2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Puzzle oyun mati almak iatoyorum kizlar kullanan var mi ?
Evde pike seriyorum.kaliya surekli, daha kullanisli olur gibi geldi
Ben almadım ablamda var ondan gelir diye bekliyordum ama oğlu yakında 2 Yaşında olacak hala oynuyor:) bir de oturarak yediğinde de onun üstünde yiyor silmesi kolay oluyor örtü tepsi olsa bile halıya dökülme tiski olmuyor..

Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzinda
Ablamin bebegi 2.5 ay buyuk o hic agzina almadi oyincaklari
Hatta bizimki etiket manyagi, oyuncaktaki etiketlere bayiliyor. Hatta etiket topu aldim e bebekten bu yuzden :)
Etiket topunu ilk defa duydum bizim kız da etiket seviyor bir de emeklerken yere Yatıp yeri yalıyor :)) şu yalama için de çocukları buna küstürmeyin yeniliğe açık olur diyorlar böyle çocuklar. Ini Öyledir:)

Canım çok gecmiş olsun. Ince giydir duş aldır sebze yedir yorucu Karışık Şeyler yedirme hatta mümkünse bol bol emzir sen de duş al inde giyin yanında ol öyle yensel temas isterse. Kafada iltihap olmadığı müddetçe havale vs Geçirme bebekler bir de anne için çok zor ama 38.5-39 da kendi düşmesini bekle istersen ne yapacağını biliyorsan vs Göze alabiliyorsan havale yüksek Ateş'ten değil aniden inip çıkmasından oluyor. Vücutta hasar bırakan kafada Oluşan şeyin ateş yapmasından Vücuttaki zarar vermez vs bu konuda kendine güveniyorsan takip ederek bir iki gün verme en azından. Zor süreç ama düştüğünü ve daha zor ayeşlendiğibi göreceksin inş. Ben ilaç ver verme diyemem ama kendim duş alıyorum aldırıyorum soyuyorum yanında nöbette kalıyorum... Bu şekilde .. Çok geçmiş olsun.

Ohh canima değsin hamileyken yapamadığım alisverisi yapıyorum
Pembe çantaya bayıldımmmm tam benlik güle güle kullan:) çıtır anne hakkettin bu alışverişi sen :)

Canim bir ara 37.5 e dustu ama sonra tekrar 38e cikti.. Kimyasal diye elim gitmiyor bir turlu, birde diyorum kendi vucudu savasarak yensin... Fazla yukselirse tabiki vercem sonunda.. Sagolcanim..
38 tehlile sınırlarında değil canım ben daha yüksek sandım. Hiç korkma bebeği suya sok soy ve düşmesini bekle bir de ek gıdayı azalt meme ver..

:)))
Sanirim asiri titizim,kendi annmden gayri birakabilecegimi sanmiyorum cnm ya
Gozumun onunde coxugu camdan baktiriyor cam balkonlari var,camin icindeki o igrenc pis sungerleri yaliyo anne ceksene diorum mikropada ihtiyaci var diyo,varda zaten yeterince sagdan soldan aliyor,senelerin pos yagmur deterrjanli cam sularinin aktigi pislik bir sungere emsin demesi ,ve daha dahaa nice icime sinmeyen hareketler,biz yine haftadsn haftata gidelim ama misafir gibi,
Evet sevgiye gelince cok seviyolar,bu cok gzl birsey,tabiki bunu onlardan mahrum etmem,abimin esi senelerce ailemle gorusmedi kendi kaybetti,adi sulalede kotu gelin diye kaldi cocuklarini hep sakladi,ben kendimin mana buldugum bir durumu ben zaten kendim yapmam Allah korusun
Tek sikayetci oldugum konu esim cok yogun calisiyir ve cok gec geliyo cmt bile 9 bucukta geliyor,bir pazar gunumuz var ve o gunde kv de gecirmekten gercekten biktim,dogurdum dogurali istisna tatil gibi durumlar disinda her hafta gorusuyoruz,gecen bahsettigim durum buydu yanlis anlasilmis,yoksa tabiki babanneleri sevcekler,sadece bari 2 hafyada bire dusse derdim o yani

minione tek ailece gezecegınız gunu her hafta orda geçirmek benıdr bayar hafta içi gıtsenız sen mesela gündüz gitsn ardayı alıp aksama kadar sevseler alana da esın gelıp bı yemek yeyıp eve geçseniz pazar söze kalır çok mu uzak bence her hafta tatıl günü onlara harcanmmamalı ben yanlış anlamısım cumartesıde boş sanıyordum esın

Günaydın canım geçmiş olsun
Ben de bir ciddiye yapmak istiyorum ibşallah :) topik nerde ? Hemen geliyorum bugün başlıyorum diyete olmadı kendi günlüğünü alıcam ocağa kadar gidecek bu kilolar

Yok canım sen kesinlikle Haklısın haftasonları çabuk bitiyor sen kocanla konuşamadan eve kv kp Yüzünden şişip şişip dönüyorsun kendi işleriniz ÇOĞU zaman haftasonuna kalıyor bebekten kendimiz gezmek istiyoruz vs seni çok iyi Anlıyorum aynı dert bende de var..
demek istediğim Arda yo sevip bakıyorlarsa rahat edersin en azından öyle düşün idi ama o da foss çıktı Pasaklı kv Yüzünden desene.. Benim bebeğim de birkaç aylıktı buraya geldik kv Altını değiştirecek çaydanlıktan kaynar su ile ıslatmış pamuğu sonra gördüm resmen en hassas bacak arası vsi kaynar su ile sildi pamuğu bile elimde tutamadım ben bırak dese bırakmam ama konulup yürüdüğü zamanlar bırakılabilir sevgisi olsa.. Ben de kızımı bırakacak yer arıyorum Gelecekte:))) uyumayı çok özledim :)

Pinking Tree saol canım bu arada o güzel sareye ılgi göstermeyen gıcık babanne buyuyunce severse ınşallah sarede onun yüzüne bakmaz gıcık oldum
Valla benim sokakta gördüğüm bebeklere bile içim gidiyor Kızımın da öyle ebbek çocuk çok seviyor ama kalbi katı olan hep katı demekki.. Eline Verdiğimiz Salatalığı bile çok görüyorlar.. Bende poşetle götürüyorum Salatalık meyvesini:)

Aman Rabbim bahtlarını güzel etsn tüm yavruların kimseye Muhtaç Olmasın sağlıklı mutlu olsunlar ibş

Ayy insallah gecmez cnm ya
Gecse gecerdi heralde diye dusunuyorum
Ama burun tikanikligi olustu
Bol bol emziriyorum c vitamini tuketmeye calisiyorum onada gecer insallah

:))) caydanlik suyu oda iyiymis :)
Scoth brihetla hem ocak siliniyo cifle hem o bezle bulasik yikaniyor ve ardanin biberonunu yikarkrn yakaladim eve gelir gelmez uc defa yikanip iki defa kaynattim
Annemde bile ardanin frosh marka Bulasik biberon deterjani ve bezi ayri evimizde oyle ama gel gelelim onlar oyle seyr hicc dikkat etmiyolar
Ahhh o uyku ahhh simdi sirf uyumak icin anneme gidiyorum 13 km uzaga :))
Oglanida uyutmadimki iyice gelsin orda uyuruz diye :)

Ah bi kalkti filan duymustum inanmak istememistim.ben birde 4 saatcalisiyrum ilk 6 ayimiz da gecti.esim de izne guveniyrdu gelir bakarsin uyutursun diye oh olsun

ayy Bizim kv cokkk seviyir ayrimcilik yapiyo en cok da abdullahi seviyo.
gicik oldum tam bi kaynana ha.Allah size saglik versin muhtac etsmesin onlara canim ins
aminnn.
vicdansiz hercekten gicik oldum.insan torununa nasil yapar.Allah akil fikir versin i ns

minione alinti da yazmamisim
Cok haklısın canim her hafta olanbi gününüzde devamli on k arda olmak benimde zoruma giderdi.bizde bikaç gun gitnezsek kp geksekerde sevsek diyip duruyormus .ne y seki esim musait

Pinking Tree Duha22 kizlar bir turlu alinti yapamadim.. Cok sukur ates gecti dun butun gun atesliydi aksama 37.5 indigecede bakt 37.3 filandi normal yani.. Ates dusurucu vermedim, butun gun soguk evde badiyle durdu garibim, ben patik giyiyorum evde..

Duha canim henuz dis gelmedi heyeanla bekliyorum arrik, cok merak ediyorum nasil gorunecegini :)

Pinking Tree ay ne kadar enteresan insan torununu sevmez mi ya, hemde daha minicik bebek valla kendi kaybediyor ilerde bekler torunlarim ziyaretime gelsede evimi supurse bir cay yapsa diye

Kizlar sizce hangi mont guzelkiz icin

Not: pembelerden tutulerden cicek bocekten bikmis bir kiz annesi :))

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-15-09-23-13.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2015-09-15-09-22-45.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 74
Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
Hadi ya, organik diye bazı şeyleri hiç düşünmeden alıyoruz ama daha dikkatli olmak lazımmış. Teşekkürler canım.

Kızımda bende grip olduk. Kızım 3 gündür bende 2 gündür hastayım. Ilaçlarımızı kullanıyoruz inşallah bir an önce geçer. Nasıl hasta olduk anlamadım yaa..

minione canım haklısın, esinle birlikte geçireceğiniz sadece 1gününüz var ve o günde kv gitmek hiç mantıklı değil. Sen hafta içi esin olmadan gitsen, pazar günü gitmek zorunda kalmazsınız arda'yı görmüş olurlar. Olmaz mı?

praline Allah acil şifalar versin canım. Inşallah bir an önce iyileşir kızın. Birde ben ilkini beğendim. Hangisini alırsan Güle güle giysin prensesin.

Ben kilo vermiycem daha

Canim ya hem kizim.hemde kendim hasta olunca giremedim ama devam ediyorum hatta şimdi o topiğe geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…