2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayir olsun insallah dun gece ilk ruyamda hamile oldugumu goruyorum zar zorda olsa ikina ikina doguruup kurtuluyordum rahayliyordym sonra oglwn uyandi emzirdim uyuttum ikinci ruyamda kizim oldugunu gordum,sanirim Bi_bakiyim_gidiyom ve angelsturkey gunlerdir kendimi onlarin yerine koydum etkisi altinda kalmis olucakmki ruyama girmis
Kizmi geliyor yoksa
Yoksa aylardir rwgl olmuyorum bu koc gobegimde bebismi var
Aman yarabbiiii

minione yazamadım cok üzüldüm tanidiginiza allah sabir versin ailesine cok zor anne ba b a icin evladinin aci haberini almak(

I imspecial gule gule giysin çıtır kiz ipek cok şık olmuş annesi.

@bi_bakiyim_ gidiyom hayırlı olsun ne guzel ikinci kez anne olucan ins

Minione hihami canlar dun fotolarima baktim hamileyken ki cok özledim yaaa ne guzel duyguydu cok şükür hayırlı za m anda tekrar yasariz ins...hoş bizim zor da Allah büyüktür

minione kız bende hamile olduğumu görüyordum..
Ve doğurmuştum ama kv başıma gelmiş benim bebek bakmamı sorguluyordu tantana ediyordu bende cevap veriyordum eşim de tamam boşver der gibi beni susturuyordu kabus kabus..

Ya ben bu kadın yüzünden nidaha çocuk mocuk doğjramam oğlum doğduğunda bana etmediğini bırakmamıştımşimdide rüyama daldı ay piskolojim bozuşdu resmen yaa

Bir sürü alıntı yaptım yine yok deli olcam yaa

aysimason çok güzeller canm ciciler

I imspecial başı Bi güzellik o ya maşallah ipeğimize

günaydınlar hepinize
teşekkür eferim canım:))

İnsan çocukluğunu mekadar öxlüyor dimi ben küçükken hep büyümek istiyordum artıl ne b...k vardı bu büyümekta anlamıyorum şimdide çocukluk halimi özlüyorum..
İnsan çocukken başka bir dünyada yaşıyor..

Ay evet oda çok güzeldi eşimin kredi kartıyla internetten alışveriş yapmaması yüzünden alamadım..
Etmen paşamız çok yakışıklı olacal:))
Varsa bir tarifi
Banada gönder canım dün saat gece 2 ye kadar mutfağı temizlemişim pestilim çıktı daha bi okadarda işim bsr
Not 2
Kullanırsan öyle olur deseydin

Kızlar babası oğlumun saçını sıfıra vurmak istiyor bende vurdurmam diyorum..
Zaten oğlumun saçı yoktu okşaya okşaya çıkarmışım şimdide sıfıramı vurayım

aysimason canım vurulsa iyi olur aslında ben kızımı sıfıra vurdurmustum iyi oluyor ama ahmetin saçı hic yok azcik kısa kadar uzar aslında hem gür gelir biraz bende eşime vuralım diyorum esim yapmiyo bu sefer.. kızımı ben yokken usturaya vurmustu ama
Bu arada çocuk olmayı cook. Özledim dunyanin tek derdinin lollipop almak oldugu zamanlar

Buyuk bir sikintidan kurtulmakmis ayy hadi insallahhh
Ne gicik o kven yaa ,kendileri zamaninda kaynanalarina ezilmisler simdi acisini gelinlerden cikarmak istiyolar
Ama aradaki farki unutuyolar 80 li yillarda degiliz artik arastiriyoruz daha bilgiliyiz
Sen ona bakma kardesim dogurcaksan dogur valla

Canim cok saol cok buyuk aci evet
Babaniz komoda gelin demisler,oglunun vefatindan haberi yok,az evvel haci olmadan ist a donuyolar ve ikindiden sonra defnedilcek
Rabbim yardimcilari olsun,dunden beri tadim tuzum kalmadii hayat cok bos valla
Bugun varsak yarin yokuz (

Allah rahmet eylesin...
Kalanlara sabır versin...

minione ah ne zor imtihan... Allah sabır versn güç kuvvet versin.. Zaten duygusal insandım annelik hepten Aklımı Aldı( Allah'ım evlatlarımızla eşimizle çocuğumuz coluğımuz ailemizle sınamasın inş... Çok büyük acı imtihan Rabbim huzur ferahlık versin kalplerine.. Ini çocukları onları cennette karşılayacak kalpleri huzur bulur inş ama çok zor..
Her böyle kötü haberde kızım geliyor aklıma... Allah'ım kimseye böyle imtihan etmesin öok zor çok acı. Sağlık sıhhat versin gerse kalanlarına..

Canım Çeşitleri vardır belki benim getirttiğim Şişe bebeklere de verilebiliyor kansızlık durumunda..
Göya Albüm yapacaktım ama çok zor resm seçicem düzenlicem de eklicem.. Fırsat bulunca dana resim atayım inş.

Evimi yine su bastı eşyaları topladık anneme geldik Eylül sonu dönüyoruz ama dönmeden de bir ev bulup taşınalım ya da depo bulalım eşyaları kaldıralım diyoruz çünkü hep su basıp duruyor. Eşyalar rezil vs. Gözümüz arkada kalmaz diyoruz.. Yoğun bir tempodayın anlayacağınız..

Kızım çok huysuz bütün gün tek elinden tutayım yürüsün istior iki elini de vermiyor onun Peşinde iki büklümüm.. Hepinizi öpüyorum

Yok canım ya bizimki kv dedençekmemiş tam tersi kendisi çektirmiş kendini çık övüyordu ben kv deme iyiydim falan filan diyordu eşinde ona sen babaannene çok tantana yapıyordun dedi birgün dondu kaldı..
Benim kv beni sevmiyor kıskanıyor eşim beni seviyor diye çekemiyoe

Amin cnm cumlemize insallah

Ayyy cok kotuu birsey ya bu fesatlik
Yaslanmissiniz artik nedir bu paylasamamak kiskanmak ne oluyor ya anlamiyorum
Haberdemi izlemiyolar,gencecik insanlar oluyor kime kaldiki bu dunya ,bunca dert tasa varkrn gelin kiskanmak nedir arkadas yaa

hihami canım sende yap ikinciyi de gör bi halimi aldanma bu sevgi pitirciklarina 4 yas olmasini bekle ben ettim sen etme
Senin gibi becerikli bi hatun böyle söylüyorsa ben hiiiiiç altından kalkamam. Aman olur ne olacak bi şekilde buyur diyodum da tatilde elim ayağıma girdi sapıttım resmen daha zamanı var benim. Kendim tek çocuk olduğumdan hep kardeşi olsun arası az olsun istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum :)
Kızlar babası oğlumun saçını sıfıra vurmak istiyor bende vurdurmam diyorum..
Zaten oğlumun saçı yoktu okşaya okşaya çıkarmışım şimdide sıfıramı vurayım
Ayy benimki de taktı güzelim saçlarına sıfıra vurduralim demiyo da kestirelim diyo yanlarında kıvırcık kıvırcık saçları var kıyamam ki ben onlara

Ayyy çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah gönlüne olur herşey

minione Canım Allah sabır versin yakınlarınıza çok ama çok zor bi durum okudukça içim parçalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…