Canım anlıyorum geçmiş kolay unutuluyor mesafeni koruyarak oğlu şunuda dededen babaanneden uzak tutmadan dengeyi kurarsin sen yaparsinOyle tabi cnm da bnm hikayem cok uzun eskiye dayali valla,yilanin kuyruk acisi misali,gecmiste cok haksizliga ugradim esimle ayirmak icin cok ugrasti zamaninda,hiccc anlatmiyim bosa hepsi geride kaldi ama kendisi 34 srne once kpederin gelinligin altina beyaz ayakkabi almadigini unutamayip anlatip duruyo mesala,demekki senelerde gecse gecmis silinmiyor malesef,bnm kv tursu olsun kavonoz domatesi olsun her yil verir ama bu yilki iyiligi arda dogduktan sonra artti,oncesinde hamileyken bile bir telefon gormedim simdi bebekten sonra cok sey degisti,istedikleri kdr iyi davranilsin gecmisi unutamiyor insan ,ama arda icin onuda yapicaz galiba bundan sonra
Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzindaGecen gordum bende ilgimi cekti ama bnm kirpi sacli hic oynarmi bilmiyorum
praline o istedigin ilk arabami gecen evimize gelen esimin en yakin arkadasi esime sormus eksik neyse onu alayim diye esimde demis hanim ilk arabam istiyordu diye saolsun getirmis gelirken ondada cok umitliydim ama cok zamn gecirmiyor o kdr sesli birsey olmasina ragmen,iki adim atiyo hop dusuyo yada geri adim atiyo oyuncak zaten agir oda kafasina dusuyo basliyo aglamaya,elinden tutarsam 1 mt gidioz hmn skiliyor,oyun matinida cok dikkatini cekecegini sanmuyorum ama iste hepimizin bebislerinin huyu farkli belki seninki cok sever
Bu arada kizlar nerdeyse 8 aylik olcaz 1 hafta var halen ne kdr oyuncagi varsa agzina goturuyo isiriyor
Sizde de boylemi durum?
Dur sunla oyniyim dugmesine basiyim gibi becerisi yok henuz isiriyoz suan :))
Canim neye kayit yaptirdin ? Hayirli olsunGünaydın hepinize birazdan benden durumlari anlatayımAhmet son üç gündür masallah ellerini birakip taytay yapıyor bekliyor kendini sabitleyince yürüyecek sanirim yani su an 8 ay 3 haftalık sanırım 10 aylık olduğunda 1ay 1.5 ay sonra yürür Allh nasip ederse kizimda bu ara iştahlı maşallah hala kardesini kıskanıyor ve 13 kg ama ena azından yemek yediğini biliyorum okula başlayacak çok heyecanıliyiz alışverişler yapilacak falan ayy bende okula giden bi barış annesiyim artik veli oldum bu arada bende öğrenci oldum kaydımı yaptirdim bir sürü kitap verdiler çok zor ya medeni hukuk falan amannn ben daha hukugu okuyup anlayamadim neyse bitirecez madem açtım bu işi başıma
Haftasonu düğün vardı düğüne geldi annem babam abim kardesim onlara yemek temizlik yatakbisiyle uğraştım düğüne gidince birde misafir olarak amcamin kizini oğluyla getirdim oda 3 yaşında birde abimim kızı gelmişti evde 4 çocuklu prova yqptimzor anacim ki çocuklar akilliydi yeğenim nasıl tatlı olmuş hala seni ozledim sana geldim ben annemi getirmedim diyor 2.5 yaşında annemleri görmek güzeldi ama geleleim ahmete emzigi biraktik uykuya geçmek biraz zor oluyor ama alışıyor artik kucakta sallaanmak istiyor hryerden tutunup kalkıyor elini birakiyo küt popo üstüne düşüyor ben üzülüyorum ama o kendini geliştirdiği için mutlu cekmeceleri çekip elini sıkıştırıyor icindekileri döküyor acayip hareketli ve yaramaz gören Allah sabir versin diyor ek gıda konusuda iste karisik baz Ne yiyor bazen yemiyor bazen ablasının elinden tostunu alip agzinq tıkıyor bu oğlan ne zaman büyüdü bizi elinde oynatıyor anlamıyorum çenede hic durmuyor memeeee diye geziyro odaları beni ararken adim meme kaldı bizden boyle bu hafta bayrama gutmeden gezecem dedim kocam otur oturdugun yerde dedi dinlemicem ama bakalim
Ahahaaaa benimkide etiket manyagi :)Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzinda
Ablamin bebegi 2.5 ay buyuk o hic agzina almadi oyincaklari
Hatta bizimki etiket manyagi, oyuncaktaki etiketlere bayiliyor. Hatta etiket topu aldim e bebekten bu yuzden :)
Canim bende tam karar vermek uzereydim, o zaman almiyim ya madem dusuyor, zaten benim kiz surekli dusuyor bide onun tahribatiyla ugrasamam :)).Gecen gordum bende ilgimi cekti ama bnm kirpi sacli hic oynarmi bilmiyorum
praline o istedigin ilk arabami gecen evimize gelen esimin en yakin arkadasi esime sormus eksik neyse onu alayim diye esimde demis hanim ilk arabam istiyordu diye saolsun getirmis gelirken ondada cok umitliydim ama cok zamn gecirmiyor o kdr sesli birsey olmasina ragmen,iki adim atiyo hop dusuyo yada geri adim atiyo oyuncak zaten agir oda kafasina dusuyo basliyo aglamaya,elinden tutarsam 1 mt gidioz hmn skiliyor,oyun matinida cok dikkatini cekecegini sanmuyorum ama iste hepimizin bebislerinin huyu farkli belki seninki cok sever
Bu arada kizlar nerdeyse 8 aylik olcaz 1 hafta var halen ne kdr oyuncagi varsa agzina goturuyo isiriyor
Sizde de boylemi durum?
Dur sunla oyniyim dugmesine basiyim gibi becerisi yok henuz isiriyoz suan :))
Geçmiş olsun canımKizim yine atesli, bu sefeeki dis olsa, burnuda akiyor.. Gece hic uyutmadi, yarim saatte bir aglayarak kalkti, burnu tikali oldugu icin uyuyamadi yavrum. dus aldirdim.uzerinde sadece badi var ustelik havalar burda sogudu.. Ama hala 38.5.. 39.5 uzerine cikamadan vermiyorum ates dusurucu, vermek istemiyorumda zaten.. Nasil dusurebilirim?
Diyetim iyo godiyor kizlar, arkadaslarla whatspp grubumuz var hergun hesap veriyoruz birbirimize, ise yaradi 5-6 gundur devam ediyorum.. Oyle cok siki bir diyet degil cikolata ve ekmegi kestim ve abartmadan yiyorum..
Bizimki de oyuncaklarin etiketlerini yaliyor surekliAhahaaaa benimkide etiket manyagi :)
Yurutecle yurumuyo minerdeki etiketi yalamaktan :))
Himm etiket topu guzel fikir bir goz atarim mutlaka gittigimde tam bizlikmis
Canim incir iyi geliyor oneririm.Selam kızlar bu gece kaka nöbetindeydik yine kabız olmuştu abdullah şimdi tam yaptı rahatladı..
canım adalete yaptirdim eğer ikinci üniversite başvurusu ise seninki hemen başvur 9-22 eylül arası gecikme ets te gireceksen onu bilmiyorum bende bu adalet bitiiryim dgs ile hukuka gecicemCanim neye kayit yaptirdin ? Hayirli olsun
Bende 4 e tamamlamak icin kayit yaptiracam ama zamani gelmedi daha biliyorum
inşallah mi deyim yoksa daha mi gecikse yürümesi bilemiyorum canım ya çünkü gün geçtikçe daha zor oluyor herşeye ulaşabilir olmasi zor yürürse kolunu uzaticak bu sefer ama emeklemesinden iyi kis geliyor yerde üşümesin
Gazanız mübarek olaSelam kızlar bu gece kaka nöbetindeydik yine kabız olmuştu abdullah şimdi tam yaptı rahatladı..
canım benim güzel kızıma coook geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ateş düşürücü için dr lar verilir cocuk rahatlar diyor ancak antibiyotik iyi değil sen yinede üzülme ateş düşürücü havale den iyidir birde sirkeli suyu beze batirir atletle cocugun ustune degdirebilirsinKizim yine atesli, bu sefeeki dis olsa, burnuda akiyor.. Gece hic uyutmadi, yarim saatte bir aglayarak kalkti, burnu tikali oldugu icin uyuyamadi yavrum. dus aldirdim.uzerinde sadece badi var ustelik havalar burda sogudu.. Ama hala 38.5.. 39.5 uzerine cikamadan vermiyorum ates dusurucu, vermek istemiyorumda zaten.. Nasil dusurebilirim?
Diyetim iyo godiyor kizlar, arkadaslarla whatspp grubumuz var hergun hesap veriyoruz birbirimize, ise yaradi 5-6 gundur devam ediyorum.. Oyle cok siki bir diyet degil cikolata ve ekmegi kestim ve abartmadan yiyorum..
canım adalete yaptirdim eğer ikinci üniversite başvurusu ise seninki hemen başvur 9-22 eylül arası gecikme ets te gireceksen onu bilmiyorum bende bu adalet bitiiryim dgs ile hukuka gecicem
inşallah mi deyim yoksa daha mi gecikse yürümesi bilemiyorum canım ya çünkü gün geçtikçe daha zor oluyor herşeye ulaşabilir olmasi zor yürürse kolunu uzaticak bu sefer ama emeklemesinden iyi kis geliyor yerde üşümesin
Gazanız mübarek ola
canım benim güzel kızıma coook geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ateş düşürücü için dr lar verilir cocuk rahatlar diyor ancak antibiyotik iyi değil sen yinede üzülme ateş düşürücü havale den iyidir birde sirkeli suyu beze batirir atletle cocugun ustune degdirebilirsin
Canım aof ikinci universite diye girdim ben ordan 9-22 arası yazıyor telefonda da öyle dedi ama seninki ikinci üniversite degilmi benmi yanlış biliuorumEki Görüntüle 1631753
Canim burada 28-9 arasi diye kaygi etmiyordum bende
gerçektenmi dur bi deneyeyim.. Teşekkür ederim canım..Canim incir iyi geliyor oneririm.
Sağolasıncanım adalete yaptirdim eğer ikinci üniversite başvurusu ise seninki hemen başvur 9-22 eylül arası gecikme ets te gireceksen onu bilmiyorum bende bu adalet bitiiryim dgs ile hukuka gecicem
Gazanız mübarek ola
canım benim güzel kızıma coook geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ateş düşürücü için dr lar verilir cocuk rahatlar diyor ancak antibiyotik iyi değil sen yinede üzülme ateş düşürücü havale den iyidir birde sirkeli suyu beze batirir atletle cocugun ustune degdirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?