2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim ben yanimda uyumasina raziyim hatta ozellikle yatiririm guvebde hissetsin kokumuzla uyusun diye. Ama sallamak yanlis bisey malesef bu hatayi yaptim simdi telafi etmeye calisiyorum. Bebegi aglatmak guzel bisey degil ama zaten bircok seye agliyorlar, dustugu icin, disari gitmek istedigi icin, benim kardesim parktan eve gelirken aglama krizine girerdi biraksak parkta yasamak istiyordu, bu ornegi bi yerde okumustum, cocugunuz tehlikeli birsey istese mesela bicak aglamasin diye verecek misinoz eline? Uyurken aglamasida biraz boyle dogru bisry icin agladi dun cok duygulandigim icim zulum ediyormusum gibi hssettim ama simdi mantikli dysununuyorum ve kizim gercekten inattan agladi, caresizlik yada umutsuzluktan filam ddgil, ccunku ben yanina gittim optum kokladim, madem beni istiyor yanindaydim, ama onun istedigi kalkmakti cunku yanina ilk gittigimde kucagima almistim (sonrasinda almadim) aninda susmustu, unutsuzluktan aglasa aninda susar mi?
canim bu arada bi arkadasim kizini hep yaninda yatirdi suan 7 yasinda ve kardesi var ama ona ragmen hala annesinin yanina gidiyor geceleri.. Baska yerlerde uyuyamiyor annesi olmadan, aksam bulustugumuzda digercocuklar gidip uyur, bu bizim yanimizda uyuyor..

evet ocak anneleri size tekrar bir sorum olacakti. oglum mama ile besleniyor.ancak su son 1haftadir 2 saatte bir uyaniyor.onceden 4 5 saatte ancakti. sanirsam mama artik tok tutmuyor.siz neler veriyorsunuz tok tutsun diye.onerilerinizi yardimlarinizi bekliyorum

praline seni cokk iyi anlıyorum kızımı salladim ve pişman olmustum ahmeti sallamiucam asla dedim şimdide imam uyutma şeklimiz yok ju beni çok yoruyor ne memede uyuyor gündüz ne sallattiritor dedimki çok büyük konuşmuşum çocuk kendi sallattirmiuor kucağımda gezerken sızıyor başka bi çözüm bulamadim insan korkuyor halas i uyutamayinca pes eder falan diye off inan keske sallayabilsem diyorum düşün simdi kucağımda oturuyor güç bulup ayakta gezersem uyur belki belki uyumaz gündüz bi kere uyuup bazen akşam 11 de en güzel uyuduguı yer araba koltuğu ondan çok geziyorum belkide çünkü çocuk uyumayınca anne bunalıyor uyuduğu etkinligi tercih ediyor

Son düzenleme:
praline
Ben salliyirum dogdugundan beri ama uykuya dalarken 10,dk maksimum. Benim icin kolaylik oluyor.
Ana dizinde salliyorum.

Kes
praline
Ben salliyirum dogdugundan beri ama uykuya dalarken 10,dk maksimum. Benim icin kolaylik oluyor.
Ana dizinde salliyorum.
Keşke sallaysa canım çığlık çığlığa ağlıyor sallayınca eşimle korktuğunu düşünüyoruz salıncakta sallsyincada uyumuyo artik bazen kafayı yiyorum

Gunaydin fistiklar
praline cocugun icin en iyisini sen bilirsin canim her cocuk ozeldir farklidir bikac gun daha dene olmazsa baska yöntemler bulursun mutlaka senin bebegininde rahaylikla uykuya dalacagi bi yontem vardir
@t_ugba hosgeldin canim
Nego kres nasil gidiyor emirde basladi mi degisiklikler?
@asliayet hakkaten bi gittin pir gittin nereleedesin
Kizlar bi arkadas vardi kizi cok huysuzdu cok zorlaniyorum diyordu U umberto muydu o yoksa baska biri miydi?nasil oldu acaba kizi biraz duzeldi mi?

Günaydın kızlar ev fena dağılmış durumda Neresinden başlayacağımı bilemiyorum Ben gidip başlayayım en iyisi
Ben ancak kiz uyuyunca is yapabiliyorum artik
Bir yerden tutunup kalkiyor sonra yere dusuyor cunku

Benimki kac gundur gunde 2 saat uykuya daliyor, ama sureleri daha uzadi
Boyle daha iyi oldu bir isimi hallediyorum bari

amaann canım boş ver senin gönlünü de etmeyi biliyorsa o kadarını görmemeye çalış:) zor ama:) sen başarabiliyormusun derler adama:) yani bana:)
Kızlar yatılı misafirlerim vardı annemler kuzenim coook yorgunum döncem ayaklarım zonkluyor öptüm
canım yoruldun ama değmiştir bol bol muhabbet:)
canım oğlu mutlu olsun ister ama sadece kendisiyle geliniyle değil yani böyle çatlak kaynanalarda çok:)
Puzzle oyun mati almak iatoyorum kizlar kullanan var mi ?
Evde pike seriyorum.kaliya surekli, daha kullanisli olur gibi geldi
canım ben hep almak istedim ne gerek var kocam yok dedi bence kullanışlı bir ürün
onun totosunu ısırıcam ya:)
Ahahaaaa benimkide etiket manyagi :)
Yurutecle yurumuyo minerdeki etiketi yalamaktan :))
Himm etiket topu guzel fikir bir goz atarim mutlaka gittigimde tam bizlikmis
ha ha benim büyük oğlan etiket delisiydi:)
çok geçmiş olsun canım
oyy ucuz atlatmışsın
Ohh canima değsin hamileyken yapamadığım alisverisi yapıyorum
vaaavvv hepsine bayıldım, nerden aldın canım eşim bazen ankaraya gidiyor sipariş veriyim:) güle güle kullan
Ozellikle cantalara bayildim
Benimde icerde bir suru cantalarim.kumas pantolon gomleklerim bekliyor
İnsallah atanirim da hepsini giymeye baslarim
Gule gule kullan canim
canım inşallah nasip olur sana da

canım hiç ruhu sıkılmaz, büyük oğlum hala uyku tulumu giyer kendi isteyerek:) bebekliğinden beri giydiriyoruz en güzeli uyku tulumu bence:)
Kizlar ben oyle sizler gibi konserveler yapip atamiyorum hamarat degilim ama oglum icin dr kiyma diyorsa eger akan sular durur valla :)))Eki Görüntüle 1631966
eline sağlık canım ama köfte şeklinde ince koyarsan daha çabuk çözülüyor:)
keşke canım nerde:)
Çalışan annelere bi sorum var
Süt izninde son durum nedir acep yarimgun cal i sanlara var mi ne kadar

Birde hipp bebe bisküvisi hakkında yorumlar ojurken alkol var diye rastladım ne kdar dogru bilginiz var mi

Icindekilerde vanilya ekstrakti varmis.o da % 75alkol iceriyirmus.
kafama takildi kızlar olsa sizler kilullanmazsiniz.
canım ben kullanıyorum içindekilerde yazmıyor öyle bir şey, neden alkol koysunlar ki?
ne çeşit insanlar var ya, canım kv eğer gelini sevmiyorsa torunuda sevmiyor çoğu zaman maalesef böyle hasta ruhlu insanlarda var halbuki kendi kanından
Canım hafta içi kp olmuyor demişdin ama akşam gelmiyor mu bu adam eve akşam sevsin torununu, benim ablam yıllarca yaşadı bu durumu artık hafta içi gidiyor haftasonu eniştemle zaman geçiriyorlar

bu arada tatil maceranı okudum:) tabi gelirsiniz nazara ana güzel oğlan yakışıklı:) yerim kirpi saçlıyı:)
canım ben bugün itibariyle başlamış bulunuyorum:)
Kizlar sizce hangi mont guzelkiz icin

Not: pembelerden tutulerden cicek bocekten bikmis bir kiz annesi :))
sarı:)
Ben kilo vermiycem daha
ay neden sakın çok zayıfladım deme düşer bayılırım:)
Ben hiç sevemedim hipp bisküviyi. Benim aldığım afia marka. Helal sertifikası olduğu için alıyoruz. Ama içinde şeker var yine. Çok fazla yedirmemeye çalışıyorum.
o marka nerde satılıyor canım
canım aynen artık özel yapmıycam napıyım tek yesin sonra yemeyen çocuk çok zor oluyor

durumlar mı canım parlak değil sadace çocuklarım var artık kimse umrumda değil diyeyim
ayyy sen ne diyorsun kıskandım orta yerimde çatladım olamaz olamaz ben neden hala şişkoyum maşallah canım
Sevgili anneler...
Bebişlere eti nasıl yediriyorsunuz??
çorba pişirirken bir köfte atıyorum buzluktan çıkardığım şekilde öncenden kavurmuyorum ki etin tadı çorbaya geçsin
oyy onun dillerini yerim
canım ya tabi zayıfsın fıstıksın sen
oyy kıyamam çok ağlıyorlar
Ufff bende temizlik yapsam ne iyi olur........
hadi hemen başla canım:)
Bu hatice şendil kadınsa ben neyim yahu uuu
sen afetsin:)
canım erik işe yaramadı mı
hoş geldin canım bende yokum ama beni de merak eden yok:)
canım sen bilirsin ama emzik için erken bıraktırma

Canım sallama konusun anlıyorum seni büyük oğlumu salladım bende 21 ay, en sonunda tamam dedim beşiğin ekoydum ilahisini açtım bir saat başında bekledim odadan çıkmadan ağlamadı ama benim ki sadece kalkmak istedi öyle öyle derken park beşiğinin fermuarı açıp kendi gidip yatardı uykusu gelince:) kendi kendi uyuduğunu görürmüyüm derdim, bebek kendi hazır olunca oluyormuş

bu senin kararın bebeğin için en doğrusunu sen bilirisin, ağlayınca istediğinin yapılmasını konusunda sonuna kadar katılıyorum, bu konuda ben çekiyorum ne kadar eğitim vermeye çalışsam da babanne dede baba gibi faktörler senin koyduğun kuralları bozmyaa kalkınca ya da anne hayır diyor diye çocuğunu sana düşman edince sonuç okulda istediği olmayınca ağlayan bir çocuk oluyor benim ki gibi, ki, bee hep derdim yapmayın iki gün sonara okula gidince kimse nazı ı çekmiycek okula gitmek istemeyecek diye...

canım bir hafta oldu ,ilk hafta iyiydi iki gündür anne sen de kal diye ağlıyor,sınıfta hep benim dediğim olsun deyip ağlıyormuş öğretmene küsüyormuş falan, öğretmenle konuştuk dün bakalım aşıcaz inşaallah

hoşgeldin kuzum inanki az önce temizlik yaparken aklıma geldin nerde bu hatın dedim içimden şimdide yazacaktım nerelerde olduğunu hata @asliayet te yok tatilde galiba sizi merak etti..

@asliayet hakkaten bi gittin pir gittin nereleedesin
Kizlar bi arkadas vardi kizi cok huysuzdu cok zorlaniyorum diyordu U umberto muydu o yoksa baska biri miydi?nasil oldu acaba kizi biraz duzeldi mi?
Selamun aleykum canlar ben geldııııımmm dun aksam geldım gecmısı okumaya calısıyordum :)) maasssallllahhh cenenız dusmus ınsaf yaa 90 sayfa nedır arkadas ama okuyacam ınat ettım tatıl ozlem dolu gectı benım adamı pek bı ozledım oda hasretıme dayanamayıp kostu geldı ıkı gun oncesınden ıkı dugunu ettık geldık kınada ıyı oynadık kadınlar arası ama dugun gunu huzunluydu bıraz bıraz bacımı gelın ettık oy oyyy ben hem eltı hem bacı olaraktan pek bı salındım ayol kaynanagıle pek ugramadım aksamları gıdıp 1 2 saat oturup kactım dunde eve gelırken sıvasa ugrayıp bacıma gıttık yemek pısırdım orayı burayı toparladım amaaa cook ısı var kolay gele on bes gun cok yogun gectı cook oglumun ıkı dısı cıktı amanııın nasılda yakısıklı oldu bı gorsenız teyzelerı dugunlern bır numaralı bebegı oldu cok sevdı mıllet oda hıc yabancılayıp aglamadı tabı bu dezavantaj avantajlarıda oldu tabı anama yıktım tum bakımı ohhhh totomda pıreler ucuştu sabahları kahvaltılarm sorunsuz kaka yok aglama yok cok hareketlendı bızım mınık cook bı yerlerden tutunup kalkıyor surunup her yere ulasıyor buldugunu agzına atıyor evımı soracak olursanız a dostlar ben evı savas alanı gıbı bulacagımı dusunuyordum kııııı ehöm ehöm kocam dıye soylemıyorum tertemız bırakmıs canım yeaaa kalp kalp kalpp burden sevgılerımı gonderıyorum fekaaattt ben gelınce ev darma duman oldu anladım bende sorun var benım herıf suçsuz hakım bey kırlı camasırlarrrrrr korkulu ruyam makına calıstıracam bayram temızlıgı yapıcam cok ısım var coookkkkk amanıııın ne kadar cook konusmusum arkadas hadı ben bı posta camasır yıkayım optum sızz bayyyyy

Nego cokbtatlisin canım arkadaşım merak ettik de emirin kreş isinilenilgileniuon diye rahatsız etmeyelim dedik ,
@asliayet seni ozlemisiz enerjini hoşgeldin

merhaba, ben grubu düzenli takip edemiyorum. Bu aralarda hiç takip etme şansım olmadı. mutlaka daha önce paylaşılmıştır ama ben rastlamadım. benim tam 8 aylık bir kızım var. 6 ay sadece anne sütü verdim. 2 aydır ek gıdaya geçtim. şimdi günde 1 çay bardağı yoğurt ve 1 çay bardağı sebze çorbası veriyorum. 2 gündür 100 ml devam sütü hazırlayıp içine 2 cici bebe ve 1 çay kaşığı labne ilave ediyorum.80 ml kadar içiyo. meyve 2-3 adet üzüm yada küçük bir parça şeftali yiyiyo. ama çorbamız hep sebze çorbası mevsimine göre tüm sebzeleri karıştırıyorum bulgur, pirinç yada mercimek ilave ediyorum. ama çorbalarımızı çaşitlendiremedik. sizler ne ve ne kadar yediriyosunuz. nelere dikkat etmem gerekiyo. yardımcı olursanız sevinirim.

54 kiloyla hamile kaldım.
Sonra bulantidan vs 4 kilo verdim. 50 kg oldum.
Sonra 18 kg aldım ki en son tartıda 68.8 gördüm.
Su an 54.2 gibiyim.
Ama benimki genetik. Annem tarafı da babam tarafı da zayıf.
50 li 60 li yaşlarda göbek vs çıkıyor bizimkilerde.
Şöyle söyleyim dedem babanneme demiş ki senin 60 kg olduğunu göreyim camiye halı döşetecegim. Ki bunu dediğinde babannemin 3 torunu varmış. Ama dedemin ömrü yetmemiş görememiş. Allah rahmet eylesin...

donusun muhtesem oldu:) demrk evi kirleten sendin:)

Nego cokbtatlisin canım arkadaşım merak ettik de emirin kreş isinilenilgileniuon diye rahatsız etmeyelim dedik ,
@asliayet seni ozlemisiz enerjini hoşgeldin
takiliyorum canimsin:)

masallah canim kocaman masallah:)

@asliayet hoşgeldin canım özlettin kendini:))

Nego canım bende öyle yapıyorum zaten elden birşey gelmez anakuzusuna:))

praline canım ben oğlumla beraber uzanıyorum sarılıp ninni söylüyorum öyle yatıyor uyuyuncada beşiğine koyuyorum bidaha uyanmıyor tabi bayaa uğraşıyorum bende Larkin e katılıyorum bebişlerimiz hala biz olmadan kendilerini güvende hissetmiyorlar seni çok iyi anlıyorum inşallah uyguladığın yöntemden olumlu sonuç alırsın hadi kolay gelsin canım..

İns bende alayim o zmn bir uyku tulumu
Ayy kpeder antin kuntin bir adam cnm catida kus besliyor h ici aksam hayati kuslari,zaten h ici gitmr sansim yok,aramizcok uzak ve trafik var,tek basima araba kullanip onlara gidemem mecbur esimle gidiyoruz
Ama kis geliyor zaten bu durum 15 gunde 1 e duser gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…