2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Malesef oylede olmuyor kpeder ve gorumcem pZar evdeler onlarda gormek zorundalar diye en uygun gun pazar gunu oluyor

Kizlar sizce hangi mont guzelkiz icin

Not: pembelerden tutulerden cicek bocekten bikmis bir kiz annesi :))
Ben taba rengi sarıyı beğendim canım cepleri falan ama senin Kızın rengini yeşil de çıkarabilir bir de yeşil daha sıcak tutan montlardan ise soğuğa göre al.. O öyle gözüküyor.
Kendi kızıma alsam sarıyı alırdım, diğeri şişme sıcak tutanlardan değilse şayet..

Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
Ben hiç sevemedim hipp bisküviyi. Benim aldığım afia marka. Helal sertifikası olduğu için alıyoruz. Ama içinde şeker var yine. Çok fazla yedirmemeye çalışıyorum.

Ayy ne çok anlatacak şeyim var aslında
Geçmişi birazcık okuyabildim sadece, bu aralar vaktim yok yine temizlik yapıyorum, yani yapmaya çalışıyorum hemde anamsız ablamsız
Hemde aştım kendimi cam sildim
Ufak ufak yapmaya çalışıyorum işte.

minione tatile gitmişsiniz hoş gelmişsiniz.
Di mi ama meğer çocuksuz tatil ne lüks ne acayip bir şeymiş. Biz annem ve ablamlarla gittiğimiz ve çoğunlukla hep onlar ilgilendiği halde zorlandık. Pes dedim kendime

@eflalim canımm okuyamadım yaa Emir in arası nasıl kreşle, sen nasılsın, Eymen nasıl, eşinle kayınvaliden ile nasılsınız?
Yeme problemini bilmez miyim Eymenin biliyorum, önce emme şimdide yeme. Allah kolaylık versin.
Eğer sizin yediğiniz yemeklerden yeme isteği varsa bence yedir gitsin.
Zaten artık 8 ayları da bitti.
Ki yeme problemi olan bir bebek.
Bizim doktorumuz 6. ay kontrolünde ayrı hiçbir şey yapma siz ne yiyorsanız ezerek ondan yedir, meyve sık suyunu ver, kahvaltıda da karışım ver demişti. Sadece tuz ve inek sütü yok demişti, belki şekere de yok demiştir hatırlayamıyorum.
Ben tabi ki öyle yapmadım. Ayrı yapıyorum her şeyini meyve suyu hiç vermedim hep meyvenin kendisi yada püresi.
Kahvaltıda da omlet haşlanmış yumurta peynir zeytin hepsini ayrı ayrı yedirmeye çalışıyorum.
Ama hiç yemeyen bir bebek olsaydı verirdim karışımı giderdi. Bir yerde yeter ki yesin. Ne yiyorsa nasıl yiyorsa.
Zaten çok yıprandın, yıpratma kendini

I imspecial yaw hem bu kadar kışlık hazırlık yapın, hem 2. üniversite okuyun hemde hukuk hem çalışın hem 2 çocuk bakın bizde çok yoruluyoruz diye geçinelim
Helal olsun maşallah sübhanallah, Allah kolaylıklar versin.
Ahmet'le Mustafa'yı çok benzetiyorum bitirim bebekler
Ahmet'te 6 ayı dolmadan emeklemişti Mustafa da.
Henüz yürüme denemesi yapmıyor bizimki, onun yerine tırmanıyor.
Komidinden yatağa çıkıyor, yastığa basıp koltuğa çıkıyor. Evin her yerinde.
Çamaşır makinası bulaşık makinesi vede buzdolabı hastası. Açık görmesin
hee birde banyo Oradaki metal çöp kovasının hayranı kendisi.
Duşakabini açık görürse içine sarkmaya çalışıyor
Banyonun kapısını kapalı tutmaya çalışıyoruz ama insan arada unutuyor işte
Makinelerin çocuk kilitlerini devreye sokmam gerekiyor mutlaka bütün tuşlarına vura vura basıyor maşallah
Ahmet çekmece boşaltıyormuş. O aşamaya gelmedik çok şükür daha

Ama bilinçsizce bile olsa ne baba ne dede ne anne hiçbir şey demiyor.
Varsa yoksa amansız çığlıklar, hııııııııı lar. Tel de sarmıyor, alkışta yapmıyor
Evi tavaf edip tırmanıyor sıralıyor işte

Pinking Tree naber canımcım Sare prenses nasıl? Diş buğdayı yapacaktın yaptın mı?
Fikirlerimi burada paylaşacaktım güya ama tatile gitmek kocamın izinde olması yaptık gitti bile.
Çooooookta güzel oldu çok aşırı eğlendik. İnternetten bir kaç fikir toplamıştık onları da uyguladık çok eğlenceli oldu.

Queen_21 hey maşallah 9 ayı bitti he prensesin Yatılı misafir ben daha hiç ağırlamadım. Zor olmuyor mu yaa

Duha22 niye kesmiş ki eşin saçlarını ne gerek varmış
Mustafa bayaa saçlı doğmuştu, çokta güzeldi yavrumun saçları.
Peygamberimizin sünneti üzerine 7 günlükken saçlarını traş ettik, ağırlığınca altın sadaka verdik.
Çok olacak sanmıştık ama 1 gram bile çıkmamıştı
Ondan sonra o kadar zor uzadı ki yavrumun saçları bir daha bana kimse saç traşından bahsetmesin
Şimdi ancak uzadı

Dafiduck dmek kilolar verilmeye başlandı. Ben diyetistene gidiyorum 2 aydır. Emziren diyeti yapıyorum.
Mayıs ayında kendim dikkat ederek başladım önce. Sonra olmadı diyetisyene gittim.
Mayıstan beri 11 kkilo verdim elhamdülillah.
71 kiloydım, şimdiiii 59.9 yupppiii
Şimdi kontrolüm var yine listemi değiştirecek. Ma kilo vermek çooook zor.
Günlere gittim yemeğimi yanımda götürdüm. Hamur işsiz tatlısız çikolatasız çok zooor.
Şimdi ufak ufak yiyorum tadımlık.
O ağır kiloyu attım üzerimden çok şükür.
En önemli mesele krarlı olmak ve sürdürmek işte.
O kadar bıktım ki doğumdan beri sen olmuşsun böyle, ay çok kilo almışsın, ayy yerken iyiydi tabiii vb şeler duymak artık beni çökertti
Hedefim 52 inşallah. 8 kilo kaldı bakalım hayırlısı inşallah

Canim masallah trvrik ediyorum seni
Bende mayista diyetisyene gittim ama uyamadim yatili misafirlerden ve ben memlekete cok gittim geldim. Simdi tekrar uyguluyorum.
Senin boy kac canim 52 kilo cok az geldi.
Bende suan yaklasik 68 kiloyum. 12 kilo vermeyi planliyorum. Hamile kaldigim kilo 54 tu.

Selam kızlar tatilden döndük biz de net paketim bitti yazamadım. Dün çamaşır yıka yerleştir o işlerle uğraştım bugün de ofisimdeyim. Tatilde psikolojim bozuldu resmen zayıf hatunları gördükçe, bişeyler yapmaya çalışıyorum 1 aydır ama hep aynı kilodayım eee yeter deyip bugün diyetisyene başladım inşallah uyup verebilirim güzelce. Oğluşuma gelince dün dişini farkettim biz 2 aydır alt diş kabardı çıkacak diye beklerken üst dişi çıktı kuzumun. Onun yanındaki de altları da kabarık. Diş yok diş yok derken bi anda 4 dişimiz olacak galiba. Benimki baya baya konuşuyor bilinçli mi bilinçsiz mi diye ikilemde kalıyorduk anne baba harici ama dün ve bugün iyice emin olduk. Dün babam geldi dede dedede diye paçasına yapışıyo annemi uğurlarken ananee ananee diye bağırdı arkasından bugün annem gelince hiç anane kelimesi ortada yokken onu görünce direk anade anane dedi çok hoşuma gitti yaaa :))

Hosgeldinnnn
Ayyy masallahh resmen konusuyomus desene ne guzelll cok sevindim
O
Minik seslerini duyup kesfetmek cokkk gzll yaa

amin canim Allah akil fikir versi. Aynen bugün arkadas kahvaltıya toplandik 3 bebek benimki uyuyunca onları sevdim insanlara şaşırıyorum

Kizlar sizce hangi mont guzelkiz icin

Not: pembelerden tutulerden cicek bocekten bikmis bir kiz annesi :))
canım ben olsam yesili secerdim hem kullanisli hem unisex oglusada saklarsın

hoşgeldin kuzum bende bu kız tatili uzatti galiba ded im benim gibi almancilarin oldugu otelleri tercih etsedin hic zayiflamak istemez kendini dal gibi görürdün incileriniz hayırlı olsun konuşan minik bidiga maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…