Muckkkk cok tatlisinLarkin maşallah musatafaya anlattiklarin ayni ahmette öyle banyodaki kapalı fircaya kafayi takti sen musatafayi anlatirken ahmetten bahsediyrsun sandım ne hareketli bebeler ya yoruyorlar ama iyiki varlar bu arada maşallah fistik gibi olmussun darısı bana bene kendimi zayıf sanıyorum 72 kiloyla ne komiğim dış bugdayiniz hayırlı olsun ...saol canım maşallah demissin baana gercekten bende suanima masallah diyorum bu enerji zamanında olaydi doktor olup bu kocayi almaz avrupa turunda olurdum kader iste iyiki geç geldi enerjim iki yavrum oldu
Hoşbulduk canım hemde nasıl zor oluyor bide bayram temizliğine başladım çok işim var çok..aysimason tatile gitmişsiniz hoşgeldiniizzz.
Şimdi Allah kolaylık versin, yıka pakla yerleştir, helde çocukla zor oluyor gerçekten.
@miss_curious sizde tatile gidiyormuşsunuz iyi eğlenceler. İnşallah güzel vakit geçirirsiniz. İnşallah kolay olur prensesle
Geçmiş olsun kuzucuğa...Bugün kolarrı sıvadım bayram temizliğine başladım..
Sabah oğlumu sağlık ocağına götürdüm kan değerlerine bakmak için kan aldılar oğlum iki aydır toplasan 1 kilo almamış hatta zayıflamış diyebilirim
Hemşire kilosu iyi dedi kafana takma dedi..
Kan slma işlemi ciğerimi yaktı çok ağladı kuzum 1 saat kan alamadılar hastanede hemşire 2 dakikada alıyordu uyuz oldum hemşireye
Oğlumun üst bi dişi çıkmıştı bu sabah ili tane diş daha farkettim 5 dişimiz oldu elhamdulillah:)
Bizden havadidler bu kadar bayram temizliĞini bitireyim aranıza dönecem arada yine yazarım hepiniz öpüldünüz :))
Ufff bende temizlik yapsam ne iyi olur........Hoşbulduk canım hemde nasıl zor oluyor bide bayram temizliğine başladım çok işim var çok..
aynen canım ya ama çalışmayı o kadar ozledjm ki anlatamam
Muckkkk cok tatlisin
kolay gelsin beybi maşallah dislere sizle dalga geçtim iki gündür kaka olayimiz olay olduBugün kolarrı sıvadım bayram temizliğine başladım..
Sabah oğlumu sağlık ocağına götürdüm kan değerlerine bakmak için kan aldılar oğlum iki aydır toplasan 1 kilo almamış hatta zayıflamış diyebilirim
Hemşire kilosu iyi dedi kafana takma dedi..
Kan slma işlemi ciğerimi yaktı çok ağladı kuzum 1 saat kan alamadılar hastanede hemşire 2 dakikada alıyordu uyuz oldum hemşireye
Oğlumun üst bi dişi çıkmıştı bu sabah ili tane diş daha farkettim 5 dişimiz oldu elhamdulillah:)
Bizden havadidler bu kadar bayram temizliĞini bitireyim aranıza dönecem arada yine yazarım hepiniz öpüldünüz :))
teşekkür ederim canım hemşire bana anlatsaydı ben hastanede yapardım hastanede gerçekten 2 dakika sürüyor hemşireye sinir oldum. Stres olunacak birşey yok canım çabucak alıyorlar kanı..Geçmiş olsun kuzucuğa...
İnşallah herşey yolundadır...
Bizim sağlık ocağında bizim personel bebek için yetersiz kalır dışarda yaptırıp sonuçları getirin dediler...
Bizde yarın kan aldiracagiz şimdiden stres oldum...
Diğer annelerin aklında bulunsun.
Benimde hiiiç yapasım yok ama nerdeyse halılarım gelecek temizlik yapmadan içime sinmiyor halıları sermek..Ufff bende temizlik yapsam ne iyi olur........
Teşekkür ederim canım.. Gülme komşuna gelir başınaaynen canım ya ama çalışmayı o kadar ozledjm ki anlatamam
kolay gelsin beybi maşallah dislere sizle dalga geçtim iki gündür kaka olayimiz olay oldu
mhulyak ben köfte gibi yapıp hasladim ciakrip yağda soteliyorum
Bende cok ozledim 3. Bucuk senedir calismiyorumaynen canım ya ama çalışmayı o kadar ozledjm ki anlatamam
kolay gelsin beybi maşallah dislere sizle dalga geçtim iki gündür kaka olayimiz olay oldu
mhulyak ben köfte gibi yapıp hasladim ciakrip yağda soteliyorum
Bizimki kabız değil ama yaparken zorlanıyor pirt yaparken bagiriyorteşekkür ederim canım hemşire bana anlatsaydı ben hastanede yapardım hastanede gerçekten 2 dakika sürüyor hemşireye sinir oldum. Stres olunacak birşey yok canım çabucak alıyorlar kanı..
Benimde hiiiç yapasım yok ama nerdeyse halılarım gelecek temizlik yapmadan içime sinmiyor halıları sermek..
Teşekkür ederim canım.. Gülme komşuna gelir başına
Zeytinyağı yaramıyormu paşaya kıyamam..
canım daha önce özelde mi calisiyordun aslında araştırabilirsin uygun bi is atannan kadar parttimeBende cok ozledim 3. Bucuk senedir calismiyorum
İyiyiz seker sen nasilsinselam anneler ve bebişleri nasılsınız
Video nerde canım göremedimDaha bizim için erken ama ben beğendim sizde görün istedim.
Mahremiyet duygusu önemli...
Videoda çok güzel anlatılmış...
Masallah canim sana ne guzel 11 kilo vermissin darisi bana aynen insnlarin dogum yaptigini bilmiyormus gibi gobegin kocaman olmus kilo almissin demeleri cok sinir bozucu gercektenDafiduck dmek kilolar verilmeye başlandı. Ben diyetistene gidiyorum 2 aydır. Emziren diyeti yapıyorum.
Mayıs ayında kendim dikkat ederek başladım önce. Sonra olmadı diyetisyene gittim.
Mayıstan beri 11 kkilo verdim elhamdülillah.
71 kiloydım, şimdiiii 59.9 yupppiii
Şimdi kontrolüm var yine listemi değiştirecek. Ma kilo vermek çooook zor.
Günlere gittim yemeğimi yanımda götürdüm. Hamur işsiz tatlısız çikolatasız çok zooor.
Şimdi ufak ufak yiyorum tadımlık.
O ağır kiloyu attım üzerimden çok şükür.
En önemli mesele krarlı olmak ve sürdürmek işte.
O kadar bıktım ki doğumdan beri sen olmuşsun böyle, ay çok kilo almışsın, ayy yerken iyiydi tabiii vb şeler duymak artık beni çökertti
Hedefim 52 inşallah. 8 kilo kaldı bakalım hayırlısı inşallah
Maşallah canim konusmaya baslamis ne sevimlidir simdi oSelam kızlar tatilden döndük biz de net paketim bitti yazamadım. Dün çamaşır yıka yerleştir o işlerle uğraştım bugün de ofisimdeyim. Tatilde psikolojim bozuldu resmen zayıf hatunları gördükçe, bişeyler yapmaya çalışıyorum 1 aydır ama hep aynı kilodayım eee yeter deyip bugün diyetisyene başladım inşallah uyup verebilirim güzelce. Oğluşuma gelince dün dişini farkettim biz 2 aydır alt diş kabardı çıkacak diye beklerken üst dişi çıktı kuzumun. Onun yanındaki de altları da kabarık. Diş yok diş yok derken bi anda 4 dişimiz olacak galiba. Benimki baya baya konuşuyor bilinçli mi bilinçsiz mi diye ikilemde kalıyorduk anne baba harici ama dün ve bugün iyice emin olduk. Dün babam geldi dede dedede diye paçasına yapışıyo annemi uğurlarken ananee ananee diye bağırdı arkasından bugün annem gelince hiç anane kelimesi ortada yokken onu görünce direk anade anane dedi çok hoşuma gitti yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?