2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hihami bizde de durumlar ayni uyku duzenimiz yok dpnerken uyaniyo agliyo sipa.gece uyaniyo sebepsiz ne emiyo ne kucagima geliyo öyle boyle i dare ediyoruz

Ah canim ins Allah ferahlik versin bi cikar yol gistersin ins.
sen bunaldigin icin haliyke esine patliyirsun ki bende oyleyim.kilo da verilir sikma canini zamana ihtiyacin var.dert ettikce buyur

Şişko
Kıyafet bulamayan
Kusmuklu
Cildi ölü gibi
Kaşları çıkmış
Saç baş Dağınık Şal Dağınık

Dayak yemiş sokak kadını üst baş olarak da dilenciler gibiyim ((

Ama eşim Pırıl pırıl kızım prenses gibi tokadından tacından kıyafetine kadar ben de Yanlarında dilenen biri gibi(

Valla kendi yataginda yatuyo duzgunce koyuyorum ortuyorum yrm saat sonra yayagin baska bi tarafinda ortu baska yerde buluyorumEki Görüntüle 1636208

hihami bizde de durumlar ayni uyku duzenimiz yok dpnerken uyaniyo agliyo sipa.gece uyaniyo sebepsiz ne emiyo ne kucagima geliyo öyle boyle i dare ediyoruz
Oda zaman bu normal bi süreç diyorsunuz yani ben de bi bizim böyle bir sorunumuz var zannediyorum dokunmayayim o zaman başının altına ince bebek var onu koyayım gerisini kendi öğrensin yeni doğan günlerimize döndük resmen

minione o küçük adamı yerim ben maşallah kuzucuga Gece aynen bende böyle buldum bazen popoyu çıkarıp yüzüstü uyumuş oluyo Allah korusun çok korkuyorum öyle yatınca

Pinking Tree canım çok zor bi dönemden geçiyorsun mantıklı birisin lütfen bırakma kendini, önceliğiniz ev bulmak olsun bi de diğer konuları (kilo kıyafet bakımsızlık vs ) takıp ekstradan bunalma. Zaten eylül sonu döneceğiz diyorsun o zamana kadar bir şekilde hallolacak sonra kendi düzenine geçeceksin kilonuda verirsin o zaman,cilt bakımı dediğin 2 günlük iş geçici şeylerle durumunu daha karisikmis gibi görme, kızının bakımını da biraz anneye bırak dinlenmeye bak

Canim kendinede esine de çok yükleniyorsun. Yapma böyle. Bence kilo aldığın için değilde kendine bakmadiğin için kendini bu kadar kötü hissediyorsun. Senin eşinden önce kendin için kendine bakmaya ihtiyacın var. Lütfen kızını annene bırak, çık bir kuaföre git, güzel bir bakım yaptır, sonrada güzel bir alışveriş. Bende senin gibiyim zayıf değilim artık, o yüzden bedenime göre şeyler alıyorum ve kendime bakınca çok iyi hissediyorum. Seninde böyle hissetmeye ihtiyacın var her kadın gibi. Eğer kendini iyi hissedersen esinede yüklenmezsin kizinada daha rahat bir kafayla daha faydalı olursun. Allah yardımcın olsun canim benim. Gecicek inşallah bu günler, biraz daha sabirla.

Selam hanımlar, tahlil sonucumuzu yüklüyüm çok düşük değerler, doktora dün bir şekilde ulaştık endişelenemesinler bayramdan sonra tedaviye başlarız demiş ama bekliyemeyiz, bayramın ilk günü nöbetçiymiş, çok pişmanım kan ilacını vermediğim için benim hatam, eşim birde dün bir sürü makale okumuş senin kan değerlerinede baktıralım sende yeterli değilse o yüzden kansız vitaminsiz kalırmış diyor, etimi yumurtamı yiyorum ama çay içmekle hata ediyorum b12 aldırmıştım düzenli kullanmadım kendim için, bayram sonrası hemen bende kan vericem

bu arada hastayım karnım ağrıyor midem bulanıyor tadım yok, üşüttüm mü bir şey mi dokundu, üzülüncede mideme karnıma vuruyor benim bilmiyorum artık

eşim sabah diyet yaptığımı öğrendi ağzımdan kaçırdım görümceme 1,5 kilo verdim üç günde derken, sinirli sinirli baktı ama ben diyet yaparken çok daha sağlıklı besleniyorum diğer türlü sağlıksız şeyler tüketiyordum

Doğum günün kutlu olsun. Eşinle kızınla nice mutlu senelere...
Eğer imkânın varsa bebişi ananeye bırakıp biraz dolaşmaya çıkabilirsin. Bana sevdiğim bildiğim bir sokaktan yürümek bile iyi geliyor bazen. Biraz hava alırsın iyi gelir.
Bazen biz eşimle küs iken ailelerin yanında mutlu numarası yapardık.
Birşeyler yansıdıkca büyükler abartip büyütüyorlar. çözülebilecek birşey bile arapsaçı oluyor.
Ev konusuna gelince eşinin yaklaşımında kötü niyet yoksa illa hemen ev alınacak diye bi kaide yok.
Biz bu duruma gelene kadar epey tartışmıştık. (Hala da tartışırız) Şimdi kimse bize karışamıyor(aileler). Böylece kavgalar kısa sürüyor.
Allah yardımcın olsun.

Kızlar çok.mutsuz döndüm sizinle paylasmayacaktim ama Allah korusun önlem açısından aklınızda olsun diye paylasiyorum ağlamaktan için dışına çıktı sİzden kocaman dualar istiyorum hepimiz anneyiz ....

Bi küçük melisam vardı sınıfta 2 yıl önce annesi hamile kaldı bıcır bıcır ufak tefek hatta çocuk doğurması konusunda birbrimize destek olduk kardeş olsun istiyordu sonra ayni donemde bende hamile kaldı hatta 6 aylık hamileyken buraya yazmıştım minicik zinta oldu yegenimin adi onu ziyarete gidiyorum ciciler aldım diye ...herşey çok güzeldi anne is çok mutluydu kuzum uyuyuyp uyanmisti hatta nasıl tutacagim ben bebek demişti o kucagima verilince offf sonra ahmeti görmeye geleceklerdi zumra 8 aylikken aradım hocam bebgimiz düştü gözünü bi yere çarptı demislerdi dr kan tahlili vereceğiz sonra gelirim demişti o Fatma hanim ..o gün kan tahlili sonuclari düşük çıkmış ama basit demisler sonra göz şişince anlasiliyorki LOSEMi ve gözüne vurmuş kuzum 8 aylıktı o zaman tabi boyle bisey nazlanıyordur paylaşılır terasından derken birkaç kere konustuk ama bama hic soylemedi dun başka birinden duydum telefonda az önce konustuk fatma hanim agladi ben dinledim ben ağladım teselli vermek istedim ama ne kadar olursa elimden bisey gelirse kan trombosit vereyim dedim sana saolsun losante hastanesi ilk lösemili hastanesi ankarada odalarmış ve herşey karsilaniyormus Allahm bu nasıl hi caresizlik duyuyoruz ama minione dediği gibi yakınına tanıdığımız biri olunca insan parcalaniyormus benim melisami sordum bıcır bıcır prensesimi kuzumu offf çok değiştir o hocam orda burda akrabalarda kalıyor dedi okul açılınca inşallah daha sakin olur çok yie com dedi kıyamam daha kardeşi anlamadan anneside banası da kardeside üstelik evinden uzak nasıl zor nasıl bir yüktür 8 yasindaki melisama Allahım sana şükürler olsun çok nankör oldugumu bi kez daha anladim Allahim kaldiramayacagimiz yük vermesin Allahım bizi bize bırakmasın kızlar kuzularımıza sarilalim onlara bidaha merhamet gösterelim şükredelim kendimden utandim bugünden sonra benim içinde daha farklı bi hayat olacak .....ayrıca NoLUR Kan testini ihmal etmeyelim nen kızımda cani aciyacak diye geç yaptirdim şükürler olsun bisey cikmadi ama deli cesareti deyip cocugumuzun azcik almamasını hiçe saymayalim offf sabah sabah içinizi kararttim hakkinizi helal edin

Eklentiler

• 10253912_10152856560436566_3178077564561324969_n.webp
    143,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 11737994_10152856559951566_3342477697361828487_n.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 55
[QUOTEGirlboymom, post: 42cv691669, member: 613381"]Kızlar çok.mutsuz döndüm sizinle paylasmayacaktim ama Allah korusun önlem açısından aklınızda olsun diye paylasiyorum ağlamaktan için dışına çıktı sİzden kocaman dualar istiyorum hepimiz anneyiz ....

Bi küçük melisam vardı sınıfta 2 yıl önce annesi hamile kaldı bıcır bıcır ufak tefek hatta çocuk doğurması konusunda birbrimize destek olduk kardeş olsun istiyordu sonra ayni donemde bende hamile kaldı hatta 6 aylık hamileyken buraya yazmıştım minicik zinta oldu yegenimin adi onu ziyarete gidiyorum ciciler aldım diye ...herşey çok güzeldi anne is çok mutluydu kuzum uyuyuyp uyanmisti hatta nasıl tutacagim ben bebek demişti o kucagima verilince offf sonra ahmeti görmeye geleceklerdi zumra 8 aylikken aradım hocam bebgimiz düştü gözünü bi yere çarptı demislerdi dr kan tahlili vereceğiz sonra gelirim demişti o Fatma hanim ..o gün kan tahlili sonuclari düşük çıkmış ama basit demisler sonra göz şişince anlasiliyorki LOSEMi ve gözüne vurmuş kuzum 8 aylıktı o zaman tabi boyle bisey nazlanıyordur paylaşılır terasından derken birkaç kere konustuk ama bama hic soylemedi dun başka birinden duydum telefonda az önce konustuk fatma hanim agladi ben dinledim ben ağladım teselli vermek istedim ama ne kadar olursa elimden bisey gelirse kan trombosit vereyim dedim sana saolsun losante hastanesi ilk lösemili hastanesi ankarada odalarmış ve herşey karsilaniyormus Allahm bu nasıl hi caresizlik duyuyoruz ama minione dediği gibi yakınına tanıdığımız biri olunca insan parcalaniyormus benim melisami sordum bıcır bıcır prensesimi kuzumu offf çok değiştir o hocam orda burda akrabalarda kalıyor dedi okul açılınca inşallah daha sakin olur çok yie com dedi kıyamam daha kardeşi anlamadan anneside banası da kardeside üstelik evinden uzak nasıl zor nasıl bir yüktür 8 yasindaki melisama Allahım sana şükürler olsun çok nankör oldugumu bi kez daha anladim Allahim kaldiramayacagimiz yük vermesin Allahım bizi bize bırakmasın kızlar kuzularımıza sarilalim onlara bidaha merhamet gösterelim şükredelim kendimden utandim bugünden sonra benim içinde daha farklı bi hayat olacak .....ayrıca NoLUR Kan testini ihmal etmeyelim nen kızımda cani aciyacak diye geç yaptirdim şükürler olsun bisey cikmadi ama deli cesareti deyip cocugumuzun azcik almamasını hiçe saymayalim offf sabah sabah içinizi kararttim hakkinizi helal edin[/QUOTE]
Allah s i fasini versin acilen oyy kuzum benim.ailedine de bol sabir

Ağlayarakmokudum yavrum allah acil şifalar versin ez vakitte iyileşir inşallah kuzucuk..

Valla guldum suan :))))
Hicde inanasim gelmiyor biraz bunalima girmissin sadece o kdr :))
Hergun bizlere vakit ayiriyorsun kelimelerin bile herbirimize ayri ozel,hitap seklin uslubun,belki yasca bile benden kucuksun ama ne zaman yazsan seni can kulagiyla dinliyorum,ogretmenimizmissin gibime geliyor,her dedigin aklimin kenarinda kaliyor kaldiki bugunku bu kendine dediklerin beni guldurdu,eminim senin o halin bile cok ama cok yakisiyodur sana
Ara ara resim attigimda bazen kizlar yorum yazio ne kdr bskimlisin diye hakbuki ayda yilda 1 oykeyim,iki allik bi kalem rimel fondoten hepsi bu ,hepimizin tipi kaydi,sana moral olsun diye yazmiyorum suan ustum ardanin mamasindan dokulmus lekrli bir pijamaylayim ,sacimda darmadagin,cildim demissin,birkere makyajsiz cildimin resmini atayimda halime aciyin,2,5 yil oldu ne oldugu bile beli olmayan bir cilt rahatsizligim var,kirmizi renkler,sivilce izleri cukurlar v.s fondotenle bile saklamakta gucluk cekiyorum,o kdr imreniyorumki bebk gibi cildi olnlara ama yapcsk birsey yok
Gelelim sismanliga en azindan elimizde olup duzeltebilecegimiz tek sorunumuz ,insallah bu kis vericekmisix gibime geliyor ,lutfen karamsar olma,kizin uyudungunda gzl sacini topa,guzrl bir majyaj yap,bak nasil iyi gelicek
Moral olcak dersen yskindan cildiminde resmini atarim valla bak

Al
Allah s i fasini versin acilen oyy kuzum benim.ailedine de bol sabir[/QUOTE]
allah ailesine sabir versin insallah
Tez zamanda iyilessin yawrum

Kızlar kızımın camasırlarındaki lekelerden bıktım elde cıtılemezsem hiç çıkmıyor. İkincisi de yolda malum artık gucum kalmadı ne önerirsiniz deterjan olarak
canım kir çöz diye bir şey var spreyli kutuda rengi pembe ben artık onu kullanıyorum
Kızlardır saclarimi kestirdim biraz tombik gösterdi ama beğenecek misikniz bakalım ekliyorum hemen albüme
çok güzel olmuşsun
:)
Benim oğlanın kıyafetleri hep açık renk ben omo beyazlar için olanı kullanıyorum narinde de yıkasam tertemiz yapıyor çok nadir leke kalıyor..
Birde bazı makinalar leke bırakıyor..
ayne benim makine berbat bozulsada yenisini alsak diye bekliyorum günde 4 kere çalıştırıyorum yok 8 senedir acayip sesler çıkarıyor ama hala bozulmadı:)
maşallah hep böyle pozitif olursun umarım
Allah 'ın hikmeti işte
Tatlim ya disa bosalma olup nasil gebe kaldin onu cozemiyorum kafam karisti
Tibben munkun diil boyle birsey
ha ha hay cevabı girlboymom yazmış, ben biliyordum bunu o yüzden hiç güvenmem bu yönteme:) zaten bebek istemeyince hemen hamile kalınıyor:)
Gece gece ahmet uyuyamadı sanırım dişi patlıyor uyandık su içti ağladı gezdik calpol verdim yeni uyudu ama benim uyku gitti offfffffff
eymende uyumuyor bu aralar çok huzursuz
kullan canım ihmal etme sende baktır, emirde de vermemiştim ama ona mama da kullanmıştım ona bağlıyorum demiri o yüzden normaldi bence

Fosur fosur uyymusum
Yine ayaklandik istiyorumki 9 a kdr uyusun ben bunu istedikce 7 de kalkan oglum 6,5 da kalkar oldu
Yaa ne zmn gec kalkicaklar kac ay sonra yaa yoksa hicmiiiiii
Evlensin gizli numara yapip evlerini arayip kapamazsam
ha ha hay bu çok güzel bir fikir kesin yapıcam Allah ömür verirse:)
Günaydınn. Uykusuzluktan bayılmak üzereyimmm. Gece 1de geldik anneme. Benim sıpa 3:30da anca uyudu dellendirdi gece gece benii. Bari sabah uyu dimi yok olur mu 7:30da kalktık. Herkeste uyuyo biri uyansada ben yatsam keşkee
canım bizim ki 4 te kalkıyor daha uyumuyor desem teselli olur belki:)
canım o da alışacak yeni duruma
Valla kendi yataginda yatuyo duzgunce koyuyorum ortuyorum yrm saat sonra yayagin baska bi tarafinda ortu baska yerde buluyorumEki Görüntüle 1636208
ya sen böyle fotolar paylaşmasana mıncıramıyoruz öpemiyoruz kanım kaynıyor ekrandan:) maşallah suphanallah çok çok tatlı bir oğlun var:)
Günaydın iyi pazarlar babamız yine nöbete gitti yarin babanneye gidicez bugün valiz hazırlanacak görüşürüz kizlar
kolay gelsin canım
Nego eymen ins ameliyat a gerek kalmadan testisi iner bidigin.kan Tahlili iyi olmus yaptirdigin i z.bizde yaptirsak.ben ne yazikki ne dvit i ne de demir ilacini vermiyorum sayilidir verdigim.duzenli vereyim ins.
inşallah canım umudum var inecek tamamen:) ver canım kan ilacını ver paraben var diye vermedim sonuca bak

Canım bak daha önce çok yazdım belkide bana kızdın bilemiyorum ama hep diyorum kendinize zaman ayırın diye evet bebeğin sana çok bağlı çünkü sen ona çok bağlısın tabi ki bağlı olacaksın ama önce sen bebeğinden arada sırada ayrılmayı kabul etmelisin ki o da kabul etsin, memlekette hazır annen varken bir saat çok değil bıraksan hem sana iyi gelecek hem eşine, önce lütfen kendin için bir şeyler yap, kızını süslüyorsun bakıyorsun eşin kendine bakıyor, sen neden kendine bakamayasın ki annelik kölelik değil, sen mutlu olunca biliyorsun ki bebeğinde eşinde mutlu oluyor, bana hep akıl verdin güzel tavsiyelerde bulundun bana söylediklerini hatırla, kendinede eşinede zehir etme lütfen hayatı, gel beni dinle kuaföre randevu al bir bakım yaptır kendine, kilo işini düşünme şimdi ben şimdi gaza geldim ama 4 senedir kilolu dolaştım ben hiçte tınmadım amaaan ikincide doğsun veririm toptan dedim
katılıyorum:)
Sabah sabah oğlum parmağını burnuna sokuyordu o deliği keşfetmiş artık nasıl bıraktıracam bilmiyorum
ha hay canım daha küçük merak etme alışkanlık olmaz

çok doğru canım

Canım çok hoşsun çok güzel yazmışsın, sen beni gör makyajsız hepiniz şükredersiniz halinize, vitiligo var bende ellerimde yüzümde her yerimde, çooook ağladım bu sebepten ama dile kolay 20 seneyi geçti, büyük oğlum doğduktan sonra takmaz oldum düşün, eşime karşı o yüzden hep kendimi ezik hissettim benimle niye evlendin nasıl evlendin diye neyse... her konudan da kendime pay biçmesem olmaz

canım çok üzüldüm ne denir ki şükürsüzlüğüme bir kez daha kızdım ve korktum kuzumun değerleride düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…