2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim telefon düzeltme konusunda aştı iyice hiç bişi anlasilmiyo

Nego ve I imspecial canlar melek degiliz sonucta illaki yunusak bagirnayan tipler vardir ama nadir.bende bagiriyrum su an oglum kucuk ona sesim cikmiyo ama esime sesimi yukselttigim zamanlar oluyor. Tahammülsüzum
.asiriya kacmadigi surece en uf as k birşeye kizar olmadikca normaldir.ki bende annemden babamdan siddet kotu soz duymadim Allah razi olsun.yinede bagiriyrum belki esimden kaynaklaniyo cunku baska hic kimseye sesim yukselmez sakinimdir normalde

I imspecial canim ya kendi uzwrine cok gitmissin, hata yapabilirsin bu cok normal, bagirmak guzel bisey degil ama cocuklarimiz bununlada tanisacak.. Asla kusursuz anne olamayiz, cocugumuz buyudugunde bazi seyleri hatirlayip annem boylw yapmisti diyecek, onur turlusu nasil olur bilmiyorum imkansiz bence.. Sinirimizi kontrol edemedigimiz, sakin kalmakta zorlandigimiz doldugunuz anlar olcak ve cocuklarimiz hep etrafimizda oldugu icin ilk onlara yansiyacak bu durum..

Ayy arkadaslar uzucu bir haber aldik akrabam degil gormuslugum yok ama cok tuhaf oldum ablamin esinin halasinin oglu ve gelini 30 lu yaslarda hacdalar suan,biri 9 yasinda erkek digeri 6 yssinda kiz cocuklari var ,kizi kendi annesine ogluna ablabim esinin halasina birakiyolar babanneye yani oyle hacca gidiyorlar,hala ve kocasininda gaziantepte yazliklari var oraya gidiyolar ve az evvel dede 9 yasindaki torunu ile kaza yapiyo ve coxuk on camdan firlamis ve olmus ,dede yogun bakimda kimsenin haberi yok,anne baba habersiz hacc da (
Allahim sen evlatlarimizi koru ates dustugu yeri yakarmis ama tanimadigim hakde beni bu kdr uzduyse onlarin acisini ogrwndiklerinde dusunemiyorum
Eskilerin bi lafi vardir kurban bayrami oncesi kazali bayram derler,cook kaza olurmus cok dikkat edip bol dua edelim
Allaha emanet olsun tum kuzularimiz
Allah aileye sabir versin

canım niye nankörlük olsun ki herkesin etkilendiği ruhunun yaralandığı durumlar farklıdır, sen gerçekten iyi bir anne iyi bir eşsin seni pohpohlamak için söylemiyorum senin gibi olabilmeyi çok isterdim inan:)
iyi anne değilim canım maalesef ama olmak için çok uğraşıyorum nefsimle çok savaşıyorum eşim gerçekten benim ruhumu anlayıp okşasaydı ben bambaşka bir insan olurdum şimdi... sağol güzel düşüncelerin için
canım inşallah eşinde senin naifliğini anlar ruhunu okşar Allah selamet versin canı gönülden diliyorum yaşayan bilir

canım ya çok kötü oldum ne denir ki bu durumda... tüğlerim diken diken oldu Rabbim bol sabır versin ailesine

ben oğlumu 40çıkana kadar hiç sallamadım,kendi uyurdu sonra kendim ettim kendim buldum diyelim sallamaya heves ettim salladım bu zamana kadar ayakta uyuyordu 1haftadır kesinlikle sallanmak istemiyor kucakta popoya pışpış yapıyoruz diyeceğim o ki çocuk kendi seçiyor uyuma şeklini
vicdan yapma kuzu hepimiz neler yaptık yanlış
önemli olan farkedebilmek
uyku eğitimlerinde 7gun ağlasa çatlasa almayın diyor devam da etmiş olabilirdin ama yapmadın kıyamadın

hoş buldum :)
Günaydın kızlar ev fena dağılmış durumda Neresinden başlayacağımı bilemiyorum Ben gidip başlayayım en iyisi
benimde başlamam lazımmmm

Eki Görüntüle 1633597

Oğluma magnetlerden isim yazdım
yelim tostosumu
yukarda da yazdm canm biz de de var aynı sendrom

üşütmüş olmasın

iyyiz canım bizde hanne kabız oldu onla uğraşıyoruz
isminiz çok güzel anlamı ne ki çok merak ettim
geçmiş olsun canım bilemedim ki balgam yaşamadık hiç Bi 7gunlukken olmuştu hastaneden enfeksiyon kapmış demişti dr

ben severim oyun halay bana yolla

valla annem bizi öyle döverdi ki akla zarar :)
babamın bir ses yükselttiğini duymadık
ama sonuç olarak annemi daha çok seviyorum
çocuğna hiç kızmamış bağırmamış Bi aile düşünemiyorum ben gamzecim
5yıl bekledim bir kere bile yorulmam kızmam diyordum önceden ama bazen git benim yanımdan gelme diyorum:)inşallah anlamıyordur sırıtıyor sadece
allahım sabır diliyorum aileye

C Cucu Duha22 kizlar, aynen benim kizim, cingene besigi kurduk oda fayda etmedi koyuyorum kalkmaya calisiyor gece gunduz ugrssiyoruz uyutmak icin.. Ah ah kizim 2 ay kendi uyurdu yatirirdim koltuga kendi kendine uykuya dalardi, ilk cocuk tecrubesizligi iste, uzerine dusseydim devam ederdi dusmedim misafirlikte vs aldim ayaklarima gercekten pismanim.. Kizlar elhamdullillah kizim yataginda uyuyor, ilk koyunca agliyor oksuyorum sakinkestiriyorum, susuyor oksamaya devam, sonra baktim mayisti oksamayida birakiyorum, yaninda duruyorum ama yuzune bakmiyorum yuzumu gormuyor yani, egerki canlanirsa cikiyorum yanindan uyuyacagini anlamasi bir 20 dk kadar surdu bugun, cikinca agliyor 2-3 dk sonra gidiyorum ayaklanmis oluyor tabi, opuyorum yatiriyorum direk asla kucaga almak yok,..

Kizlar simdilik iyi gidiyor masallah, kiziminda kendine olan ozguveninin artacagini dusunuyorum, daha 2 gun oldu insallah boyle devam eder.. Sizlerde yapin derim 8 ay bence ideal bir zaman, benim ilk gun aglattigim gibi aglatmayin, ona pismanim cunku kizim yaninda durunca uykuya daliyor suanda..

Kızlar size birşey danışacağım yardımcı olursanız sevinirim..
Salı günü sağlık ocağına gittiğimi yazmıştım bu salak hemşire bize kan ilacı vermemişti ki verseydide kullanmayacaktım birde bana 4. Ayda verdiğini idda ediyor zaten taktım ona dahada sinir oldum neyse bana şimdi kan ilacı vermiş kullan diyor..
Vegaferon vermiş içinde paraben var ben yine vermiyeceğim kan sonuçlarına göre vereceğim önereceğiniz bi kan ilacı varmı??

hz.meryem in annesinin adı tatlım

selam kızlar nasılsınız
benim kız yine yaptı yapıcağını biraz önce pasta yapma hazırlığındaydım uyandı hanımefendi sonra bende iki dklık işim kaldı diye bunu tezgahın üsütne oturttum kremayıda ocağa koydum çikolatalrı parçaladım atcam kremaya bakim diye kafamı çeviridmle benim kız çikolataları aldığı gibi ağzına götürmüş o an napcamı bilemedim

saolun kuzlar haklıdınız yerınde ve zamanında çok yüksek olmadan uyaravagım güç dan yapmadan ama çok bagırmıycam söz verdım kendime ve size Nego

ay ınanmıyprum ya ne kadar zor bı durum Allahım sen sabır ver çok üzüldüm

saol kuzum bakmışın dollar edıcem bundan sonra

Ya beni niye dışlıyorsunuzzz
sende bu kadar zayıf olmasaydın hıhh

afiyet olsun napcan

Ya beni niye dışlıyorsunuzzz
aaa olur mu dışlama canım burdayız yine:)
canım parabensiz olanı yurt dışından getirtiyorlar
ha ha hay ağzının tadını biliyor:)

güle güle giysin gelinim:)

aaa olur mu dışlama canım burdayız yine:)

canım parabensiz olanı yurt dışından getirtiyorlar

ha ha hay ağzının tadını biliyor:)

güle güle giysin gelinim:)
Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…