Canim bir ara 37.5 e dustu ama sonra tekrar 38e cikti.. Kimyasal diye elim gitmiyor bir turlu, birde diyorum kendi vucudu savasarak yensin... Fazla yukselirse tabiki vercem sonunda.. Sagolcanim..aysimason .!.:Geçmiş olsun canımateş düşürücü vermeden nasıl düşüreceksinki ben bir kere denedim oğlum berdeyse havale gwçirecekti.. Burnunu aspiratörle aç canım ondan huysuzlanıyordur..
Evet canim ikinci universiteCanım aof ikinci universite diye girdim ben ordan 9-22 arası yazıyor telefonda da öyle dedi ama seninki ikinci üniversite degilmi benmi yanlış biliuorum
Ozellikle cantalara bayildimOhh canima değsin hamileyken yapamadığım alisverisi yapıyorum
cok uygun su ara sezon sonu canım25tl tanesi ayakkabıları 7.5 aldım düşünOzellikle cantalara bayildim
Benimde icerde bir suru cantalarim.kumas pantolon gomleklerim bekliyor
İnsallah atanirim da hepsini giymeye baslarim
Gule gule kullan canim
Ayyyy insallahhh bende olmak istiyorummmBu arada sabah 11 de çıktık arkadasimla abarta abr ta alışveriş yapıyordum ki tam bitirdim derken pastanede regl oldugumu anladım beyaz pantolonla birdeAllahtan rezil olmadan eve geldim simdi minione ben adet oldum bugün cook mutluyum darısı sana bu arada sütum hakikaten dün gece azalmisti regl olmak etkilli
Fark olursa haber ederimAyyyy insallahhh bende olmak istiyorummm
Bakalim kg nda fark olcakmi
Gobegin dahada incekmi acaba
Yok yok sen yinede vazgecmeCanim bende tam karar vermek uzereydim, o zaman almiyim ya madem dusuyor, zaten benim kiz surekli dusuyor bide onun tahribatiyla ugrasamam :)).
Benim kizimda cogu zaman agzina sokuyor ama ilgisini tekerlek gibi donen seyler cok cekiyor, arkadasin oglunun arabasi gecmis eline baktim elleriyle donduruyor tekerlekleri.. Birde kitaplardaki resimlere baka o kaar.. Onun disinda agziyla kesfediyor hala.
Kiyafetlerinde 2.universtende hayirli olsun canim simavsiz universtenin keske cocuk gelisimi bolumu de olsa bende onu okumak isterdimOhh canima değsin hamileyken yapamadığım alisverisi yapıyorum
Gecmis olsun yaaKizim yine atesli, bu sefeeki dis olsa, burnuda akiyor.. Gece hic uyutmadi, yarim saatte bir aglayarak kalkti, burnu tikali oldugu icin uyuyamadi yavrum. dus aldirdim.uzerinde sadece badi var ustelik havalar burda sogudu.. Ama hala 38.5.. 39.5 uzerine cikamadan vermiyorum ates dusurucu, vermek istemiyorumda zaten.. Nasil dusurebilirim?
Diyetim iyo godiyor kizlar, arkadaslarla whatspp grubumuz var hergun hesap veriyoruz birbirimize, ise yaradi 5-6 gundur devam ediyorum.. Oyle cok siki bir diyet degil cikolata ve ekmegi kestim ve abartmadan yiyorum..
saol canım benim yok mu ben var diye biliyorumKiyafetlerinde 2.universtende hayirli olsun canim simavsiz universtenin keske cocuk gelisimi bolumu de olsa bende onu okumak isterdim
canim ben hep uyku tulumu kullandim dogdu dogali, yazlikda var pazenden, yazin badinin ustune tulumu giydirdim. Bence bogucu olaz canim sonucta bizde yorgan kullaniyoruz kisin, uyku tulumu kullanmak daha avantajli, birinci sebebi bebisler hareketlendi ortu asla uzerinde durmaz gece usur hasta olabilir, ikincisi ise ben bi sekilde ortu yuzunu orter kizim acamaz dolanir nefessiz kalir filan diye korkuyorum.. Bana uyku tulumu guvenli geliyorGecmis olsun yaa
Diss cikarmak cok zor bir surec malesef
Evet havalar serinledi evde derece 25,5 gostersede biz halen citcitli atletle geziyoruz ve kafasi cok terliyo
Yatarken incecik bir pijsma giydiriyorum ustune kisa kol ic citcitli atletini
Ustune incecik bir ortu ama cogu kez tekmeleyip atiyo
Kisa nolucak bilmiyorum valla asla uyku tulumu giydirnk istemiyorum ruhu sikilir oglumun onun icinde kendimi koyuyorum yerine boguluyorum ve diorum asla ogluma bunu yapamam
Ah canım olur mu öyle hamarat drgılım falan bız sebo yaptıgın patıkconverse lerden bllırız buz sadece ıs başa düştüğü uçun yapıyoruz sana da ıs düşünce ne güzel yapıyorsun bak pratik hatun afıyet olsun ardayaKizlar ben oyle sizler gibi konserveler yapip atamiyorum hamarat degilim ama oglum icin dr kiyma diyorsa eger akan sular durur valla :)))Eki Görüntüle 1631966
canım malesef bıze yarım gün 6 saat dıye sınıf öğretmenlerı ve okul oncecılrre vermıyırlarÇalışan annelere bi sorum var
Süt izninde son durum nedir acep yarimgun cal i sanlara var mi ne kadar
Birde hipp bebe bisküvisi hakkında yorumlar ojurken alkol var diye rastladım ne kdar dogru bilginiz var mi
ben bılmıyordum diğer markalarda yoksa onlardan alırım hem daha ucuz saol canım yaIcindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
Saol cnmIyi geceler guzel yurekliler
şu yaz donemi cokk yogun geciyor gelen giden bayrani da atlatirsak bi düzene gireriz ins.evli evine köylü köyüne misali okullar acili y or programli hayat başlıyor.
minione hoşgeldin çok gecmis olsun canim simdi daha iyisindir ins...kiymaciklar da arda bey e afiyet sifa olsun ins.
aysimason sen de hosgeldin canim.kv lerde oluyor kis k anclik bizimkinde de var.mesela ne ise once kv ye ona olmaz bize olursa Allah etmeye başımız cok agrir:)
praline kuzu ateslenmis canim benim Allahim korusun ates önemli...nasıl oldu inciler i hic çıkmışmiydi?
I imspecial yorulmussun yatili misafir bende de vardi annem kardesim gelinimiz.cok zor be seviyrum misafiri guzel guzel ikramlar hazırlamayı ama pil dayanmiyo cabuk bitiyo
Aldiklarin da cok şık g u zel günlerde eskisin ins.
@eflalim ohh miss gule gule kirletin.keske uzuncaa bi zaman kirlenmese ama nankor bu ev işleri. Ek gıda bizde olye yenice birkaç tatlı kasigi yiyi r uz şükür.
Safransari canim hakkinda hayırlısı buymus demekki vakti var henuz.hayirlica sende atan ins gonlune gore o lsun ins.
Saol cnm
Biraz daha iyilestim gibi
Oglumunda burnu hafif tikali
İnsallah gun gectikce iyi oluruz
Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?