2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tabletten yazmaya gıcık oluyorum eşim sonuçları almış çok düşükmus değerleri

Kızlar kızımın camasırlarındaki lekelerden bıktım elde cıtılemezsem hiç çıkmıyor. İkincisi de yolda malum artık gucum kalmadı ne önerirsiniz deterjan olarak

nnightsaill ne zor nickin var:)
minione yazmamisim kızlar testidi inmemişti ya kuzumun o inen:)
8 yıldır bu nicki kullanıyorum alıştım eflalim
Memlekete gidiyoruz yoldayız şimdi 3 saat oldu yola çıkalı bizim paşa daha yeni uyudu geçte olsa uyudu ya çok şükür yoruldum valla. Daha 3 saatlik yolumu var uyanmaz inşallahh gidene kadar
I imspecial saçların yakışmış beğendim ben güle güle kullan

saol canım iyi yolculuklar

Kızlar kızımın camasırlarındaki lekelerden bıktım elde cıtılemezsem hiç çıkmıyor. İkincisi de yolda malum artık gucum kalmadı ne önerirsiniz deterjan olarak
Benim oğlanın kıyafetleri hep açık renk ben omo beyazlar için olanı kullanıyorum narinde de yıkasam tertemiz yapıyor çok nadir leke kalıyor..
Birde bazı makinalar leke bırakıyor..

Canim ciddi misin ? Ben 2.5-3 yas arasi iyi doyordum. İdeali 4 mu sence ?

@Mrssuperfine canim allah kolaylik.versin. bir sure donmeyecekseniz uygun bir depo kiralamak.mantikli
Canım bence 3 az çünkü tam çocuk egosantrik benmerkezci döneme giriyor ve sen onu bişeyleri paylaşmaya zorluyorsun bu çok pedagog 3 az diyor çocuk anlamalı yada anlamamalı diyor yani kişiye de bağlı aslında benim kızım uygun değilmiş yani daha kardeşe yani şuan uygun oldu ama ilk 3 ay beni benden aldı simdide oynamaya başladılar sayılır ama ona oynarken sarar verebiliyor merhamet duygusu gelişince daha iyi olacak ama onların birbirine bakışı hele ahmet için abla başka bisey bayılıyor

:)) canım benim hayırlısı olsun ben senin kadar stres yapmadım.. :)) zor biliyorum ama ilk öğrendiğim andan itibaren tarifsiz bi tebessüm var yüzümde.. Kocaman bi aile olmak herşeye rağmen çok güzel.. (Umarım doğduktan sonra da böle düşünürüm.. :)) eziyetli günlerin elemi gider lezzeti kalır kanaatindeyim yıllar sonra iyiki ard arda olmuşlar diycemi düşünüyorum..

KıZlar beni iki bebege bakmak deil doğurmak korkutuyor. Yine kesileceğimi bilmek cok garip daha yaralarım yeni geçmişti. Ama allah nasip etti ne diyim . Biz eşimle dört yıldır korunmadan ilişkiye giriyoruz bu sefer hem reglim düzensiZdi hem emziriyordum hem o ay ertesi gün hapı kullandığım için yumurtlama dönemim değildi hem de dışa boşalma oldu ama sonuç 10 haftalık hamileyim ne diyim inş sağlıklı olur. Allah isteyen herkese nasip etsin

Tatlim ya disa bosalma olup nasil gebe kaldin onu cozemiyorum kafam karisti
Tibben munkun diil boyle birsey

Tatlim ya disa bosalma olup nasil gebe kaldin onu cozemiyorum kafam karisti
Tibben munkun diil boyle birsey
canım biraz acık olacak ama erkeğin bosalmadan önceki ıslanma suyunda bile az da olsa sperm varmış ve hamile kalınabilir ve dışa bosalmayi becerememis olabilirler angels anlamamıştır ama esi bilir ayrıca bu yöntem en güvensiz ve en ilkel korunma yöntemi ilk insanlardan geliyor gerisini sen düşün artik onlarda kaç çocuk vardı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…