2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben bayağı oldu takip edemedim işten güçten ama aynı şeyi yazcaktım sanki bi tek benim bebeğim emeklemiyomuş hala dik güvenli oturamıyomuş gibi geliyodu ki içim rahatladı seni okuyunca :) diş de çıkarmadı hala prensesim

2 dişimiz çıktı. 20 gün kadar oldu.
Darısı başınıza..

evet canım kendi işimiz o yüzden rahatız

Anneler bugün gecikmeli doktor kontrolünüze gittik dediklerini yaz ak istiyorum çok güzel Şeyler dedi ama halim yok:))

1 yaşına kadar mutlaka göz doktoruna gidip ilk muayenesini olmak zorunda bebişlerimizz inş hepsi sağlıkla gider gelirler.

Hala gitmeyenlerin aklında olsun.

Günaydın kızlar emziği bırakıyoruz iki gündür kolay oldu gıbı
Uyurken kolay oluyor simdilik diye birakmayi dusunmuyorum. Biraz daha dursun bakalim

Biz olduk canim
2 kisi goz kaymasi var demiati, biz farketmedik ama goturduk zerre kayma yok dedi cok sukur. 1 yasinda yine gelin dedi
Bunlarda doğal şeftali sularım kısa seftakılerı su şekerle kaynatıp blendırlayıp bı kaç tasıp kaynarken sıcak kapatıp bı gece beklıyoruz ters şekilde hazırlarEki Görüntüle 1629953
Bende minik kavanizlara yapayim haftaya pazardan alip

Saolun kizlar bittide dondum bile
Her guzel sey geride kaliyor valla
2 ay kaldi son 10 gun derken geldide bittite 2 gun bile oldu
Bavul topla camasir yika hic bos vaktim yok
Hepinizi opuyorum yrn insallah detayli gemisi okuyup tatil ayrintilarini yazarim:)

Biz gittik canım, cok şükür bir problem yok. 1 yaşında kontrole gelebilirsiniz dedi.

Bizimde bugün dr kontrolumuz vardı. Herşey yolunda şükür. 9 aylık olduk hala inanamıyorum.

Ceviz vermeye başlayabilirsin dedi. Salca ve domates az az tattırabilirsin dedi. Diger yiyecekler devam. Kafamizda büyüyor, bıngıldağımız kapanmamış.

Kan testi yaptık, değerlerimiz çok şükür iyiymiş. Kan ilacı verme artik dedi. D3 devam ediyoruz. Kahvtida peynirle pekmez verebilirsin ama sakin yogurtla verme dedi. Yorgunum çok misafirler falan derken hiç dinlenemedim. Iyi bir uykuya ihtiyacım var sanırım.

Inşallah Güzelce dinlenirsin canım, ben de misafir gelince yoruluyorum ama öte yandan moral da oluyor siz bizden bir ay büyüksünüz:)
Balık veriyor musun?
Bir de salça verevilirisn ve pişmiş domatesi önce deneyebilirsiniz diğer domatesten önce. Alerjen olduğu için onları önce denemek daha iyiymiş.. Güzel bir gece olur inş sana:) ve bebeğine..

Hoşgeldin canım :)

Bunlarda doğal şeftali sularım kısa seftakılerı su şekerle kaynatıp blendırlayıp bı kaç tasıp kaynarken sıcak kapatıp bı gece beklıyoruz ters şekilde hazırlarEki Görüntüle 1629953
Canım şeker yerine pekmez veya karanfil de katabilirsin. Ben de üzüm suyu Yaptım üzümler tatlıydı karanfil ile mis gibi oldular.. Bebiş içmiyor ama babası ve ben çok sevdik))))
Ellerine sağlık bu arada hamarat anne maşallah sana. Şifa olsun inş..

Evet canım Hatırlıyorum çok geçmiş olsun 1 ve 2 YAŞta tekrar kontroller oluyor bildiğin kadarıyla.. Çok yaygınmış Allah korusun...

Yazmayı unutmuşum. Doktorum daha ben sormadan 9. ayı doldurduktan sonra yapılan kızamık aşısını yaptır, 2 senedir sürekli yaptırıyoruz, önemli, dedi. Ben yaptırıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…