2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende bu bayram bebişime biley almıyacam hediyeliklerden giydirecem içlerinden hoşuma giden bilaç parça var..
Bize gelen birsürü hediye var üstelik hiç güzel değiller ne yapacam onları bilmiyorum keşke doğum yaptığımda herkese söyleseydim hediye istemediğimi
40 yılın başında bi oğlum olmuş kendi zevkime göre giydiremiyom bu hediyelikler yüzünden..

Bi ayakkabı alacağım oğluşuma kıyafetleri çekip koyarım bi ara..

Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
Ahahaa arkadanda bir canavar gozukuyor sanki koltuk kenarinda gezen minik tirtil
Prenses sahane gozukuyor masallah ona

Teşekkür ederim canım pantolonu annem almıştı tabi ben seçmişti yüzsüz
Diğerinide yengem almıştı sağolsun onun hediyelerini çok beğenmiştim..
Bizdede mevlutten kalma cok kotu giysiler var.oldugu gibi duruyorlar ne yapmali bilemedim,ihtiyac sahipleri e vermekte yarar var

Ya kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa

Ya kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa
bende öle bişey çıkmıyo canım..
Ama saçma sapan şeyler çıkıyor bende sinir oluyorum hele birde yanlışlıkla orayı tıklayınca dahada sinir oluyoru..

Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
Kızın çok güzelmiş maşallah Gamze hanım bu arada adaşız güle güle giysin küçük hanım
Çok güzellermiş sizin oğluşunuzda güle güle giysin bizde yarın memlekete gidicez inşallah bende ordan alıcam. Burda bebek giyimi pek yok maalesef. Belki pazardan bulurum demiştim ama pazardada en küçük 1 yaştı maalesef o yüzden memlekete kaldı alışveriş...

Teşekkür ederim canım:)
İnşallah gönlünüze göre cicişler bulursunuz:))

Hayırlı olsun canım..
Var var yanılmıyorsam angelsturkey di hamile olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…