TeŞekkür ederim canım:))aysimason pek yakışmış dolabiniza oğlunun ismi:)
Bugün doktor kontrolü vardı.
Kan almak için damar bulamayınca parmaktan aldılar kanı.
Biraz boğazda enfeksiyon varmış. Zaten biraz sesi kısılmıştı kuzumun. Bende çok bağırmaktan diyordum değilmiş.
Sıcak tutmaya çalışın dedi. İlaç vermedi ki zaten bizim bu doktora gitme sebeplerimizden biri ilaç vermeyen doktor olarak bilinmesi. Bir ayda 300 gr almış 1cm uzamış . bana biraz az gibi geldi. Sizce nasıl?
I imspecialDafiduck @sarfansari Nego Duha22 aysimason
Kizlar desteginiz icin hepinize tesekkur ederim, dun kizim cok agladi ama gece basarili gecti, emzirip yanimiza yatirdim tamamen uyandigi halde kendisi uyudu normalde yatiramazdim ciglik kiyamet, gece gece sallanmak istiyordu illa, sabah cok mutlu uyandi gulucukler nese keyif :)) jahvaltiya davetliydik arkadasa gittik orda uykusu geldi bebek besigi var ona yatirdim kizimi 2-3 dk agladi gittim optum vs, sonra oynamaya basladi corabiyla filan :) sonra yine agladi 2-3 dk pispis yaptim oksadim karnini 2-3 dk kadar ciktim sonra, agladiginda yanindayim ama sakinlesince ciktim bu son cikisimsan sonra hic aglamadi biraz oynadi ve uykuya gecmeye basladi. Cok cok mutlu oldum hemde baska yerdeydik hic ummuyordum, masallah masallah teyzeleri daha ill gun, oyle aglatmayacagim kuzumu ama ona kendi kendine uyumayi ogretcem insallah.. En sagliklisi ve normali bu kizim icin, yanimda uyuturum ama kendisi dalcak uykuya :))
Doktora diş çıkardığı için huzursuz bu aralar dedim. Doktor bana normal bir diş çıkarmada huzursuzluk olmayacağını eğer başka bir rahatsızlık varsa huzursuzluğun ondan kaynaklanabileceğini söyledi ki öyleymiş.Boy için bişey diyememde 6.-7. Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyomuş doktorumuz ve ebemiz öyle dedi bize. Biz heray gitmiyoruz ama gittiğimizde doktorda ya diş için ya kaka için ( bi ara kaka sorunumuz vardı çok şükür geçti) mutlaka ilaç yazıyo ama ben almıyorum çok ilaç kullanılmasına karşıyım çünkü çok zorda kalırsam alıcam
Bizde 6. Ayımızda gittiğimizde diş çıkaracağı için geceleri falan çok ağlar durduramazsanız diye fitil verdi ama dediği olmadı çok şükür alttaki 2 dişi biz anlamadan çıkıverdi sizin doktorunuzun dediği doğru galiba. Bizimki eğer yanlış anlamadıysam bi ilaç yazma gayretinde 4 kere gittik dördündede çeşitli sebeplerden ilaç yazdı 3-4 tane şu olur bu olur diye ama ben almadığım için sorun yok dediğim gibi çok lazım olursa alırımDoktora diş çıkardığı için huzursuz bu aralar dedim. Doktor bana normal bir diş çıkarmada huzursuzluk olmayacağını eğer başka bir rahatsızlık varsa huzursuzluğun ondan kaynaklanabileceğini söyledi ki öyleymiş.
iyyiz canım bizde hanne kabız oldu onla uğraşıyoruzİyiyiz seker sen nasilsin
Ah ah canim dogar dogmaz yaptiralim dedim de esimle kv dem hele kırkı ciksin dedi bekletti sonra az daha buyusun dediler az daha buyudu bu sefer akli ersin sunnetini hatirlasin dediler yaptirtmadilar ne guzel cabucak iyilesirdi psikolojisi de etkilenmezdi cok sinirliyim bu konuda ikisine deBuarada arkadaşlar oğlu olanlar bence bi an önce sünnet yaptırsın. Biz 7,5 aylıkken yaptırdık ne o bişey anladı nede biz çok rahat oldu. Büyüyünce psikolojik olarak zor oluyomuş. Eşimin yeğeni ocak sonunda 7 yaşındayken oldu çocuk hala yıkanırken pipisini elletmeye korkuyomuş ve yıkatmıyomuş ki öğrenci velilerimden 1. Sınıfta yaptıranlarda aynı şeyi söylemişlerdi. Küçük olduğu için hemen iyileşti ve benim oğlum emekliyodu hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Benimki sadece bi tavsiye
Oyyy masallahh evett kesinlikle cokkkk benziyorlar sizde de sanki gozlerde cekiklik var gibi :)minione senin oğlunu benim oğluma çok benzettim saçlar ve yüz olarak sadece benimki seninkinden biraz zayıf
Bende oğlumu ayağımda sallayarak uyutuyorum çünkü başka türlü uyumuyo. Uykusu gelince kafayı yastığa koyuyo parmağını emerek ( evet oğlum parmak emiyo maalesef) ama 1 dakika dinleniyo sonra kalkıyo gözümü kapatayımda kendim uyuyayım demiyo artık ayaklarım ağrıyo alternatifler deniyorum ( ninni, masal) ama çok kıpırdak benimki durmuyo ayağımda bile kalkmaya çalışıyo önce savaşıyoruz resmen sonra sızıyo artık. Büyüsede kendisi uyusa artık yaa.
Yemek olarakta özellikle son 1,5 aydır biz ne yersek onu yiyor oda özel hazırlamıyorum aralardada meyve yoğurt falan veriyorum tabi bide hala emiyo gerçi emmeye çok düşkün değil heran bırakabilir gibime geliyo.
1,5 aydır emekliyo ve 1 aydırda tutunup kalkıyo (1 ay önce sünnet ettirdik sünnet olduğu gün tutunup kalkmaya başladı) hiç durmuyo çok yoruyo beni çok.
Bende sınıf öğretmeniyim ama ilk dönem çalışmıcam ücretsiz izne ayrılıyorum. Benimde oğlum ve durumum böyle işte arkadaşlar daha önce 1 kere yazmıştım ama oğlanın peşinde koşmaktan yazamıyorum
Birde apartmanın önüne indiğimde yere bırakıyorum çok seviniyo ordan oraya emekleyip duruyo bide apartmanın altında kafemiz var ve merdivenleri var 4-5 basamak merdivenleride tırmanıyo. Yavaş yavaşta tutunarak yana yana gitmeye başladı. Çok yoruluyorum çooook ama çok şükür sağlıklı ve mutlu olduğumuz için katlanıyorum
Valla keşke siZi dinleselermiş büyünce mevlüdü yapılcak nasılsa onu hatırlar ama ikna edebilsen aslında hala yaptırabilirsim geç kalmış sayılmaZsınız benceAh ah canim dogar dogmaz yaptiralim dedim de esimle kv dem hele kırkı ciksin dedi bekletti sonra az daha buyusun dediler az daha buyudu bu sefer akli ersin sunnetini hatirlasin dediler yaptirtmadilar ne guzel cabucak iyilesirdi psikolojisi de etkilenmezdi cok sinirliyim bu konuda ikisine de
Tuz koyuyorum ama zaten az tuzlu yapıyodum ben bi sakıncasını görmüyorum bide benim 7 ve 1 yaşında iki tane yeğenim var ablamda hep benim gibi kendi yemeklerinden verdi çok şükür iyi onlarda. Bide dediğim gibi az tuzlu yapıyorum ben eşim hep tuz ilave eder benim yemeklerime ya bide tatsız tuZsuz olunca yemedi benim tosbiğim. Albümü yapmaya çalışırım teyzem geldi yanımıza cumada memlekete gidicez. kurbandan sonra kesin yaparım ama albümüOyyy masallahh evett kesinlikle cokkkk benziyorlar sizde de sanki gozlerde cekiklik var gibi :)
Bizde yaklasik 2 aydir emekliyoruz,1 aydir ayaga kalkip koltuk yardimiyla ayakta duruyor,siraliyor ve hep gozum ustumde
Ne zaman onu oturna odasinda yerde biraksam 2 dk sonra aglama sesi ya ayagi kayip kafayi bir oyincaga carpiyo yada duvara vurmus oluyor o yuzden daha artik yalniz hic koymuyorum ve bende pesinde kosmaktan ne is guc yapabiliyorum cok yoruluyorum
Yemek konusunda biz ne yersek onu veriyoruz demissin tuz peki olmus oluyormu?
Tuz 1 yasa kdr yasak dendigi icin mutlaka ayri yemek hazirliyorum ilk baslar cook zor geliyordu ama artik onada alistim sayilir hatta zevkli bile geliyor artik
Album yapma sansin varmi bikac oglusunun resmini atsan baksak guzel olurdu:)
AynenAh ah canim dogar dogmaz yaptiralim dedim de esimle kv dem hele kırkı ciksin dedi bekletti sonra az daha buyusun dediler az daha buyudu bu sefer akli ersin sunnetini hatirlasin dediler yaptirtmadilar ne guzel cabucak iyilesirdi psikolojisi de etkilenmezdi cok sinirliyim bu konuda ikisine de
Gecmis olsun cnmKizlar oglus bugun hep huysuzdu agladi verdigim hic birseyi yemek istemedi az az mamasindan icti sadece ara sira karnindan gurul gurul ses geliyordu acliktan heralde diye dusundum cunku hicbisey yemek istemiyordu az once o kadar cok kustu ki hemde balgamli simdide sakinlesti uyudu niye boyle oldu acaba bi fikri olan var mi?yedigi bisey midesini bozdu desem biseyde yemedi degisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?