- 26 Mart 2014
- 117
- 170
- 53
Biz yarın 8 ayı tamamlayacağız emeklemiyoruz, kalkamıyoruz. Oturabiliyoruz yine de yalnız bırakmıyoruz otururken, canı istemezse hiç sağa sola bakmadan bırakıyor kendini. Muhallebi gibi şeyleri de sevmiyoruz...
Ama miniklerin her hali birbirinden tatlı... Acele etmiyoruz biz...
GunaydinnGünaydın kızlar emziği bırakıyoruz iki gündür kolay oldu gıbı
Ben bayağı oldu takip edemedim işten güçten ama aynı şeyi yazcaktım sanki bi tek benim bebeğim emeklemiyomuş hala dik güvenli oturamıyomuş gibi geliyodu ki içim rahatladı seni okuyunca :) diş de çıkarmadı hala prensesim
Canım aklı basına gelince sor oluyor etrafta gördüğüm ondan bırakyırıyım dedimGunaydinn
Neden canim isteyerek mi birakiyo
evet canım kendi işimiz o yüzden rahatızSen nerde çalışıyordun cnm kendi işin mi
Böyle çocuklar sınıfta kendini beğenmiş herşeyi kendine gore yasayan tipler
Mesela ahmet kel
coook sevindim ise yaramasina
Sonra okulda ger çocuk lider on planda bizim cocuklar mütevazi olsun ya
günaydın ne güzel bende bıraktırmak istiyorum bağımlı değil sadece uykuda arıyor gündüz almıyor zaten o yüzden nasıl ayırcam bilemiyorumGünaydın kızlar emziği bırakıyoruz iki gündür kolay oldu gıbı
Dönence kullanmadık...Merhaba ,
Donence duruyormu hala elinizde.acaba ?
Bende duruyor hic kullanamadik nerdeyse nasip olursa bi gun ikincide kullaniriz diye umit ediyorum..Merhaba ,
Donence duruyormu hala elinizde.acaba ?
Afiyet olsun cnm bebisine..Bunlarda doğal şeftali sularım kısa seftakılerı su şekerle kaynatıp blendırlayıp bı kaç tasıp kaynarken sıcak kapatıp bı gece beklıyoruz ters şekilde hazırlarEki Görüntüle 1629953
Uyurken kolay oluyor simdilik diye birakmayi dusunmuyorum. Biraz daha dursun bakalimGünaydın kızlar emziği bırakıyoruz iki gündür kolay oldu gıbı
Biz olduk canimAnneler bugün gecikmeli doktor kontrolünüze gittik dediklerini yaz ak istiyorum çok güzel Şeyler dedi ama halim yok:))
1 yaşına kadar mutlaka göz doktoruna gidip ilk muayenesini olmak zorunda bebişlerimizz inş hepsi sağlıkla gider gelirler.
Hala gitmeyenlerin aklında olsun.
Bende minik kavanizlara yapayim haftaya pazardan alipBunlarda doğal şeftali sularım kısa seftakılerı su şekerle kaynatıp blendırlayıp bı kaç tasıp kaynarken sıcak kapatıp bı gece beklıyoruz ters şekilde hazırlarEki Görüntüle 1629953
Safransari saol canım iki cocukla insan otomatiğe bağlıyor
mhulyak ıs te yeterki canım
@aysimason ıyı tatiller şekerim
minione tatil nasıl
Duha22 çok kolay canım 1lt süte 1 su bardagı ırmık 1 şu bardagı seker bı kasık tereyağ vanılya ..hepsını koyulaşmaya baslayıncaya kadar pişir sonra yağlanmış kek kalını na dok buzluk ta veya dolanım altında beklet servus yaparken harıbo çakıl taşı kullanabılırsın
Saolun kizlar bittide dondum bileHayırlı cumalar
dun komşuları cagirdim aksama da eltimler geldi cok yoruldum.sukur sabaha dinlenmis kalkabildim.
I imspecial tatliyi yaptim guzel ve cok hafif bi tatli oldu icine bi avuc dövülmüş ceviz kattim piserken yakisti.tesekkurler canim
@eflalim emir bey kreş e başlamış hayirli olsun hakkinda ins.sen nasılsın ca n im? Eymen bey nasillar:)
minione @aysimason @hihami tatil nasil gidiyor canlarim
@bestemeste canim o model annelerden o kadar cok ki Allah sonumuzu hayretsin amin
Biz gittik canım, cok şükür bir problem yok. 1 yaşında kontrole gelebilirsiniz dedi.Anneler bugün gecikmeli doktor kontrolünüze gittik dediklerini yaz ak istiyorum çok güzel Şeyler dedi ama halim yok:))
1 yaşına kadar mutlaka göz doktoruna gidip ilk muayenesini olmak zorunda bebişlerimizz inş hepsi sağlıkla gider gelirler.
Hala gitmeyenlerin aklında olsun.
Biz gittik canım, cok şükür bir problem yok. 1 yaşında kontrole gelebilirsiniz dedi.
Bizimde bugün dr kontrolumuz vardı. Herşey yolunda şükür. 9 aylık olduk hala inanamıyorum.
Ceviz vermeye başlayabilirsin dedi. Salca ve domates az az tattırabilirsin dedi. Diger yiyecekler devam. Kafamizda büyüyor, bıngıldağımız kapanmamış.
Kan testi yaptık, değerlerimiz çok şükür iyiymiş. Kan ilacı verme artik dedi. D3 devam ediyoruz. Kahvtida peynirle pekmez verebilirsin ama sakin yogurtla verme dedi. Yorgunum çok misafirler falan derken hiç dinlenemedim. Iyi bir uykuya ihtiyacım var sanırım.
Saolun kizlar bittide dondum bile
Her guzel sey geride kaliyor valla
2 ay kaldi son 10 gun derken geldide bittite 2 gun bile oldu
Bavul topla camasir yika hic bos vaktim yok
Hepinizi opuyorum yrn insallah detayli gemisi okuyup tatil ayrintilarini yazarim:)
Canım şeker yerine pekmez veya karanfil de katabilirsin. Ben de üzüm suyu Yaptım üzümler tatlıydı karanfil ile mis gibi oldular.. Bebiş içmiyor ama babası ve ben çok sevdikBunlarda doğal şeftali sularım kısa seftakılerı su şekerle kaynatıp blendırlayıp bı kaç tasıp kaynarken sıcak kapatıp bı gece beklıyoruz ters şekilde hazırlarEki Görüntüle 1629953
Evet canım Hatırlıyorum çok geçmiş olsun 1 ve 2 YAŞta tekrar kontroller oluyor bildiğin kadarıyla.. Çok yaygınmış Allah korusun...Uyurken kolay oluyor simdilik diye birakmayi dusunmuyorum. Biraz daha dursun bakalim
Biz olduk canim
2 kisi goz kaymasi var demiati, biz farketmedik ama goturduk zerre kayma yok dedi cok sukur. 1 yasinda yine gelin dedi
Bende minik kavanizlara yapayim haftaya pazardan alip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?