2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım anlıyorum geçmiş kolay unutuluyor mesafeni koruyarak oğlu şunuda dededen babaanneden uzak tutmadan dengeyi kurarsin sen yaparsin

Günaydın hepinize birazdan benden durumlari anlatayım Ahmet son üç gündür masallah ellerini birakip taytay yapıyor bekliyor kendini sabitleyince yürüyecek sanirim yani su an 8 ay 3 haftalık sanırım 10 aylık olduğunda 1ay 1.5 ay sonra yürür Allh nasip ederse kizimda bu ara iştahlı maşallah hala kardesini kıskanıyor ve 13 kg ama ena azından yemek yediğini biliyorum okula başlayacak çok heyecanıliyiz alışverişler yapilacak falan ayy bende okula giden bi barış annesiyim artik veli oldum bu arada bende öğrenci oldum kaydımı yaptirdim bir sürü kitap verdiler çok zor ya medeni hukuk falan amannn ben daha hukugu okuyup anlayamadim neyse bitirecez madem açtım bu işi başıma

Haftasonu düğün vardı düğüne geldi annem babam abim kardesim onlara yemek temizlik yatakbisiyle uğraştım düğüne gidince birde misafir olarak amcamin kizini oğluyla getirdim oda 3 yaşında birde abimim kızı gelmişti evde 4 çocuklu prova yqptim zor anacim ki çocuklar akilliydi yeğenim nasıl tatlı olmuş hala seni ozledim sana geldim ben annemi getirmedim diyor 2.5 yaşında annemleri görmek güzeldi ama geleleim ahmete emzigi biraktik uykuya geçmek biraz zor oluyor ama alışıyor artik kucakta sallaanmak istiyor hryerden tutunup kalkıyor elini birakiyo küt popo üstüne düşüyor ben üzülüyorum ama o kendini geliştirdiği için mutlu cekmeceleri çekip elini sıkıştırıyor icindekileri döküyor acayip hareketli ve yaramaz gören Allah sabir versin diyor ek gıda konusuda iste karisik baz Ne yiyor bazen yemiyor bazen ablasının elinden tostunu alip agzinq tıkıyor bu oğlan ne zaman büyüdü bizi elinde oynatıyor anlamıyorum çenede hic durmuyor memeeee diye geziyro odaları beni ararken adim meme kaldı bizden boyle bu hafta bayrama gutmeden gezecem dedim kocam otur oturdugun yerde dedi dinlemicem ama bakalim

Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzinda
Ablamin bebegi 2.5 ay buyuk o hic agzina almadi oyincaklari
Hatta bizimki etiket manyagi, oyuncaktaki etiketlere bayiliyor. Hatta etiket topu aldim e bebekten bu yuzden :)

Canim neye kayit yaptirdin ? Hayirli olsun
Bende 4 e tamamlamak icin kayit yaptiracam ama zamani gelmedi daha biliyorum

Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzinda
Ablamin bebegi 2.5 ay buyuk o hic agzina almadi oyincaklari
Hatta bizimki etiket manyagi, oyuncaktaki etiketlere bayiliyor. Hatta etiket topu aldim e bebekten bu yuzden :)
Ahahaaaa benimkide etiket manyagi :)
Yurutecle yurumuyo minerdeki etiketi yalamaktan :))
Himm etiket topu guzel fikir bir goz atarim mutlaka gittigimde tam bizlikmis

Canim bende tam karar vermek uzereydim, o zaman almiyim ya madem dusuyor, zaten benim kiz surekli dusuyor bide onun tahribatiyla ugrasamam :)).
Benim kizimda cogu zaman agzina sokuyor ama ilgisini tekerlek gibi donen seyler cok cekiyor, arkadasin oglunun arabasi gecmis eline baktim elleriyle donduruyor tekerlekleri.. Birde kitaplardaki resimlere baka o kaar.. Onun disinda agziyla kesfediyor hala.

Kizim yine atesli, bu sefeeki dis olsa, burnuda akiyor.. Gece hic uyutmadi, yarim saatte bir aglayarak kalkti, burnu tikali oldugu icin uyuyamadi yavrum . dus aldirdim.uzerinde sadece badi var ustelik havalar burda sogudu.. Ama hala 38.5.. 39.5 uzerine cikamadan vermiyorum ates dusurucu, vermek istemiyorumda zaten.. Nasil dusurebilirim?

Diyetim iyo godiyor kizlar, arkadaslarla whatspp grubumuz var hergun hesap veriyoruz birbirimize, ise yaradi 5-6 gundur devam ediyorum.. Oyle cok siki bir diyet degil cikolata ve ekmegi kestim ve abartmadan yiyorum..

Geçmiş olsun canım ateş düşürücü vermeden nasıl düşüreceksinki ben bir kere denedim oğlum berdeyse havale gwçirecekti.. Burnunu aspiratörle aç canım ondan huysuzlanıyordur..

Canim neye kayit yaptirdin ? Hayirli olsun
Bende 4 e tamamlamak icin kayit yaptiracam ama zamani gelmedi daha biliyorum
canım adalete yaptirdim eğer ikinci üniversite başvurusu ise seninki hemen başvur 9-22 eylül arası gecikme ets te gireceksen onu bilmiyorum bende bu adalet bitiiryim dgs ile hukuka gecicem

inşallah mi deyim yoksa daha mi gecikse yürümesi bilemiyorum canım ya çünkü gün geçtikçe daha zor oluyor herşeye ulaşabilir olmasi zor yürürse kolunu uzaticak bu sefer ama emeklemesinden iyi kis geliyor yerde üşümesin

Selam kızlar bu gece kaka nöbetindeydik yine kabız olmuştu abdullah şimdi tam yaptı rahatladı..
Gazanız mübarek ola
canım benim güzel kızıma coook geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ateş düşürücü için dr lar verilir cocuk rahatlar diyor ancak antibiyotik iyi değil sen yinede üzülme ateş düşürücü havale den iyidir birde sirkeli suyu beze batirir atletle cocugun ustune degdirebilirsin

Canim burada 28-9 arasi diye kaygi etmiyordum bende

Bu arada sabah 11 de çıktık arkadasimla abarta abr ta alışveriş yapıyordum ki tam bitirdim derken pastanede regl oldugumu anladım beyaz pantolonla birdeAllahtan rezil olmadan eve geldim simdi minione ben adet oldum bugün cook mutluyum darısı sana bu arada sütum hakikaten dün gece azalmisti regl olmak etkilli

Canim incir iyi geliyor oneririm.
gerçektenmi dur bi deneyeyim.. Teşekkür ederim canım..

Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…