Malesef oylede olmuyor kpeder ve gorumcem pZar evdeler onlarda gormek zorundalar diye en uygun gun pazar gunu oluyorHadi ya, organik diye bazı şeyleri hiç düşünmeden alıyoruz ama daha dikkatli olmak lazımmış. Teşekkürler canım.
Kızımda bende grip olduk. Kızım 3 gündür bende 2 gündür hastayım. Ilaçlarımızı kullanıyoruz inşallah bir an önce geçer. Nasıl hasta olduk anlamadım yaa..
minione canım haklısın, esinle birlikte geçireceğiniz sadece 1gününüz var ve o günde kv gitmek hiç mantıklı değil. Sen hafta içi esin olmadan gitsen, pazar günü gitmek zorunda kalmazsınız arda'yı görmüş olurlar. Olmaz mı?
praline Allah acil şifalar versin canım. Inşallah bir an önce iyileşir kızın. Birde ben ilkini beğendim. Hangisini alırsan Güle güle giysin prensesin.
Ben taba rengi sarıyı beğendim canım cepleri falan ama senin Kızın rengini yeşil de çıkarabilir bir de yeşil daha sıcak tutan montlardan ise soğuğa göre al.. O öyle gözüküyor.Kizlar sizce hangi mont guzelkiz icin
Not: pembelerden tutulerden cicek bocekten bikmis bir kiz annesi :))
Gecmis olsun canimCanim ya hem kizim.hemde kendim hasta olunca giremedim ama devam ediyorum hatta şimdi o topiğe geçiyorum.
Bence bej olanKizlar sizce hangi mont guzelkiz icin
Ben hiç sevemedim hipp bisküviyi. Benim aldığım afia marka. Helal sertifikası olduğu için alıyoruz. Ama içinde şeker var yine. Çok fazla yedirmemeye çalışıyorum.Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
Canim masallah trvrik ediyorum seniDafiduck dmek kilolar verilmeye başlandı. Ben diyetistene gidiyorum 2 aydır. Emziren diyeti yapıyorum.
Mayıs ayında kendim dikkat ederek başladım önce. Sonra olmadı diyetisyene gittim.
Mayıstan beri 11 kkilo verdim elhamdülillah.
71 kiloydım, şimdiiii 59.9 yupppiii
Şimdi kontrolüm var yine listemi değiştirecek. Ma kilo vermek çooook zor.
Günlere gittim yemeğimi yanımda götürdüm. Hamur işsiz tatlısız çikolatasız çok zooor.
Şimdi ufak ufak yiyorum tadımlık.
O ağır kiloyu attım üzerimden çok şükür.
En önemli mesele krarlı olmak ve sürdürmek işte.
O kadar bıktım ki doğumdan beri sen olmuşsun böyle, ay çok kilo almışsın, ayy yerken iyiydi tabiii vb şeler duymak artık beni çökertti
Hedefim 52 inşallah. 8 kilo kaldı bakalım hayırlısı inşallah
HosgeldinnnnSelam kızlar tatilden döndük biz de net paketim bitti yazamadım. Dün çamaşır yıka yerleştir o işlerle uğraştım bugün de ofisimdeyim. Tatilde psikolojim bozuldu resmen zayıf hatunları gördükçe, bişeyler yapmaya çalışıyorum 1 aydır ama hep aynı kilodayım eee yeter deyip bugün diyetisyene başladım inşallah uyup verebilirim güzelce. Oğluşuma gelince dün dişini farkettim biz 2 aydır alt diş kabardı çıkacak diye beklerken üst dişi çıktı kuzumun. Onun yanındaki de altları da kabarık. Diş yok diş yok derken bi anda 4 dişimiz olacak galiba. Benimki baya baya konuşuyor bilinçli mi bilinçsiz mi diye ikilemde kalıyorduk anne baba harici ama dün ve bugün iyice emin olduk. Dün babam geldi dede dedede diye paçasına yapışıyo annemi uğurlarken ananee ananee diye bağırdı arkasından bugün annem gelince hiç anane kelimesi ortada yokken onu görünce direk anade anane dedi çok hoşuma gitti yaaa :))
İlk defa dun 300 gr kuzu kiyna aldim 10 a boldum,ilk parcayi z yagiyla kavurup yaptigim tarhana corbasina attim cnmSevgili anneler...
Bebişlere eti nasıl yediriyorsunuz??
Evet yaaa cırtlak cırtlak bağırıyo :))Hosgeldinnnn
Ayyy masallahh resmen konusuyomus desene ne guzelll cok sevindim
O
Minik seslerini duyup kesfetmek cokkk gzll yaa
Sevgili anneler...
Bebişlere eti nasıl yediriyorsunuz??
amin canim Allah akil fikir versi. Aynen bugün arkadas kahvaltıya toplandik 3 bebek benimki uyuyunca onları sevdim insanlara şaşırıyorumValla benim sokakta gördüğüm bebeklere bile içim gidiyor Kızımın da öyle ebbek çocuk çok seviyor ama kalbi katı olan hep katı demekki.. Eline Verdiğimiz Salatalığı bile çok görüyorlar.. Bende poşetle götürüyorum Salatalık meyvesini:)
Aman Rabbim bahtlarını güzel etsn tüm yavruların kimseye Muhtaç Olmasın sağlıklı mutlu olsunlar ibş
canım ben olsam yesili secerdim hem kullanisli hem unisexKizlar sizce hangi mont guzelkiz icin
hoşgeldin kuzum bende bu kız tatili uzatti galiba ded imSelam kızlar tatilden döndük biz de net paketim bitti yazamadım. Dün çamaşır yıka yerleştir o işlerle uğraştım bugün de ofisimdeyim. Tatilde psikolojim bozuldu resmen zayıf hatunları gördükçe, bişeyler yapmaya çalışıyorum 1 aydır ama hep aynı kilodayım eee yeter deyip bugün diyetisyene başladım inşallah uyup verebilirim güzelce. Oğluşuma gelince dün dişini farkettim biz 2 aydır alt diş kabardı çıkacak diye beklerken üst dişi çıktı kuzumun. Onun yanındaki de altları da kabarık. Diş yok diş yok derken bi anda 4 dişimiz olacak galiba. Benimki baya baya konuşuyor bilinçli mi bilinçsiz mi diye ikilemde kalıyorduk anne baba harici ama dün ve bugün iyice emin olduk. Dün babam geldi dede dedede diye paçasına yapışıyo annemi uğurlarken ananee ananee diye bağırdı arkasından bugün annem gelince hiç anane kelimesi ortada yokken onu görünce direk anade anane dedi çok hoşuma gitti yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?