Benim telefon düzeltme konusunda aştı iyice hiç bişi anlasilmiyoAynen canım uyanıkken ben de yapamıyorum benimki kalkamıyorum daha da sürekli arkamdan geliyor kabloları çekiştiriyor bulasik makinesini buzdolabini açsam hemen onları karıştırmaya başlıyo arkadaştan gelmese ağlıyor zaten benim de aklım kalıyo napiyo acaba diye
canım niye nankörlük olsun ki herkesin etkilendiği ruhunun yaralandığı durumlar farklıdır, sen gerçekten iyi bir anne iyi bir eşsin seni pohpohlamak için söylemiyorum senin gibi olabilmeyi çok isterdim inan:)Haklısın canım aslında çok nankörum yanı busey yasamadıgım halde bende travma olmuş düşün babam kuuzu gıbı esim annemı goruncr annen bağıracak kadına benzemiyor diyor zaten sadece ılk 5 yıl bagırdı sonrası güzel ama ona böle dayanamamısım sankı peenses çocuğuyum çok kızıyorum kendıme
iyi anne değilim canım maalesef ama olmak için çok uğraşıyorum nefsimle çok savaşıyorumCanim sen cok iyi bir annesin
O yogunluklarda bile vocuklarin icin en iyi olanini arastiriyorsun
Arada ses yukselmesi cok anormal bir durum degil inan
Evliliginle ilgili, suan cocuklardan dolayi zor bir aurecten geciyirsun, ikiside zor cocuklar. Onlarla ugrasip evliligini gulluk guliatanlik surdurememen senin sucun degil.
Ben asilmaz sorunlarinizin oldugunu da dusunmuyorum.
İnsallah hayatin en kisa zamanda duzene girecek, evliliginde cok daha iyi ilerleyecek
Herkes ailesiyle de evliligiyle de cocuklariyla da inisli cikisli donemler yasayabiliyor.
canım inşallah eşinde senin naifliğini anlar ruhunu okşar Allah selamet versin canı gönülden diliyorum yaşayan bilirNego ve I imspecial canlar melek degiliz sonucta illaki yunusak bagirnayan tipler vardir ama nadir.bende bagiriyrum su an oglum kucuk ona sesim cikmiyo ama esime sesimi yukselttigim zamanlar oluyor. Tahammülsüzum
.asiriya kacmadigi surece en uf as k birşeye kizar olmadikca normaldir.ki bende annemden babamdan siddet kotu soz duymadim Allah razi olsun.yinede bagiriyrum belki esimden kaynaklaniyo cunku baska hic kimseye sesim yukselmez sakinimdir normalde
Ayy arkadaslar uzucu bir haber aldik akrabam degil gormuslugum yok ama cok tuhaf oldumablamin esinin halasinin oglu ve gelini 30 lu yaslarda hacdalar suan,biri 9 yasinda erkek digeri 6 yssinda kiz cocuklari var ,kizi kendi annesine ogluna ablabim esinin halasina birakiyolar babanneye yani oyle hacca gidiyorlar,hala ve kocasininda gaziantepte yazliklari var oraya gidiyolar ve az evvel dede 9 yasindaki torunu ile kaza yapiyo ve coxuk on camdan firlamis ve olmus ,dede yogun bakimda kimsenin haberi yok,anne baba habersiz hacc da (
Allahim sen evlatlarimizi koru ates dustugu yeri yakarmis ama tanimadigim hakde beni bu kdr uzduyse onlarin acisini ogrwndiklerinde dusunemiyorum
Eskilerin bi lafi vardir kurban bayrami oncesi kazali bayram derler,cook kaza olurmus cok dikkat edip bol dua edelim
Allaha emanet olsun tum kuzularimiz
Allah aileye sabir versin
ben oğlumu 40çıkana kadar hiç sallamadım,kendi uyurdu sonra kendim ettim kendim buldum diyelim sallamaya heves ettim salladım bu zamana kadar ayakta uyuyordu 1haftadır kesinlikle sallanmak istemiyor kucakta popoya pışpış yapıyoruz diyeceğim o ki çocuk kendi seçiyor uyuma şekliniCanim bilmiyorum valla ne zaman idealdir, hic arastirmadim biranda aklima esti yapan arkadasima yazdim hemen dedi soyle yap boyle yap.. Ya cocuk uykuya dalmayi bilmiyor, sallayarak uyutmak daha zarar, aglatmak evet cok kotu neyseki kizim 1 saat agladi arkadasinki 1bucuk saat aglamis.. Ama obur turlude uykusunun bana bagli olmasida kotu bu kaar basit bir ihtiyacini kendi basina giderebilmeli..
Ahh işte mesele uygulayabilmekte. Olsun ani bir kararla sende uyarsın. Benim canıma çooook ama çoook tak etti.
52 kiloydum bende, tüp bebek ilaçlar vs 53,5- 54 le hamile kaldım.
Hep zayıf bi insandım 36 beden. Hiç kilolu olmadım. Boyum da 1.63.
O kadar laf söylediler ki bana.
Sanki oh işte sende artık şişkosun der gibi.
çok zoruma gitti yemediğim laf kalmadı.
Artık kimseyle görüşmek istemiyordum.
Sürekli laf sürekli laf. 11 kilo verdim O şişkosun diyenler bir kere zayıflamışsın demedi.
Bu ne saçma bir iş anlamadım gitti
Anammm anane mi demiş ayy yerim ben onuuu. maşallah sübhanallah
Dese bizimkiler çıldırırdı herhalde.
Bizde hiiiiç tık yok bilinçsiz olarak bile yok
İnşallahhh inşallahhh. Kalmasın üzerimizde şu kilolar. Daha yolum var. Şimdilerde durur kilo vermem sanırım.
Biraz verince duruyormuş ya bir süre kilo vermek
Hahahahahahaaa bu çok iyiydi iştee.
Eee nasip hayırlısı böyleymiş.
Olsun böylede güzeldir. Evlatlar var yeri hiçbir şeyle değişmeyecek dolmayacak
Yaa işte bende Ahmet'i çoook benzetiyorum Mustafa'yla
Yaramaz bebiler
Hoşgeldiiin Tuğba cım
Oyy oyy maşallah sübhanallah. Süpermiiişşşş çıktığı yerden inebilmesi.
Darısı başımıza
inşallah canm
Kesinle yanlış anlama canım kendi fikrimi söylüyorum.
Sen tabi ki nasıl istersen öyle devam etmelisin.
Ama kesinlikle katılmıyorum onaylamıyorum ve çok üzülüyorum.
Anneye uykuya geçişte ihtiyacı olan, aklı henüz hiçbir şeye ermeyen bir bebeğe uyku eğitimi adı altında bunların yapılmasını.
Gerek sallanarak gerek emerek, gerek kucakta gezdirilerek nasıl istiyorsa bebek öyle uyutulmalı.
Ben Anadolu Pedagojisi taraftarıyım. Adem Güneş ve Yaşar Kuru'yu tavsiye ederim.
Batılı yöntemler bizim Anadolu insanları için çok ama çok yanlış ve uzak.
El kadar anneye muhtaç, hiçbir ihtiyacını kendi göremeyen, yedirmesen kendi yiyemeyen, altını pisletse elinden bir şey gelmeyen, anne tenine kokusuna muhtaç bir bebeğin ağlayarak kendi kendine uyumaya alıştırılmaya çalışması çok kötü bir şey.
Evet bir süre sonra kendi kendine uyuyacak tabi ki.
Çünkü artık senden, senin gelmenden ümidi kesecek.
Annem ağlasam da yanıma gelmiyor diye düşünecek.
Ve kendi kendine uyuyacak.
Böyle hissederek mi uyusun minicik bebeğin.
Benim okuyunca bile içim parçalandı ki, sen zaten vicdanım rahat değil demişsin.
Nasıl önerilir bu yöntem bilmiyorum.
Affına sığınıyorum. Lütfen kızma yazdıklarıma. Ama ağlaya ağlaya uykuya geçmesi Anne - Bebek Güvenli Bağlanması na çook ciddi zararlar verir. Gönlüm razı gelmedi bir şey yazmadan
Çok özür diliyorum tekrardan.
hoş buldum :)Gunaydin fistiklar
praline cocugun icin en iyisini sen bilirsin canim her cocuk ozeldir farklidir bikac gun daha dene olmazsa baska yöntemler bulursun mutlaka senin bebegininde rahaylikla uykuya dalacagi bi yontem vardir
C Cucu hosgeldin canim
Nego kres nasil gidiyor emirde basladi mi degisiklikler?
@asliayet hakkaten bi gittin pir gittin nereleedesin
Kizlar bi arkadas vardi kizi cok huysuzdu cok zorlaniyorum diyordu @umberto muydu o yoksa baska biri miydi?nasil oldu acaba kizi biraz duzeldi mi?
benimde başlamam lazımmmmGünaydın kızlar ev fena dağılmış durumdaNeresinden başlayacağımı bilemiyorum Ben gidip başlayayım en iyisi
yelim tostosumu
yukarda da yazdm canm biz de de var aynı sendrompraline oğlum da onceden sallaninca uyuyordu 5 10 dk ayağında salliyrdum sindi kesinlikle sallatmiyo keske sallatsa diyorum bende sadece yanina yatıyorum emetken uyuyo...çalışınca cokk zor olacak sallatsa ya da kucakta gezerek uyusa babasi uyutur.her cocugun huyu farklı en iyi annesi olaraksen bilirsin
üşütmüş olmasınBugün doktor kontrolü vardı.
Kan almak için damar bulamayınca parmaktan aldılar kanı.
Biraz boğazda enfeksiyon varmış. Zaten biraz sesi kısılmıştı kuzumun. Bende çok bağırmaktan diyordum değilmiş.
Sıcak tutmaya çalışın dedi. İlaç vermedi ki zaten bizim bu doktora gitme sebeplerimizden biri ilaç vermeyen doktor olarak bilinmesi. Bir ayda 300 gr almış 1cm uzamış . bana biraz az gibi geldi. Sizce nasıl?
isminiz çok güzel anlamı ne ki çok merak ettimiyyiz canım bizde hanne kabız oldu onla uğraşıyoruz
geçmiş olsun canım bilemedim ki balgam yaşamadık hiç Bi 7gunlukken olmuştu hastaneden enfeksiyon kapmış demişti drKizlar oglus bugun hep huysuzdu agladi verdigim hic birseyi yemek istemedi az az mamasindan icti sadece ara sira karnindan gurul gurul ses geliyordu acliktan heralde diye dusundum cunku hicbisey yemek istemiyordu az once o kadar cok kustu ki hemde balgamli simdide sakinlesti uyudu niye boyle oldu acaba bi fikri olan var mi?yedigi bisey midesini bozdu desem biseyde yemedi degisik
ben severim oyun halay bana yollaOğluma şarkı söyleyince oda eşlik edip halay çekiyor ben bukadar komik bebek görmedim ben veya babası şarkı söylemeyelim hemen halaya yelteniyor bıdık
Birde abdullah nerde kayboldu diyince bize bekıp gülüyor kendini gösteriyor ben burdayım diye
valla annem bizi öyle döverdi ki akla zarar :)Kızlar utanarak bırsey danışmak ıstıyorum sızeben küçükken annem bizi dövmezdi ama ben bisey dökünce bi hata yapınca sürekli bağırırdı kötü kelimelerde kullanmazdı ama bağırırdı ve sadece fikir siz derdi neden akıl etmiyorsun derdi ben hayatım boyunca çocukluğa dair bundan başka kötü birşey yasamadım ama hassas bi insanım bu çok küçükken oluyordu 4 veya 5 yaslarında sonra boyle yapmadı ama bu bende yara oldu sanırım annemle babam hıc kavga etmezdi elhamdülillah ünüversitede üst komşumuz karısını döverken duyunca evlenmek ıstemem böyleyse evlılık dedım ama şükür ordan tasındık ben mezun olup evlendım esımle ılk yıl tartışınca çok korkuyorduö ve hep odama gecıp aglıyordum şükür onuda aştık herkes bırnırını anladı uzattım ama esas soruna gelicem kızım biseyler yapıp beni dinlemediginde mesela biseyi önce ben dokmesin diye güvenli alana aldığım halde o başkabyerlere götürüp inatlık yapıp dökünce bağırıyorum oda annecim bana bağırma deyince çok ÜZülüyorum bağırmak istenedigim halde sadece kızıma bağırıyorum sanki o an küçüklüğüm canlaniyor anlamıyorum yapmak istemedigim halde bagiriyorum kızımda bana o kadar duskunki anlatamam annem kucağına oturayim sarilalim iste sensiz uyumam dalan hep boyle ben ona sadece bağırıyorum ama ne yaptı isem engel olamadim bu duruma normalde çok neşeli sakin bi insanimdir 20 çocuğa bagirmayip kızıma bagiriyor olmam beni çok yaralıyor hatta ondan kaç kere özür diledim ama engel olamadim bu duruma napiyim.Kızlar ya döksün ne olacak diyorum baze. Ama osa benim gibi hassas olur ve bunu ilerde hatırlarsa çok üzülürüm.günlük tutmayi düşünüyorum kızıma neden yaptığımi anlatan ama sonuçta kimseye suç atamam annem sonuçta eğitimli değildi bi suru dert içinde yazık biraz bagirsin ne olacak ben onu suçlamıyorum ama ben neden bağırıyorum ben bide bunisin egitimini aldim yardım edin kızlar (
allahım sabır diliyorum aileyeAyy arkadaslar uzucu bir haber aldik akrabam degil gormuslugum yok ama cok tuhaf oldumablamin esinin halasinin oglu ve gelini 30 lu yaslarda hacdalar suan,biri 9 yasinda erkek digeri 6 yssinda kiz cocuklari var ,kizi kendi annesine ogluna ablabim esinin halasina birakiyolar babanneye yani oyle hacca gidiyorlar,hala ve kocasininda gaziantepte yazliklari var oraya gidiyolar ve az evvel dede 9 yasindaki torunu ile kaza yapiyo ve coxuk on camdan firlamis ve olmus ,dede yogun bakimda kimsenin haberi yok,anne baba habersiz hacc da (
Allahim sen evlatlarimizi koru ates dustugu yeri yakarmis ama tanimadigim hakde beni bu kdr uzduyse onlarin acisini ogrwndiklerinde dusunemiyorum
Eskilerin bi lafi vardir kurban bayrami oncesi kazali bayram derler,cook kaza olurmus cok dikkat edip bol dua edelim
Ya beni niye dışlıyorsunuzzzGünaydınlar hadi zayıflama topiğine hanımlar
hz.meryem in annesinin adı tatlımben oğlumu 40çıkana kadar hiç sallamadım,kendi uyurdu sonra kendim ettim kendim buldum diyelim sallamaya heves ettim salladım bu zamana kadar ayakta uyuyordu 1haftadır kesinlikle sallanmak istemiyor kucakta popoya pışpış yapıyoruz diyeceğim o ki çocuk kendi seçiyor uyuma şeklini
vicdan yapma kuzu hepimiz neler yaptık yanlış
önemli olan farkedebilmek
uyku eğitimlerinde 7gun ağlasa çatlasa almayın diyor devam da etmiş olabilirdin ama yapmadın kıyamadın
hoş buldum :)
benimde başlamam lazımmmm
yelim tostosumu
yukarda da yazdm canm biz de de var aynı sendrom
üşütmüş olmasın
isminiz çok güzel anlamı ne ki çok merak ettim
geçmiş olsun canım bilemedim ki balgam yaşamadık hiç Bi 7gunlukken olmuştu hastaneden enfeksiyon kapmış demişti dr
ben severim oyun halay bana yolla
valla annem bizi öyle döverdi ki akla zarar :)
babamın bir ses yükselttiğini duymadık
ama sonuç olarak annemi daha çok seviyorum
çocuğna hiç kızmamış bağırmamış Bi aile düşünemiyorum ben gamzecim
5yıl bekledim bir kere bile yorulmam kızmam diyordum önceden ama bazen git benim yanımdan gelme diyorum:)inşallah anlamıyordur sırıtıyor sadece
allahım sabır diliyorum aileye
Canim ne şekilde bağırdığın önemli benim anladığım önce anlatıyorsun önlemini alıyorsun yanlış yapmaması için buna rağmen yapınca bağırıyorsun çok şiddetli olmadığı sürece bana normal geliyo. Alışkanlık haline getirilmediği ve gerçekten gerektiği durumlarda azcık ses yükseltmek düşünme sandalyesine oturtup orada dakikalarca anlattıktan sonra beklemekten daha normal daha doğal bi tavır bence
Nego ve I imspecial canlar melek degiliz sonucta illaki yunusak bagirnayan tipler vardir ama nadir.bende bagiriyrum su an oglum kucuk ona sesim cikmiyo ama esime sesimi yukselttigim zamanlar oluyor. Tahammülsüzum
.asiriya kacmadigi surece en uf as k birşeye kizar olmadikca normaldir.ki bende annemden babamdan siddet kotu soz duymadim Allah razi olsun.yinede bagiriyrum belki esimden kaynaklaniyo cunku baska hic kimseye sesim yukselmez sakinimdir normalde
saolun kuzlar haklıdınız yerınde ve zamanında çok yüksek olmadan uyaravagım güç dan yapmadan ama çok bagırmıycam söz verdım kendime ve sizeI imspecial canim ya kendi uzwrine cok gitmissin, hata yapabilirsin bu cok normal, bagirmak guzel bisey degil ama cocuklarimiz bununlada tanisacak.. Asla kusursuz anne olamayiz, cocugumuz buyudugunde bazi seyleri hatirlayip annem boylw yapmisti diyecek, onur turlusu nasil olur bilmiyorum imkansiz bence.. Sinirimizi kontrol edemedigimiz, sakin kalmakta zorlandigimiz doldugunuz anlar olcak ve cocuklarimiz hep etrafimizda oldugu icin ilk onlara yansiyacak bu durum..
ay ınanmıyprum ya ne kadar zor bı durum Allahım sen sabır ver çok üzüldümAyy arkadaslar uzucu bir haber aldik akrabam degil gormuslugum yok ama cok tuhaf oldumablamin esinin halasinin oglu ve gelini 30 lu yaslarda hacdalar suan,biri 9 yasinda erkek digeri 6 yssinda kiz cocuklari var ,kizi kendi annesine ogluna ablabim esinin halasina birakiyolar babanneye yani oyle hacca gidiyorlar,hala ve kocasininda gaziantepte yazliklari var oraya gidiyolar ve az evvel dede 9 yasindaki torunu ile kaza yapiyo ve coxuk on camdan firlamis ve olmus ,dede yogun bakimda kimsenin haberi yok,anne baba habersiz hacc da (
saol kuzum bakmışın dollar edıcem bundan sonraben oğlumu 40çıkana kadar hiç sallamadım,kendi uyurdu sonra kendim ettim kendim buldum diyelim sallamaya heves ettim salladım bu zamana kadar ayakta uyuyordu 1haftadır kesinlikle sallanmak istemiyor kucakta popoya pışpış yapıyoruz diyeceğim o ki çocuk kendi seçiyor uyuma şeklini
vicdan yapma kuzu hepimiz neler yaptık yanlış
önemli olan farkedebilmek
uyku eğitimlerinde 7gun ağlasa çatlasa almayın diyor devam da etmiş olabilirdin ama yapmadın kıyamadın
hoş buldum :)
benimde başlamam lazımmmm
yelim tostosumu
yukarda da yazdm canm biz de de var aynı sendrom
üşütmüş olmasın
isminiz çok güzel anlamı ne ki çok merak ettim
geçmiş olsun canım bilemedim ki balgam yaşamadık hiç Bi 7gunlukken olmuştu hastaneden enfeksiyon kapmış demişti dr
ben severim oyun halay bana yolla
valla annem bizi öyle döverdi ki akla zarar :)
babamın bir ses yükselttiğini duymadık
ama sonuç olarak annemi daha çok seviyorum
çocuğna hiç kızmamış bağırmamış Bi aile düşünemiyorum ben gamzecim
5yıl bekledim bir kere bile yorulmam kızmam diyordum önceden ama bazen git benim yanımdan gelme diyorum:)inşallah anlamıyordur sırıtıyor sadece
allahım sabır diliyorum aileye
sende bu kadar zayıf olmasaydın hıhhYa beni niye dışlıyorsunuzzz
afiyet olsun napcanselam kızlar nasılsınız
benim kız yine yaptı yapıcağını biraz önce pasta yapma hazırlığındaydım uyandı hanımefendi sonra bende iki dklık işim kaldı diye bunu tezgahın üsütne oturttum kremayıda ocağa koydum çikolatalrı parçaladım atcam kremaya bakim diye kafamı çeviridmle benim kız çikolataları aldığı gibi ağzına götürmüş o an napcamı bilemedim
ayy benide ekleYe nı geldim kızıma bayramlık aldım çok güzel ahmete de hediyelerden gıydırırım nasılsa anlamıyprzayıflama topıgıne kıs te yaptım excel nasıl eklıvemı ogrenıyım ekleyecegım öptüm
Ooo bir citir anne daha masallah :)Bikac fotomu ekledim kizlar beni merak eduyrdunuz söz vermistim:)
bilgilerini 2015 ocak anneleri çıtır oluyor konusuna yaz canım ekleyimayy benide ekle
aaa olur mu dışlama canım burdayız yine:)Ya beni niye dışlıyorsunuzzz
canım parabensiz olanı yurt dışından getirtiyorlarKızlar size birşey danışacağım yardımcı olursanız sevinirim..
Salı günü sağlık ocağına gittiğimi yazmıştım bu salak hemşire bize kan ilacı vermemişti ki verseydide kullanmayacaktım birde bana 4. Ayda verdiğini idda ediyor zaten taktım ona dahada sinir oldum neyse bana şimdi kan ilacı vermiş kullan diyor..
Vegaferon vermiş içinde paraben var ben yine vermiyeceğim kan sonuçlarına göre vereceğim önereceğiniz bi kan ilacı varmı??
ha ha hay ağzının tadını biliyor:)selam kızlar nasılsınız
benim kız yine yaptı yapıcağını biraz önce pasta yapma hazırlığındaydım uyandı hanımefendi sonra bende iki dklık işim kaldı diye bunu tezgahın üsütne oturttum kremayıda ocağa koydum çikolatalrı parçaladım atcam kremaya bakim diye kafamı çeviridmle benim kız çikolataları aldığı gibi ağzına götürmüş o an napcamı bilemedim
Ye nı geldim kızıma bayramlık aldım çok güzel ahmete de hediyelerden gıydırırım nasılsa anlamıyprzayıflama topıgıne kıs te yaptım excel nasıl eklıvemı ogrenıyım ekleyecegım öptüm
Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendiniaaa olur mu dışlama canım burdayız yine:)
canım parabensiz olanı yurt dışından getirtiyorlar
ha ha hay ağzının tadını biliyor:)
güle güle giysin gelinim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?