2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aaaaaa soklardayim
Gece gece yszdigin cunleyi goggle yazdim zevk suyu cikti adi ve sonuc sokkk yuzde 5 ihtinalle gebe kaliniyormus ve cok kadin varmis bu sekilde kalan

Aaaaaa soklardayim
Gece gece yszdigin cunleyi goggle yazdim zevk suyu cikti adi ve sonuc sokkk yuzde 5 ihtinalle gebe kaliniyormus ve cok kadin varmis bu sekilde kalan
Ona gore önlemini al canim biz korunma yöntemi dersi almıştık ordan kalan kırıntılar ah bi bildiklerimi uygulasam iki çocuk olmazdi

Gece gece ahmet uyuyamadı sanırım dişi patlıyor uyandık su içti ağladı gezdik calpol verdim yeni uyudu ama benim uyku gitti offfffffff
Gecmis olsun cnm ,off hayirlisiyla su disler ciksin yaa
Benimde durdyk yere aniden uykum kacti bide ne goreyim canavar uyanmis ayaga kalkmis yataginin kenar korumaliklarinin iplerini keniriyoo

Ona gore önlemini al canim biz korunma yöntemi dersi almıştık ordan kalan kırıntılar ah bi bildiklerimi uygulasam iki çocuk olmazdi
Aylarca bosa gitmisim yumurta takibine desene,ayyy su kirpi sacliyi yapmak icin ne ugrastik ya saka gibii
Kostur kostur dr a gidiyorum yumurtalarima bKiyo tmm dio buyumus heran catliycak iliski,gec olmasin sabaj vakti olsun,kostur kostur eve hayde esimi bekle
Ertrsi gun yine git yok catlamamis gece yine
Gunduz yine
Belki boyle bikac ay gittim ne zmn dr a gitneyi birakip oluruma biraktik o ay oldu minik kus

Gecmis olsun cnm ,off hayirlisiyla su disler ciksin yaa
Benimde durdyk yere aniden uykum kacti bide ne goreyim canavar uyanmis ayaga kalkmis yataginin kenar korumaliklarinin iplerini keniriyoo
ay çok komik ya ne geziyo acaba onunda mi kaşınıyor nite ip ısırsın ki bizimki iştah gidip kaşığa ağız açmayınca anlaşılıyor o gece hic uyumuyor bu arada sen bi ara uyumussun tabi kaçar uykun ya ben bana noluyo halim kalmadı hic uyumadım uyumalıyım gel uykuuu geeeelll minione da git bana da gel

Ne güzel dersine çalışmış hazirlanmissin ama kuzucuk cani isteyince gelir benim kız korunmasız ilk ay oldu dediğin gibi gece gündüz Allah ne verdiyse Ahmet bey 4.ayda artik ne zaman kalırsam kalıyım çokta tin deyip yeşilçay ve spora abandigim da oldy

@eflalim değerler düşük çıkmış ilaçları kullan canım ben yaptrmadm ahme te ama bizimde kesin düşük baysam sonrası baktircam baslayim bend e kana dvit eymende hemen toparlar inşallah

M miss_curious özledik seni kuzum hoşgeldin ablan rahatlatmıştır seni ne güzel aile çok iyi oluyor ...bu arada kizin çok kalki yor demissin hic disiniz var mi açlık değilde dış çok rahatsz ediyor şekil a biz

Pinking Tree Canım kolay gelsin bence o evi taşıman mantıklı yada depo sürekli su baskını ile ugrasamasssin hele yurtdisinda olursan öptüm cicim

Hadi ya bende bilmiyodum, cok şaşırdım canim ya. Uydun sanırım hayirli guzel ruyalarr

minione oy maşallah kirpi saçlıya, yerim onu ben, bende benim köfteye mama yapmaya kalktım gece lambasını actım, bi geldim odaya baktım yatakta oturuyo gülücükler saçıyo bana. Ahh ah zor uyur bu saatten sonra. Sanada tatli rüyalar canım.

Fosur fosur uyymusum
Yine ayaklandik istiyorumki 9 a kdr uyusun ben bunu istedikce 7 de kalkan oglum 6,5 da kalkar oldu
Yaa ne zmn gec kalkicaklar kac ay sonra yaa yoksa hicmiiiiii
Evlensin gizli numara yapip evlerini arayip kapamazsam

Günaydın kızlar, uykusuzluktan pert durumdayım Ben oglusu iki minik yastık arasına yan yatırıyodum hep güzel güzel uyuyodu. Bi kaç gündür dönmek istiyorum heralde istemiyo yastıkları çıkardım içinden,bu sefer de habire dönüyo kalkıyor filan uyuyamıyo bi türlü sürekli uyaniyo. Gece baktım hatta bi oraya gitti bi başka yere bişi ariyo bulamayınca da ağlayıp uyaniyor napcam ben siz nasıl yatiriyorsunuz bi kaç gecedir cidden büyük problem oldu bu bana gündüz uykumuz da yok zaten

saol canım 5 te uyudum 8 de uyandık nu da bişeyde senin cimcime de inşallah uydurmuştur hatta inş sende uyuyorsundurben uyuyamasana sen uyu

Fosur fosur uyymusum
Yine ayaklandik istiyorumki 9 a kdr uyusun ben bunu istedikce 7 de kalkan oglum 6,5 da kalkar oldu
Yaa ne zmn gec kalkicaklar kac ay sonra yaa yoksa hicmiiiiii
Evlensin gizli numara yapip evlerini arayip kapamazsam
hic aklıma gelmemişti bende yapayım bunu senden iyi kaynana taktikleri alcaz emzirmeyi bırakınca biraz daha iyi uyuyacak canım ama 2 yastan önce yok öyle deliksiz uyku 3ten sonra daha iyi uyuyorlar tabi hastaligi disi var bunun kusması dişisen 2 yıldan önce hayal kurma emen çocuk genelde geceleri yoklamaya uyanir

Günaydınn. Uykusuzluktan bayılmak üzereyimmm. Gece 1de geldik anneme. Benim sıpa 3:30da anca uyudu dellendirdi gece gece benii. Bari sabah uyu dimi yok olur mu 7:30da kalktık. Herkeste uyuyo biri uyansada ben yatsam keşkee
Allahım kanayan yaramız heralde bu olay aranız da biri barinuyusun ben raziyim bana birakin bebeleri uyuyun nede olsa velilerim bana bırakıp geziyi sizde bırakın uyuyun

kelin ilacı olsa başına sürer kuzucum malesef seninki buyume atagi yasiuorbgibi bisey atıyorsa gece dönüyorsa emekliyordu değil mi kesin yenibirsey öğrenecek tecrübeyle sabit

Valla kendi yataginda yatuyo duzgunce koyuyorum ortuyorum yrm saat sonra yayagin baska bi tarafinda ortu baska yerde buluyorum

Valla kendi yataginda yatuyo duzgunce koyuyorum ortuyorum yrm saat sonra yayagin baska bi tarafinda ortu baska yerde buluyorumEki Görüntüle 1636208
Oy yazmadan edemeyecem o kirpi kafani yanaklarini sıkmak istiyorum yaaa olsanda ahmet le yanyana koyup sizi gıdıklasam ama annesi bu yapılır mi gösteriyorsun elletmiyorsun offfff

E="Girlboymom, post: 42689689, member: 613381"]Günaydın iyi pazarlar babamız yine nöbete gitti yarin babanneye gidicez bugün valiz hazırlanacak görüşürüz kizlar[/QUOTE]
Kolsy Gelsin canim

@eflalim eymen ins ameliyat a gerek kalmadan testisi iner bidigin.kan Tahlili iyi olmus yaptirdigin i z.bizde yaptirsak.ben ne yazikki ne dvit i ne de demir ilacini vermiyorum sayilidir verdigim.duzenli vereyim ins.

Canım normal bir süreç o da yatakta dönüp uykusuna devam etmeyi öğrenecek. Biz üç ay önce bu Süreci yaşadık yanında iki yastık vardı Reflü yatağının ama onları atmaya başlamıştı dönüp duruyor uyanıyordu derken o da öğrendi öyle uyumayı. Ben özel bir şey yapmadım bebek kendi adapte olacak. Yakında yatağını darmadağın edecek dönecek gene uykusuna devam edecek.. Yeni uyuma şeklini öğrenecek yani:) az sabır...

Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın ortadan dalıp kaçıyorum ev konusu kafamızı ağrıtıyor biraz bir de ben de praline ve minione gibi kocama zulmetmeye başladım. Sinirleniyorum suçluyorum kızımı tek büyütüyorum Babalık yapmıyor Adam'ı gördüğümüz yok vs diye sayıp duruyorum ona. O da elinden geleni yapıyor gece 11 de geliyor işten hemen bebeği uyutmaya çalışmama yardım ediyor ve 13 de akşam yemeğimi yiyor. O da HAKLI sinirim geçince üzülüyorum ama tahammül edemiyorum bir kere Söyleyeyim o anlasın istiyorum.. Kısacası kendi hayatımızı kendime zehir ediyorum eski sakinliğim kalmadı.
Ben değiştikçe eşim de Değişiyor üstelik..

Bizde durumlar epey Karışık. Bir de annemde kalıyorum evimiz malum.. Annem de doldurup duruyor seni oyalıyor ev almayacak bilmem ne diye.. Bir türlü ev bulamıyoruz aslında ama işte dışarıdan öyle anlaşılmıyor derken annemin sözleriyle akşam tekrar tartışıyoruz. Sonra ailemin yanında tartışmayalım seninkinin yanında Tartışma asla Yapmıyorum diyorum annem üzülüyor sonra öyle böyle kavgaların sonu gelmiyor.

Bir de şişkoo domatesim kendimden tiksiniyorum bacak kol Göbek 100 kilo oldum ah eski superfine nerede ben nerede( pazarcı teyze givi hissediyorum gezmek bile istemiyorum artık

Ben böyle moralman çökmüş durumdayım. Bir de bizim kız yürüme derdinde. Kendisi yürümek istiyor:) biz tutmayalım ama düşmesin istiyor ki mümkün değil

Ecim düzenim olsa diyete başlarım diyorum bunu bana yapmadı rezil oldum zorluk çektik diyorum kocama kızıyorum kavga kavga... Bu yeni beni hiç sevmedim(

Halimize Şükürler olsun ama varlık içinde yokluk çekiyorım resmen. Bir valizle oradan buraya..

Buraya da yazamıyorum sizler nasılsınız. Larkin gelmiş hoşgelmiş biz daha diş buğdayı yapmadık canım Eylül Ayında yapacağım herkes tatilden dönsün diye bekliyorum
praline bebek uyutmanı okudum yazmak istediklerö var ama vaktim olmuyor. Peygamber efendimiz bebekleri ağlatmayın Demiş. Biliyorsundur 0-2 YAŞ onlar melek. 4 yaşına kadar bu Dünya'da değil cennetten misafiriniz var kabul edin demişler. Sonra kurallar vs gelecek önce biz sorumluyuz. Tam yazamıyorum ama..

Öyle böyle işte hepinizi öpüyorum:)

Gece gece ahmet uyuyamadı sanırım dişi patlıyor uyandık su içti ağladı gezdik calpol verdim yeni uyudu ama benim uyku gitti offfffffff
Bizde aynı duru daydık canım hep ağladı kuzum çok yorgundum bide çok zorlandım bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…