2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason .!.:
Geçmiş olsun canım ateş düşürücü vermeden nasıl düşüreceksinki ben bir kere denedim oğlum berdeyse havale gwçirecekti.. Burnunu aspiratörle aç canım ondan huysuzlanıyordur..
Canim bir ara 37.5 e dustu ama sonra tekrar 38e cikti.. Kimyasal diye elim gitmiyor bir turlu, birde diyorum kendi vucudu savasarak yensin... Fazla yukselirse tabiki vercem sonunda.. Sagolcanim..

Ozellikle cantalara bayildim
Benimde icerde bir suru cantalarim.kumas pantolon gomleklerim bekliyor
İnsallah atanirim da hepsini giymeye baslarim
Gule gule kullan canim
cok uygun su ara sezon sonu canım25tl tanesi ayakkabıları 7.5 aldım düşün inşallah canım ınşallah hayırlısıbile atanursin kimsenin emeği zai olmasın o kadar okudun olacak insallah

Ayyyy insallahhh bende olmak istiyorummm
Bakalim kg nda fark olcakmi
Gobegin dahada incekmi acaba

Yok yok sen yinede vazgecme
Belki daha cok kucukler onunuzdeki aya bir bakmissin yaris bile yaparlar hic belli olmaz
Simdilik oyun tablasini cikardim kucaginda oynuyor biraz da olsa

Gecmis olsun yaa
Diss cikarmak cok zor bir surec malesef
Evet havalar serinledi evde derece 25,5 gostersede biz halen citcitli atletle geziyoruz ve kafasi cok terliyo
Yatarken incecik bir pijsma giydiriyorum ustune kisa kol ic citcitli atletini
Ustune incecik bir ortu ama cogu kez tekmeleyip atiyo
Kisa nolucak bilmiyorum valla asla uyku tulumu giydirnk istemiyorum ruhu sikilir oglumun onun icinde kendimi koyuyorum yerine boguluyorum ve diorum asla ogluma bunu yapamam

canim ben hep uyku tulumu kullandim dogdu dogali, yazlikda var pazenden, yazin badinin ustune tulumu giydirdim. Bence bogucu olaz canim sonucta bizde yorgan kullaniyoruz kisin, uyku tulumu kullanmak daha avantajli, birinci sebebi bebisler hareketlendi ortu asla uzerinde durmaz gece usur hasta olabilir, ikincisi ise ben bi sekilde ortu yuzunu orter kizim acamaz dolanir nefessiz kalir filan diye korkuyorum.. Bana uyku tulumu guvenli geliyor

Iyi geceler guzel yurekliler
şu yaz donemi cokk yogun geciyor gelen giden bayrani da atlatirsak bi düzene gireriz ins.evli evine köylü köyüne misali okullar acili y or programli hayat başlıyor.

minione hoşgeldin çok gecmis olsun canim simdi daha iyisindir ins...kiymaciklar da arda bey e afiyet sifa olsun ins.

aysimason sen de hosgeldin canim.kv lerde oluyor kis k anclik bizimkinde de var.mesela ne ise once kv ye ona olmaz bize olursa Allah etmeye başımız cok agrir:)

praline kuzu ateslenmis canim benim Allahim korusun ates önemli...nasıl oldu inciler i hic çıkmışmiydi?

I imspecial yorulmussun yatili misafir bende de vardi annem kardesim gelinimiz.cok zor be seviyrum misafiri guzel guzel ikramlar hazırlamayı ama pil dayanmiyo cabuk bitiyo
Aldiklarin da cok şık g u zel günlerde eskisin ins.

@eflalim ohh miss gule gule kirletin.keske uzuncaa bi zaman kirlenmese ama nankor bu ev işleri. Ek gıda bizde olye yenice birkaç tatlı kasigi yiyi r uz şükür.

Safransari canim hakkinda hayırlısı buymus demekki vakti var henuz.hayirlica sende atan ins gonlune gore o lsun ins.

Çalışan annelere bi sorum var
Süt izninde son durum nedir acep yarimgun cal i sanlara var mi ne kadar

Birde hipp bebe bisküvisi hakkında yorumlar ojurken alkol var diye rastladım ne kdar dogru bilginiz var mi

Kizlar ben oyle sizler gibi konserveler yapip atamiyorum hamarat degilim ama oglum icin dr kiyma diyorsa eger akan sular durur valla :)))Eki Görüntüle 1631966
Ah canım olur mu öyle hamarat drgılım falan bız sebo yaptıgın patıkconverse lerden bllırız buz sadece ıs başa düştüğü uçun yapıyoruz sana da ıs düşünce ne güzel yapıyorsun bak pratik hatun afıyet olsun ardaya
Çalışan annelere bi sorum var
Süt izninde son durum nedir acep yarimgun cal i sanlara var mi ne kadar

Birde hipp bebe bisküvisi hakkında yorumlar ojurken alkol var diye rastladım ne kdar dogru bilginiz var mi
canım malesef bıze yarım gün 6 saat dıye sınıf öğretmenlerı ve okul oncecılrre vermıyırlar

Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
ben bılmıyordum diğer markalarda yoksa onlardan alırım hem daha ucuz saol canım ya

Saol cnm
Biraz daha iyilestim gibi
Oglumunda burnu hafif tikali
İnsallah gun gectikce iyi oluruz

Günaydın kızlar :)

minione canım kv ile ilgili şöyşe düşün... Eşin kimle evlense veya sen kimle evlensen evlilik Sürecinde böyle olaylar oluyor. Geçti gitti.. Gelelim seni hamileyken alamamalarına. Sen el kızısın seni sahiplenmezler zaten istisnalar dışında ama Arda onların Can'ları onu sahiplenip korusunlar sevsinler o da yeter bence. Ayrıca ilgi Gösteren bir babaanne ise ileride ilk torun avantajı ile bırakır sinemaya gider gezmeye hatta iki günlük yatılı tatillere gidersiniz oh mis:)
Benim kv ne bana ne torununa ilgi gösteriyor nasıl benim güzel kızıma içleri gitmiyor anlamıyorum oğlunun ilk çocuğu ama yok... Bir toka bile almadı evinde beneğe ek gıda yapsam Boşa gitti diyr ağlıyor sadece oğluna ağlamasını biliyor. Bak da hanım tuvalete girsin dese eşim saatlerce ağlıyor ben istemem mi vs vs ama diğer iki torununa tabağından bir şey yese ayırır her yerden bir iey götürür.. Neyse bu da bana dert oluyor en azından torunlarını sevselerdi diyorum seninkiler seviyorsa bence bu da güzel senin ve bebeğinin adına.. Iki ald Tarafından sevilen bebekler de mutlu oluyor dede sevgisi babaanne sevgis falan oluyor hem de anne bırakıp bırakıp gezer :)) sinemaya gidersiniz eşinle onlar torunla oynarken oh mis :)

Saol cnm
Biraz daha iyilestim gibi
Oglumunda burnu hafif tikali
İnsallah gun gectikce iyi oluruz

Geçmiş olsun canım. EmzirenAnne hasta olunca bebeğine geçirmekten korkmasın Demişti doktorum. Vücudun ürettiği antikorlar sütten bebeğe geçer onu güçlü kılarmış aksine.. Tabi 40 günlük bebekken değil...
Yani şimdi hiç korkma..
Yorgunluk tatil Dönüşü vücudun kendini salması ter hasta ediyor insanı..

Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.

Canım burada birçok şeyi birbirimizden öğreniyoruz hamileyken içilen eleviy in içinde de sakıncalı Şeyler vardı burdan öğrendi çoğumuz vs.. Yani olabiliyor bunu da senden öğrenmiş olduk bence...
Başka markadan bakabilir ya da kendin de yapabilirsin iki üç tepsi yap biri buzluğa biri ağzı kapalı kutuya pekmez un tereyağı çok basit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…