Hayirli olsun disleriniz canim masallahBugün kolarrı sıvadım bayram temizliğine başladım..
Sabah oğlumu sağlık ocağına götürdüm kan değerlerine bakmak için kan aldılar oğlum iki aydır toplasan 1 kilo almamış hatta zayıflamış diyebilirim
Hemşire kilosu iyi dedi kafana takma dedi..
Kan slma işlemi ciğerimi yaktı çok ağladı kuzum 1 saat kan alamadılar hastanede hemşire 2 dakikada alıyordu uyuz oldum hemşireye
Oğlumun üst bi dişi çıkmıştı bu sabah ili tane diş daha farkettim 5 dişimiz oldu elhamdulillah:)
Bizden havadidler bu kadar bayram temizliĞini bitireyim aranıza dönecem arada yine yazarım hepiniz öpüldünüz :))
Yazik ya kuzuya kan aldirmak da zordur disleriniz hayirli olsun yorma kendini fazla temizlik icin kolay gelsinBugün kolarrı sıvadım bayram temizliğine başladım..
Sabah oğlumu sağlık ocağına götürdüm kan değerlerine bakmak için kan aldılar oğlum iki aydır toplasan 1 kilo almamış hatta zayıflamış diyebilirim
Hemşire kilosu iyi dedi kafana takma dedi..
Kan slma işlemi ciğerimi yaktı çok ağladı kuzum 1 saat kan alamadılar hastanede hemşire 2 dakikada alıyordu uyuz oldum hemşireye
Oğlumun üst bi dişi çıkmıştı bu sabah ili tane diş daha farkettim 5 dişimiz oldu elhamdulillah:)
Bizden havadidler bu kadar bayram temizliĞini bitireyim aranıza dönecem arada yine yazarım hepiniz öpüldünüz :))
http://www.annekaz.com/cocuklara-mahremiyet-duygusu-nasil-ogretilir.htmlVideo nerde canım göremedim
Teşekkür ederim canım..Hayirli olsun disleriniz canim masallah
Bu kan alma olayini bizdemi olucaz 8. Ay kontrolunde yoksa senin tercihinmiydi?
Birde kabiz olduk demistin sizde mesala kabizlik durumu nasil farkediosun kac gunde bir yapiyor ?
Bizimde malesef duzelmedi,iki gunde bir koyu ve kati yumurta buyuklugunde yapiyo bazende koyun boku gibi minik minik yapiyo ve bikac gun geciyo yine yumurta kdr yapio bu sefer fitil sokuyorum vicik kivamda bayagi yapiyo,kayisida yrdiriyorum,bagirsak duzenleyici damlayads devam ama halen Soyle duzenli yumusak bi kivama gecemedik gitti
Teşekkür ederim canım zaten dinlene dinlene yapıyorum kasmadan:))Yazik ya kuzuya kan aldirmak da zordur disleriniz hayirli olsun yorma kendini fazla temizlik icin kolay gelsin
Rutin bi sey mi acaba bu kan alma canim saglik ocagina artik gitmiyoruz biz asilar bitti diye doktora da gitmedik 7.aydaTeşekkür ederim canım..
Kan almayı ben tercih etmedim canım sağlık ocağından istedi eğer almazsak hastanede almak zorundasın dedi bende bilmiyordum bukadar uğraşacaklarını..
Kabızlık bizde belli olmuyor canım bazen iki günde 1 yapıyor bazende günde 1 yapıyor yaparken çok zorlanıyor önce senin dediğin gibi koyun boku gibi yapıyor sonra normal yapıyor yarım,1 saat sonra mesela..
canım sağlık ocağından tarih vermişlerdi bana onun için gittim..Rutin bi sey mi acaba bu kan alma canim saglik ocagina artik gitmiyoruz biz asilar bitti diye doktora da gitmedik 7.ayda
hoşgeldin kuzum inanki az önce temizlik yaparken aklıma geldin nerde bu hatın dedim içimden şimdide yazacaktım nerelerde olduğunu hata @asliayet te yok tatilde galiba sizi merak etti..Selam kızlarım
gelemedim 1haftadır kimse sormamış gerçi :)
oğluşumla Eskişehir e gittik düğüne çok güzel geçti
Arhan paşası fena yoruyor beni emeklemiyor uçuuyor sıpa koltuklarda kanepelerde komidinlerde her yere tırmanıyor sıralıyor
tırmandığı yerden inemiyordu onuda çözdü
1haftadır baba baba başka bişey yok ahhh emeklerim diyorum ben doğurdum diyorum :)
hiç susmuyor bazen aaaa yeter Bi sus diyorum sırıtıyor
ek gıda işleri iyi gidiyor şükür
bizden haberler böyle
geçmişe baktım okuyana kadar gözlerim yandı amma çeneniz düşmüş:) :)
hoşgeldin cancanSelam kızlarım
Arhan paşası fena yoruyor beni emeklemiyor uçuuyor sıpa koltuklarda kanepelerde komidinlerde her yere tırmanıyor sıralıyor
1haftadır baba baba başka bişey yok ahhh emeklerim diyorum ben doğurdum diyorum :)
bizden haberler böyle
bacım sağol öperim senicanım sağlık ocağından tarih vermişlerdi bana onun için gittim..
hoşgeldin kuzum inanki az önce temizlik yaparken aklıma geldin nerde bu hatın dedim içimden şimdide yazacaktım nerelerde olduğunu hata @asliayet te yok tatilde galiba sizi merak etti..
hahaahaa cancan ha soyadıma yaklaştın:)hoşgeldin cancansen karşısına geç nenne de meme anne belki emeklerini anlar bu arada cook geveze bi haftaydı kaçırdın yakala
canm zor olmuştur eminin ama sonunda rahatlayacaksınız ikinizdeKizlar savastan ciktim sanki.. Yorgunum uzgunum vicdanim sizliyorkizim son gunlerde gece uykusuna gecmekte direniyordu, dun 2 saat salladim, bugunde 1 saat sallayinca ve uyumayinca uyku rgitimi uykulayan bi arkadasoma yazdim hemen nasildi diyr ferber yontemi sanirim onu uyhulamaya ani bir karar verdim, 1 saat kendini yirttarcasina agladi, 3 dkda yanina gidiyordum tirmanmak istiyor bana yakalamak istiyor kiziyor itiyor beni sonra sakinlesincr geri ciktim, en son gittigimde sakinlesti cok yoruldu ic ceke ceke uykuya daldi bende kualgina ninni soyledim. Bu aradaher gittigimde ona aacikladimuyumasi gerektigini onu sevdigimizi vs kucagima almadim yattigi yerden optum oksadim. Cok zordu ama uyudu rahatladim, 3 gun sonra kendi kendine uyuyormus oyle diyorlar 1.gun bitti hadi bakalim..
Canim bilmiyorum valla ne zaman idealdir, hic arastirmadim biranda aklima esti yapan arkadasima yazdim hemen dedi soyle yap boyle yap.. Ya cocuk uykuya dalmayi bilmiyor, sallayarak uyutmak daha zarar, aglatmak evet cok kotu neyseki kizim 1 saat agladi arkadasinki 1bucuk saat aglamis.. Ama obur turlude uykusunun bana bagli olmasida kotu bu kaar basit bir ihtiyacini kendi basina giderebilmeli..canm zor olmuştur eminin ama sonunda rahatlayacaksınız ikinizde
ben de uygulamak istiyorum aslında
ayakta sallayarak uyutuyordum hemen uyuyordu 5dk da falan ama şimdi hiç istemiyor kucakta uyumak istiyor uyku eğitimi daha mı kolay olur acaba şu an
Canim masallah trvrik ediyorum seni
Bende mayista diyetisyene gittim ama uyamadim yatili misafirlerden ve ben memlekete cok gittim geldim. Simdi tekrar uyguluyorum.
Senin boy kac canim 52 kilo cok az geldi.
Bende suan yaklasik 68 kiloyum. 12 kilo vermeyi planliyorum. Hamile kaldigim kilo 54 tu.
Anammm anane mi demiş ayy yerim ben onuuu. maşallah sübhanallahSelam kızlar tatilden döndük biz de net paketim bitti yazamadım. Dün çamaşır yıka yerleştir o işlerle uğraştım bugün de ofisimdeyim. Tatilde psikolojim bozuldu resmen zayıf hatunları gördükçe, bişeyler yapmaya çalışıyorum 1 aydır ama hep aynı kilodayım eee yeter deyip bugün diyetisyene başladım inşallah uyup verebilirim güzelce. Oğluşuma gelince dün dişini farkettim biz 2 aydır alt diş kabardı çıkacak diye beklerken üst dişi çıktı kuzumun. Onun yanındaki de altları da kabarık. Diş yok diş yok derken bi anda 4 dişimiz olacak galiba. Benimki baya baya konuşuyor bilinçli mi bilinçsiz mi diye ikilemde kalıyorduk anne baba harici ama dün ve bugün iyice emin olduk. Dün babam geldi dede dedede diye paçasına yapışıyo annemi uğurlarken ananee ananee diye bağırdı arkasından bugün annem gelince hiç anane kelimesi ortada yokken onu görünce direk anade anane dedi çok hoşuma gitti yaaa :))
Larkin maşallah musatafaya anlattiklarin ayni ahmette öyle banyodaki kapalı fircaya kafayi takti sen musatafayi anlatirken ahmetten bahsediyrsun sandım ne hareketli bebeler ya yoruyorlar ama iyiki varlar bu arada maşallah fistik gibi olmussun darısı bana bene kendimi zayıf sanıyorum 72 kiloyla ne komiğim dış bugdayiniz hayırlı olsun ...saol canım maşallah demissin baana gercekten bende suanima masallah diyorum bu enerji zamanında olaydi doktor olup bu kocayi almaz avrupa turunda olurdum kader iste iyiki geç geldi enerjim iki yavrum oldu
Selam kızlarım
bizden haberler böyle
Kizlar savastan ciktim sanki.. Yorgunum uzgunum vicdanim sizliyorkizim son gunlerde gece uykusuna gecmekte direniyordu, dun 2 saat salladim, bugunde 1 saat sallayinca ve uyumayinca uyku rgitimi uykulayan bi arkadasoma yazdim hemen nasildi diyr ferber yontemi sanirim onu uyhulamaya ani bir karar verdim, 1 saat kendini yirttarcasina agladi, 3 dkda yanina gidiyordum tirmanmak istiyor bana yakalamak istiyor kiziyor itiyor beni sonra sakinlesincr geri ciktim, en son gittigimde sakinlesti cok yoruldu ic ceke ceke uykuya daldi bende kualgina ninni soyledim. Bu aradaher gittigimde ona aacikladimuyumasi gerektigini onu sevdigimizi vs kucagima almadim yattigi yerden optum oksadim. Cok zordu ama uyudu rahatladim, 3 gun sonra kendi kendine uyuyormus oyle diyorlar 1.gun bitti hadi bakalim..
aysimanın enerjisi tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?