2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin guzel anneler
Cokkk hastayimmm,burnum akiyor bademciklerim sis hiccc halimm yokkk dinlenemiyorum,cuma donduk tatilden,cars hasta oldum,bugun 5. Ci gun ama halen kendimi cok yorgun hissediyorum,bugun bari bebek uyurken uyurum dedim ama nerdeeee gelesiye illa gorcez ozledik kahvaltiya gelin diye esime soylemis kvalide
Hadi diyorum yine bana gelmiyolar is cikmayacak ama onlara gitmek bile o kdr zor geliyorki bana anlatamsm,hasta halimle tatili anlat,saatlerce hic muhabbetu bitmez kafa salla yorum yap,3 ayda bir gorustugum insanlari arda bey yuxunden her hafta goruyor olmaktan cok sikildim artik,nasil dur dicem arayi uzaticamm bilmiyorum
Gelelim tatile,o kdr hevesle gittigimiz otelin bebek bufesi olmadigini ogrendim bebege verilecek tek sey bebek biskuvisiydi onuda hiccccccc yemedi,iyiki kavanoz mamasi goturmusum yoksa ac kalicakti,cam rendemide goturmustum ama hic firsat olmadi,yemk yerken eline hep meyva verdim bir iki krmirip yere atip birde ardindan yere bakiyordu onu oyun haline getirdi artik,ilk zorlandik ama diger gunler yemk yerken cok sikinti olmadi,tabi her ogun mama sandalyesini islak mendille sil selpakla kurut,esimi ymk almassini bekle ben gideyim cokkk zor oldu valla,meger cocuksuz tatil yapmak muazzam birseymis ve kiymetini simdi anliyorum.
Denize gunde iki defa 15 dk kdr girdik oglumla halbuki ben gunun yarisini sudan cikmazdim duger zamanimi gunes,enirdim simdi hicbirini yapamadim
Ama yinede guzeldi,yemk ypmamak ev isi ile ugrasmamak,oglum mutlu olduys gerisi muhim degil valla,ama sunu gordum,1,5 yasinda cocukla gitmekde cokk daha zormus,seneye daha rahat olur derken etrafimda daha cok cekrn aileleri gordum,bilmiyorum gezmeyi cok seviyorum sanirim her cileye ragmen yinede katlaniyirorum galiba
Yemekler cok cok super olmasada yinede kitliktaj cikmis gibi ne tatlisini biraktim ne meyvasini ona ragmen 1 kg almisim, I imspecial dedigin cikti valla cnm,bu hafta zaten hastayim diye istahim yok onuda heralde veririm gider
Ama kesinlikle nazar olmusum kizlar
Beyaz bir elbise giymistim,bir aksam cafe barda otururken kahve dokulmus bnde gormuyorum oturdum donuma kdr gecti o kahve elbisem mahfoldu,ustune hasts oldum,onun ustune dun gece kan damlasi dustu mutfakta yere bembeyaz halim tum taslar mutfak dolap,ari kapilar heryer perisan oldu
Saatlerce esimle temizledik uclenmis oldu yani
Cok nazara gelitoruz artik kimlerin gozu kaliyo bilmiyorum
Otelde yediden yetmise herkes ogluma hasta oldu,mutlaka ayaklarini elleyenler yanini oksayanlar hele saci a dokunabilirmiyuz diyenler bile oldu
Denize giriyiruz aaaaa iste sana dedigim bebek bu cok tatli degilmi diyenler

Diyorum kesin otelde nazar olduk,hep muskasini taktim masallahi hem omzundaydi naxar ayetleri ile,Rabbim tum kem gozlerden korusun insallah,bunla gelmis gecmis olsun
3 gundur hastayim diye oglumu opemiyorum meger saglikli olmak ne guzel birseymis
Allah elden ayaktan dusurmesin insallah,insallah hemen iyilesirim,hepinizi optumm gorusuruz girerim insallah foruma

Selam güzel anneler ben temizliğe daldım ev berbattı gerçekten, bir topik var temizlik yarışmasına katıldım gaza geldim:)

Minigim hala benim yaptıkları mı yemiyor, dün akşam abisine yaptığım çorbaya pilava atıldı yedi, artık bize yaptıklarımdan ne isterse vericem, binbir emekle pişirip yaptığım mamalari yemiyor ben yiyorum
Cuma sağlık ocağına götürdüm, % 75 lerin üstünde olan kilo persentili % 25 lerin altına düştü nazar var ya nazar sürekli okuyorum yok mu başka çaresi resmen eridi yavrum, hamdolsun bu ay almış kilo geçen ay 300 gr vermişti, boyu neyse ki uzun yanii normal

Geçmişi okuyum ben:)

Cnm boyu iyi ise kiloyu takma, benim cimcime de persentilde geriledi kilo olarak..
Bu ay boyu biraz uzamis neyseki..

Cnm boyu iyi ise kiloyu takma, benim cimcime de persentilde geriledi kilo olarak..

Kızlar zaten 6./7. Ay ile birlikte tabloda gerileme Başlaması bormal, aynı hız veya oranda büyümez bebekler. Boşuna sıkıntı yapmayın. Benim bebeğe mercimek diyorlar:) düşünün artık minikliğini.. Kendi kendimize evham yapmayın bence sağlıklılarsa dert yok..bu arada eflalim aranızı durumları düzeltmenize çok sevindim.. Maşallah canım gözün aydın..

Dün gece döndük evimize ohhh mis evim:))
Tatil oğluma iyi geldi hernekadar denizden korksada yine eğlendi bayaa..
İlk gün oplumu denize koydum korktu hatta sudan bile korkar oldu denizde çırpına çırpına bana sarıldı zorlamadım fazla..
İkinci gün havuzunu götürdüm deniz suyunu doldurdu eşim biraz soğuktu malum tatil sezonu geçti bende havuzu güneşe koydum su ısındı abdullah paşayı ilk suya soktuğumuzda yine dudan kaçtı sonra ben babası oynadık alıştı bu sefer elleri ile suya vurup duruyordu:))

Gittiğimiz evin kocaman ablusu vardı paşanın yürüteci de götürmÜştük o baştan obaşa koşup duruyordu sonrada yorulup yatıyordu uyumayan oğlum tatilde bol bol uyudu paşam..

Tatile eşimin ailesi ile gitmiştik onun avamtajını yaşadım bol bol yüzebildim kuzenlri yengesi babaannesi falan bakıyordu ona bende eşimle yüzüyordum bebek arabasınıda götürmüştüm plaja götürüyordum yatınca 1 , 1 buçuk saat uyanmıyordu oda iyiydi..

Tatile eşimin ailesi ile gitmenin dez avantajıda 7, 24 yemek yemeleri ev biraz tozluydu çok yoruluyordum eşim onlarla gittiimize pişman oldu benim dediğime geldi yine sonunda ben söyleyince eşim hep art niyetli olduğumu düşünüyor sonunda dediğime geliyor..
Gelelim oğlumun yemeğine bi gelene kadar oğlum pek birşey yemedi idareten yiyiyordu..

Son günde hava yağmurluydu yani dün keplıcaya gittik apar ropar çıktım oğlumun hoşna gitmedi zaten bende pek sevmedim giderken kv bizim arabadaydı eşim beni sevdiğinİ, benim iyi bi insan Olduğumu, anlatınca kv bana karşı yinebtriplere girdi uyuz karı beni kıskanıyor böyle birşey varmı yaa..
Birde eşim niz ist döneceğiz dedi
Hepsinin bana öyle bir bakışları vardıki eşim onları dinlemiyor diye afraları bana yapıyorlar gıcıklar..
Ooooo bayaa yazmışım hakkınızı helal edin kızlar:))

İyi geçti canım döndük evimize tatilimiz hava şartları nedeni ile kısa sürdü..

Canim taksamda degismiyor kabullenmeye çalışıyorum yese kiloyude takmiycam yemiyor hiç
Canim besinci ayda basladi bizim ki hani hep zayif olsaydi belki bu kadar takmam yapısı bu derdim ama iyi giderken gerileyince bir de hiç yemeyince bir sorun mu var diyorum kansızlık büyüme geriliği yapabiliyormus
kv gilin kıskanmasina rağmen güzel geçmiş canım hiç yoktan iyidir:) esinde anlamış sonunda bir dahakine onlarsiz gidersiniz:)

Nerde canım eşim tam bir ana kuzusu annesine biz gidersek senide götürürüz diyordu oda kıskanıp burnumdan getirmek istiyor tabi eşime yansıtmadan eşimin önünde kurban hayran arkasında laf sokmak anladığın..

Kızlar yatılı misafirlerim vardı annemler kuzenim coook yorgunum döncem ayaklarım zonkluyor öptüm
Ayyy gunlerdir kavanozlar yapmissin birde ustune yatili misafir,ahhh hamarat arkadasim Allah kolaylik versin,zamane gelinleri iste ben gibilerde hazir kahvaltiya cagrir kayinvalide ona bile bidi bifi yapip zoraki giderim,halbuki kavanoz dolusu domates biber hazirlamis,tarhana yapmis,ev eristesi yapmis saolsun yinede yaranilmiyor bu gelin milletine malesef

kız yazık ben bAzen şunu düşünürüm hangi anne baba oğlu mutsuz olsun ister gerçekten bi çok anne iyilik için çabalıyor eski kaynanaları tabi ayırıyorum bu olaydan yazık yas ilerledikçe cocuklar büyüyünce akraba ilişkileri artar çocukların ihtiyacı sen hic yüzlerine katlanıyorum diye düşünme idare et bak oda seni düşünmüş kaynAnam mısır yollamis bi mutlu oldum ki yerken cennette önüne gelsin hepsinin

Oyle tabi cnm da bnm hikayem cok uzun eskiye dayali valla,yilanin kuyruk acisi misali,gecmiste cok haksizliga ugradim esimle ayirmak icin cok ugrasti zamaninda,hiccc anlatmiyim bosa hepsi geride kaldi ama kendisi 34 srne once kpederin gelinligin altina beyaz ayakkabi almadigini unutamayip anlatip duruyo mesala,demekki senelerde gecse gecmis silinmiyor malesef,bnm kv tursu olsun kavonoz domatesi olsun her yil verir ama bu yilki iyiligi arda dogduktan sonra artti,oncesinde hamileyken bile bir telefon gormedim simdi bebekten sonra cok sey degisti,istedikleri kdr iyi davranilsin gecmisi unutamiyor insan ,ama arda icin onuda yapicaz galiba bundan sonra

Puzzle oyun mati almak iatoyorum kizlar kullanan var mi ?
Evde pike seriyorum.kaliya surekli, daha kullanisli olur gibi geldi
Gecen gordum bende ilgimi cekti ama bnm kirpi sacli hic oynarmi bilmiyorum
praline o istedigin ilk arabami gecen evimize gelen esimin en yakin arkadasi esime sormus eksik neyse onu alayim diye esimde demis hanim ilk arabam istiyordu diye saolsun getirmis gelirken ondada cok umitliydim ama cok zamn gecirmiyor o kdr sesli birsey olmasina ragmen,iki adim atiyo hop dusuyo yada geri adim atiyo oyuncak zaten agir oda kafasina dusuyo basliyo aglamaya,elinden tutarsam 1 mt gidioz hmn skiliyor,oyun matinida cok dikkatini cekecegini sanmuyorum ama iste hepimizin bebislerinin huyu farkli belki seninki cok sever
Bu arada kizlar nerdeyse 8 aylik olcaz 1 hafta var halen ne kdr oyuncagi varsa agzina goturuyo isiriyor
Sizde de boylemi durum?
Dur sunla oyniyim dugmesine basiyim gibi becerisi yok henuz isiriyoz suan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…