Hosbulduk cnmHoşgeldin canım :)
o kdr hevesle aldik hiccc kullanmadikMerhaba ,
Donence duruyormu hala elinizde.acaba ?
Cnm boyu iyi ise kiloyu takma, benim cimcime de persentilde geriledi kilo olarak..Selam güzel anneler ben temizliğe daldım ev berbattı gerçekten, bir topik var temizlik yarışmasına katıldım gaza geldim:)
Minigim hala benim yaptıkları mı yemiyor, dün akşam abisine yaptığım çorbaya pilava atıldı yedi, artık bize yaptıklarımdan ne isterse vericem, binbir emekle pişirip yaptığım mamalari yemiyor ben yiyorum
Cuma sağlık ocağına götürdüm, % 75 lerin üstünde olan kilo persentili % 25 lerin altına düştünazar var ya nazar sürekli okuyorum yok mu başka çaresi resmen eridi yavrum, hamdolsun bu ay almış kilo geçen ay 300 gr vermişti, boyu neyse ki uzun yanii normal
Geçmişi okuyum ben:)
Hisgeldin canimGünaydın hanımlar biz. Geldik :))
Sizi çok özledim anlataccak çok şey var bol dedikodu ile döndüm
Hoşbulduk canım:)Hisgeldin canim
Haberleri bekliyiruz
Selam güzel anneler ben temizliğe daldım ev berbattı gerçekten, bir topik var temizlik yarışmasına katıldım gaza geldim:)
Minigim hala benim yaptıkları mı yemiyor, dün akşam abisine yaptığım çorbaya pilava atıldı yedi, artık bize yaptıklarımdan ne isterse vericem, binbir emekle pişirip yaptığım mamalari yemiyor ben yiyorum
Cuma sağlık ocağına götürdüm, % 75 lerin üstünde olan kilo persentili % 25 lerin altına düştünazar var ya nazar sürekli okuyorum yok mu başka çaresi resmen eridi yavrum, hamdolsun bu ay almış kilo geçen ay 300 gr vermişti, boyu neyse ki uzun yanii normal
Geçmişi okuyum ben:)
Cnm boyu iyi ise kiloyu takma, benim cimcime de persentilde geriledi kilo olarak..
Bu ay boyu biraz uzamis neyseki..
İyi geçti canım döndük evimize tatilimiz hava şartları nedeni ile kısa sürdü..Hayırlı cumalar
dun komşuları cagirdim aksama da eltimler geldi cok yoruldum.sukur sabaha dinlenmis kalkabildim.
I imspecial tatliyi yaptim guzel ve cok hafif bi tatli oldu icine bi avuc dövülmüş ceviz kattim piserken yakisti.tesekkurler canim
Nego emir bey kreş e başlamış hayirli olsun hakkinda ins.sen nasılsın ca n im? Eymen bey nasillar:)
minione aysimason @hihami tatil nasil gidiyor canlarim
@bestemeste canim o model annelerden o kadar cok ki Allah sonumuzu hayretsin amin
Canim taksamda degismiyor kabullenmeye çalışıyorum yese kiloyude takmiycam yemiyor hiçCnm boyu iyi ise kiloyu takma, benim cimcime de persentilde geriledi kilo olarak..
Bu ay boyu biraz uzamis neyseki..
Canim besinci ayda basladi bizim ki hani hep zayif olsaydi belki bu kadar takmam yapısı bu derdim ama iyi giderken gerileyince bir de hiç yemeyince bir sorun mu var diyorum kansızlık büyüme geriliği yapabiliyormusKızlar zaten 6./7. Ay ile birlikte tabloda gerileme Başlaması bormal, aynı hız veya oranda büyümez bebekler. Boşuna sıkıntı yapmayın. Benim bebeğe mercimek diyorlar:) düşünün artık minikliğini.. Kendi kendimize evham yapmayın bence sağlıklılarsa dert yok..bu arada eflalim aranızı durumları düzeltmenize çok sevindim.. Maşallah canım gözün aydın..
kv gilin kıskanmasina rağmen güzel geçmiş canım hiç yoktan iyidir:) esinde anlamış sonunda bir dahakine onlarsiz gidersiniz:)Dün gece döndük evimize ohhh mis evim:))
Tatil oğluma iyi geldi hernekadar denizden korksada yine eğlendi bayaa..
İlk gün oplumu denize koydum korktu hatta sudan bile korkar oldu denizde çırpına çırpına bana sarıldı zorlamadım fazla..
İkinci gün havuzunu götürdüm deniz suyunu doldurdu eşim biraz soğuktu malum tatil sezonu geçti bende havuzu güneşe koydum su ısındı abdullah paşayı ilk suya soktuğumuzda yine dudan kaçtı sonra ben babası oynadık alıştı bu sefer elleri ile suya vurup duruyordu:))
Gittiğimiz evin kocaman ablusu vardı paşanın yürüteci de götürmÜştük o baştan obaşa koşup duruyordu sonrada yorulup yatıyordu uyumayan oğlum tatilde bol bol uyudu paşam..
Tatile eşimin ailesi ile gitmiştik onun avamtajını yaşadım bol bol yüzebildim kuzenlri yengesi babaannesi falan bakıyordu ona bende eşimle yüzüyordum bebek arabasınıda götürmüştüm plaja götürüyordum yatınca 1 , 1 buçuk saat uyanmıyordu oda iyiydi..
Tatile eşimin ailesi ile gitmenin dez avantajıda 7, 24 yemek yemeleri ev biraz tozluydu çok yoruluyordum eşim onlarla gittiimize pişman oldu benim dediğime geldi yine sonunda ben söyleyince eşim hep art niyetli olduğumu düşünüyor sonunda dediğime geliyor..
Gelelim oğlumun yemeğine bi gelene kadar oğlum pek birşey yemedi idareten yiyiyordu..
Son günde hava yağmurluydu yani dün keplıcaya gittik apar ropar çıktım oğlumun hoşna gitmedi zaten bende pek sevmedim giderken kv bizim arabadaydı eşim beni sevdiğinİ, benim iyi bi insan Olduğumu, anlatınca kv bana karşı yinebtriplere girdi uyuz karı beni kıskanıyor böyle birşey varmı yaa..
Birde eşim niz ist döneceğiz dedi
Hepsinin bana öyle bir bakışları vardıki eşim onları dinlemiyor diye afraları bana yapıyorlar gıcıklar..
Ooooo bayaa yazmışım hakkınızı helal edin kızlar:))
Nerde canım eşim tam bir ana kuzusu annesine biz gidersek senide götürürüz diyorduCanim taksamda degismiyor kabullenmeye çalışıyorum yese kiloyude takmiycam yemiyor hiç
Canim besinci ayda basladi bizim ki hani hep zayif olsaydi belki bu kadar takmam yapısı bu derdim ama iyi giderken gerileyince bir de hiç yemeyince bir sorun mu var diyorum kansızlık büyüme geriliği yapabiliyormus
kv gilin kıskanmasina rağmen güzel geçmiş canım hiç yoktan iyidir:) esinde anlamış sonunda bir dahakine onlarsiz gidersiniz:)
Ayyy gunlerdir kavanozlar yapmissin birde ustune yatili misafir,ahhh hamarat arkadasim Allah kolaylik versin,zamane gelinleri iste ben gibilerde hazir kahvaltiya cagrir kayinvalide ona bile bidi bifi yapip zoraki giderim,halbuki kavanoz dolusu domates biber hazirlamis,tarhana yapmis,ev eristesi yapmis saolsun yinede yaranilmiyor bu gelin milletine malesefKızlar yatılı misafirlerim vardı annemler kuzenim coook yorgunum döncem ayaklarım zonkluyor öptüm
kız yazık ben bAzen şunu düşünürüm hangi anne baba oğlu mutsuz olsun ister gerçekten bi çok anne iyilik için çabalıyor eski kaynanaları tabi ayırıyorum bu olaydan yazık yas ilerledikçe cocuklar büyüyünce akraba ilişkileri artar çocukların ihtiyacı sen hic yüzlerine katlanıyorum diye düşünme idare et bak oda seni düşünmüş kaynAnam mısır yollamis bi mutlu oldum ki yerken cennette önüne gelsin hepsininAyyy gunlerdir kavanozlar yapmissin birde ustune yatili misafir,ahhh hamarat arkadasim Allah kolaylik versin,zamane gelinleri iste ben gibilerde hazir kahvaltiya cagrir kayinvalide ona bile bidi bifi yapip zoraki giderim,halbuki kavanoz dolusu domates biber hazirlamis,tarhana yapmis,ev eristesi yapmis saolsun yinede yaranilmiyor bu gelin milletine malesef
Oyle tabi cnm da bnm hikayem cok uzun eskiye dayali valla,yilanin kuyruk acisi misali,gecmiste cok haksizliga ugradim esimle ayirmak icin cok ugrasti zamaninda,hiccc anlatmiyim bosa hepsi geride kaldi ama kendisi 34 srne once kpederin gelinligin altina beyaz ayakkabi almadigini unutamayip anlatip duruyo mesala,demekki senelerde gecse gecmis silinmiyor malesef,bnm kv tursu olsun kavonoz domatesi olsun her yil verir ama bu yilki iyiligi arda dogduktan sonra artti,oncesinde hamileyken bile bir telefon gormedim simdi bebekten sonra cok sey degisti,istedikleri kdr iyi davranilsin gecmisi unutamiyor insan ,ama arda icin onuda yapicaz galiba bundan sonrakız yazık ben bAzen şunu düşünürüm hangi anne baba oğlu mutsuz olsun ister gerçekten bi çok anne iyilik için çabalıyor eski kaynanaları tabi ayırıyorum bu olaydan yazık yas ilerledikçe cocuklar büyüyünce akraba ilişkileri artar çocukların ihtiyacı sen hic yüzlerine katlanıyorum diye düşünme idare et bak oda seni düşünmüş kaynAnam mısır yollamis bi mutlu oldum ki yerken cennette önüne gelsin hepsinin
Gecen gordum bende ilgimi cekti ama bnm kirpi sacli hic oynarmi bilmiyorumPuzzle oyun mati almak iatoyorum kizlar kullanan var mi ?
Evde pike seriyorum.kaliya surekli, daha kullanisli olur gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?