- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Masallah cok formundasinBikac fotomu ekledim kizlar beni merak eduyrdunuz söz vermistim:)
Cok guzel olmus prenses masllahSaol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
En iyizi hurcla kaldir onlari sen hediye giturursunBende bu bayram bebişime biley almıyacam hediyeliklerden giydirecem içlerinden hoşuma giden bilaç parça var..
Bize gelen birsürü hediye var üstelik hiç güzel değiller ne yapacam onları bilmiyorum keşke doğum yaptığımda herkese söyleseydim hediye istemediğimi
40 yılın başında bi oğlum olmuş kendi zevkime göre giydiremiyom bu hediyelikler yüzünden..
Bi ayakkabı alacağım oğluşuma kıyafetleri çekip koyarım bi ara..
Hepsi cok guzel benceEki Görüntüle 1634822 Eki Görüntüle 1634823 Eki Görüntüle 1634824
Bende oğluşuma bunları giydirecem:))
Hayırlı olsun Sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olur inşallahMerhabalar kızlar.. Sayfayı okuyorum genelde çok yazmıyodum 2015 ocak annesiydim ben de ta ki düne kadar.. artık MAYIS annesi olcam.. :)) kızımm abla oluyooooooo.. :))) ara ara takip edebiliyorum sayfada böyle bi vukuat başına gelen başka var mı takip edemedim..
Kızlar size birşey danışacağım yardımcı olursanız sevinirim..
Salı günü sağlık ocağına gittiğimi yazmıştım bu salak hemşire bize kan ilacı vermemişti ki verseydide kullanmayacaktım birde bana 4. Ayda verdiğini idda ediyor zaten taktım ona dahada sinir oldum neyse bana şimdi kan ilacı vermiş kullan diyor..
Vegaferon vermiş içinde paraben var ben yine vermiyeceğim kan sonuçlarına göre vereceğim önereceğiniz bi kan ilacı varmı??
Ben göremiyorumBikac fotomu ekledim kizlar beni merak eduyrdunuz söz vermistim:)
Cevabın işim teşekkür ederim canım benim amerikada tanıdığım yok..Canım herhalde bu konuda en çok araştırıp Kafayı bozan ülkelerin eczanedeki ilaçlarını bile didikleyen ben varımdır..
Amerika'dan gelirken tüm doğal içerikli ilaçlarımıxı almıştım ama burada fazla kaldık. D vitamimiz bitti hiç kullanmamak daha Zararlı diyr içinde zararlı olan dvit e başlamak zorunda kaldım. Evet Zararlı ama hiç kullanmamak daha Zararlı. Ilaç bulamıyorsan bu şekilde yap kullanmamazlık etme.
Ama tabiki iyi içerikli ilaçları bulmaya Özen göster. O ayrı.
Tahlil sonucuna göre kan ilacını kullan kimi bebeğe ihtiyaç olmuyor önce tahlil. Sonra da Floradix var Almanya'da tanıdığın varsa onu getirebilirsin. Bana koca bir Şişe gerçekten koca kolum kadar:) getirmişler ecza deposundan almışlar:)
Tahlil yaptır gerekli ise Floradix bul. Bulamıyorsan da diğerini kullan. Bu dediklerimden şaşma. Okuyarak araştırarak doktorlarla buna vardım ben.
Teşekkür ederim canım..Masallah cok formundasin
Bende 10 kilo vereyim bende eklerim
Cok guzel olmus prenses masllah
Arkadaki merakli kedinjnde ellerini gordum :)
En iyizi hurcla kaldir onlari sen hediye giturursun
Hepsi cok guzel bence
Kucuk adam olacak tam :)
İnsan heyecanlı olmazmı ikinci kez anne olacaksın, birde hamilesin bundan daha güzel bir duygu varmı:))Teşekkür ederim tatlım.. Değişik bi haleti ruhiye içindeyim.. Çok heyecanlıyım.. :))
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı sıhhatli zamanında kucağınıza alırsınız inşallahMerhabalar kızlar.. Sayfayı okuyorum genelde çok yazmıyodum 2015 ocak annesiydim ben de ta ki düne kadar.. artık MAYIS annesi olcam.. :)) kızımm abla oluyooooooo.. :))) ara ara takip edebiliyorum sayfada böyle bi vukuat başına gelen başka var mı takip edemedim..
Izkemeye aldim canim gorebilirsinBen göremiyorum
Koy bazana canim, cocuk gormeye goturursun yavas yavas. Bir kac yila biterTeşekkür ederim canım..
Kime hediye edeceğim ki öyle pek hediye edilecek birileri yok etrafımda..
ben demeyi çok isterdim hey gidi ama kızım oldugu içinde çok.mutluyumAaa bu çıtır kim tanıyamadım
sen söyleye ne kadar tırtılı gormemistimAhahaa arkadanda bir canavar gozukuyor sanki koltuk kenarinda gezen minik tirtil
Prenses sahane gozukuyor masallah ona
canım bendede çıkıyordu bin konu sahibi göğüs kucultturecekmis faln o muYa kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa
tesekkur ederim adaş oldugumuza sevindim senin oğlunda pek sevimliKızın çok güzelmiş maşallah Gamze hanım bu arada adaşız güle güle giysin küçük hanım
Çok güzellermiş sizin oğluşunuzda güle güle giysin bizde yarın memlekete gidicez inşallah bende ordan alıcam. Burda bebek giyimi pek yok maalesef. Belki pazardan bulurum demiştim ama pazardada en küçük 1 yaştı maalesef o yüzden memlekete kaldı alışveriş...
gözün aydin canım hatırla kucağına alninsallahMerhabalar kızlar.. Sayfayı okuyorum genelde çok yazmıyodum 2015 ocak annesiydim ben de ta ki düne kadar.. artık MAYIS annesi olcam.. :)) kızımm abla oluyooooooo.. :))) ara ara takip edebiliyorum sayfada böyle bi vukuat başına gelen başka var mı takip edemedim..
senTeşekkür ederim canım..
Kime hediye edeceğim ki öyle pek hediye edilecek birileri yok etrafımda..
Hayırlı olsun canım..
Var var yanılmıyorsam @angelsturkey di hamile olan..
Tabi kızıma alışırken Allah ikinciyi nasip etti Elhamdulillah.. Birden iki çocuk annesi olmak çok farklı bi duygu.. Eşimle birbirimize bakıp, kızımıza bakıp gülüyoruz sormayın.. Kızımda naptımızı algılamaya çalışıp garip garip bakıyo..Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..İnsan heyecanlı olmazmı ikinci kez anne olacaksın, birde hamilesin bundan daha güzel bir duygu varmı:))
Ben hala şöyle düşünüyorum neden hamileyken tadını çıkarmayıpta hemen doğurmak istiyordum.. Şimdi hamilelik halimi özledim insan çocuklaşıyoe çok güzel bir duygu. Hamile olmakta anne olmakta tarif edilemez bir duygu..
İnsan heyecanlı olmazmı ikinci kez anne olacaksın, birde hamilesin bundan daha güzel bir duygu varmı:))
Ben hala şöyle düşünüyorum neden hamileyken tadını çıkarmayıpta hemen doğurmak istiyordum.. Şimdi hamilelik halimi özledim insan çocuklaşıyoe çok güzel bir duygu. Hamile olmakta anne olmakta tarif edilemez bir duygu..
Amin inşaallah teşekkür ederim.. Bence herkes bunu tatmalıı.. :))Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı sıhhatli zamanında kucağınıza alırsınız inşallah
ayyy çok yakışmış canım ya çok ta güzelmiş kıyafet :)Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
canım kaldır bir hurçla sonra çok işine yarar bebek görmeye götürürsün:)Bende bu bayram bebişime biley almıyacam hediyeliklerden giydirecem içlerinden hoşuma giden bilaç parça var..
Bize gelen birsürü hediye var üstelik hiç güzel değiller ne yapacam onları bilmiyorum keşke doğum yaptığımda herkese söyleseydim hediye istemediğimi
40 yılın başında bi oğlum olmuş kendi zevkime göre giydiremiyom bu hediyelikler yüzünden..
Bi ayakkabı alacağım oğluşuma kıyafetleri çekip koyarım bi ara..
ayy çok güzeller bayıldım, bende hani almıştım ya şapkalı sende alacaktın vazgeçmiştin onu giydiricem inşallah:)Eki Görüntüle 1634822 Eki Görüntüle 1634823 Eki Görüntüle 1634824
Bende oğluşuma bunları giydirecem:))
evet sinir oluyorumYa kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa
geçmiş olsun canım ben kaçırmışım hasta olduğunuzuDaha iyiyiz cnm,bademciklerim gecti cok hafif burun akintim kaldi,ayni sekilde iglumunda burnu biraz tikali,onun disinda hamdolsun iyiyiz canim saol
Merhabalar kızlar.. Sayfayı okuyorum genelde çok yazmıyodum 2015 ocak annesiydim ben de ta ki düne kadar.. artık MAYIS annesi olcam.. :)) kızımm abla oluyooooooo.. :))) ara ara takip edebiliyorum sayfada böyle bi vukuat başına gelen başka var mı takip edemedim..
Canim bi yerde floradix 2 yaşından sonra kullanıyormuş diye okudum bilgin var mı bununla ilgili, bi de fotosunu görmediğimiz bi sen kaldın heralde çatlicaz meraktanCanım herhalde bu konuda en çok araştırıp Kafayı bozan ülkelerin eczanedeki ilaçlarını bile didikleyen ben varımdır..
Amerika'dan gelirken tüm doğal içerikli ilaçlarımıxı almıştım ama burada fazla kaldık. D vitamimiz bitti hiç kullanmamak daha Zararlı diyr içinde zararlı olan dvit e başlamak zorunda kaldım. Evet Zararlı ama hiç kullanmamak daha Zararlı. Ilaç bulamıyorsan bu şekilde yap kullanmamazlık etme.
Ama tabiki iyi içerikli ilaçları bulmaya Özen göster. O ayrı.
Tahlil sonucuna göre kan ilacını kullan kimi bebeğe ihtiyaç olmuyor önce tahlil. Sonra da Floradix var Almanya'da tanıdığın varsa onu getirebilirsin. Bana koca bir Şişe gerçekten koca kolum kadar:) getirmişler ecza deposundan almışlar:)
Tahlil yaptır gerekli ise Floradix bul. Bulamıyorsan da diğerini kullan. Bu dediklerimden şaşma. Okuyarak araştırarak doktorlarla buna vardım ben.
:)) evdt gogus kucuktme haberleriben demeyi çok isterdim hey gidi ama kızım oldugu içinde çok.mutluyum
sen söyleye ne kadar tırtılı gormemistimo hic durmuyor ki bi rahat bıraksa ablayı uyanirnuyanmaz saçlarını çekip güya seviyor ama ikiside kardeşler ya ne kıymetli kardeşin var diyorum bazen ahmete
canım bendede çıkıyordu bin konu sahibi göğüs kucultturecekmis faln o musen yukardaki okla sürekli değiştir bi daha çıkmıyor
tesekkur ederim adaş oldugumuza sevindim senin oğlunda pek sevimli
gözün aydin canım hatırla kucağına alninsallah
senSafransari nin dediğini dinle artik cocuklusun cikacak hediye edecekbhirileri komşu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?