Aaa bu çıtır kim tanıyamadımSaol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
Ahahaa arkadanda bir canavar gozukuyor sanki koltuk kenarinda gezen minik tirtilSaol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
Gule gule giydir annesi cokta guzellerEki Görüntüle 1634822 Eki Görüntüle 1634823 Eki Görüntüle 1634824
Bende oğluşuma bunları giydirecem:))
Teşekkür ederim canım pantolonu annem almıştı tabi ben seçmiştiGule gule giydir annesi cokta guzeller
Bizdede mevlutten kalma cok kotu giysiler var.oldugu gibi duruyorlar ne yapmali bilemedim,ihtiyac sahipleri e vermekte yarar varTeşekkür ederim canım pantolonu annem almıştı tabi ben seçmiştiyüzsüz
Diğerinide yengem almıştı sağolsun onun hediyelerini çok beğenmiştim..
Bende öyle düşündüm bulursam ihtiyaç sahibi onlara veririm..Bizdede mevlutten kalma cok kotu giysiler var.oldugu gibi duruyorlar ne yapmali bilemedim,ihtiyac sahipleri e vermekte yarar var
bende öle bişey çıkmıyo canım..Ya kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa
Kızın çok güzelmiş maşallah Gamze hanım bu arada adaşız güle güle giysin küçük hanımSaol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
Çok güzellermiş sizin oğluşunuzda güle güle giysin bizde yarın memlekete gidicez inşallah bende ordan alıcam. Burda bebek giyimi pek yok maalesef. Belki pazardan bulurum demiştim ama pazardada en küçük 1 yaştı maalesef o yüzden memlekete kaldı alışveriş...Eki Görüntüle 1634822 Eki Görüntüle 1634823 Eki Görüntüle 1634824
Bende oğluşuma bunları giydirecem:))
Teşekkür ederim canım:)Kızın çok güzelmiş maşallah Gamze hanım bu arada adaşız güle güle giysin küçük hanım
Çok güzellermiş sizin oğluşunuzda güle güle giysin bizde yarın memlekete gidicez inşallah bende ordan alıcam. Burda bebek giyimi pek yok maalesef. Belki pazardan bulurum demiştim ama pazardada en küçük 1 yaştı maalesef o yüzden memlekete kaldı alışveriş...
İnşallahhhTeşekkür ederim canım:)
İnşallah gönlünüze göre cicişler bulursunuz:))
Hayırlı olsun canım..Merhabalar kızlar.. Sayfayı okuyorum genelde çok yazmıyodum 2015 ocak annesiydim ben de ta ki düne kadar.. artık MAYIS annesi olcam.. :)) kızımm abla oluyooooooo.. :))) ara ara takip edebiliyorum sayfada böyle bi vukuat başına gelen başka var mı takip edemedim..
Ben biliyordum ama forum degisti. Simdi baktim bulamadimYe nı geldim kızıma bayramlık aldım çok güzel ahmete de hediyelerden gıydırırım nasılsa anlamıyprzayıflama topıgıne kıs te yaptım excel nasıl eklıvemı ogrenıyım ekleyecegım öptüm
Teşekkür ederim tatlım.. Değişik bi haleti ruhiye içindeyim.. Çok heyecanlıyım.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?