Eki Görüntüle 1635442
Pinking Tree canım bakarmıson kan sonucumuza ilaç kullanmalımıyız doktora göstereceğim ama şimdi çok ilim var..
Ay çok sevindim teşekkür ederim canım.. Tsbi tabi göstereceğim zaten benim doktorum kullan diye birşey söylememişti gerek bulsaydı o verirdi ams ben yinede göstereceğim sonucu..Hayır canım kan Değeri 13 kullanmana gerek yokgaet güzel maşallah annesi.
Test yaptırmak en Güzeli boşuna kullanmamış oluyorsun.
Bu arada Tıbbi bir bilgim yok sadece kan hgb tr bakıp yorumluyorum doktoruna da danış mutlaka.
Gözünüz aydın annesi
Bende kıyamam çok çirkin olacak oğlumSenin gibi becerikli bi hatun böyle söylüyorsa ben hiiiiiç altından kalkamam. Aman olur ne olacak bi şekilde buyur diyodum da tatilde elim ayağıma girdi sapıttım resmen daha zamanı var benim. Kendim tek çocuk olduğumdan hep kardeşi olsun arası az olsun istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum :)
Ayy benimki de taktı güzelim saçlarına sıfıra vurduralim demiyo da kestirelim diyo yanlarında kıvırcık kıvırcık saçları var kıyamam ki ben onlara
Ayyy çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah gönlüne olur herşey
minione Canım Allah sabır versin yakınlarınıza çok ama çok zor bi durum okudukça içim parçalanıyor
Öyle valla canım ben ınu allaha havale etmişim uğraşamam onunla işte o bu sefer durmuyor eşimden olmasa daha neler neler yapar o allahından bulsun nankör kadın hasta olurdu onu iyileştirmek için elimden geleni yapardım fıtığı şekeri tansiyonu kolestrolü var onu hastane hastane dolaştırıyordum ozaman iyiydim ben evden ayrıldıktan sonra fesat dedikoducu eşini dolduran pis gelin oldum allah her şeyi görüyor benim çocuğum olmuyordu umrunda değildi tüp bebek yaptık diye sağda sılda dünya kadar para harcadı kendidine diye konuşuyordu bana bile söyledi ben ona dünyalarıda versem bu duyguya seğişmem dedim ben mslı mülkü ne yapacağım benim çocuğum oldu bu yeter dedim..Ayyy cok kotuu birsey ya bu fesatlik
Yaslanmissiniz artik nedir bu paylasamamak kiskanmak ne oluyor ya anlamiyorum
Haberdemi izlemiyolar,gencecik insanlar oluyor kime kaldiki bu dunya ,bunca dert tasa varkrn gelin kiskanmak nedir arkadas yaa
Geçmiş olsun inşallah iyileşir kuzucuğun ama neyi olduğunu anlayamadım incek olan ne ki?Selamlar, küçük oğlumu doktora götürdük, terlemesini iştahsızlıgini uyumamasini söyledim, daha önce başka doktorun yaptığı kan tahlilini b12 ignesini gösterdik, b12 sonucu olmadığı için kan tahlili istedi, hgb düşük b12 kaynaklı mı tek başına mı düşük tahlile göre yol izleyelim dedi, kan ilacını düzenli vericem artık, d vitamininide, tah l il sonucunu maalesef bayram sonrası göstericez, tabi sonucu alırız bayramdan önce
Kan alınırken çok ağladı
Çocuk cerrahınafa sıra aldık beklemeden girdik, inmeye başlamış ama tam değil1 yaşına kadar bekliycez o arada yine komtrole götürecez, inmezse 1 yaşında ameliyat
Durumlar böyle, diyetti temizlikti, bebisin peşinde koşmakti okuldu derken bitkin düştüm iyice
Cnm kizimin da kanı dusuk cikti ztn genel kontrolde rengi soluk yazmis dr. Ben de düzenli vericem artik kan ilacini ve d vitaminini..Selamlar, küçük oğlumu doktora götürdük, terlemesini iştahsızlıgini uyumamasini söyledim, daha önce başka doktorun yaptığı kan tahlilini b12 ignesini gösterdik, b12 sonucu olmadığı için kan tahlili istedi, hgb düşük b12 kaynaklı mı tek başına mı düşük tahlile göre yol izleyelim dedi, kan ilacını düzenli vericem artık, d vitamininide, tah l il sonucunu maalesef bayram sonrası göstericez, tabi sonucu alırız bayramdan önce
Kan alınırken çok ağladı
Çocuk cerrahınafa sıra aldık beklemeden girdik, inmeye başlamış ama tam değil1 yaşına kadar bekliycez o arada yine komtrole götürecez, inmezse 1 yaşında ameliyat
Durumlar böyle, diyetti temizlikti, bebisin peşinde koşmakti okuldu derken bitkin düştüm iyice
İnmeye baslamis dedigin neresi eflalim anliyamadim ?Selamlar, küçük oğlumu doktora götürdük, terlemesini iştahsızlıgini uyumamasini söyledim, daha önce başka doktorun yaptığı kan tahlilini b12 ignesini gösterdik, b12 sonucu olmadığı için kan tahlili istedi, hgb düşük b12 kaynaklı mı tek başına mı düşük tahlile göre yol izleyelim dedi, kan ilacını düzenli vericem artık, d vitamininide, tah l il sonucunu maalesef bayram sonrası göstericez, tabi sonucu alırız bayramdan önce
Kan alınırken çok ağladı
Hem de nasıl kapağın üstüne yatıyor çekmeceler çekip duruyor bizimki deEki Görüntüle 1635632 Yakalandimmmmm
Kizlar sizinkilerde bulasik makinasi asigimi yaa? Akli fikri elektronik esyalarda :)
bağımlısı canm :)Eki Görüntüle 1635632 Yakalandimmmmm
Kizlar sizinkilerde bulasik makinasi asigimi yaa? Akli fikri elektronik esyalarda :)
OFF ben gormedım benım ıcın tekrar koyar mısınnnn cok merak edıyorum senıkızlar bende eski halimi koydum albüme http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eski-ben.38149/
Evet ben de nisan annesi olcam :/Merhabalar kızlar.. Sayfayı okuyorum genelde çok yazmıyodum 2015 ocak annesiydim ben de ta ki düne kadar.. artık MAYIS annesi olcam.. :)) kızımm abla oluyooooooo.. :))) ara ara takip edebiliyorum sayfada böyle bi vukuat başına gelen başka var mı takip edemedim..
Aynen bende değişik bir ruhtayım allahın gücüne gitmesin ama buruk bir sevinç yasıyorum hala alışamadım dr ye giderken ayaklarım geri geri gidiyo oysaki ilkinde öylemiydi günler geçmezdi. Allah yardımcım olsun resmen deprestondayımTeşekkür ederim tatlım.. Değişik bi haleti ruhiye içindeyim.. Çok heyecanlıyım.. :))
Evet bizimkide çok seviyo elektronikleri...bulaşık ve çamaşır makinelerini kumandaları ve cep telefonlarını gördümü mutluluktan çığlık çığlığa hızlı hızlı emekliyo bide dış kapı açıksa depar atıyoEki Görüntüle 1635632 Yakalandimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?