2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bikac fotomu ekledim kizlar beni merak eduyrdunuz söz vermistim:)
Masallah cok formundasin
Bende 10 kilo vereyim bende eklerim
Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
Cok guzel olmus prenses masllah
Arkadaki merakli kedinjnde ellerini gordum :)
En iyizi hurcla kaldir onlari sen hediye giturursun
Hepsi cok guzel bence
Kucuk adam olacak tam :)

Hayırlı olsun Sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olur inşallah

Canım herhalde bu konuda en çok araştırıp Kafayı bozan ülkelerin eczanedeki ilaçlarını bile didikleyen ben varımdır..

Amerika'dan gelirken tüm doğal içerikli ilaçlarımıxı almıştım ama burada fazla kaldık. D vitamimiz bitti hiç kullanmamak daha Zararlı diyr içinde zararlı olan dvit e başlamak zorunda kaldım. Evet Zararlı ama hiç kullanmamak daha Zararlı. Ilaç bulamıyorsan bu şekilde yap kullanmamazlık etme.

Ama tabiki iyi içerikli ilaçları bulmaya Özen göster. O ayrı.

Tahlil sonucuna göre kan ilacını kullan kimi bebeğe ihtiyaç olmuyor önce tahlil. Sonra da Floradix var Almanya'da tanıdığın varsa onu getirebilirsin. Bana koca bir Şişe gerçekten koca kolum kadar:) getirmişler ecza deposundan almışlar:)

Tahlil yaptır gerekli ise Floradix bul. Bulamıyorsan da diğerini kullan. Bu dediklerimden şaşma. Okuyarak araştırarak doktorlarla buna vardım ben.

Cevabın işim teşekkür ederim canım benim amerikada tanıdığım yok..
Kan tahlilini yaptım yarın slacağım sonucu sonucuna göre davranırım artık çok teşekkür ederim..

Masallah cok formundasin
Bende 10 kilo vereyim bende eklerim

Cok guzel olmus prenses masllah
Arkadaki merakli kedinjnde ellerini gordum :)

En iyizi hurcla kaldir onlari sen hediye giturursun

Hepsi cok guzel bence
Kucuk adam olacak tam :)
Teşekkür ederim canım..
Kime hediye edeceğim ki öyle pek hediye edilecek birileri yok etrafımda..

Teşekkür ederim tatlım.. Değişik bi haleti ruhiye içindeyim.. Çok heyecanlıyım.. :))
İnsan heyecanlı olmazmı ikinci kez anne olacaksın, birde hamilesin bundan daha güzel bir duygu varmı:))
Ben hala şöyle düşünüyorum neden hamileyken tadını çıkarmayıpta hemen doğurmak istiyordum.. Şimdi hamilelik halimi özledim insan çocuklaşıyoe çok güzel bir duygu. Hamile olmakta anne olmakta tarif edilemez bir duygu..

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı sıhhatli zamanında kucağınıza alırsınız inşallah

Aaa bu çıtır kim tanıyamadım
ben demeyi çok isterdim hey gidi ama kızım oldugu içinde çok.mutluyum

Ahahaa arkadanda bir canavar gozukuyor sanki koltuk kenarinda gezen minik tirtil
Prenses sahane gozukuyor masallah ona
sen söyleye ne kadar tırtılı gormemistim o hic durmuyor ki bi rahat bıraksa ablayı uyanirnuyanmaz saçlarını çekip güya seviyor ama ikiside kardeşler ya ne kıymetli kardeşin var diyorum bazen ahmete

Ya kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa
canım bendede çıkıyordu bin konu sahibi göğüs kucultturecekmis faln o mu sen yukardaki okla sürekli değiştir bi daha çıkmıyor

tesekkur ederim adaş oldugumuza sevindim senin oğlunda pek sevimli

gözün aydin canım hatırla kucağına alninsallah

Teşekkür ederim canım..
Kime hediye edeceğim ki öyle pek hediye edilecek birileri yok etrafımda..
sen Safransari nin dediğini dinle artik cocuklusun cikacak hediye edecekbhirileri komşu falan

Hayırlı olsun canım..
Var var yanılmıyorsam @angelsturkey di hamile olan..

Tabi kızıma alışırken Allah ikinciyi nasip etti Elhamdulillah.. Birden iki çocuk annesi olmak çok farklı bi duygu.. Eşimle birbirimize bakıp, kızımıza bakıp gülüyoruz sormayın.. Kızımda naptımızı algılamaya çalışıp garip garip bakıyo..Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı sıhhatli zamanında kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşaallah teşekkür ederim.. Bence herkes bunu tatmalıı.. :))

Saol canım gıcık babası laf soylemesin diye basta soyledim bak ilk kez bayramlık aliyorum cocuga lutfen hevesimi kırma dedim ona ragmen biraz naylon mu ne dedi tutaamadi kendini. Bak gelinineEki Görüntüle 1634776
ayyy çok yakışmış canım ya çok ta güzelmiş kıyafet :)
canım kaldır bir hurçla sonra çok işine yarar bebek görmeye götürürsün:)
ayy çok güzeller bayıldım, bende hani almıştım ya şapkalı sende alacaktın vazgeçmiştin onu giydiricem inşallah:)
Ya kizlar su altta bir reklam var 2010 yilinin konusmasi,gogus resmi var cikip cikip duruyor karsima okka gibi sinirumi bozuyor
Benmi goruyorum bunu sadece sizde de cikiyormu yaa
evet sinir oluyorum
Daha iyiyiz cnm,bademciklerim gecti cok hafif burun akintim kaldi,ayni sekilde iglumunda burnu biraz tikali,onun disinda hamdolsun iyiyiz canim saol
geçmiş olsun canım ben kaçırmışım hasta olduğunuzu

hayırlı olsun Allah kolaylık versin:)

Günaydın kızlaaar hala evi temizliyorum ya ne uyuz çıktım ben varsa hızlı temizlik yapma tüyolarıniz alabilirim. Bu arada hamileleri gördükçe özeniyorum ben yaa

Bi_bakiyim_gidiyom Hayırlı Olsun

Canim bi yerde floradix 2 yaşından sonra kullanıyormuş diye okudum bilgin var mı bununla ilgili, bi de fotosunu görmediğimiz bi sen kaldın heralde çatlicaz meraktan

:)) evdt gogus kucuktme haberleri
Hmn okluyorum o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…