2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hadi bakslim o zmn bayramdan sonra bekliyoruz albumunuzu :)

Geçmiş olsun canım..
Benim oğlumda hasta olduğunda başgamlı kusmuştu boğazında hafif kızarıklık vardı ondan olabilir..

Oğluma şarkı söyleyince oda eşlik edip halay çekiyor ben bukadar komik bebek görmedim ben veya babası şarkı söylemeyelim hemen halaya yelteniyor bıdık
Birde abdullah nerde kayboldu diyince bize bekıp gülüyor kendini gösteriyor ben burdayım diye

canım balgamlı kustu ıse üşütmüş olabılır birde diiş salyası balgam yapabilir mis dr soyledi
Kızlar benim oğluş bulduğu şeyi kafasına geçiriyor sizdede varmı bu durum?
Öylesine sert vuruyorki seste etmiyor..
yok canım bız daha yapmıyoruz kafası ne kadar dayanıklı onu ölçüyorduri

Bizimki de ağzına bisey alırken bana bakıyor ben elınden almak isteyınce hemen önce kaçıyor sonra saklanıp alıyor sanki yenecek bişeyde ben vermiyorum

Günaydın kızlaarrr

geçmiş olsun canım üşütmüştür
eee düğüne götürürseniz halay öğrenir:) akıllı bıdık
Kızlar benim oğluş bulduğu şeyi kafasına geçiriyor sizdede varmı bu durum?
Öylesine sert vuruyorki seste etmiyor..
evet canım yapıyor
Bizimki de ağzına bisey alırken bana bakıyor ben elınden almak isteyınce hemen önce kaçıyor sonra saklanıp alıyor sanki yenecek bişeyde ben vermiyorum

Günaydın kızlaarrr

ha ha hay aynı bizim ki birde bana ıııııhhh diye kızıyor poposunu ileri geri ittiriyor kızarkende:)

birde eymen gel gitme diyorum duruyor bir ben susunca devam ediyor eymen hıııı diyorum önce gülüyor sonra yine aynı şekilde bana kızıyor bildiğin söyleniyor, kime çektiyse anası kılıklı babasının dediği kadar var oğlum annen gibi inatsın diyor

Kızlar utanarak bırsey danışmak ıstıyorum sıze ben küçükken annem bizi dövmezdi ama ben bisey dökünce bi hata yapınca sürekli bağırırdı kötü kelimelerde kullanmazdı ama bağırırdı ve sadece fikir siz derdi neden akıl etmiyorsun derdi ben hayatım boyunca çocukluğa dair bundan başka kötü birşey yasamadım ama hassas bi insanım bu çok küçükken oluyordu 4 veya 5 yaslarında sonra boyle yapmadı ama bu bende yara oldu sanırım annemle babam hıc kavga etmezdi elhamdülillah ünüversitede üst komşumuz karısını döverken duyunca evlenmek ıstemem böyleyse evlılık dedım ama şükür ordan tasındık ben mezun olup evlendım esımle ılk yıl tartışınca çok korkuyorduö ve hep odama gecıp aglıyordum şükür onuda aştık herkes bırnırını anladı uzattım ama esas soruna gelicem kızım biseyler yapıp beni dinlemediginde mesela biseyi önce ben dokmesin diye güvenli alana aldığım halde o başkabyerlere götürüp inatlık yapıp dökünce bağırıyorum oda annecim bana bağırma deyince çok ÜZülüyorum bağırmak istenedigim halde sadece kızıma bağırıyorum sanki o an küçüklüğüm canlaniyor anlamıyorum yapmak istemedigim halde bagiriyorum kızımda bana o kadar duskunki anlatamam annem kucağına oturayim sarilalim iste sensiz uyumam dalan hep boyle ben ona sadece bağırıyorum ama ne yaptı isem engel olamadim bu duruma normalde çok neşeli sakin bi insanimdir 20 çocuğa bagirmayip kızıma bagiriyor olmam beni çok yaralıyor hatta ondan kaç kere özür diledim ama engel olamadim bu duruma napiyim.Kızlar ya döksün ne olacak diyorum baze. Ama osa benim gibi hassas olur ve bunu ilerde hatırlarsa çok üzülürüm.günlük tutmayi düşünüyorum kızıma neden yaptığımi anlatan ama sonuçta kimseye suç atamam annem sonuçta eğitimli değildi bi suru dert içinde yazık biraz bagirsin ne olacak ben onu suçlamıyorum ama ben neden bağırıyorum ben bide bunisin egitimini aldim yardım edin kızlar(

Günaydınlar hadi zayıflama topiğine hanımlar

Anası kılıklı demek hahaayyyy benimkide habire söyleniyor bende babası kılıklı diyorum

Canım maalesef anne babamız nasıl yetiştirirse bizde aynılarını yapıyoruz çocuklarımıza benim çocukluğum çok ama çok kötü geçti, annem dövdüde babamdan ödümüz kopardı annem babanız geliyor kalkın derdi asker gibi dizilirdik çünkü anneme de babaannem olacak kadın öyle emretmiş!! Annem çok çekti babamdan şiddetde gördü kötü sözde hep gözümüzün önünde oldu , çoğuna babaannem sebep oldu, annem isteyerek mi yaptı bize bunu hayır o kadar zordu ki hayat şartları, 6 çocuk ki kendi isteğiyle olmamış hoş babamda istememiş ama tedbir de almamış!! Dubleks ev sobalı, çamaşır elde bulaşık elde, kışın mutfak buz tutardı, ha bu bahanemi ne anneler var yavrusuna kıyamayan maalesef ama maalesef benim en büyük sorunum da bağırmam çocuğuma, ağlamaktan içimin çıktığını bilirim pişmanlıktan her seferinde bağırmıycam diyorum ama ben artık kontrol edemiyorum, mutsuz bir ailede büyüdüm şimdi de mutsuz bir evliliğim var, bu yüzden psikiyatriste gidicem öfke kontrolü için, çocuklarım için yapıcam bunu bayramın geçmesini bekliyorum

sende yardım alabilirsin bağırman için elinde olan bir şey değil yaşayan bilir anca

Haklısın canım aslında çok nankörum yanı busey yasamadıgım halde bende travma olmuş düşün babam kuuzu gıbı esim annemı goruncr annen bağıracak kadına benzemiyor diyor zaten sadece ılk 5 yıl bagırdı sonrası güzel ama ona böle dayanamamısım sankı peenses çocuğuyum çok kızıyorum kendıme

Canim ne şekilde bağırdığın önemli benim anladığım önce anlatıyorsun önlemini alıyorsun yanlış yapmaması için buna rağmen yapınca bağırıyorsun çok şiddetli olmadığı sürece bana normal geliyo. Alışkanlık haline getirilmediği ve gerçekten gerektiği durumlarda azcık ses yükseltmek düşünme sandalyesine oturtup orada dakikalarca anlattıktan sonra beklemekten daha normal daha doğal bi tavır bence

Ben ancak kiz uyuyunca is yapabiliyorum artik
Bir yerden tutunup kalkiyor sonra yere dusuyor cunku

Benimki kac gundur gunde 2 saat uykuya daliyor, ama sureleri daha uzadi
Boyle daha iyi oldu bir isimi hallediyorum bari
Aynen canım uyanıkken ben de yapamıyorum benimki kalkamıyorum daha da sürekli arkamdan geliyor kabloları çekiştiriyor bulasik makinesini buzdolabini açsam hemen onları karıştırmaya başlıyo arkadaştan gelmese ağlıyor zaten benim de aklım kalıyo napiyo acaba diye

Canim sen cok iyi bir annesin
O yogunluklarda bile vocuklarin icin en iyi olanini arastiriyorsun
Arada ses yukselmesi cok anormal bir durum degil inan
Evliliginle ilgili, suan cocuklardan dolayi zor bir aurecten geciyirsun, ikiside zor cocuklar. Onlarla ugrasip evliligini gulluk guliatanlik surdurememen senin sucun degil.
Ben asilmaz sorunlarinizin oldugunu da dusunmuyorum.
İnsallah hayatin en kisa zamanda duzene girecek, evliliginde cok daha iyi ilerleyecek
Herkes ailesiyle de evliligiyle de cocuklariyla da inisli cikisli donemler yasayabiliyor.

Bizimki ağzına bisey alırken bana bakıyor ben elınden almak isteyınce hemen önce kaçıyor sonra saklanıp alıyor sanki yenecek bişeyde ben vermiyorum

Günaydın kızlaarrr

Ben de abdullah gel jacma diyorum dedikce yurutecte gulerek kaciyo salonun kapisi kivikti girmeye calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…