- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Ben almadım ablamda var ondan gelir diye bekliyordum ama oğlu yakında 2 Yaşında olacak hala oynuyor:) bir de oturarak yediğinde de onun üstünde yiyor silmesi kolay oluyor örtü tepsi olsa bile halıya dökülme tiski olmuyor..Puzzle oyun mati almak iatoyorum kizlar kullanan var mi ?
Evde pike seriyorum.kaliya surekli, daha kullanisli olur gibi geldi
Etiket topunu ilk defa duydum bizim kız da etiket seviyor bir de emeklerken yere Yatıp yeri yalıyor :)) şu yalama için de çocukları buna küstürmeyin yeniliğe açık olur diyorlar böyle çocuklar. Ini Öyledir:)Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzinda
Ablamin bebegi 2.5 ay buyuk o hic agzina almadi oyincaklari
Hatta bizimki etiket manyagi, oyuncaktaki etiketlere bayiliyor. Hatta etiket topu aldim e bebekten bu yuzden :)
Canım çok gecmiş olsun. Ince giydir duş aldır sebze yedir yorucu Karışık Şeyler yedirme hatta mümkünse bol bol emzir sen de duş al inde giyin yanında ol öyle yensel temas isterse. Kafada iltihap olmadığı müddetçe havale vs Geçirme bebekler bir de anne için çok zor ama 38.5-39 da kendi düşmesini bekle istersen ne yapacağını biliyorsan vs Göze alabiliyorsan havale yüksek Ateş'ten değil aniden inip çıkmasından oluyor. Vücutta hasar bırakan kafada Oluşan şeyin ateş yapmasından Vücuttaki zarar vermez vs bu konuda kendine güveniyorsan takip ederek bir iki gün verme en azından. Zor süreç ama düştüğünü ve daha zor ayeşlendiğibi göreceksin inş. Ben ilaç ver verme diyemem ama kendim duş alıyorum aldırıyorum soyuyorum yanında nöbette kalıyorum... Bu şekilde .. Çok geçmiş olsun.Kizim yine atesli, bu sefeeki dis olsa, burnuda akiyor.. Gece hic uyutmadi, yarim saatte bir aglayarak kalkti, burnu tikali oldugu icin uyuyamadi yavrum. dus aldirdim.uzerinde sadece badi var ustelik havalar burda sogudu.. Ama hala 38.5.. 39.5 uzerine cikamadan vermiyorum ates dusurucu, vermek istemiyorumda zaten.. Nasil dusurebilirim?
Diyetim iyo godiyor kizlar, arkadaslarla whatspp grubumuz var hergun hesap veriyoruz birbirimize, ise yaradi 5-6 gundur devam ediyorum.. Oyle cok siki bir diyet degil cikolata ve ekmegi kestim ve abartmadan yiyorum..
Pembe çantaya bayıldımmmm tam benlik güle güle kullan:) çıtır anne hakkettin bu alışverişi sen :)Ohh canima değsin hamileyken yapamadığım alisverisi yapıyorum
38 tehlile sınırlarında değil canım ben daha yüksek sandım. Hiç korkma bebeği suya sok soy ve düşmesini bekle bir de ek gıdayı azalt meme ver..Canim bir ara 37.5 e dustu ama sonra tekrar 38e cikti.. Kimyasal diye elim gitmiyor bir turlu, birde diyorum kendi vucudu savasarak yensin... Fazla yukselirse tabiki vercem sonunda.. Sagolcanim..
:)))Günaydın kızlar :)
minione canım kv ile ilgili şöyşe düşün... Eşin kimle evlense veya sen kimle evlensen evlilik Sürecinde böyle olaylar oluyor. Geçti gitti.. Gelelim seni hamileyken alamamalarına. Sen el kızısın seni sahiplenmezler zaten istisnalar dışında ama Arda onların Can'ları onu sahiplenip korusunlar sevsinler o da yeter bence. Ayrıca ilgi Gösteren bir babaanne ise ileride ilk torun avantajı ile bırakır sinemaya gider gezmeye hatta iki günlük yatılı tatillere gidersiniz oh mis:)
Benim kv ne bana ne torununa ilgi gösteriyor nasıl benim güzel kızıma içleri gitmiyor anlamıyorum oğlunun ilk çocuğu ama yok... Bir toka bile almadı evinde beneğe ek gıda yapsam Boşa gitti diyr ağlıyor sadece oğluna ağlamasını biliyor. Bak da hanım tuvalete girsin dese eşim saatlerce ağlıyor ben istemem mi vs vs ama diğer iki torununa tabağından bir şey yese ayırır her yerden bir iey götürür.. Neyse bu da bana dert oluyor en azından torunlarını sevselerdi diyorum seninkiler seviyorsa bence bu da güzel senin ve bebeğinin adına.. Iki ald Tarafından sevilen bebekler de mutlu oluyor dede sevgisi babaanne sevgis falan oluyor hem de anne bırakıp bırakıp gezer :)) sinemaya gidersiniz eşinle onlar torunla oynarken oh mis :)
Sınavsızı yok canim kısmet napalimsaol canım benim yok mu ben var diye biliyorum
Günaydın canım geçmiş olsunGunaydin herkese nasilsiniz bende iyi sayilirim ayagimda nasir olusmus sanirim birazdan cildiyeye gidicem..
Bu arada zayiflama topigi acalim kilolari verelim gaza getirelim birbirimizi dedik topik acildi @sarfansari dan baska gelen giden yok vazgectiniz sanirim kilo vermekten neyse biz devam ederiz @sarfansari
:)))
Sanirim asiri titizim,kendi annmden gayri birakabilecegimi sanmiyorum cnm ya
Gozumun onunde coxugu camdan baktiriyor cam balkonlari var,camin icindeki o igrenc pis sungerleri yaliyo anne ceksene diorum mikropada ihtiyaci var diyo,varda zaten yeterince sagdan soldan aliyor,senelerin pos yagmur deterrjanli cam sularinin aktigi pislik bir sungere emsin demesi ,ve daha dahaa nice icime sinmeyen hareketler,biz yine haftadsn haftata gidelim ama misafir gibi,
Evet sevgiye gelince cok seviyolar,bu cok gzl birsey,tabiki bunu onlardan mahrum etmem,abimin esi senelerce ailemle gorusmedi kendi kaybetti,adi sulalede kotu gelin diye kaldi cocuklarini hep sakladi,ben kendimin mana buldugum bir durumu ben zaten kendim yapmam Allah korusun
Tek sikayetci oldugum konu esim cok yogun calisiyir ve cok gec geliyo cmt bile 9 bucukta geliyor,bir pazar gunumuz var ve o gunde kv de gecirmekten gercekten biktim,dogurdum dogurali istisna tatil gibi durumlar disinda her hafta gorusuyoruz,gecen bahsettigim durum buydu yanlis anlasilmis,yoksa tabiki babanneleri sevcekler,sadece bari 2 hafyada bire dusse derdim o yani
Valla benim sokakta gördüğüm bebeklere bile içim gidiyor Kızımın da öyle ebbek çocuk çok seviyor ama kalbi katı olan hep katı demekki.. Eline Verdiğimiz Salatalığı bile çok görüyorlar.. Bende poşetle götürüyorum Salatalık meyvesini:)Pinking Tree saol canım bu arada o güzel sareye ılgi göstermeyen gıcık babanne buyuyunce severse ınşallah sarede onun yüzüne bakmaz gıcık oldum
Ayy insallah gecmez cnm yaGeçmiş olsun canım. EmzirenAnne hasta olunca bebeğine geçirmekten korkmasın Demişti doktorum. Vücudun ürettiği antikorlar sütten bebeğe geçer onu güçlü kılarmış aksine.. Tabi 40 günlük bebekken değil...
Yani şimdi hiç korkma..
Yorgunluk tatil Dönüşü vücudun kendini salması ter hasta ediyor insanı..
:))) caydanlik suyu oda iyiymis :)Yok canım sen kesinlikle Haklısın haftasonları çabuk bitiyor sen kocanla konuşamadan eve kv kp Yüzünden şişip şişip dönüyorsun kendi işleriniz ÇOĞU zaman haftasonuna kalıyor bebekten kendimiz gezmek istiyoruz vs seni çok iyi Anlıyorum aynı dert bende de var..
demek istediğim Arda yo sevip bakıyorlarsa rahat edersin en azından öyle düşün idi ama o da foss çıktı Pasaklı kv Yüzünden desene.. Benim bebeğim de birkaç aylıktı buraya geldik kv Altını değiştirecek çaydanlıktan kaynar su ile ıslatmış pamuğusonra gördüm resmen en hassas bacak arası vsi kaynar su ile sildi pamuğu bile elimde tutamadım ben bırak dese bırakmam ama konulup yürüdüğü zamanlar bırakılabilir sevgisi olsa.. Ben de kızımı bırakacak yer arıyorum Gelecekte:))) uyumayı çok özledim :)
Ah bi kalkti filan duymustum inanmak istememistim.ben birde 4 saatcalisiyrum ilk 6 ayimiz da gecti.esim de izne guveniyrdu gelir bakarsin uyutursun diye oh olsunAh canım olur mu öyle hamarat drgılım falan bız sebo yaptıgın patıkconverse lerden bllırız buz sadece ıs başa düştüğü uçun yapıyoruz sana da ıs düşünce ne güzel yapıyorsun bak pratik hatun afıyet olsun ardaya
canım malesef bıze yarım gün 6 saat dıye sınıf öğretmenlerı ve okul oncecılrre vermıyırlar
ben bılmıyordum diğer markalarda yoksa onlardan alırım hem daha ucuz saol canım ya
Günaydın kızlar :)
minione canım kv ile ilgili şöyşe düşün... Eşin kimle evlense veya sen kimle evlensen evlilik Sürecinde böyle olaylar oluyor. Geçti gitti.. Gelelim seni hamileyken alamamalarına. Sen el kızısın seni sahiplenmezler zaten istisnalar dışında ama Arda onların Can'ları onu sahiplenip korusunlar sevsinler o da yeter bence. Ayrıca ilgi Gösteren bir babaanne ise ileride ilk torun avantajı ile bırakır sinemaya gider gezmeye hatta iki günlük yatılı tatillere gidersiniz oh mis:)
Benim kv ne bana ne torununa ilgi gösteriyor nasıl benim güzel kızıma içleri gitmiyor anlamıyorum oğlunun ilk çocuğu ama yok... Bir toka bile almadı evinde beneğe ek gıda yapsam Boşa gitti diyr ağlıyor sadece oğluna ağlamasını biliyor. Bak da hanım tuvalete girsin dese eşim saatlerce ağlıyor ben istemem mi vs vs ama diğer iki torununa tabağından bir şey yese ayırır her yerden bir iey götürür.. Neyse bu da bana dert oluyor en azından torunlarını sevselerdi diyorum seninkiler seviyorsa bence bu da güzel senin ve bebeğinin adına.. Iki ald Tarafından sevilen bebekler de mutlu oluyor dede sevgisi babaanne sevgis falan oluyor hem de anne bırakıp bırakıp gezer :)) sinemaya gidersiniz eşinle onlar torunla oynarken oh mis :)
Canım burada birçok şeyi birbirimizden öğreniyoruz hamileyken içilen eleviy in içinde de sakıncalı Şeyler vardı burdan öğrendi çoğumuz vs.. Yani olabiliyor bunu da senden öğrenmiş olduk bence...
Başka markadan bakabilir ya da kendin de yapabilirsin iki üç tepsi yap biri buzluğa biri ağzı kapalı kutuya pekmez un tereyağı çok basit :)
ayy Bizim kv cokkk seviyir ayrimcilik yapiyo en cok da abdullahi seviyo.:)))
Sanirim asiri titizim,kendi annmden gayri birakabilecegimi sanmiyorum cnm ya
Gozumun onunde coxugu camdan baktiriyor cam balkonlari var,camin icindeki o igrenc pis sungerleri yaliyo anne ceksene diorum mikropada ihtiyaci var diyo,varda zaten yeterince sagdan soldan aliyor,senelerin pos yagmur deterrjanli cam sularinin aktigi pislik bir sungere emsin demesi ,ve daha dahaa nice icime sinmeyen hareketler,biz yine haftadsn haftata gidelim ama misafir gibi,
Evet sevgiye gelince cok seviyolar,bu cok gzl birsey,tabiki bunu onlardan mahrum etmem,abimin esi senelerce ailemle gorusmedi kendi kaybetti,adi sulalede kotu gelin diye kaldi cocuklarini hep sakladi,ben kendimin mana buldugum bir durumu ben zaten kendim yapmam Allah korusun
Tek sikayetci oldugum konu esim cok yogun calisiyir ve cok gec geliyo cmt bile 9 bucukta geliyor,bir pazar gunumuz var ve o gunde kv de gecirmekten gercekten biktim,dogurdum dogurali istisna tatil gibi durumlar disinda her hafta gorusuyoruz,gecen bahsettigim durum buydu yanlis anlasilmis,yoksa tabiki babanneleri sevcekler,sadece bari 2 hafyada bire dusse derdim o yani
aminnn.Valla benim sokakta gördüğüm bebeklere bile içim gidiyor Kızımın da öyle ebbek çocuk çok seviyor ama kalbi katı olan hep katı demekki.. Eline Verdiğimiz Salatalığı bile çok görüyorlar.. Bende poşetle götürüyorum Salatalık meyvesini:)
Aman Rabbim bahtlarını güzel etsn tüm yavruların kimseye Muhtaç Olmasın sağlıklı mutlu olsunlar ibş
Ben almadım ablamda var ondan gelir diye bekliyordum ama oğlu yakında 2 Yaşında olacak hala oynuyor:) bir de oturarak yediğinde de onun üstünde yiyor silmesi kolay oluyor örtü tepsi olsa bile halıya dökülme tiski olmuyor..
Etiket topunu ilk defa duydum bizim kız da etiket seviyor bir de emeklerken yere Yatıp yeri yalıyor :)) şu yalama için de çocukları buna küstürmeyin yeniliğe açık olur diyorlar böyle çocuklar. Ini Öyledir:)
Canım çok gecmiş olsun. Ince giydir duş aldır sebze yedir yorucu Karışık Şeyler yedirme hatta mümkünse bol bol emzir sen de duş al inde giyin yanında ol öyle yensel temas isterse. Kafada iltihap olmadığı müddetçe havale vs Geçirme bebekler bir de anne için çok zor ama 38.5-39 da kendi düşmesini bekle istersen ne yapacağını biliyorsan vs Göze alabiliyorsan havale yüksek Ateş'ten değil aniden inip çıkmasından oluyor. Vücutta hasar bırakan kafada Oluşan şeyin ateş yapmasından Vücuttaki zarar vermez vs bu konuda kendine güveniyorsan takip ederek bir iki gün verme en azından. Zor süreç ama düştüğünü ve daha zor ayeşlendiğibi göreceksin inş. Ben ilaç ver verme diyemem ama kendim duş alıyorum aldırıyorum soyuyorum yanında nöbette kalıyorum... Bu şekilde .. Çok geçmiş olsun.
Pembe çantaya bayıldımmmm tam benlik güle güle kullan:) çıtır anne hakkettin bu alışverişi sen :)
38 tehlile sınırlarında değil canım ben daha yüksek sandım. Hiç korkma bebeği suya sok soy ve düşmesini bekle bir de ek gıdayı azalt meme ver..
Hadi ya, organik diye bazı şeyleri hiç düşünmeden alıyoruz ama daha dikkatli olmak lazımmış. Teşekkürler canım.Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
Ben kilo vermiycem dahaGunaydin herkese nasilsiniz bende iyi sayilirim ayagimda nasir olusmus sanirim birazdan cildiyeye gidicem..
Bu arada zayiflama topigi acalim kilolari verelim gaza getirelim birbirimizi dedik topik acildi @sarfansari dan baska gelen giden yok vazgectiniz sanirim kilo vermekten neyse biz devam ederiz @sarfansari
Canim ya hem kizim.hemde kendim hasta olunca giremedim ama devam ediyorum hatta şimdi o topiğe geçiyorum.Gunaydin herkese nasilsiniz bende iyi sayilirim ayagimda nasir olusmus sanirim birazdan cildiyeye gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?