2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1635442

Pinking Tree canım bakarmıson kan sonucumuza ilaç kullanmalımıyız doktora göstereceğim ama şimdi çok ilim var..

Hayır canım kan Değeri 13 kullanmana gerek yokgaet güzel maşallah annesi.

Test yaptırmak en Güzeli boşuna kullanmamış oluyorsun.

Bu arada Tıbbi bir bilgim yok sadece kan hgb tr bakıp yorumluyorum doktoruna da danış mutlaka.

Gözünüz aydın annesi

Ay çok sevindim teşekkür ederim canım.. Tsbi tabi göstereceğim zaten benim doktorum kullan diye birşey söylememişti gerek bulsaydı o verirdi ams ben yinede göstereceğim sonucu..

Bende kıyamam çok çirkin olacak oğlum

Ayyy cok kotuu birsey ya bu fesatlik
Yaslanmissiniz artik nedir bu paylasamamak kiskanmak ne oluyor ya anlamiyorum
Haberdemi izlemiyolar,gencecik insanlar oluyor kime kaldiki bu dunya ,bunca dert tasa varkrn gelin kiskanmak nedir arkadas yaa
Öyle valla canım ben ınu allaha havale etmişim uğraşamam onunla işte o bu sefer durmuyor eşimden olmasa daha neler neler yapar o allahından bulsun nankör kadın hasta olurdu onu iyileştirmek için elimden geleni yapardım fıtığı şekeri tansiyonu kolestrolü var onu hastane hastane dolaştırıyordum ozaman iyiydim ben evden ayrıldıktan sonra fesat dedikoducu eşini dolduran pis gelin oldum allah her şeyi görüyor benim çocuğum olmuyordu umrunda değildi tüp bebek yaptık diye sağda sılda dünya kadar para harcadı kendidine diye konuşuyordu bana bile söyledi ben ona dünyalarıda versem bu duyguya seğişmem dedim ben mslı mülkü ne yapacağım benim çocuğum oldu bu yeter dedim..

Selamlar, küçük oğlumu doktora götürdük, terlemesini iştahsızlıgini uyumamasini söyledim, daha önce başka doktorun yaptığı kan tahlilini b12 ignesini gösterdik, b12 sonucu olmadığı için kan tahlili istedi, hgb düşük b12 kaynaklı mı tek başına mı düşük tahlile göre yol izleyelim dedi, kan ilacını düzenli vericem artık, d vitamininide, tah l il sonucunu maalesef bayram sonrası göstericez, tabi sonucu alırız bayramdan önce
Kan alınırken çok ağladı
Çocuk cerrahınafa sıra aldık beklemeden girdik, inmeye başlamış ama tam değil 1 yaşına kadar bekliycez o arada yine komtrole götürecez, inmezse 1 yaşında ameliyat
Durumlar böyle, diyetti temizlikti, bebisin peşinde koşmakti okuldu derken bitkin düştüm iyice

Geçmiş olsun inşallah iyileşir kuzucuğun ama neyi olduğunu anlayamadım incek olan ne ki?

Cnm kizimin da kanı dusuk cikti ztn genel kontrolde rengi soluk yazmis dr. Ben de düzenli vericem artik kan ilacini ve d vitaminini..
Sorun su ki cok agliyor ilaci icerken, o yüzden veremedim daha once..

Slm.kizlar okuyorum ara ara ama yazamiyorum..Ablam geldi bikac gun kaldi iyi geldi bana da.. benim cadi huysuz su sira gece en az 10 kez kalkar oldu, acikiyo mu anlamadım. .Odadan kesinlikle cikamiyorum ortaligi yikiyor, sizler de iyisinizdir insallah..

İnmeye baslamis dedigin neresi eflalim anliyamadim ?

Evet ben de nisan annesi olcam :/

Teşekkür ederim tatlım.. Değişik bi haleti ruhiye içindeyim.. Çok heyecanlıyım.. :))
Aynen bende değişik bir ruhtayım allahın gücüne gitmesin ama buruk bir sevinç yasıyorum hala alışamadım dr ye giderken ayaklarım geri geri gidiyo oysaki ilkinde öylemiydi günler geçmezdi. Allah yardımcım olsun resmen deprestondayım

Eki Görüntüle 1635632 Yakalandimmmmm
Kizlar sizinkilerde bulasik makinasi asigimi yaa? Akli fikri elektronik esyalarda :)
Evet bizimkide çok seviyo elektronikleri...bulaşık ve çamaşır makinelerini kumandaları ve cep telefonlarını gördümü mutluluktan çığlık çığlığa hızlı hızlı emekliyo bide dış kapı açıksa depar atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…