogrensin dogruyu yanlisi insallah bizimkiler oyle olmazDafiduck yok artik ya, minicik yavru seninki.. Tamam oda cocuk ama madem isirma huyu var sahip cik cocuguna, bari ozur dile.. En azindan cocuguna guzel ornek olmus ol..
Malesef ben boyle cocuklara gicik oluyorum.. Evet cocuk ama aileler o kadar simsrtiyorki, soz dinlemeyen saygisiz cocuklar her taraf.. 3 yas degilde 6 yastam sonra gercekten simarikliklari dayanilmaz oluyor, oyle cocuklari gorunce beninkilerde boyle mi olcak diye uzuluyorum ve korkuyorum
Yarin dr kontrolumuz var, doktorumuza bir sorayım canım, tavsiye etmezse bende yapmam.Istege bagliymis canim bana da dediler saglik ocagindan ben yaptirmicam ama
kizlarr dun giremedim aksam
bugunku yedikleriiiiiim
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 bardak cay
1 yumurta
ara 1 elma
oglen 1 buyuuuk kase mercimek corbasi 2 dilim kepek ekmek
ara maras dondurmasi 2 top kadae
aksam 1 kase yesil fasulye yarim ekmek ve pilav ara ogun bi avuc cekirdek bi bardak sut ve1 paket form biskuvi
yuruyus tamamdir bugun epeyii bi dolastim egzersizlerde tmm
ayrica kizlar cok mu yukleniyorum kendimee hani sonucta bebegimi emziriyorum sutume zarar gelirmu li demektende geri kalmiyorum kendime gogus haric tum beli ve kalcayi kavratmyan citcitli korse aldim cok guzel duruyorum keskee boylee olsam
Sen nerde çalışıyordun cnm kendi işin mibizde erken kalkıyoruz tekrar uyuyoruz ondanbizde birazdan gitcez işe
Böyle çocuklar sınıfta kendini beğenmiş herşeyi kendine gore yasayan tiplerAyy keske benim popomu isirsaydi :)
Aynen oyle canim isirsin saldirsin umrunda degil annelerininde
Dimi kayitsiz kalinmiyor iste bende cok sinirlendim
Canim bende aldim dersimi artik kim yaklassa dikkat edicem cunku bi anlik yapiveriyorlar yapacaklarini
Duha22 sagol canim amin
Mesela ahmet kelCanim benim kizim sacli, uzadigi icin ve gozlerine geldigi icin iki kere kestik, hizli uzuyor.. Ama bebek iste kesince duzgun kesilmiyor kipir kipir ve yanuk oldu bicimsiz.. Bence bebisi rahatsiz edecek bir boyutta degil ve sikligi guzel, bu aylarda kel olan bir suru bebis var..
coook sevindim ise yaramasina
Sonra okulda ger çocuk lider on planda bizim cocuklar mütevazi olsun yaNoktasina virgulune her kelimesine katiliyorum canim kendine guveni olan sosyal cocuk yetistirmeyi kural tanimaz saga sola saldiran saygisiz cocuk yetistirmeyle karistiriyorlar bahaneleri de pasif mi olsun ezilmesin demezler mi bide o kadar uzuluyorum cocuklarimiz bu insanlarin cocuklariyla buyuyecek...hepimiz deger veriyoruz hepimiz cok seviyoruz ama hatasi olunca gostermeliyiz yaptigi yanlisi gormesini saglamaliyiz duyarli bi insan yetistirmeye calismaliyiz ama bunu tum anneler yapabilmeli guzel saglikli bi toplum olmak icin ... senle benle onla bunla olmuyor anneyim diyen herkes boyle davranmali...
Melteminki :)))))))Başka topik ten alıntı karışmış
Biz yarın 8 ayı tamamlayacağız emeklemiyoruz, kalkamıyoruz. Oturabiliyoruz yine de yalnız bırakmıyoruz otururken, canı istemezse hiç sağa sola bakmadan bırakıyor kendini. Muhallebi gibi şeyleri de sevmiyoruz...
Ama miniklerin her hali birbirinden tatlı... Acele etmiyoruz biz...
Biz yarın 8 ayı tamamlayacağız emeklemiyoruz, kalkamıyoruz. Oturabiliyoruz yine de yalnız bırakmıyoruz otururken, canı istemezse hiç sağa sola bakmadan bırakıyor kendini. Muhallebi gibi şeyleri de sevmiyoruz...
Ama miniklerin her hali birbirinden tatlı... Acele etmiyoruz biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?