Canim ciddi misin ? Ben 2.5-3 yas arasi iyi doyordum. İdeali 4 mu sence ?@hihami canım sende yap ikinciyi de gör bi halimialdanma bu sevgi pitirciklarina 4 yas olmasini bekle ben ettim sen etme
saol canım iyi yolculuklar
Benim oğlanın kıyafetleri hep açık renk ben omo beyazlar için olanı kullanıyorum narinde de yıkasam tertemiz yapıyor çok nadir leke kalıyor..Kızlar kızımın camasırlarındaki lekelerden bıktım elde cıtılemezsem hiç çıkmıyor. İkincisi de yolda malum artık gucum kalmadı ne önerirsiniz deterjan olarak
Ben göRemiyorum değişik saçlara merakım var..Kızlardır saclarimi kestirdim biraz tombik gösterdi ama beğenecek misikniz bakalım ekliyorum hemen albüme
Canım bence 3 az çünkü tam çocuk egosantrik benmerkezci döneme giriyor ve sen onu bişeyleri paylaşmaya zorluyorsun bu çok pedagog 3 az diyor çocuk anlamalı yada anlamamalı diyor yani kişiye de bağlı aslında benim kızım uygun değilmiş yani daha kardeşe yani şuan uygun oldu ama ilk 3 ay beni benden aldı simdide oynamaya başladılar sayılır ama ona oynarken sarar verebiliyor merhamet duygusu gelişince daha iyi olacak ama onların birbirine bakışı hele ahmet için abla başka bisey bayılıyorCanim ciddi misin ? Ben 2.5-3 yas arasi iyi doyordum. İdeali 4 mu sence ?
@Mrssuperfine canim allah kolaylik.versin. bir sure donmeyecekseniz uygun bir depo kiralamak.mantikli
Sen niye goremedin canım aldım tekrar izlemeyeBen göRemiyorum değişik saçlara merakım var..
sen beni izlemekten çıkarmışın küstümSen niye goremedin canım aldım tekrar izlemeyene ara çıktın izlemeden
Şaka yapıyom canım bende oluyor bazen:))Yok canım ben bilerek seni çıkarırmışım küsme inan bilmeden olmuş sanırım kendi yapmış kk
Teşekkürlerrsaol canım iyi yolculuklar
:)) canım benim hayırlısı olsun ben senin kadar stres yapmadım.. :)) zor biliyorum ama ilk öğrendiğim andan itibaren tarifsiz bi tebessüm var yüzümde.. Kocaman bi aile olmak herşeye rağmen çok güzel.. (Umarım doğduktan sonra da böle düşünürüm.. :)) eziyetli günlerin elemi gider lezzeti kalır kanaatindeyim yıllar sonra iyiki ard arda olmuşlar diycemi düşünüyorum..Hayir olsun insallah dun gece ilk ruyamda hamile oldugumu goruyorum zar zorda olsa ikina ikina doguruup kurtuluyordum rahayliyordym sonra oglwn uyandi emzirdim uyuttum ikinci ruyamda kizim oldugunu gordum,sanirimBi_bakiyim_gidiyom ve angelsturkey gunlerdir kendimi onlarin yerine koydum etkisi altinda kalmis olucakmki ruyama girmis
Kizmi geliyor yoksa
Yoksa aylardir rwgl olmuyorum bu koc gobegimde bebismi var
Aman yarabbiiii
Hayırlı olsun seninde tatlım.. :)Evet ben de nisan annesi olcam :/
Hayir olsun insallah dun gece ilk ruyamda hamile oldugumu goruyorum zar zorda olsa ikina ikina doguruup kurtuluyordum rahayliyordym sonra oglwn uyandi emzirdim uyuttum ikinci ruyamda kizim oldugunu gordum,sanirimBi_bakiyim_gidiyom ve angelsturkey gunlerdir kendimi onlarin yerine koydum etkisi altinda kalmis olucakmki ruyama girmis
Kizmi geliyor yoksa
Yoksa aylardir rwgl olmuyorum bu koc gobegimde bebismi var
Aman yarabbiiii
KıZlar beni iki bebege bakmak deil doğurmak korkutuyor. Yine kesileceğimi bilmek cok garip daha yaralarım yeni geçmişti. Ama allah nasip etti ne diyim . Biz eşimle dört yıldır korunmadan ilişkiye giriyoruz bu sefer hem reglim düzensiZdi hem emziriyordum hem o ay ertesi gün hapı kullandığım için yumurtlama dönemim değildi hem de dışa boşalma oldu ama sonuç 10 haftalık hamileyim ne diyim inş sağlıklı olur. Allah isteyen herkese nasip etsin:)) canım benim hayırlısı olsun ben senin kadar stres yapmadım.. :)) zor biliyorum ama ilk öğrendiğim andan itibaren tarifsiz bi tebessüm var yüzümde.. Kocaman bi aile olmak herşeye rağmen çok güzel.. (Umarım doğduktan sonra da böle düşünürüm.. :)) eziyetli günlerin elemi gider lezzeti kalır kanaatindeyim yıllar sonra iyiki ard arda olmuşlar diycemi düşünüyorum..
Tatlim ya disa bosalma olup nasil gebe kaldin onu cozemiyorum kafam karistiKıZlar beni iki bebege bakmak deil doğurmak korkutuyor. Yine kesileceğimi bilmek cok garip daha yaralarım yeni geçmişti. Ama allah nasip etti ne diyim . Biz eşimle dört yıldır korunmadan ilişkiye giriyoruz bu sefer hem reglim düzensiZdi hem emziriyordum hem o ay ertesi gün hapı kullandığım için yumurtlama dönemim değildi hem de dışa boşalma oldu ama sonuç 10 haftalık hamileyim ne diyim inş sağlıklı olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
canım biraz acık olacak ama erkeğin bosalmadan önceki ıslanma suyunda bile az da olsa sperm varmış ve hamile kalınabilir ve dışa bosalmayi becerememis olabilirler angels anlamamıştır ama esi bilirTatlim ya disa bosalma olup nasil gebe kaldin onu cozemiyorum kafam karisti
Tibben munkun diil boyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?